kızlar hihoyyythihoyyyt ben yarım kilo daha vermişimduramadım çizelgemi hemen yaptım çok mutluyum darısı kalan 2 kilocuğuma ve tabiki sizlere inşallah a.s.a.s.
sabun'cum yerimseniben bugun tartılıp yapıcam kendime bi cizelge.. valla kendime o kadar kızıyorum ki bu 7 kiloyu nasıl aldıgıma... benimki tamamen psikolojik yaa..bunalıma girince kilo alıyorum ben artık bu konuda tez bile yazabilirim kendimle ilgili naniknanik
kızlar hihoyyythihoyyyt ben yarım kilo daha vermişimduramadım çizelgemi hemen yaptım çok mutluyum darısı kalan 2 kilocuğuma ve tabiki sizlere inşallah a.s.a.s.
bu arada ben de katıldım aranıza :) sanıyorum ki 67 kg falanım,60ken 7 kilo aldım yahuu..bugun tartılıp yazıcam burayayardımlasarak yapılan diyetli günler :) :) :)
:sm_cool:Topraksu tebrikler..
Allahım ben ne zaman 60 ı göreceğim:Saruboceq:
Ben de öğle yemeğimi yedim.
1 fincan çorba ve bir adet grisini
Darısı başımıza topraksuuuu:dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bravo !
merhaba ben yeni üye oldum,7ay önce doğum yaptım 9kilo fazlam var,65 kiloyum,1 65 boyum,kendimle küsüm,moralimi çok etkiloyor bu kilolar ve bebeğimi emzirince o zayıflama ilaçlarını kullanamıyorum,emzirmeyi bıraksammı 8 aylık olucak kızım?
öğle yemeğim.
5 küçük(yaklaşık fındık kadar) arnavut ciğeri.10 parçaydı 5 ini yedim
1kase mercimek çorbası
1 küçük dilim beyaz ekmek
buarad sabah yediğim yarım simitin vicdan azabı hala geçmedi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?