yoğun çalışıyormuşsun canım..mesain normalden fazla..sen de haklısın ne aralık girceksin mutfaga..bir de şunla alakalı.. sen aile yanında okumşsun sanırım.. benım evden cıkalı 5 sene oldu.. anneolmayınca başımızın çaresine bakmayı öğreniyoruz napalım.olmuşş olmuşş alkisalkisalkisdelikafadulden
hıımmm iş yapmayı sevmekde önemli.haklısın.maşallah sana.ben sabah 8.30 gidiorum işe.akşam 7,30 8 gibi çıkıorum.umarım kendi evimde düzenli bir hayatım olur inşallah.mutfağa doğru düzgün girmemişimdir hani.en fazla çay yparım,bide çayın yanına atıştırmalık.mutfak maceram okadardır.müstakbel kocacığıma acıyorum.ama yemeklerden o sorumlu olacak.anlaştık.alkisalkisalkisdelikafadulden eve benden erken gelecek.cumartesi günleri ona tatil ama ben çalışıyo olacağım.inş yükleri omuzlarımdan alır biraz.
hakkaten ya nasıl doyuyosun 1,2 kaşıkla.delikafadulden
fiucan fiucan sevgiline şimdiden alıştırmışın yemeklerini.-tatlicadiarzu- iyide şimdiden nie bu kadar alıştırdın ki.yakınmı oturuyosunuz sevgilinle?karşılıklı dairelerde dermişsin.ayy ne güzel ya.kıskandım sizi.:asigim: yanyanasınız.sevgilimi çok özlüyorum çookk.bu gidişle en erken nikah masasında görecem onu galiba.:çok üzgünüm:mafoldumben
opuyorumnanaktan.. iş bulamayınca ev hanımlığı kariyeriyle idare ediyorum canım ben de... opuyorumnanaktan
bu varyasyonları yapacağını bildiğim için sordum zaten . . . elmas parçası seni alan yaşadı yaşadı !!!!
fibuşum nasılsın ?
arkadaslar ya bende evlenmeden önce 60 üstüne cıkmamıstım hiç.ama evlendim ki souc 70 olmusum,sıkı diyet spor falan derken simdi 58 oldum,boyum 1,66,kimi site ideal kiloma 53 diyo kimisi 58,insalah bunun üstüne cıkmam artık vermesemde olur idealim 53 bile olsa artık yeteeer diyorum
Gittim,döneri,dondurmayı mideme indirdim geldimmmmm.....delikafadulden
Arkadaş aradı,alışverişe çıkalım diye.Çıktık ve tabii ki yorulduk.Oturduk Bon Bon Büfeye.Pide arası döner,bir bardak da limonata söyledik,soğuk tarafından.Bir güzel yedik ama inanın karnım doymadı,pide küçüktü yani.(Kızayım mı,afferin mi diyeyim bilemiyorum).:uhm:
Neyse girdik Capaciti'ye.Yemekten sonra tatlı diye tutturdu benim kokoş.(Yiyor yiyor ama yıllardır 50 kilo,tabi yer değil mi?)..Neyse oturduk Mado'da.Küçük bardaklarda istedim dondurmayı ama maaşallah bardak küçük ama içine 3 top sığmış gene.Dondurmanın karamelinde de bademler bana gülümsüyorlülülülülülü.Rejim mejim o an tamamen silindi aklımdanzemuszemus,son kaşığı ağzıma koyduğumda aklıma geldi tekrarcıkdan...:1no2::gitme:
Eh olan oldu dimi? Biz geleceğe bakalım..Şu saat itibariyle ağzımı mühürlemiş durumdayım:1nincasadece bitki çayı ve su içicem),yemiycem hiçbir şey bu akşam,yersem eğer davul olayım,siz de şahit olun emi lmaz Davul halindeki fotomu yayınlayacağım size söz).....:bbo::enbuyukkk:
lunacım iyi diyorsun hoş diyorsunda benim kocişin kilo sorunu yokki!deveyi hamuduyla yutuyo ama bir gram da almıyo,tam ideal kilosunda!(en sinir olduğum ve yegane kıskandığım insan tipine giriyo kendisi...yiyip yipip kilo almayan cinsten:))Canım fulyacım benim teşekkür ederim..Sana da geçmiş olsun.Lütfen tedavini aksatma,bilirim reflü,ülser derdini(Allahtan benimki bahardan bahara azar)..Umarım sabah birşeyciğin kalmaz...:Saruboceq:
Teşekkür ederim benekcimmmmm....opuyorumnanaktan
Aynen öyle canım...(Senin işinin benden daha zor olduğu aşikar)..Ben eşimi de sıkı bir diyete soktum aslında ama işte çocuğu sokamıyorsun...Ne yapalım alıştık artık diyelim..Allah hepsine sağlık versin de biz yorulalım değil mi canım ?
