sana azıcık ayar çekelim :)kızlar ben hala 59 kiloyum.gelinlik olmayacak galiba.işten o kadar yorgun geliyorum ki.ordanda düğün hazırlığı derken sporda yapamıyorum.sonum ne olacak bakalım.
afiyet... zemuszemusşmdi kahvltımıda yaptım yarım simit-1bardak şekersiz çay-yarım kase süzme yoğurt,1 zeytin =)
hosgeldin zabınım...Ben geldim . . .
İshal yok canım.. Sadece mide bulantısı ve kusma isteği.. Ama kusmak istemiyorum sonra alışkanlık yapıyor çünkü..:bbo:
Canım ilaç alıyorum ama fayda etmedi busefer.. Tekrar doktora gitmem lazım sanırım..:1ninca:
İyi eğlenceler tekrar.. Son 3 kiloda şimdi gider valla.. Maşallah..
İçecek erşey kusturuyo canım ya.. Sıvı alamıyorum pek.. Çok susadığım için yudum yudum su içmeye çalışıyorum ama.. Dur bakalım.. Sabah kahvaltısını atlattım sanırım.. Hareketsiz ve bişey içmeden.. Öğlen yemeğide yiyebilirsem sonrasında bi emedur alıcam..
Hoşgeldin bidenem..opuyorumnanaktan
bende geldimmmm zemuszemus
bende geldimmmm zemuszemus
zabınııııımmmmm benim çizelgeye bi el atsana yafrummmm opuyorumnanaktan
zabınııııımmmmm benim çizelgeye bi el atsana yafrummmm opuyorumnanaktan
bebi özelden bana şifreni attır halledem çizelgeni kaç kilo oldun sen bakem ?
bu aralar sadece akşam hafif geçiştiriyorum gündüz yiyiyorum kızlar . . .
sabah çiçek ekmeğin 1 yaprağıyla 1 kaşık patlıcan kızartma 2 kaşık rus salata ve şkrsz çay 3 adette mini brovni yedim cokacimcoook
öğlen 1 simit 2 z.yağlı domates 1 yumurta 1 avuç fındık ve çekirdek . . .
arada 2 kurabiye yiyeblrm . . .
ya da tadım ın yeni çıkan tadımcasından cokacimcoook nefissss tavsiye ediyorum herkeşe . . .
akşam sadece meyve düşünüyorum . . . ramazana kadar akşamı hafif geçirerek yürüteceğim . . .ramazana Allah cc kerim . . .
kıslar ya bu yaptığınız çorbalara nasıl vakit ayırıyorsunuz.özellikle fiumecimm sana gıpta ile bakıyorum.nasılda özeniyorsun herşeye.ben mi çok tembelimki.eve gelince yatağa zor atıyorum kendimi.
canım benim ben senın kadar yoğun olmuyorum tabi..günde 3-4saat çeviri olursa yapıyorum.senın calısmanla kıyaslanmaz..aksamları eve kacta gelebılıyorsun,iş yerın ne kadar uzak bunlarda önemlı tabi..
ama biraz da yapı meselesi bazı şeyler.. ben severım domestik işleri,özellikle mutfak işini..bir kışlıklar hazırladım..doldurdum derin dondurucuyu..bu sabah 5kg patlıcan 3 kg kırmızı bıber közledım koydum mesela..is koktum ya..konserve tüketımını sevmem..hazır şeyleri sevmem..doğallıktan yanayım hep..meyve sebze alırken organik olmasına dikkat ederım(istanbulda mümkün olduğunca işte)
oturmaktan da hiç hoslanmam yapı işte..cogunlukla size entry yazarken burda ayakta oluyorum.düşün artık..
ama bu corba cok pratik 15dkmı almadı..sen de yaparsın ne olcakki..
tadımca:tadım kuruyemis in yeni urettigi musli bar. antep fistigi, yer fistigi, findik, uzum, yulaf, pirinc patlagi, bal vbg karisimindan olusan barlar uc cesit.krokant ve cezerye gibi benzer urunlere gore de kalorisi daha dusukmus.
kendin sor kendın ver cevabı oldu ama..
sabunun da kişisel görüşünü bekliyorusss.
canım benım aksam yemeklerıne arada sırada erkek arkadasımı cagırıyorum. geç gelirse evıne götürüyorum. bazen artanları buzdolabına bırakıyorum beyfendının.benım minik fil silip süpürüyor..kepekli makarnaya da alıstı..az yağlıya da..tatillerde eve gidince annesinin yemeklerı ağır gelıyormus midesine kaydirigubbakcemile3
fiucan bi şey sorucam :1ninca:
senin pilavlar makarnalar var ya hep 2 kaşık falan diyosun 2 kaşık makarna mı pişiriyosun ya da 2 kaşıkla nasıl doyuyosun allaaşkına de hele . . . kaydirigubbakcemile3
cicim enfessss gerçekten çok lezzetli dene derim ben hepiciini denedim en çok fıstıklısını sevdim . . . :asigim:
canım aynen derinin dediği gibi mi yaptın çorbayı ?
