benim çok şükür ingilizcem var bacım....ben evde nasıl yürünür onu anlamaya çalışıyorum insanın başı döner şatoda yaşamıyoruz kişakkıdı
İyi geceler kızlar,
bugün yediklerimi hiç yazmak istemiyorum çünkü çok fenaaa...
Yarın bende su k-flakes olayına başliicam aldım. bi çukulatalısından sabahları yicem. Bide sade akşamları yicem..
Sporumuda artık ihmal etmicem allahın izniyle..
Neyse herkeşlere tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
:) bende sabah 2 bardak su ıctım sonra kahvaltı yaptım ama kahvaltıda baya gec oldu pazar ya :) omlet 2 dilim kepek ekmek 1 bardak cay 1 bardak nescafe 4 parca cıkolata regl oldugumdan ıstemıs canım meger :) 58 e dusmustum 59 gosterdı normal mı ya kılo almam regl donemınde yarın bende nesfit yiyecegim almıstık gecende :) ama yememıstım bakalım bende nesfıtle rejımı deneyecegım ama kılo verıp vermedıgım anca pazara anlasılır tahmınımce regl oldugum ıcın bende pazar gunu tartılırım :) bakalım ne olcak
slm herkese hayırlı kandiller
mervişşşş
canım gördüm resimlerni de yorum yazamadım bir türlü.. emeklerinin karşılığını bayağı bir almışsın bence..coğu kadının sahip olmak için çıldıracagı kadar incesın bence ama madem tatmın olmuyorsun o zaman derinlemesine elestirimi yapayım..canım bacaklar oldukca ince artık incelmesin.hatta başarabılırsen sporla kaslandırıp ,iç bacaklarını biraz doldurabilirsin..daha şahane olur sankı
göbişş kısmına gelince şekerim azıcık ama cok azıcık göbişin var.koyu renkten bile belli oluyor.o göbiş içinse gene o bölgeye yönelik egzersiz yapman lazım bence..
uzun lafın kısası; canım sen hiç aç bırakma kendını,dengeli beslenki önce su agzına ıkı lokma atınca kılo alan metabolizmanı toparla.emin ol cok rahat edeceksın o zaman.bir yandan da sporunu ihmal etme..tadından yenmezsın sonra artık... opuyorumnanaktan
benim çok şükür ingilizcem var bacım....ben evde nasıl yürünür onu anlamaya çalışıyorum insanın başı döner şatoda yaşamıyoruz kişakkıdı
canımcıım yarın berabercenek başlayalım nesfite.. bende bu hafta regl olucam zaten:))
zaten sadece ikimiz kalmışız topikte baksana.. Başbaşa verip yeriz nesfitimizi..kaydirigubbakcemile5
anneannemi kaybettim ve o zamandan beri de kendimde değildim açıkçası. geçen gün bi tartıldım 67 olmuşum. hayatımda 67 kilo olmadım. boyum 1.63. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. 55 kilo olmak istiyorum. açıkçası destek için buraya geldim. ne yapmalıyım bilmiyorum. normal kilom 57-60 arasıdır. hayatım boyunca böyleydi. 67 beni yıktı açıkçası. hayır nişan falan olmasa sorun etmem de ben ne yapayım şimdi. 3-4 ay içinde 12 kilo verilmez ki. arkadaşlar yardım lütfen...:çok üzgünüm:
anneannemi kaybettim ve o zamandan beri de kendimde değildim açıkçası. geçen gün bi tartıldım 67 olmuşum. hayatımda 67 kilo olmadım. boyum 1.63. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. 55 kilo olmak istiyorum. açıkçası destek için buraya geldim. ne yapmalıyım bilmiyorum. normal kilom 57-60 arasıdır. hayatım boyunca böyleydi. 67 beni yıktı açıkçası. hayır nişan falan olmasa sorun etmem de ben ne yapayım şimdi. 3-4 ay içinde 12 kilo verilmez ki. arkadaşlar yardım lütfen...:çok üzgünüm:
Canım hareket hareket hareket....yürüyüş....ve akşamları az yemek....sen buraya yaz...sürekli ne yedin ne yaptın çok motive edicii....görüşelim hep tmm mı..üzülmekaydirigubbakcemile5
yukarda yazdıgım gıbı bırı nesfıtle 2 ayda 12 kılo vermıs bende nesfıte baslıcam bakalım cıdden oyle mı sende dene bakalım yanı mısır gevregı reklam olmasın dımı ama nesfıt falan kaydirigubbakcemile3
evet. aslında benim en büyük sorunum hareketsizlik. tamam yediklerimi yazacağım bundan sonra buraya. şu an tartıldım 66.6 kiloyum. bakalım neler olacak? daha önce diyet yapmadım hiç. aslında hep de kiloluydum ama şimdi çok fazla kilom var. hiçbir pantolonum olmuyor. sağol moral verdiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?