Aklıma gelmişken canım hani sen bir inceltici jel kullanıyordun ne oldu?Devam ediyor musun hala?kaydirigubbakcemile3
Seni ayakta alkışlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler tegoooalkisalkisalkiskızlarrr günaydın hepinizie ben tatilden döndüm 2 saat önce.gelir gelmezde tartıldm 59.900 çıktım tatile giderken 63 kiloydum ayy naısl mutluyum bi görsenizzz =)) şimdi geçmişi okuyacağım..sizde neler var bakalım
zor tabiki bitanem,hiç kolay değil...ama öyle bir sistem geliştiriyorsun ki zaman içinde herşey tıkır tıkır işliyor...sen de alışırsın merak etme...ya arkadaşlar çalışan bayan olmak ve evi idare etmek ne kadar zor bir iş.evleneceğim ama ne yapacağim kara kara düşünüyorum.şimdi bile eve gider gitmez koltuğa seriliyorum.öyle yorgun oluyorum ki.sabah kalktığımda annem kahvaltımı hazırlamış oluyor.babama hazırlayınca aşırıyorum ondan bende.kendi evim olduğunda nasıl yapacağım,çamaşırı bulaşığı temizliği var.hangi birine yetişeceğim öyle zor geliyorki.bunalımdayım bende.size de maşallah.herşeyi yetiştiriyorsunuz.
canım ya yazık sana.maydanoz suyu kaynatıp da içebilirsin.veya soğan suyu içmeyi bırakma bir müddet.
maşallah sana.yorulmuyormusun canım ya.
ahh ahh.ben kardeşlerimi bu konuda eğittim ama sonuçta erkek doğası sadece deyince yapıyorlar.annem evde olmadğında onlara çok güzel iş yaptırıyorum.ben yemek yaparsam ütü ,bulaşık onlara ait oluyo.ama anneler kıyamıyo erkek evlatlarına.
:çok üzgünüm:
süpersin valla.zayıflama kampınamı gittinki.sositososito
tatlım limonlu kahve yapıp iç.normal türk kahvesi.veyada bir tatlı kaşığı türk kahvesinin içine limon sıkıp o toz halinde yut.ishali ve mide bulantısını geçiriyor.annem bana öyle yapıyodu.
hem de çok güzel olmuş saracımkaydirigubbakcemile3olmuuuşşşş :)))))
bir kadın için iyi yemek yapmak gerçekten çok önemli...belki de ben yemek yapmayı çok sevdiğim için muhteşem sofralar hazırlayanlar hep bir adım önde gibi gelircokacimcoookcanım benim ben senın kadar yoğun olmuyorum tabi..günde 3-4saat çeviri olursa yapıyorum.senın calısmanla kıyaslanmaz..aksamları eve kacta gelebılıyorsun,iş yerın ne kadar uzak bunlarda önemlı tabi..
ama biraz da yapı meselesi bazı şeyler.. ben severım domestik işleri,özellikle mutfak işini..bir kışlıklar hazırladım..doldurdum derin dondurucuyu..bu sabah 5kg patlıcan 3 kg kırmızı bıber közledım koydum mesela..is koktum ya..konserve tüketımını sevmem..hazır şeyleri sevmem..doğallıktan yanayım hep..meyve sebze alırken organik olmasına dikkat ederım(istanbulda mümkün olduğunca işte)
oturmaktan da hiç hoslanmam yapı işte..cogunlukla size entry yazarken burda ayakta oluyorum.düşün artık..
ama bu corba cok pratik 15dkmı almadı..sen de yaparsın ne olcakki..
