- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Günaydın kızlarr,
İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde
Günaydın canım
Karın ağrın için kekik ve suyu kaynat
iç bakalım hemen rahatlıycaksın opuyorumnanaktan
HaZaNNN cığım geçmiş olsun
canım ya diş ağrısı berbat bişey
Ama kızlar keşke benimde bi yerim ağrısaydı benim derdim
o kadar büyük ki bugün inanın napıcağımı hiç bilmiyorum
Neyse opuyorumnanaktan
Neyse opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLARR
nasılsınız görüşmeyeli.ben uykumu alamadım bugün ya.
hızla kilo alıyorum ne yapayım sabunum.bu aralar bunalımdayım galiba.kendimle kavga edip duruyorum sürekli iç hesaplaşmalar.öyle huzursuzumki.dokunsalar ya ağlayacam ya da birilerini bir güzel paylayacağım.neden bilmiyorum.yoruldum biraz galiba.1 haftadır annemle nevresim alacağız annemin sürekli işi çıkıo.daha bişi alamadık.ben zaten 7 den önce işten çıkamıyorum.üzerine işler yoğunlaştı pazarlarıda geliyorum işe.anneciğim sağolsun olur olur hallederiz diyo hiç bişi yapmıyo ama.ya biz2 ay sonraya düğün düşünüyoruz diyoruz.kimse kılını kıpırdatmıyo.bir çöpüm dahi yok henüz.sevgilim desen o da asker.niye asker olduysa.onada kızgınım.o sadece cumartesileri çıkabiliyo dışarı.boğuldum yani.diyorumki bazen istemiyorum düğün filan.10 yıl sonra evleneim diyim diyorum.benim vaktim yok.kimsede ilgilenmiyo.heralde evlatlığım ben.sevgilimde evlatlık.off ya.
gülüm neyin var paylaş . . .
bizde fikrimizi ifade ederiz nacizane . . .
Flyyy, Sabun saolun canlarım ama inanın burda paylaşabileceğim bişey değil ve ne biliyim işte zor durumdayım
hoşgeldin . . .
kilo çizelgende bir efsane saklı . . .
hoşboldum =)) teşkkr ederm cnm..ben sevim eskişehirden =) 63.900 üm şu an kocaman kupada sıck su içtim ılık da diebilirizz aslında ve az sonra da kupayla çay içicem tabiki şekersizz =)
Günaydın kızlar,
Regl oldum sabah karnım ağrıyo..mafoldumben
Süt de bitmiş ofiste, nesfit de yiyemicem.. Tost söledim mecbur onu yicem artık sabah..
Öle işte...
Günaydın kızlarr,
İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde
Neyse opuyorumnanaktan
kıyamam ben fibulama..hızla kilo alıyorum ne yapayım sabunum.bu aralar bunalımdayım galiba.kendimle kavga edip duruyorum sürekli iç hesaplaşmalar.öyle huzursuzumki.dokunsalar ya ağlayacam ya da birilerini bir güzel paylayacağım.neden bilmiyorum.yoruldum biraz galiba.1 haftadır annemle nevresim alacağız annemin sürekli işi çıkıo.daha bişi alamadık.ben zaten 7 den önce işten çıkamıyorum.üzerine işler yoğunlaştı pazarlarıda geliyorum işe.anneciğim sağolsun olur olur hallederiz diyo hiç bişi yapmıyo ama.ya biz2 ay sonraya düğün düşünüyoruz diyoruz.kimse kılını kıpırdatmıyo.bir çöpüm dahi yok henüz.sevgilim desen o da asker.niye asker olduysa.onada kızgınım.o sadece cumartesileri çıkabiliyo dışarı.boğuldum yani.diyorumki bazen istemiyorum düğün filan.10 yıl sonra evleneim diyim diyorum.benim vaktim yok.kimsede ilgilenmiyo.heralde evlatlığım ben.sevgilimde evlatlık.off ya.
ooo üstat olarak gelirsin sen bize..üstlerde yerın..hosgeldınkızlarrr günaydınn benide aranıza alır mısınzzz??
hoşboldum =)) teşkkr ederm cnm..ben sevim eskişehirden =) 63.900 üm şu an kocaman kupada sıck su içtim ılık da diebilirizz aslında ve az sonra da kupayla çay içicem tabiki şekersizz =)
burda anlatamam demişsin..keşke yardımcı olabilsek..umarım tez zamanda açıklığa kavuşur sorunun.
..
geldm kızlarr
sabun ben hiç içmedm sirkeli su fln.bi bilgim yok =))
saol filumecim =)) neler yaptın dersenizz yaptıklarım herkesin bildği ama zor geldği için ihmal ettiği şeylerr,spor yapıorum düzenli ve yememee dikkat ediorum inanın ki veriorsun bu şekildee we artık hayat tarzım haline geldi bu... ve akşamları bir şey yememek gerçkten kızlarrr akşamları yemeyin direk farkediceksnizz karnınızda böle bi iniklik oluor çok rahat oluorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?