aferin bence iyi dayanmissin cikolataya. ben kahvenin yaninda bir (bazen iki) kare çikolata yiyorum itiraf etmek gerekirse.
izmir'de annem yasiyor. cok özledim hem annemi hem izmiri. benim için de gez. hatta çeyrek boyoz ye
şu rol yapma konusunda haklisin. şimdiye kadar uyuz bulduğum kisiler gibi "ayy ne kadar da yağli ben yiyemem bunu. üff cok sekerli içimi bayiyor böyle tatlilar, ben meyveli yoğurtcuyum" diyecegim artikk
ya kizlar aklima gelmisken birsey sorucam. telefona indirilen bir uygulama var sanirim günlük öğünlerin kalorisini filan hesaplayan, böyle birsey duyan kullanan var mi? adini bilmiyorum kullanisli birseyse indirsek mi acaba?
Sorun değil canım benim devam et mutlaka cuma günü tekrar yapacağız ben başka bi tarif denediğim için bende hemen etki göstermiş olabilir bende dün akşam tatlı krizine girdim yememek için çırpındım ama yemedim su içip durdum midemde tatlıya yer kalmadı
ben hala bişi yemedimağrım var diye baya bi geç kalktım zaten yataktan limonlu su içtim sonra kahve içtim. şimdi ne yesem diye düüşünüyorumm. şöle hazır bi liste bulsam şunu şunu yiceksin diye işim kolaylaşıcak var mıdır böle bi liste sizce kızlar bulabilir miyimmm
işte o yüzden çeyrek boyoz demişDiyet arkadaşımın önerisine bak çeyrek boyoz ye biz bu sayfaya niye geldik bacımizmir güzel memleket ama haklısın, senin için de gezerim tabii :)
Teşekkür ederim canımm hmmm doğru diyosunnn instaya bakayımm birazz fikir edineyiiimmMyfitness pal ve fat tracker var canım
Helal sana :)
Geçmiş olsun canımhazır menü veren benim bildiğim yok ama instadaki diyet hesaplarından ve rafinera var ya evlere diyet yemek gönderiyor, onlardan çakma yapabilirsin belki
işte o yüzden çeyrek boyoz demişyoksaaa ohooo kumrular boyozlar lokmalarr nelerr neleerr izmir gerçekten güzel memleket yaa üniyi orda okumayı çok istemiştim kısmet olmadıı
ohoooo hemdee nasıll uzarr ammaaaaa diyetteyiizzAhajjakakakks ay cok haklısın liste uzar gider demek diyette olmasak
Canım agrın varsa ısırgan otu icmeni tavsiye ederim ağrılarıma şişkinliğe çok iyi geliyor benimben hala bişi yemedimağrım var diye baya bi geç kalktım zaten yataktan limonlu su içtim sonra kahve içtim. şimdi ne yesem diye düüşünüyorumm. şöle hazır bi liste bulsam şunu şunu yiceksin diye işim kolaylaşıcak var mıdır böle bi liste sizce kızlar bulabilir miyimmm
Isırgan otu muuCanım agrın varsa ısırgan otu icmeni tavsiye ederim ağrılarıma şişkinliğe çok iyi geliyor benim
Isırgan otu yaprağı kaynayan bir bardak suya 1 tutam atılarak 1-2 dk. demlenecek melisa çayida iyi geliyor sakinleştiriyorIsırgan otu muuhiç duymadımm bakimm bii bu ay geçti artık zaten bugünde biraz ağrım olur ama bi daha ki ay için alayım evde bulunsun nasıl içicem onuu pekii canım ?
sağolasınn canım önümüzdeki ay ben bunu bi deyimmIsırgan otu yaprağı kaynayan bir bardak suya 1 tutam atılarak 1-2 dk. demlenecek melisa çayida iyi geliyor sakinleştiriyor
İkisininde bana çok faydası oluyor iç rahatlatır güzel bir uyku çekersinsağolasınn canım önümüzdeki ay ben bunu bi deyimmmelisayı akşam içeyim hem uykumu getirir
teşekkürlerMyfitness pal ve fat tracker var canım
Helal sana :)
Geçmiş olsun canımhazır menü veren benim bildiğim yok ama instadaki diyet hesaplarından ve rafinera var ya evlere diyet yemek gönderiyor, onlardan çakma yapabilirsin belki
sorma canim o dert bende de var. disciye de gittim ama hallolmaz dedi. disetimle ilgili, gecmis olsunKızlar disim ağrıyorçok kötüyüm başıma kadar vurdu ağrı randevu aldım ama haftaya oda
Saol canim tesekkur ederim cok kötü hafif ağrılar vardı ama bu kadar aniden ağrı girmesi mahvettioyy geçmiş olsun kızlaaar en lanet ağrılardan biridirr o diş ağrısııı
karanfil miydi yaa bişi iyi geliyodu ağrıyaaSaol canim tesekkur ederim cok kötü hafif ağrılar vardı ama bu kadar aniden ağrı girmesi mahvetti
Karanfildi evet hatırlattığın için tesekkur ederim canımkaranfil miydi yaa bişi iyi geliyodu ağrıyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?