Gittim,döneri,dondurmayı mideme indirdim geldimmmmm.....delikafadulden
Arkadaş aradı,alışverişe çıkalım diye.Çıktık ve tabii ki yorulduk.Oturduk Bon Bon Büfeye.Pide arası döner,bir bardak da limonata söyledik,soğuk tarafından.Bir güzel yedik ama inanın karnım doymadı,pide küçüktü yani.(Kızayım mı,afferin mi diyeyim bilemiyorum).:uhm:
Neyse girdik Capaciti'ye.Yemekten sonra tatlı diye tutturdu benim kokoş.(Yiyor yiyor ama yıllardır 50 kilo,tabi yer değil mi?)..Neyse oturduk Mado'da.Küçük bardaklarda istedim dondurmayı ama maaşallah bardak küçük ama içine 3 top sığmış gene.Dondurmanın karamelinde de bademler bana gülümsüyorlülülülülülü.Rejim mejim o an tamamen silindi aklımdanzemuszemus,son kaşığı ağzıma koyduğumda aklıma geldi tekrarcıkdan...:1no2::gitme:
Eh olan oldu dimi? Biz geleceğe bakalım..Şu saat itibariyle ağzımı mühürlemiş durumdayım:1nincasadece bitki çayı ve su içicem),yemiycem hiçbir şey bu akşam,yersem eğer davul olayım,siz de şahit olun emi lmaz Davul halindeki fotomu yayınlayacağım size söz).....:bbo::enbuyukkk:
güldürdün beni ya kaydirigubbakcemile3
yemişsin ama keyif almıssın bolca..boşver..değer..
sefan olsun...
afiyet olsun,sefan olsun lunacankaydirigubbakcemile3ama yaramasın inşallahkaydirigubbakcemile5
lunacım iyi diyorsun hoş diyorsunda benim kocişin kilo sorunu yokki!deveyi hamuduyla yutuyo ama bir gram da almıyo,tam ideal kilosunda!(en sinir olduğum ve yegane kıskandığım insan tipine giriyo kendisi...yiyip yipip kilo almayan cinsten:))
canım tatile giderken bıraktım,hala düzenli kullanamayacağım için başlayamadımpazartesi başayacağım inşallah..gelişmeleri paylaşırım güzelimopuyorumnanaktan
tebrikler tegoooalkisalkisalkis
zor tabiki bitanem,hiç kolay değil...ama öyle bir sistem geliştiriyorsun ki zaman içinde herşey tıkır tıkır işliyor...sen de alışırsın merak etme...
hem de çok güzel olmuş saracımkaydirigubbakcemile3
bir kadın için iyi yemek yapmak gerçekten çok önemli...belki de ben yemek yapmayı çok sevdiğim için muhteşem sofralar hazırlayanlar hep bir adım önde gibi gelircokacimcoook
afiyet olsun,sefan olsun lunacankaydirigubbakcemile3ama yaramasın inşallahkaydirigubbakcemile5[/QUOT
senin evdeki mavi cüzdanlıların o kadar iştahlı olmasının sebebi senın cok güzel yemekler yapman olabilir mi acaba opuyorumnanaktan
ablacım ben cok sevıyorum yemek yapmayı ya.. kendim yiyemesem de stresten falan kurtulmak için sırf alısverıs yapıp gelip yemek yapmıslıgım çoktur.. kaç aydır diyetteyım gözüm internetteki yemek tarıflerınde hala..
