benim asil prensesim,iyi diyorsun hoş diyorsun da...inan bana erkeklerin hamurunda var bu hazırcılıkeşim elinden geldiğince yardımcı oluyor bana(ama adı üstünde ''yardım ediyor''!!!çünkü bunlar kadının görevi(!)
birkaç ay önce benim büyük oğlum;annecim,senin işin de çok zor dedi...neden diye sorduğumda,hem çalışıyorsun hem de bir sürü ev işi yapıyorsun...sana iki kat maaş vermeliler deyince dondum kaldım...
bir de bu çok hassas bir konu...erkek annesi olmak çok zorkendi işini kendi yapsın diyemiyorsun çünkü ERKEK modelini vermek zorundasın!malum tüm görsel medya kadınımsı erkeklerle dolu korkudan bırakalım erkek modelini tam olarak alsın derken,o zaman da klasik türk erkeği çıkıyor ortaya
herşeye rağmen-mümkün olduğunca-kendi ayakları üzerinde durabilen,çağdaş çocuklar yetiştiriyorum ya da yetiştirmeye çalışıyorum ben...
Lunamm.. Aman dikkat et kendine.. Aman aman.. Geçmiş olsun...
Önce sen bi iyi ol, ondan sonra yaparsın canım rejimini..
Gerçi benimde senden kalır bi yanım yok.. Bende kustum çok.. Çok yedim.. Elime ne geçerse yedim.. Sonra ne var ne yok çıktı aynen.. Mide almadı yani.. Gerçi bi şey de dokundu kesin.. Öncesinde wc ye de zor yetiştim çünkü..:bbo:
Neyse benim bu mideden çektiğim zaten..
İyi geceler tatlımlar...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim benekcimmmmm....opuyorumnanaktanlunacan...bitanem... dikkat et kendine ne olursorma...seni en iyi ben anlarım herhalde...günümün yarısı mutfakta geçiyor,3 tane iştahlı erkeği doyurmak hiç kolay değil:)bu topikte diyet yapması en zor olan ikimiziz herhalde...bir tarafta dengeli ve düzenli beslenmesi gereken eş ve çocuklar,diğer yanda diyet bugün karnıyarık,pilav ve revani yaptım akşam yemeğine ama onlar yerken ben sadece salata ve kavundan yedim oooof of..bir dokun bin ah işit misali oldu benimki dimi:)aman canım sağlığına dikkat et...çooook öpüyorum seniopuyorumnanaktan
sporumu da yazayım;
2 saat kadar temızlık yüksek tempo
1 saat 5mil
30dk pilates
40 dk yürüyüş
hareketli bir gündü
Canım fulyacım benim teşekkür ederim..Sana da geçmiş olsun.Lütfen tedavini aksatma,bilirim reflü,ülser derdini(Allahtan benimki bahardan bahara azar)..Umarım sabah birşeyciğin kalmaz...:Saruboceq:
Teşekkür ederim benekcimmmmm....opuyorumnanaktan
Aynen öyle canım...(Senin işinin benden daha zor olduğu aşikar)..Ben eşimi de sıkı bir diyete soktum aslında ama işte çocuğu sokamıyorsun...Ne yapalım alıştık artık diyelim..Allah hepsine sağlık versin de biz yorulalım değil mi canım ?
Aklıma gelmişken canım hani sen bir inceltici jel kullanıyordun ne oldu?Devam ediyor musun hala?kaydirigubbakcemile3
Seni ayakta alkışlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlarrr günaydın hepinizie ben tatilden döndüm 2 saat önce.gelir gelmezde tartıldm 59.900 çıktım tatile giderken 63 kiloydum ayy naısl mutluyum bi görsenizzz =)) şimdi geçmişi okuyacağım..sizde neler var bakalım
Canım benekcimm,ben ideal kiloma ulaştım diye değil,değil pc başına oturmaya iki dakika koltuğa oturmaya bile vaktim olmuyor.Hani derler ya 24 saat bana yetmiyor diye.Hergün ev işi temizlik,oğlanın faaliyetleri için dışarı çık-gel,akşam yemek hazırlığı,gelen-giden,başka başka bir sürü extralar...
