60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramızaa.s.
hamilelik kiloları en çabuk ve kolay verilen kilolardır ama hala emziriyorsan sakın sıkı bir diyet yapma...şimdilik sağlıklı beslenmen yeterli bence...

mrb kızlar 1.62 boyum 65 kiloyum 10 ay oncesine kadr 53 klydm şimdi ne yapsam baslayamıyrm dieyte kendimi gobeklı gormek istemıorym kızlar etrafmdaki herkesin aaaaa sen cok kilo almşssın demelrinden bıktm
hoşgeldin armi...
önce beynini hazırlamalısın diyet fikrine..ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir inan...

çok saol cicişim ne kadar bilmedklerimi varmış ya

bence güzel canım çok yememişsin..

bu arada arada kavun yiycem kızlar akşama doğru
akşamda meyve yiyebilirim
akşamı yemeden atlatırsam ne mutlu bana

aksam öğününü atlama ltfen.. hafif bir öğünle geçistir.. en azından bır kase corba ve minik bir dl ekmek..

ben 1 tane orta boy soğanı 4 e bölüyorum. 2 su bardağı su ekleyip 5 dk kaynatıyorum.sonra ılık içiyorum canım
canım kabuğuyla mı?
yaaa niye kimse beni kaale almıyo:uhm:
kilo verdim dedim amaaaaa:gitme:

ablacım tebrıkler..1 i gitti kaldı 3..

yaaa niye kimse beni kaale almıyo:uhm:
kilo verdim dedim amaaaaa:gitme:

aplam ya bu ara çok dalgınım.tebrikler aplamaaaa

ciciş kavunda yedim canım şimdi gene sütlü kahve çekti naapsam içsem mi

bu arada soğan suyunu içtim kızlar böüüööüüüüüüüüüööüüüüüüüüüüüüüüüüü............

o kadar cok kahve içme zaten bagırsak tembelliğin var..

bitki çayı falan denese..

ben pek bitki çayı içemiyorum midem kaldırmıyor ciciş
kahve hastasıyım sigara gibi aklıma vuruyor kaydirigubbakcemile3

bu arada soğan suyunu içtim kızlar böüüööüüüüüüüüüööüüüüüüüüüüüüüüüüü............

böbrekleri inanılmaz çalıştırıyor tatlım arada içmek çok faydalı
doktorlar bi tek hamileyken önermiyor

ben regl olamıyorum dıye içtim cnm.. yanlız bıtkı cayı benımde canım ıstemıyor bu ara..çok içmişim fena gelmış artık bitki çayından..içsek iyi olur ama..
ayy hadi hayırlısı canım.inşallah etki eder opuyorumnanaktan

insallah..
bir bardak da aksam yemegınden önce içcem

aplam ya bu ara çok dalgınım.tebrikler aplamaaaa

ciciş kavunda yedim canım şimdi gene sütlü kahve çekti naapsam içsem mi
sağolasın mervişim:)çok alıngan gördüm kendimi bugün:)))

yazııııkkıyamam sana bitanecimbende forumda baktım az önce,kullananlar çok memnun kalmışlar,birazcık sabret prensesim...
benim de ilk hamileliğime kadar bir kez bile düzenli olmadı regl periyodumama ilk bebek doğdu,öyle bir düzene girdi ki ben bile şaşırdım...hep söylerlerdi de inanmazdım...(bu arada belirtiler varsa bir aspirin iç canım,kanı sulandırdığı için yardımcı olur)

aslında şişkinlğim var.hafif hafif sızım da var. ama benım ağrım daha şiddetli olurdu.. bakalım işe yarar umarım. annem de önerdi soğan suyunu.. ve senin dediğini annem de bugun dedı. ne zamanki bebeğin olacak o zaman rahatlıcaksın heralde dedı.cunku onunda aynen dedğin gibi olmus. genetik işte benim durum.aspirini de aksam yemeğinden sonra alayım ablacım.
tesekkür ederim

merhaba ben yeni geldim lütfen beni de alın aranıza
69kiloyum gram kıpırdamıyor

hosgeldın melx..
kıpırdatırız biz onu..sıkıntı etme sen.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…