Vallahi öyle margherita (Ya çok tuhaf sana böyle hitap etmek)..Aslında galiba karnımın değil de gözümün doymasına ihtiyacım varmış..Eh bu kaçamak bir hafta idare eder beni herhalde...opuyorumnanaktan
Sağol benekcimm,Yaramasın diye 30 Day yapayım dedim,yarıda kestim,dayanamadım..Bu akşamı başka kazalar olmadan bitirebilirsem çok iyi olacak,yoksa fenaaa...benneyaptımkiopuyorumnanaktan
sen toparlarsın günü.. iyi idare ediyorsun kaçamak yaptığın günleri.benım kötü bir huyum var..dıyetı bozunca bir kez, battı balık yan gider hesabı yeme krizine giriyorum.bu huyumdan da nefret edıyorum.. :umursamaz:
kesinlikle öyle prensesim..(bu konuda mütavazılık gösteremiycem)gerçekten muhteşem yemekler yaparım ben:kedi:hem de öyle kıytırık yemekler değil,eni konu vakit alan,uğraştıran yemekler yapmayı severim...aynen senin gibi bana da terapi gibi gelir yemek yapmak...hernekadar okuldaki arkadaşlarımı inandıramasamda(dişarıdan bakınca hiç de yemek yapabilecek biri gibi görünmüyormuşum..ne demekse..)yedikleri o yaprak sarmaları ve börek çeşitleri benim eserimkaydirigubbakcemile5lunacım iyi diyorsun hoş diyorsunda benim kocişin kilo sorunu yokki!deveyi hamuduyla yutuyo ama bir gram da almıyo,tam ideal kilosunda!(en sinir olduğum ve yegane kıskandığım insan tipine giriyo kendisi...yiyip yipip kilo almayan cinsten:))
canım tatile giderken bıraktım,hala düzenli kullanamayacağım için başlayamadımpazartesi başayacağım inşallah..gelişmeleri paylaşırım güzelimopuyorumnanaktan
tebrikler tegoooalkisalkisalkis
zor tabiki bitanem,hiç kolay değil...ama öyle bir sistem geliştiriyorsun ki zaman içinde herşey tıkır tıkır işliyor...sen de alışırsın merak etme...
hem de çok güzel olmuş saracımkaydirigubbakcemile3
bir kadın için iyi yemek yapmak gerçekten çok önemli...belki de ben yemek yapmayı çok sevdiğim için muhteşem sofralar hazırlayanlar hep bir adım önde gibi gelircokacimcoook
afiyet olsun,sefan olsun lunacankaydirigubbakcemile3ama yaramasın inşallahkaydirigubbakcemile5[/QUOT
senin evdeki mavi cüzdanlıların o kadar iştahlı olmasının sebebi senın cok güzel yemekler yapman olabilir mi acaba opuyorumnanaktan
ablacım ben cok sevıyorum yemek yapmayı ya.. kendim yiyemesem de stresten falan kurtulmak için sırf alısverıs yapıp gelip yemek yapmıslıgım çoktur.. kaç aydır diyetteyım gözüm internetteki yemek tarıflerınde hala..
sen toparlarsın günü.. iyi idare ediyorsun kaçamak yaptığın günleri.benım kötü bir huyum var..dıyetı bozunca bir kez, battı balık yan gider hesabı yeme krizine giriyorum.bu huyumdan da nefret edıyorum.. :umursamaz:
kesinlikle öyle prensesim..(bu konuda mütavazılık gösteremiycem)gerçekten muhteşem yemekler yaparım ben:kedi:hem de öyle kıytırık yemekler değil,eni konu vakit alan,uğraştıran yemekler yapmayı severim...aynen senin gibi bana da terapi gibi gelir yemek yapmak...hernekadar okuldaki arkadaşlarımı inandıramasamda(dişarıdan bakınca hiç de yemek yapabilecek biri gibi görünmüyormuşum..ne demekse..)yedikleri o yaprak sarmaları ve börek çeşitleri benim eserimkaydirigubbakcemile5
güzel kadınlara marifet layık görülmez nedense ondan inanmıyorlrdır.. :lepi:
çocuk da yaparız kariyer de!!!yemek de yaparız,bakımlı da oluruz!!!hakkımızı sonuna kadar savunmayı da biliriz,hanımefendi olmayı da!!!üstüne üstlük hem güzel oluruz hem de ZAYIF VE FıT!!!:lepi::lepi:güzel kadınlara marifet layık görülmez nedense ondan inanmıyorlrdır.. :lepi:
prensesim daha önce de söylemiştim,salatalık turşusu tatlı krizini kesermiş(diyetisyen tavsiyesi)yediklerimi yazayım bugun..
