60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicişim benim göbişim var resimden belli oluyordu.tırnaklamak konusundaysa çok haklısın kaydirigubbakcemile3 Allah bozmasın bidaha aranızı ciciş opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Günaydın canım benim
ŞenizŞeniz

Bence vücudun çok tatlı görünüyordu,
Fazla zayıflığı da sevmiyorum ben.
Kemik torbası gibi.
Sen tam hatlardasın gibi geldi.
Eşin doyumsuz kaydirigubbakcemile3
Ay adama demediğim kalmadı kız zemuszemus

:kedi::kedi:

kemik torbası olmayı bende eşimde çok seviyoruz kafamçokkarıştı .kilo konusunda onunda pisikolojisini bozdum oda taktı kilosunu kafaya ohhh bana yaşattıklarını görsün dimi biraz yerimseniben Şeniz

GÜNAYDIN HANIMLAR . . .

düzen tutturursun cicim benim bi müddet sonra merak etme . . .

:asigim: nefissss :asigim:

Merhaba hanımlarrr her sabah olduğu gibi bugünde % 0.1 yağlı sütümle müsli mısır gevreği karışımımı yedim...gün başladı....bugun az yiyip çok hareket var...hadi bakalım herkese kolay gelsnn...

Spor yapıyorum ya elimden geldiği kadar saol canım umarım bende eritirim kaydirigubbakcemile3​

Canım resimlerine baktım,
Bence çok tatlı görünüyorsun.
Biraz basenin var, onuda egzersiz yaparak çözebilirsin.
opuyorumnanaktan​

Saol HaZaNNN cığım spor şart bende yapıyorum bu düzelmiş halim öncekini görsen sen bi kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar hepinize iyi haftasonları
Umarım herşey yolundadır
Diyetler süper gidiyodur inşallah

Size bugün yediklerim hakkında ufak bir özet geçeyim

SABAH : 2dilim k.ekmek , b.peynir , 1 tane zeytin ve 1 tane salatalık
ARA : küçük bir parça şinitzel
ÖĞLE : 1kase şehriye çorbası , salata , 1dilim b.ekmek
Şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın

opuyorumnanaktan :1hug: opuyorumnanaktan​

Günaydın zabınımmm
:1hug:

:asigim:Beğendin mi:asigim:​

biyenmek mi bittim . . .

menün çok dengeli cnm . . .

topiğe yaz geldi kimse uğramıyor artık . . . :çok üzgünüm:

menün çok dengeli cnm . . .

topiğe yaz geldi kimse uğramıyor artık . . . :çok üzgünüm:

Sabuncum canım ya saol
Haklısın uğrayan pek yok galiba herkes tatilde sanırım bide benim gibi tembellik yapmayıp verdiler kiloları sanırım

ama 27. sinde bende gidiyorum bikinmide giyicem inşallah :Saruboceq:

yakışır gülüm . . .

hazancım,
sacımı tırnaklayarak yıkamıyorum canım.bitkisel sampuanlarda denedım.zaten burun kenarımda da bas gösterdı.doktorlar stres dıyor.
diger mesele ıse bos vaktı bol,sorunu cok bir dönemdeyım bu ara.kıtap meselesıne gelınce cok kıtap okuyan bırıyım zaten.benım ıcın bır yasam düzenı kıtap okumak.az uyuyuyorum.saatler uzun gelıyor ve cok düşünüyorum.bu aralar hem ailevi hem kişisel ssorunlar var,hem de evlilik var..kafaya takacak şeyim cok yani.sorun burALARDAN kaynaklanıyor.neysekı erkek arkadasımla cok mutluyum.cok anlayışlı biri.Maşallah diyelim lütfen kaydirigubbakcemile3
ben bu durumum için bir psikaytrla görüşme kararı aldım.uygun görürse psikoloğa da gidice.kendime ve sosyal yaşamıma zarar vermemenın en mantıklı yolu bu gibi geldi bana.
ablamız gitti ben söylüyim onun yasını.38yasında ama 18 gibi duran bir lady'dir kendisi..

ben pilates yapıyorum. cok faydasını gördüm.selülit falan tamamen yok oldu.aylardır yok hemde..yeterince ince değil ama sıkı oldugumu düşünüyoum.

Saol HaZaNNN cığım spor şart bende yapıyorum bu düzelmiş halim öncekini görsen sen bi kaydirigubbakcemile3

Günaydın zabınımmm
:1hug:

:asigim:Beğendin mi:asigim:​

gül,
cok begendım senı canım..hiç de 65 gıbı durmuyorun 57-8 desen inanırım gercekten..kızların da dedıgı gıbı azıcık basen var ama gidecek merak etme..

mervişşşş

canım gördüm resimlerni de yorum yazamadım bir türlü.. emeklerinin karşılığını bayağı bir almışsın bence..coğu kadının sahip olmak için çıldıracagı kadar incesın bence ama madem tatmın olmuyorsun o zaman derinlemesine elestirimi yapayım..canım bacaklar oldukca ince artık incelmesin.hatta başarabılırsen sporla kaslandırıp ,iç bacaklarını biraz doldurabilirsin..daha şahane olur sankı
göbişş kısmına gelince şekerim azıcık ama cok azıcık göbişin var.koyu renkten bile belli oluyor.o göbiş içinse gene o bölgeye yönelik egzersiz yapman lazım bence..
uzun lafın kısası; canım sen hiç aç bırakma kendını,dengeli beslenki önce su agzına ıkı lokma atınca kılo alan metabolizmanı toparla.emin ol cok rahat edeceksın o zaman.bir yandan da sporunu ihmal etme..tadından yenmezsın sonra artık... opuyorumnanaktan

kızlar bikaç gün önce 58,5 kiloya düşmüştüm bugün sabah 58 olmusum :) benım metabolizma calısmaya basladı sonunda yıne :) 64 ten 60 a dusmüstüm sonra zor 59 a düşmüştüm ama hep 59-60 tım pes etmedım rejımı bırakmadım sımdı 2-3 gunde bir yarım kilo gitmeye basladı :) demek kı zorlarsan vucuduna soz gecırebılıyosun :) kardesım sasırdı 58 oldum dıyınce yuruyus yapmadan kılo verıyorum :) veremezsın oyle dıyolardı ama ben bılıyordum metabolizmam ıle verebılecegımı duzenlı olarak saglıklı sekılde yersen :) vucudunda sana ödül vermesini bilir :) hemde hıc ac kalmadan verdım :) oh ne guzel :) tatlımıda yedım pılavımıda hıcbıseyı yememezlık yapmadım ama kararında yersen olmayacak bısey yok :)

walk at home evde yürü demek kaydirigubbakcemile3ya yürüme bandıyla diyordur ya da odaları dolaş diyordur kaydirigubbakcemile3

benim çok şükür ingilizcem var bacım....ben evde nasıl yürünür onu anlamaya çalışıyorum insanın başı döner şatoda yaşamıyoruz kişakkıdı

Bugün ben yine evde pek birşey yiyemedm...ama öğlen iyi yemek yedimm braz zararlı şeyler...ama çok fazla yürüdüm...2 3 saat kadar yürüdüm...herhalde dengelemişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…