En sonunda bugün gözlerim karardı ve bayılacak kadar oldum,yeni yeni kendime geliyorum saat akşam 7'den beri ben ben değilim vallhi..Şu an nabzım 52'lerde,başım kazan gibi..Offf da offf
Bu arada verdiğin 1 kilo için seni kutluyorum...Herkesi de çokkk öpüyorum.Bu ara da ben de 55.3'lerdeyim...Rejime devam ediyorum,haftanın 4-5 günü yürüyüş de yapıyorum ama kilo veremiyorum...Biraz kafamı toplayayım bazı değişiklikler yapıcam galiba rejimle ilgili..Tabii sizlere danışarak...opuyorumnanaktan
Lunamm.. Aman dikkat et kendine.. Aman aman.. Geçmiş olsun...
Önce sen bi iyi ol, ondan sonra yaparsın canım rejimini..
Gerçi benimde senden kalır bi yanım yok.. Bende kustum çok.. Çok yedim.. Elime ne geçerse yedim.. Sonra ne var ne yok çıktı aynen.. Mide almadı yani.. Gerçi bi şey de dokundu kesin.. Öncesinde wc ye de zor yetiştim çünkü..:bbo:
Neyse benim bu mideden çektiğim zaten..
İyi geceler tatlımlar...opuyorumnanaktan
lunacan...bitanem... dikkat et kendine ne olursorma...seni en iyi ben anlarım herhalde...günümün yarısı mutfakta geçiyor,3 tane iştahlı erkeği doyurmak hiç kolay değil:)bu topikte diyet yapması en zor olan ikimiziz herhalde...bir tarafta dengeli ve düzenli beslenmesi gereken eş ve çocuklar,diğer yanda diyet bugün karnıyarık,pilav ve revani yaptım akşam yemeğine ama onlar yerken ben sadece salata ve kavundan yedim oooof of..bir dokun bin ah işit misali oldu benimki dimi:)aman canım sağlığına dikkat et...çooook öpüyorum seniopuyorumnanaktan
fulyacım... canım sen de dikkat et kendine lütfen...çok geçmiş olsun güzelim...
iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
ablacım her gün yapıyorum sıcak banyo işini..daha önce de tavsıye etmiştin bana..insallah yararını görürüm..şişmek de sinir bozucu..kılo verememe sebep oluyor..metabolizma duruyor regl olamayınca..
hedefin uzunsa yürüyüş ve pilatesi brlıkte tavsıye ederım. ben 1 saat kardiyo(yürüyüş,aerobik tarzı) çalısıyorum hemen ardından vucut sıcakken pilates yapıyorum 30-40dk kadar.. ben 17kg verdım.pilates yapmasaydım kesın sarkardı her yanım..yürüyüş sadece yag yakımını hızlandırır ve kasları korur..yenı kaslar,sıkılaşmalar üretmez fazla..
bence basla pilatese yoksa ideal kılona indiğinde bir de toparlaman gereken bir bedenın olur. 2 kez iş cıkar basına..
sporumu da yazayım;
2 saat kadar temızlık yüksek tempo
1 saat 5mil
30dk pilates
40 dk yürüyüş
hareketli bir gündü
ablacım sorma kadın olmak ne zor.. anne olmak daha da zor..sorumlulugun altında minicik insanlar.. seni anlıyorum..
eşin ne durumda sana ne kadar yardımcı bılmıyorum.biraz annesinde bitiyor bu iş.. ama sen de erkek çocugu annesısın..iyi yetiştir onları(eminim yapıyorsundur) sakın kıyamamazlık etme..kendi işlerini kendılerı görsunler..ev konusunda her alanda küçük sorumluluklar yükle her seyı öğrensınler..sonra kendılerı rahat eder..
hem büyüdüklerinde eşleri ya da eş adayları söylenmez.. sırnaşık şey ben şikayetçiyim benimkinin ev halini gördükçe..evine hiç bakmaz..bir tek çalışacak,okuyacak,gezecek,tozacak..çalısan bir annenin oğlu olmasına ragmen bir bardak cayı bıle ayağına alısmıs..cok çekiyor dilimden..sıkı eğitime aldım.biraz ilerleme var..şimdiden böyle gözlemledım.evlendıkten sonra aynı evin içinde düşünemiyorum halimizi ama ya adam olacak ya adam olacak..
ben de regl olabilsem ciddi bir savaş açıcam kılolara.. su an 1400-500cal civarı beslenıyorum.300cal kadar kesıcem ama önce regl olmalıyım.zaten olamıyorum.bünyeyle oynayıp iyice geciktirmeyeyim diye sabredıyorum.son 5-6kg kaldı..kascam onlar ıcın
kızlarrr günaydın hepinizie ben tatilden döndüm 2 saat önce.gelir gelmezde tartıldm 59.900 çıktım tatile giderken 63 kiloydum ayy naısl mutluyum bi görsenizzz =)) şimdi geçmişi okuyacağım..sizde neler var bakalım
Günaydın kızlar,
Benim midem hala fena.
