60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr,
İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde

HaZaNNN cığım geçmiş olsun
canım ya diş ağrısı berbat bişey

Ama kızlar keşke benimde bi yerim ağrısaydı benim derdim
o kadar büyük ki bugün inanın napıcağımı hiç bilmiyorum
Neyse opuyorumnanaktan

Bugünün özetini geçeyim planlıyorum önceden ona göre yiyorum yoksa ipin ucu kaçıyo kaydirigubbakcemile3
Sabah :1 dilim ekmek ,salatalık, peynir , şekersiz çay
Ara yapmadım
Öğle : 1 tabak güveçte türlü , 1 dilim ekmek , 1 bardak ayran düşünüyorum şimdilik bu kadar

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Günaydın canım
Karın ağrın için kekik ve suyu kaynat
iç bakalım hemen rahatlıycaksın opuyorumnanaktan​

Sağol tatlım, ama kekik benim tansiyonumu çok düşürüyo, bu sefer kafamı kaldıramıyorum..:1ninca:

Senin derdin ne canım.. Yardımcı olabileceğim birşey var mı??

gülüm neyin var paylaş . . .
bizde fikrimizi ifade ederiz nacizane . . .

hızla kilo alıyorum ne yapayım sabunum.bu aralar bunalımdayım galiba.kendimle kavga edip duruyorum sürekli iç hesaplaşmalar.öyle huzursuzumki.dokunsalar ya ağlayacam ya da birilerini bir güzel paylayacağım.neden bilmiyorum.yoruldum biraz galiba.1 haftadır annemle nevresim alacağız annemin sürekli işi çıkıo.daha bişi alamadık.ben zaten 7 den önce işten çıkamıyorum.üzerine işler yoğunlaştı pazarlarıda geliyorum işe.anneciğim sağolsun olur olur hallederiz diyo hiç bişi yapmıyo ama.ya biz2 ay sonraya düğün düşünüyoruz diyoruz.kimse kılını kıpırdatmıyo.bir çöpüm dahi yok henüz.sevgilim desen o da asker.niye asker olduysa.onada kızgınım.o sadece cumartesileri çıkabiliyo dışarı.boğuldum yani.diyorumki bazen istemiyorum düğün filan.10 yıl sonra evleneim diyim diyorum.benim vaktim yok.kimsede ilgilenmiyo.heralde evlatlığım ben.sevgilimde evlatlık.off ya.

uwwww cicim benimmmm bak bizdede hiç çeyiz adeti yoktur yani yok denilecek kadar semboliktir bu nedenle aileler bu geleneğe bağlılık oranında başlıyor hazırlıklara yani öle 10 gün kala benim ablam için alışverişe çıkıldı mesela . . .

gayette evlendi yani . . . kaydirigubbakcemile3

canını sıkmamaya gayret et evet işler üstüne binmiş bu hoş değil lakin Allah cc yuva kurana yardım eder bunu aklından çıkarma bi program yap mesela bu hafta şunları şunları halledeceğim önümüzdeki hfta şunları gibi . . . kimseye bırakma mümkün olduğunca :1ninca: çeyiz mağzalarındaki bayanlar bile okadar yardımcı oluyorlar ki . . .

hoşboldum =)) teşkkr ederm cnm..ben sevim eskişehirden =) 63.900 üm şu an kocaman kupada sıck su içtim ılık da diebilirizz aslında ve az sonra da kupayla çay içicem tabiki şekersizz =)

cnm sirkeli su içtin mi hiç bu kilo verme macerası içerisinde ?
ben yeni başaldım . . .
içiyom bakalım .

Günaydın kızlar,

Regl oldum sabah karnım ağrıyo..mafoldumben
Süt de bitmiş ofiste, nesfit de yiyemicem.. Tost söledim mecbur onu yicem artık sabah..
Öle işte...

Günaydın kızlarr,
İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde

gecmş olsun kızlar..dikkat edın kendınıze..

burda anlatamam demişsin..keşke yardımcı olabilsek..umarım tez zamanda açıklığa kavuşur sorunun.

kıyamam ben fibulama..
ama canım sana dedık bız 2 ayda toparlanmak pek zor olur dıye..ama dert etme herseyın çözümü var. ya cok kararlı olacaksın sabunun dedıgı gıbı program yapıp herseyı halledeceksın ama kendın!!! anneden medet umma..hem tek basına nevresım alamıyo musun? pekala alıyorsun..git kendın al..karıstırtma kımseyı.. sarevi bılıyorsundur. sararın ev tekstili markası..çok şık ürünleri var..bugun cık bir gez bakalım.özellikle satenlerine bayıldım ben.
ikinci secenekse sevdıgınle konusup düğün tarihini bıraz ertelemek..netıcede her iş sana bakıyorsa sana karsı cıkma hakkı yok gibi..
kızlarrr günaydınn benide aranıza alır mısınzzz??
ooo üstat olarak gelirsin sen bize..üstlerde yerın..hosgeldın
hoşboldum =)) teşkkr ederm cnm..ben sevim eskişehirden =) 63.900 üm şu an kocaman kupada sıck su içtim ılık da diebilirizz aslında ve az sonra da kupayla çay içicem tabiki şekersizz =)

kahvaltından sonra beklıyoruz biraz tüyo alalım..

burda anlatamam demişsin..keşke yardımcı olabilsek..umarım tez zamanda açıklığa kavuşur sorunun.

..

Saol canım düşünmen yeter umarım dediğin gibi sorunum çözülür
ama çözülebilcek bişey değil ki Allahım yardım edicek bana biliyorum

saol filumecim =)) neler yaptın dersenizz yaptıklarım herkesin bildği ama zor geldği için ihmal ettiği şeylerr,spor yapıorum düzenli ve yememee dikkat ediorum inanın ki veriorsun bu şekildee we artık hayat tarzım haline geldi bu... ve akşamları bir şey yememek gerçkten kızlarrr akşamları yemeyin direk farkediceksnizz karnınızda böle bi iniklik oluor çok rahat oluorsunuzz

tabiki en ideal metot o.ne kadar zamanda verdin? 38kılo.. gercekten muazzam..aksamları yemeyın derken?? mesela ben aksam 7 cıvarı yemek yıyorum. yarım saat sonra cıkıyorum sitede 3-4 turk atıyorum.sırf hazımsızlık olmasın dıye yoksa cok işe yaramaz o kadarcık hareket. aksam da 10 gıbı azıcık meyve veya 2 cevız,yada 2 kasık yogurt ..yanı 50-100kalorilik bır öğünüm oluyor.sence yapmamalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…