off canım acayip tatlı istiyor.. krizdeyım resmen ne yapsam kar etmedı ..bakalım
sabah 1 bucuk dılım ekmek domates salatalık bir parca peynır
öğle 1 nestle nesfit fruits,yogurt
öğle 2 kabak corbası 1 adet etimek
1 elma
6-7 adet kuru kayısı
1 armut
aksam 1 kase kabak corbası
1 küçük kase çin pilavı
2 adet elmalı light maviyesıl
ilahi lunacan:)desene yemek tariflerini okuya okuya beyninin yeme merkezini deliye çevirdin:roflol:Kızlar bu yaz ben kışlık domates konservesi yapmayı planlıyorumzemuszemus.(Teyzemi aradım tarif için,kadın ağlamaklı oldusenağlama,nihayet bu yaştan sonra ev hanımı gibi davranmaya başladın diyekaydirigubbakcemile5)(Hı hı o öyle sansın:jeyyar:sengözlerimebaksanab)..
Neyse böyle birşeye karar vermemin sebebi sadece kışın da domatesi tadında yemek istememcokacimcoook.
Sabahtan beri,belki değişik fikirler-tarifler vardır diye kk'nın yemek bölümlerinde geziyorum.Dolayısı ile şu an çok fena bir haldeyimkafamçokkarıştı,o sayfaları yasaklamıştım kendime halbuki:1no2:.Karnımın gurultusu eminim diğer odadan duyuluyordur.Ben ne yaptım bugün ya..mafoldumben
ilahi lunacan:)desene yemek tariflerini okuya okuya beyninin yeme merkezini deliye çevirdin:roflol:
hadi canım,kendine eziyet etme de hafif bişeyler atıştır...sadece su ve bitki çayıyla geçmez koskoca akşam ve gece...(davul olmazsın korkma,hem olsan bile ben seni davulken bile severim:))))))
aldığın kalori miktarı çok uygun lunacım,kesinlikle kilo almamışsındır...Bu gün yediklerim:
Sabah:
1 domates (14 cal)
3 tane sivri biber (15*3=45 cal)
1 kk peynir (75 cal)
1 fincan yeşil çay (0 cal)
1 dilim light ekmek(48 cal)
Öğlen:
1 dönerli sandviç (315 cal.)
1 bardak limonata (250 cal.)
Ara:
3 top dondurma (160*3=480 cal)
Toplamda yanlış hesaplamadıysam 1227 kcal. almışım.Kızlar kilo verebilmemiz için günlük en fazla kaç kalori almamız gerekiyordu bizim?
zemuszemus zemuszemus zemuszemusçocuk da yaparız kariyer de!!!yemek de yaparız,bakımlı da oluruz!!!hakkımızı sonuna kadar savunmayı da biliriz,hanımefendi olmayı da!!!üstüne üstlük hem güzel oluruz hem de ZAYIF VE FİT!!!:lepi::lepi:
haklsın söylemıstın ablam,prensesim daha önce de söylemiştim,salatalık turşusu tatlı krizini kesermiş(diyetisyen tavsiyesi)
bir dene istersen güzelim...
tesedüfen ben de aksam yemiştim zaten ...çinpilavının içinde vardı.. ama regl olma durumundan kesmedı...
gözümün önünde fıstıklı baklavalar uçuşurken..markete gittim bir tane eti puf aldım,yedım..bir kutu light cola ile ..şu ikisiyle çardak keyfi yaptım..serin serin... kaydirigubbakcemile kesti sanırım.üstüne 30 dk da yürüdüm..
ben yaptım kahvaltılık üç kavanoz..bolca da derin dondrucuya domates attım zemuszemus ben cok erken ev hanımı oldum ya.. ama napiyim seviyorum doğal şeyleri..içi bembeyaz domates yemek istemıyorum kışın..Kızlar bu yaz ben kışlık domates konservesi yapmayı planlıyorumzemuszemus.(Teyzemi aradım tarif için,kadın ağlamaklı oldusenağlama,nihayet bu yaştan sonra ev hanımı gibi davranmaya başladın diyekaydirigubbakcemile5)(Hı hı o öyle sansın:jeyyar:sengözlerimebaksanab)..
Neyse böyle birşeye karar vermemin sebebi sadece kışın da domatesi tadında yemek istememcokacimcoook.