Şimdi bir tostla kahvaltı yaptım.. Onu midemde tutmaya çalışıyorum.. Ne sinir bozucu.. Ne yapabilirim acaba? Bi bilen var mı?
Günaydın kızlar,
Benim midem hala fena.
Şimdi bir tostla kahvaltı yaptım.. Onu midemde tutmaya çalışıyorum.. Ne sinir bozucu.. Ne yapabilirim acaba? Bi bilen var mı?
ben hemen çizelgemi deiştriyim =)=)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanCanım fulyacım benim teşekkür ederim..Sana da geçmiş olsun.Lütfen tedavini aksatma,bilirim reflü,ülser derdini(Allahtan benimki bahardan bahara azar)..Umarım sabah birşeyciğin kalmaz...:Saruboceq:
Teşekkür ederim benekcimmmmm....opuyorumnanaktan
Aynen öyle canım...(Senin işinin benden daha zor olduğu aşikar)..Ben eşimi de sıkı bir diyete soktum aslında ama işte çocuğu sokamıyorsun...Ne yapalım alıştık artık diyelim..Allah hepsine sağlık versin de biz yorulalım değil mi canım ?
Aklıma gelmişken canım hani sen bir inceltici jel kullanıyordun ne oldu?Devam ediyor musun hala?kaydirigubbakcemile3
Seni ayakta alkışlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afferiim kıs sana... :lepi::lepi:kızlarrr günaydın hepinizie ben tatilden döndüm 2 saat önce.gelir gelmezde tartıldm 59.900 çıktım tatile giderken 63 kiloydum ayy naısl mutluyum bi görsenizzz =)) şimdi geçmişi okuyacağım..sizde neler var bakalım
ah yavrum ya..Günaydın kızlar,
Benim midem hala fena.
fibu onlar tecrübe konusturuyor.. alışırsın sen de zamanla..herseyi öğrenirsin ama bence en baştaaan eğit seninkini..birtakım ev işlerini tamamen onun tekeline bırak. acıma.. sonra sen karlı çıkarsın..ya arkadaşlar çalışan bayan olmak ve evi idare etmek ne kadar zor bir iş.evleneceğim ama ne yapacağim kara kara düşünüyorum.şimdi bile eve gider gitmez koltuğa seriliyorum.öyle yorgun oluyorum ki.sabah kalktığımda annem kahvaltımı hazırlamış oluyor.babama hazırlayınca aşırıyorum ondan bende.kendi evim olduğunda nasıl yapacağım,çamaşırı bulaşığı temizliği var.hangi birine yetişeceğim öyle zor geliyorki.bunalımdayım bende.size de maşallah.herşeyi yetiştiriyorsunuz.
canım ya yazık sana.maydanoz suyu kaynatıp da içebilirsin.veya soğan suyu içmeyi bırakma bir müddet.
maşallah sana.yorulmuyormusun canım ya.
ahh ahh.ben kardeşlerimi bu konuda eğittim ama sonuçta erkek doğası sadece deyince yapıyorlar.annem evde olmadğında onlara çok güzel iş yaptırıyorum.ben yemek yaparsam ütü ,bulaşık onlara ait oluyo.ama anneler kıyamıyo erkek evlatlarına.
:çok üzgünüm:
süpersin valla.zayıflama kampınamı gittinki.sositososito
tatlım limonlu kahve yapıp iç.normal türk kahvesi.veyada bir tatlı kaşığı türk kahvesinin içine limon sıkıp o toz halinde yut.ishali ve mide bulantısını geçiriyor.annem bana öyle yapıyodu.
ya kızlar bana bişeyler önerin ya!!!
hemen kilo vermek istiyorum.
eski giyisilerin hiçbiri olmuyo artık!!
ekmeği kestim.
işyerinde olunca yemkehane yemekleri yiyorum.
neler yapabilrim???
internette birsürü diyet listeleri var...
saolun kızlarr yerimsenibenyerimseniben çok hareket ettim bol bol yüzdüm yorulduğumda bırakmadm iki üç kulaç daha atmaya çalıştım inanın çok mutluyum yaa inş.ulaşıcam hedefime ama malesef yine k.k dan uzak olucam bi süre bu akşmda akrabalara gidicz başka şehirlere fln. inş.bidaki gelişimde hedefime ulaşmş olarak dönerim :1hug:
selam kizlar cevaplariniz icin cok tsk ederim.
