sen bana abla demeye devam et neşelim:)ben 38 yaşındayım ve hemen hemen tüm topiğin ablasıyım:)ya ben de sana abla diyip duruyorum ama kaç yaşında olduğunu bilmiyorum.çoğunluk abla demiş diye ben de öyle dedim:) 21 yaşındayım :)
sanada iyi geceler neşeli...tamamannem çok ağır yada kızartmalı şeyler yaptığında yememeye çalışıyorum. iyi gecelerr
bana da onu örnek gösteren arkadaslarım olmustu..arkadas olursa tabee..bak falancı şöyle şöyle yaptı kaç kg verdı...bik bik bik..
kardesinden sana fırsat kalmıyor nete..
adı ne bılmıyorum ama kız,azıcık kalk basından ablan otursun.özledık mervişimizi..
senın kılon o zaten ablacım 55 oldun sen..1-2 haftada gider 4 kg.sonucta yenı alındı opuyorumnanaktan
Gider aplam gider merak etme seni.. Sen 55 kilosun çünkü daha fazla diil...
Ya kıslar çok fenayım ben 2 gündür yaaa... Deli gibi yiyesim ve kılımı kıpırdatıcak halim yok.. Napcam bilmem.. Kaşık kaşık nutella yiyorum deminden beri.. Dayanamıyorum..mafoldumben mafoldumben
Bi de bu yetmiyomuş gibi halim yok canım gidip uyumak istiyo.. Sadece uyumak.. Tatil öncesi olucak iş değil ya... Bissürü ütü falan yapmam lazım bırak sporu... hiiiiçççç...senağlama senağlama
Bana neler oluyo bööööle bilmem ki..
Günaydın kıslarr,
Dün akşam deli gibi yedikten sonra bu sabahgüne 2 kayısıyla başladım.. en azından karnımı rahatlatır diyerekten.. İşin ilginç tarafı kilo almamışım.. Hatta bi wc çıksam yeniden 58 çıkabilcem gibi sankim.. Arada vücudun ihtiyacı oluyor demekki yemeye..
1 saat sonra falanda ayçekirdekli simit ve peynirle kahvaltı yapıcam.. Bakalım..
günaydın kızlar.nasılsınıza.s.a.s.
gnydn cnm neredesin sen ?
Günaydın kıslarr,
Dün akşam deli gibi yedikten sonra bu sabahgüne 2 kayısıyla başladım.. en azından karnımı rahatlatır diyerekten.. İşin ilginç tarafı kilo almamışım.. Hatta bi wc çıksam yeniden 58 çıkabilcem gibi sankim.. Arada vücudun ihtiyacı oluyor demekki yemeye..
1 saat sonra falanda ayçekirdekli simit ve peynirle kahvaltı yapıcam.. Bakalım..
günaydın ciciş..bende sizleri özledim ya kardeşim perşembe veya cuma gidicem ondan sonra hep burdayım
flyyycım bende aynı durumdayım hep yiyorum hareket edesim yok ama bunun neticesini tartıda gördüm bak sen anslıymışsın görmedin
günaydın cicişler
günaydın canım ben iyi değlim.günaydın kızlar.nasılsınıza.s.a.s.
zayıflamıyorum ki ben.:gitme: bide düğün telaşı giremiyorum.patronda izinde.işler bşaıma yıkıldı.arada uğruyorum.
yaaa ben çok yiyorum:sinifsinif: akşamları 10 dan 11 den sonra tatlı yemeye başladım.off off stres oldum yaa.:tomato:
Günaydın kıslarr,
bende sizleri özledim ya kardeşim perşembe veya cuma gidicem ondan sonra hep burdayım
flyyycım bende aynı durumdayım hep yiyorum hareket edesim yok ama bunun neticesini tartıda gördüm bak sen anslıymışsın görmedin
günaydın cicişler
günaydın kızlar.nasılsınıza.s.a.s.
gnydn cnm neredesin sen ?
günaydın fliş...
günaydın ciciş..