Sabahtan beri,belki değişik fikirler-tarifler vardır diye kk'nın yemek bölümlerinde geziyorum.Dolayısı ile şu an çok fena bir haldeyimkafamçokkarıştı,o sayfaları yasaklamıştım kendime halbuki:1no2:.Karnımın gurultusu eminim diğer odadan duyuluyordur.Ben ne yaptım bugün ya..mafoldumben
Bu gün yediklerim:
Sabah:
1 domates (14 cal)
3 tane sivri biber (15*3=45 cal)
1 kk peynir (75 cal)
1 fincan yeşil çay (0 cal)
1 dilim light ekmek(48 cal)
Öğlen:
1 dönerli sandviç (315 cal.)
1 bardak limonata (250 cal.)
Ara:
3 top dondurma (160*3=480 cal)
Toplamda yanlış hesaplamadıysam 1227 kcal. almışım.Kızlar kilo verebilmemiz için günlük en fazla kaç kalori almamız gerekiyordu bizim?
bence cok değil..
ben sanırım 1400-500cal cıvarı alıyorum gunde..
aldığın kalori miktarı çok uygun lunacım,kesinlikle kilo almamışsındır...
hem bir top dondurmanın 160 kalori olduğuna emin misin?bana daha azdır gibi geliyor...ben dondurma sevmediğim için pek bilgim yok bu konuda...
kaydirigubbakcemile3
ben yaptım kahvaltılık üç kavanoz..bolca da derin dondrucuya domates attım zemuszemus ben cok erken ev hanımı oldum ya.. ama napiyim seviyorum doğal şeyleri..içi bembeyaz domates yemek istemıyorum kışın..
bence cok değil..
oh iyi hadi,tatlı krizini kazasız belasız atlanmana sevindim kuzucumkaydirigubbakcemile5zemuszemus zemuszemus zemuszemus
haklsın söylemıstın ablam,
tesedüfen ben de aksam yemiştim zaten ...çinpilavının içinde vardı.. ama regl olma durumundan kesmedı...
gözümün önünde fıstıklı baklavalar uçuşurken..markete gittim bir tane eti puf aldım,yedım..bir kutu light cola ile ..şu ikisiyle çardak keyfi yaptım..serin serin... kaydirigubbakcemile kesti sanırım.üstüne 30 dk da yürüdüm..
ben yaptım kahvaltılık üç kavanoz..bolca da derin dondrucuya domates attım zemuszemus ben cok erken ev hanımı oldum ya.. ama napiyim seviyorum doğal şeyleri..içi bembeyaz domates yemek istemıyorum kışın..
bence cok değil..
Canım bir top dondurmanın cal.miktarını ben de bilmiyorum aslında..Bilgiyi aldığım sitenin (şu an hatırlamıyorum adını) yalancısıyım benekcimmmm...
Bu arada dondurma sevmediğine inanamıyorum,keşke ben de sevmeseydimsenağlama..(Benim oğlum da ağzına yaş pasta koymaz,bir de sakız çiğnemez asla):CüvCüv:
Canım sen çok da iyi spor yapıyorsun.Ben de yerimde durabilen biri değilim günlük hayatta ama kesinlikle sporun yerini tutmuyor tabii ki...
Domatesler hakkında da şunu sorucam...Buzluğa attığın poşet domatesleri hazırlarken,domatesleri çiğden mi doğrayıp koyuyorsun canımcım?Sitelerde pişirip koyan da var,aklım karıştı,hangisi daha iyi oluyor acep?Bana bir tarif ediver ne olurkaydirigubbakcemile3
ah lunacım dedim ya ben biraz cinsim:)dondurma,çikolata,bisküvi,yaş pasta sevmem(diyet bisküvileri mecburiyetten yiyorum çalışırken)...ekmek arası yemekten nefret ederim...en büyük zaafım meze tarzı salatalar ve börekler
çocuklarım da benim gibi cins oldular:)hiç hamburger,pizza,mayonez ve ketçap sevmeyen ve yemeyen çocuk olur mu?oluyor işte...bende iki tane var:)ayrıca bir ufaklığım varki köfte dışında(onu da son 2 yıldır yiyor)et,tavuk,balık ağzına koymazdurum böyle olunca hergün üçüne de farklı yemekler yapmam gerekiyor...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?