60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AŞK OLSUN YEMEKHANEDE NE ÇIKARSA ONU YEMEK ZORUNDAYIM.AÇMI KALSAYDIMçok üzgünüm:

kuşum benım uzulme ben sana kötu bişe demedim ki az yedin için oklavadan kurtuldun demek istedim tabiikide aç kalmıcan Şeniz

bu arada bugun bitabak yemek yiyemedim varyaa :dance: :dance: okadar sevinçliyim kii böle giderse yemem azalır ve kilo vermek zor olmaz..

öğunum;
1 tabak yemek
ve kase yoğurt
tabii şimdi çay falanda içerimm mutlu akşamlar şekerlerrrr a.s.a.s. :1hug::1hug:[/QUOTE]

canım benim yok üzülmedimŞeniz.:1hug:

tavsiyelerinize herzaman ihtiyacım var.sağolun herşey içina.s.

canım benim sana tavsiyem öğün miktarlarını normal yemen gereken miktarın çok altına düşürme.yani kendini besinsiz vitaminsiz bırakma.sonra vücudunun direnci düşer Allah korusun.:Saruboceq:

öpüyorum çokkkkkkkkk

Günaydın KK'nın güzel bayanları a.s. a.s. a.s.

Bugün 3.günüm ve dünde rejimimi bozmadan ve asla kaçamak yapmadan geçirdim. Sadece mekik çekemedim ama ben bunada razıyım. Uzun süredir 1 gün bile sürdüremiyordum. Dün sabah yumurta ve 1 dilim ekmek, öğlen biraz çorba, tavuk ızgara, akşamda bolca karışık salata yedim ama yağ koydum. 1 dilimde etimek yedim yanında. Öğünlerimi daha çok yapmam gerektiğini ve farklı vitaminler eklemem gerektiğini biliyorum ama en azından öncelikle şu vücudumdaki ödemi atmak için 1 hafta gibi bu şekilde devam edicem sanırım. Çünkü ilk 1-2 kilo dikkat ettiğimde çok kısa bir sürede gidebiliyor.
Umarım bugünde bozmamm :Saruboceq: :Saruboceq:
Dün akşam salatamı geç yedim çünkü eve geç geldim ve inanın biran açlıkdan gözüm döndü, çünkü ben eve girer girmez ilk iş yemek yerim aç olsamda olmasamda
Salatamı yedim sonra duşa girdim ve hemen yattım. a.s

canlarım bu arada

akşam 2 kaşık karnıbahar yemeği, 1-2 kaşık ev makarnası, 1-2 lokma tavuk yedim

sonrada çeyrek simit.

sabahta yarım simit 1 bardak şekersiz çay

normalde 1 dilim tahıllı ekmek 2-3 parça domates yarım kibrit kutusu peynir ve 5 tanezeytin yiyordum sabahları

sizce bugün limiti aştım mı yarım simitle.?tam olarak kalori değereni bilmiyorum.

Bu arada bir arkadaşımız sormuş yaşlarımızı...
Ben 35 yaşındayım, boyum 1.74 kilom 64... Normal şartlarda bu boya bu kilo normal değerlerde gözüküyor ama benim şanssızlığım göğüs ve omuzlarımın ufak, kalçalarımın ise büyük olması. Orantısız duruyor yani. Kalçalarım küçülse sadece bir problemim olmuycak. :1ninca:

günaydın kızlar,

bu sabah tartıldım 60,5 gösterdi tartı senağlama geri gelmiyor hiç hep ileri gidiyor.

al benden de okadar canım ya bugün çıktım 61 gösterdi anlamadım gitti bişide yemiyorum ki akşama kadar açık sabah bi beşi bi yerde çay ve 1 adet bisküvi öğlen bi kepçe çorba akşamda iki kaşık yemek okadar :a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zayıflayan kızlar çok şanslı ya ben düğüne kadar zayıflayamıycam galiba. kilo almayayım bari

Kızlar günaydın;

Dün akşam kendime kocaman bir kase salata yaptım.Başkada bir şey yemedim
sabah kahvaltım ise
7:30 da bir kase ligt sütlü cornfleks

ay ben denedim o 2 ogun 2 kase olayını..bence yapmayın cunku 2 haftadan sonra normal ogune dönünce ne kadar özlem içinde oldugunu anlıyo insan

bu arada ben de katıldım aranıza :) sanıyorum ki 67 kg falanım,60ken 7 kilo aldım yahuu..bugun tartılıp yazıcam buraya yardımlasarak yapılan diyetli günler :) :) :)

aaybis dünkü menün çok iyimiş. kellogs varya 2 hafta 2 öğün deneyen oldumu aranızda.

kelogs değil normal cornflex tüketiyorum
çünkü ben normalde hiç kahvaltı etmem,genelde bi fincan kahveyle geçiştirirdim.ama şimdi gevrek yiyorum bu beni saat 14 e kadar falan tok tutuyor(ayrıca ofisteki poğaca börek ikramlarını geri çevirebiliyorum böylecesüprizzzzz)
kesin kararlıyım kızlar 58 i göreceğim:lepi:

merhaba kızlar a.s.

görüyorumki herkes elinden geleni yapıyor zayıflamak adına
kızlar lütfen tartıda biraz fazla çıkınca karamsarlığa kapılmayın hemen
bu sizin başarısız olduğunuz anlamına gelmiyor birgün sonrada 1 kg eksik çıkabilirsiniz
onun için hergün tartılmayın lütfen uzmanlar boşunamı söylüyor haftada bir diye
moralleri yüksek tutalım lütfen fazlalıklar gi-de-cek başka yolu yok sositososito
hepbirlikte başaracağız sevgiler :1hug:

p.i.m.e.a aramıza hoş geldin canım kaydirigubbakcemile5

öğle yemeğim.

5 küçük(yaklaşık fındık kadar) arnavut ciğeri.10 parçaydı 5 ini yedim

1kase mercimek çorbası

1 küçük dilim beyaz ekmek

buarad sabah yediğim yarım simitin vicdan azabı hala geçmedi((((

[ı]iki ogun gevrek yiyince normal olarak kilo da degişiyo ben vermiştim ama inan hatırlamıyorum kac kilo verdigimi,ama en fazla 2-3tür heralde ama zaten düzenli diyetle de iki hafta da 3 kilo veriliyo..[/ı]

bu arada ben de katıldım aranıza :) sanıyorum ki 67 kg falanım,60ken 7 kilo aldım yahuu..bugun tartılıp yazıcam buraya yardımlasarak yapılan diyetli günler :) :) :)

Hoşgeldin canım . . .
Tartıldıktan sonra kendine kilo çizelgesi yaparsan daha fazla motive olursun . . .

Bende dün akşam gün içinde 2 simit yediğim için salata yedim ama içine 1 su bardağı kadar boncuk makarnalı . . . sadece salata çok yavan geliyor peynir olmadığı için boncuk makarnalı yedim . . .

Birazdanda burçak yiyeceğim 6 tane 1 saat sonra 6 tane daha yerim . . .

Slm kızlar ayy neden bilmem ögleden önce keyfim yerinde idi başım agrımasına ragmen ama şimdi bir durgunluk sıkıntı oldu bende allah hayra çıkarsın..ben anladım ki kilo falan veremeyecem.. Neyse dün kü yediklerim
sabah ince hamurlu zeytinli ıspanaklı börek çay
ara diyet büsküvü
öglen şehriye çorbası 1 köfte2 kaşık pilav
ara büsküvü bir ısırık diyet çikolata
akşam mercimek çorbası 2 köfte
sahlep

neyse ben kaçıyorum...herkese iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…