ama sekerım sen 3gun şok dıyet,detoks sonra çok yiyosun..dengesizleştrdin vucudunu..bir de kaçak güreşiyosun ki..
forumca karar aldık sana el atcaz(kımseye danısmadım ama herkes senın iyiliğini ister sonucta)
her gün yedıklerını yazıcaksın bi kere..sporunu da yazacaksın..sıkı teftiş var..
günaydın canım ben iyi değlim.
sen iş stresi,düğün telası derken stresten yiyorsundur canım..gece en azından meyve yesen tatlı yerıne..bende de gerilim hattı yüksek ben öyle yapıyorum.
kızlar ben 60a vurdum gene..şiştikçe şişiyorum.ama hala tık yok.allak bullak oldum.regl olamıyorum.bir hafta daha bekleyıp doktora gidicem..hemen yazacak o adet söktürücülerden,bünyeyi iyice bozacak sonra.. :1ninca:
merhaba arkadaşlar!
bende katılmak istiyorum aranıza.
4 ay önce doğum yaptım
öncedende dal gibi değildim ama şimdi 6-7 kilo fazlam var.
60-69 aralığındayım ama kaç olduğunu slemeyeyim:)
emzirmeyi azalttığım için artık rejime başlamak istiyorum.
yardımlarınızı bekliyorum
öncelikle hoşgeldin,
ne de olsa hala emzirdiğin için sakın sıkı bir listen olmasın..biraz porsiyon küçült,hamuişi ve kızartmaya veda et.hafif tatlılar seç..bol bol da sıvı tüket canım.
Ayrıca Allah bebişi analı babalı büyütsün..[/QUO
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için!!
yavaş yavaş azaltmaya başladım 2 haftadır ekmeği hamurişini kestim.
amin tatlımm!!
öncelikle hoşgeldin,
ne de olsa hala emzirdiğin için sakın sıkı bir listen olmasın..biraz porsiyon küçült,hamuişi ve kızartmaya veda et.hafif tatlılar seç..bol bol da sıvı tüket canım.
Ayrıca Allah bebişi analı babalı büyütsün..[/QUO
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için!!
yavaş yavaş azaltmaya başladım 2 haftadır ekmeği hamurişini kestim.
amin tatlımm!!
ekmeği kesme bence..cok tahıllı ekmeklerden gunde en az 1-2dilim tüketmeye çalıs.. hem bebek hem de sen için gerekli..
aman süt olsun dıye burnuna dayanan baklavalara,agır agdalı tatlılara ragbet etme.. uzmanlardan dinledim.hiç bir faydası yokmus.su hepsınınden önemliymiş.illa tatlı lazımsa dondurma,sütlü tatlı makbulmus emzirme dönemınde..
ben doğum yapmadım,bekarım. sen bunları benden daha iyi biliyorsundur gercı ama..gene de söyliyim dedim
mrb kızlar 1.62 boyum 65 kiloyum 10 ay oncesine kadr 53 klydm şimdi ne yapsam baslayamıyrm dieyte kendimi gobeklı gormek istemıorym kızlar etrafmdaki herkesin aaaaa sen cok kilo almşssın demelrinden bıktm
günaydın fliş...
günaydın ciciş..
ama sekerım sen 3gun şok dıyet,detoks sonra çok yiyosun..dengesizleştrdin vucudunu..bir de kaçak güreşiyosun ki..
forumca karar aldık sana el atcaz(kımseye danısmadım ama herkes senın iyiliğini ister sonucta)
her gün yedıklerını yazıcaksın bi kere..sporunu da yazacaksın..sıkı teftiş var..
kızlar ben 60a vurdum gene..şiştikçe şişiyorum.ama hala tık yok.allak bullak oldum.regl olamıyorum.bir hafta daha bekleyıp doktora gidicem..hemen yazacak o adet söktürücülerden,bünyeyi iyice bozacak sonra.. :1ninca:
margherita'cım
benim de bu ay adetim 8-9 gün gecikti. saraçoğlunun soğan kürünü uyguluyorum adet oldum.sen de bi dene istersen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?