60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaar hep böyle sessiz mi topiğimiz?topu topu 5-6 kişi kalmışız galiba...
herkes ideal kilosuna indi de bir biz mi kaldık tombikler olarak:)

benım tandıgım bir manyak ramazanda 17kg verdı oruc tutarak..

yedıgını yazayım

sahurda bir bardak tuzsuz ayran,ve 1 adet light etımek
iftar aynısı..

bu kadar total olarak yedıgı..baska bişi yok

tam manyakmış ciddenya

sonra 27 kilo almadı mı ?

merve hoşgeldin napıyo kardeşin ?

kardeşim gene net başındaydı şimdi kaldırdım:)

kızlaaar hep böyle sessiz mi topiğimiz?topu topu 5-6 kişi kalmışız galiba...
herkes ideal kilosuna indi de bir biz mi kaldık tombikler olarak:)

aplam sende ideal kilona indin.. Bi tatilin 2-3 kilosu kaldı.. Onlarda şıppadanak gider zatiii...

aplam sende ideal kilona indin.. Bi tatilin 2-3 kilosu kaldı.. Onlarda şıppadanak gider zatiii...
yok be fulyacım,nerdeeee...
biliyosun bendeki metabolizmayı... ağustos sonuna kadar gitse şu gıcık 4 kilo,ona bile razıyım...
ama benim şu iki günlük detoksvari arınma programı bir sürpriz yapabilir bana:)yarın sabaha bir bakmışım bir kilo gitmiş bile:)

çizelgemi de özellikle değiştirmiyorum:)bakıp bakıp;ben de bir zamanlar 55 kiloydum diyorum,züğürt tesellisi babında:roflol:

sonra 27 kilo almadı mı ?

merve hoşgeldin napıyo kardeşin ?

uzaktan tanıdıgım biriydi canım..su an ne alemde bılemıyorum ama iyi bir yolda değildir kesın..

çok afedersiniz ama yuhhhh... O nasıl şey yaaa....:1shok: :1shok: :1shok:
Ölür insan öyle beeee....
bana da onu örnek gösteren arkadaslarım olmustu..arkadas olursa tabee..bak falancı şöyle şöyle yaptı kaç kg verdı...bik bik bik..

tam manyakmış ciddenya

kardeşim gene net başındaydı şimdi kaldırdım:)
kardesinden sana fırsat kalmıyor nete..
adı ne bılmıyorum ama kız,azıcık kalk basından ablan otursun.özledık mervişimizi..

çizelgemi de özellikle değiştirmiyorum:)bakıp bakıp;ben de bir zamanlar 55 kiloydum diyorum,züğürt tesellisi babında:roflol:

senın kılon o zaten ablacım 55 oldun sen..1-2 haftada gider 4 kg.sonucta yenı alındı opuyorumnanaktan

ben de sonunda 67 ye inebildim canlar. ama bugün çok yedim. beyaz ekmekli tost yedim,2-3 kaşık da fındık ezmesi yedim,3 tane de bisküvi yedim
tebrik neşeli kız

margherita ben 69 kiloydum az yemeye basladım 2 ay önce kilo vermek için ama sonra iştahım tamamen kapandı yemek yemesem aklıma gelmiyo ama zayıflamam durdu napsam ki bi doktora mı gitsem acaba:uhm:

bugun yiyipiçtikleri;

sabah 1 tane kırmızı bıber,3 tane sivri biber(hepsi közlenmıs)
2 kasık lor
1 kasık zeytın yagı
2 minik dilim köy ekmeği

5 tane mürdüm eriği

3 tane kuru kayısı,1 kasık nestle nesfit,azıcık esmer seker serpilmiş yagsız yogurt,1 cevız

2 kasık kepekli makarna,2 kasık yogurt

aksam
bir tabak sebzeli kepekli pirinc lapası,azıcık yag koydum bugun
3-4 kasık yagsız yogurt

gece de bir dilim karpuz yer kapanış yaparım

tutmadım ben bu menuyu..fazla karbonhidrat depolamısım bugun ama napiyim kosullar öyle denk geldı..

spor olarak da leslie ile 5mil(68dk) ve ardından 40 dk pilates

margherita ben 69 kiloydum az yemeye basladım 2 ay önce kilo vermek için ama sonra iştahım tamamen kapandı yemek yemesem aklıma gelmiyo ama zayıflamam durdu napsam ki bi doktora mı gitsem acaba:uhm:

ne yiyosun total olarak bir gunde anlat bakalım..

Gider aplam gider merak etme seni.. Sen 55 kilosun çünkü daha fazla diil...

fıstıklar bende yeni üyeyim bende 64 kiloyum :gitme: yaaa 57 olmak istiyorum yaaa iştahsızım aslında ama yine de veremiyom mafoldumben

Hoşgeldin aramısa..a.s.

Ya kıslar çok fenayım ben 2 gündür yaaa... Deli gibi yiyesim ve kılımı kıpırdatıcak halim yok.. Napcam bilmem.. Kaşık kaşık nutella yiyorum deminden beri.. Dayanamıyorum..mafoldumben mafoldumben

Bi de bu yetmiyomuş gibi halim yok canım gidip uyumak istiyo.. Sadece uyumak.. Tatil öncesi olucak iş değil ya... Bissürü ütü falan yapmam lazım bırak sporu... hiiiiçççç...senağlama senağlama

Bana neler oluyo bööööle bilmem ki..

Anca adriana limanın resimlerine bakıp iç geçiriyorum işte.. Bu gidişle anca iç geçirrim.... OfffffffffffÇok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

Anca adriana limanın resimlerine bakıp iç geçiriyorum işte.. Bu gidişle anca iç geçirrim.... OfffffffffffÇok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

kıyamam sana ben...

azıcık arttır beslenme düzenını.. ara öğünlerine atıstırmalık light şeyler koy ki nefsin körelsın nutellalara saldırma..bu arada sabah tartıldın mı kac geldın ben 59.6 falan gelıyorum 59 hayalmıs meğer..detoks yalanmıs

ne yiyosun total olarak bir gunde anlat bakalım..

sabahları ekmeksiz kahvaltıdan hersey yiyorum peynir zeytin domates vs vs ama cok az yiyebiliyorum hemen doyuyorum öğlen bazen bişey yemiyorum bazen bi kase yoğurt yiyorum aksam da bi kase çorba içiyorm o bile yeterli oluyo ama annem ısrar fln ederse bi kaşıkta baska yemekten yiyorum :asigim: gün içinde 3 bardak falan da vişne suyu içiyorum sevdiğim için bunlar işte cokacimcoook

tesekkürler fıstığım hosbulduk

çok az bunlar
çok dengesiz beslenıyorsun tabıkılo veremessin..
bir kere sabahları illa ekmek ve ya baska bir karbonhidrat olmalı..
ögle ve aksam yemegınde yok gıbı..

bu halde nasıl spor yapıyor sosyal yasamına nasıl devam edıyorsun?

sebze yemıyorsun..protein yok

eee hiçbişi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…