annatsana nasıl yaptığını ? kaydirigubbakcemile5
olmuuuşşşş :)))))
hıımmm iş yapmayı sevmekde önemli.haklısın.maşallah sana.canım benim ben senın kadar yoğun olmuyorum tabi..günde 3-4saat çeviri olursa yapıyorum.senın calısmanla kıyaslanmaz..aksamları eve kacta gelebılıyorsun,iş yerın ne kadar uzak bunlarda önemlı tabi..
ama biraz da yapı meselesi bazı şeyler.. ben severım domestik işleri,özellikle mutfak işini..bir kışlıklar hazırladım..doldurdum derin dondurucuyu..bu sabah 5kg patlıcan 3 kg kırmızı bıber közledım koydum mesela..is koktum ya..konserve tüketımını sevmem..hazır şeyleri sevmem..doğallıktan yanayım hep..meyve sebze alırken organik olmasına dikkat ederım(istanbulda mümkün olduğunca işte)
oturmaktan da hiç hoslanmam yapı işte..cogunlukla size entry yazarken burda ayakta oluyorum.düşün artık..
ama bu corba cok pratik 15dkmı almadı..sen de yaparsın ne olcakki..
fiucan bi şey sorucam :1ninca:
senin pilavlar makarnalar var ya hep 2 kaşık falan diyosun 2 kaşık makarna mı pişiriyosun ya da 2 kaşıkla nasıl doyuyosun allaaşkına de hele . . . kaydirigubbakcemile3
canım benım aksam yemeklerıne arada sırada erkek arkadasımı cagırıyorum. geç gelirse evıne götürüyorum. bazen artanları buzdolabına bırakıyorum beyfendının.benım minik fil silip süpürüyor..kepekli makarnaya da alıstı..az yağlıya da..tatillerde eve gidince annesinin yemeklerı ağır gelıyormus midesine kaydirigubbakcemile3
.. ben gunde 4 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum genelde..öyle olunca ıkı kasıkla doyuluyor..bir de benım kasıklar tahta yemek kasıgı :lepi:
ben şöyle yaptım..3 tane küçük kabağı rendeledim.5-10dk hasladım.suyunu süzdüm.benım mikserim yok ondan böyle yaptım. ununu az koydum.
tencereye 2 yemek kasıgı tam tahıllı unu 1kasık mısır özü yagı ve 1 kasık zeytınyagıyla kavurdum.2 bardak yağsız süt koydum.güzelce karıstırıp unu erittim içinde..göz kararı su ekledım biraz kaynamaya yakın kabakları ekledım.kaynattım. 10 dk kısık ateste pişirdim. içine karabiber ve nane koydum..tuzu en son ekledım çünkü süt var içinde kesilmesin..
kaseye koyunca da bolca dereotu koydum içine..kabağı hep dere otu ile tercih ederim..
ben böyle ufak varyasyonlar yaptım işte..
.. ben gunde 4 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum genelde..öyle olunca ıkı kasıkla doyuluyor..bir de benım kasıklar tahta yemek kasıgı :lepi:
ben şöyle yaptım..3 tane küçük kabağı rendeledim.5-10dk hasladım.suyunu süzdüm.benım mikserim yok ondan böyle yaptım. ununu az koydum.
tencereye 2 yemek kasıgı tam tahıllı unu 1kasık mısır özü yagı ve 1 kasık zeytınyagıyla kavurdum.2 bardak yağsız süt koydum.güzelce karıstırıp unu erittim içinde..göz kararı su ekledım biraz kaynamaya yakın kabakları ekledım.kaynattım. 10 dk kısık ateste pişirdim. içine karabiber ve nane koydum..tuzu en son ekledım çünkü süt var içinde kesilmesin..
kaseye koyunca da bolca dereotu koydum içine..kabağı hep dere otu ile tercih ederim..
ben böyle ufak varyasyonlar yaptım işte..
bu varyasyonları yapacağını bildiğim için sordum zaten . . . elmas parçası seni alan yaşadı yaşadı !!!!
fibuşum nasılsın ?
arkadaslar ya bende evlenmeden önce 60 üstüne cıkmamıstım hiç.ama evlendim ki souc 70 olmusum,sıkı diyet spor falan derken simdi 58 oldum,boyum 1,66,kimi site ideal kiloma 53 diyo kimisi 58,insalah bunun üstüne cıkmam artık vermesemde olur idealim 53 bile olsa artık yeteeer diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?