Peki bu sayfada bir liste vardi 1100 kcal onumu yapsam, yada nil sahin gürkan hanimefendinin bir sayfasinda kisiye özel diyet var onumu yapsam?fisfisfis
ya arkadaşlar çalışan bayan olmak ve evi idare etmek ne kadar zor bir iş.evleneceğim ama ne yapacağim kara kara düşünüyorum.şimdi bile eve gider gitmez koltuğa seriliyorum.öyle yorgun oluyorum ki.sabah kalktığımda annem kahvaltımı hazırlamış oluyor.babama hazırlayınca aşırıyorum ondan bende.kendi evim olduğunda nasıl yapacağım,çamaşırı bulaşığı temizliği var.hangi birine yetişeceğim öyle zor geliyorki.bunalımdayım bende.size de maşallah.herşeyi yetiştiriyorsunuz.
canım ya yazık sana.maydanoz suyu kaynatıp da içebilirsin.veya soğan suyu içmeyi bırakma bir müddet.
maşallah sana.yorulmuyormusun canım ya.
ahh ahh.ben kardeşlerimi bu konuda eğittim ama sonuçta erkek doğası sadece deyince yapıyorlar.annem evde olmadğında onlara çok güzel iş yaptırıyorum.ben yemek yaparsam ütü ,bulaşık onlara ait oluyo.ama anneler kıyamıyo erkek evlatlarına.
:çok üzgünüm:
süpersin valla.zayıflama kampınamı gittinki.sositososito
tatlım limonlu kahve yapıp iç.normal türk kahvesi.veyada bir tatlı kaşığı türk kahvesinin içine limon sıkıp o toz halinde yut.ishali ve mide bulantısını geçiriyor.annem bana öyle yapıyodu.
Tatilde kilo vermek haaa...Hem tatil,hem azalan kilolar...Ben de tebrik ediyorum seni,vallahi bravo...alkisalkisalkis
Oooo flyycım,senin bu halin ne olacak...Yaa arkadaşlar kusura bakmasın ama senin durumun böyle karıştırıp içeceğin çeşitli karışımlarla daha berbat olur gibime geliyor..Bence sakın yapmalmaz:.Kullandığın bir ilaç falan yok mu?Alıyormusun:uhm:..
saolun kızlarr yerimsenibenyerimseniben çok hareket ettim bol bol yüzdüm yorulduğumda bırakmadm iki üç kulaç daha atmaya çalıştım inanın çok mutluyum yaa inş.ulaşıcam hedefime ama malesef yine k.k dan uzak olucam bi süre bu akşmda akrabalara gidicz başka şehirlere fln. inş.bidaki gelişimde hedefime ulaşmş olarak dönerim :1hug:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
eişini diyete sokmakla çok iyi yapmışsın..bakımlı ve güzel hatunların yanına bakımlı erkekler yakısır..
ben aksini görünce şaşırıyorum.olmamalı diyorum. güzellik ve bakım sadece kadına atfedilen bir olgu olmamalı..
afferiim kıs sana... :lepi::lepi:
ah yavrum ya..
kekik suyu tutar. ama marketten falan değil..iyi bir aktarın varsa ondan al keskın olsun..bir kahve fincanı iç.. ben midemdekileri öyle tutuyordum.bulantı içinse çok klışe ama nane limon...
fibu onlar tecrübe konusturuyor.. alışırsın sen de zamanla..herseyi öğrenirsin ama bence en baştaaan eğit seninkini..birtakım ev işlerini tamamen onun tekeline bırak. acıma.. sonra sen karlı çıkarsın..
emziren anne ve diyet listeleri... :umursamaz:
akraba ziyaretinden dönüşte de aynı performansı beklıyoruz senden kaydirigubbakcemile5
Ben geldim . . .
Ben geldim . . .
İshal yok canım.. Sadece mide bulantısı ve kusma isteği.. Ama kusmak istemiyorum sonra alışkanlık yapıyor çünkü..:bbo:
Canım ilaç alıyorum ama fayda etmedi busefer.. Tekrar doktora gitmem lazım sanırım..:1ninca:
İçecek erşey kusturuyo canım ya.. Sıvı alamıyorum pek.. Çok susadığım için yudum yudum su içmeye çalışıyorum ama.. Dur bakalım.. Sabah kahvaltısını atlattım sanırım.. Hareketsiz ve bişey içmeden.. Öğlen yemeğide yiyebilirsem sonrasında bi emedur alıcam..
Hoşgeldin bidenem..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?