60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabun'cum yerimseniben bugun tartılıp yapıcam kendime bi cizelge.. valla kendime o kadar kızıyorum ki bu 7 kiloyu nasıl aldıgıma... benimki tamamen psikolojik yaa..bunalıma girince kilo alıyorum ben artık bu konuda tez bile yazabilirim kendimle ilgili naniknanik

kızlar hihoyyythihoyyyt ben yarım kilo daha vermişim duramadım çizelgemi hemen yaptım çok mutluyum darısı kalan 2 kilocuğuma ve tabiki sizlere inşallah a.s.a.s.

kızlar hihoyyythihoyyyt ben yarım kilo daha vermişim duramadım çizelgemi hemen yaptım çok mutluyum darısı kalan 2 kilocuğuma ve tabiki sizlere inşallah a.s.a.s.

:sm_cool:Topraksu tebrikler..
Allahım ben ne zaman 60 ı göreceğim:Saruboceq:

Ben de öğle yemeğimi yedim.
1 fincan çorba ve bir adet grisini

Darısı başımıza topraksuuuu:dance:

duygu durum hayatımızdaki her şeye hakim canım kiloda buna dahil . . .
Allah cc yardımcı olsun . . .
Birlikte halledeceğiz İnşAllah bu fazlalıklardan arınacağız . . .

kaydirigubbakcemile5

:sm_cool:Topraksu tebrikler..
Allahım ben ne zaman 60 ı göreceğim:Saruboceq:

Ben de öğle yemeğimi yedim.
1 fincan çorba ve bir adet grisini

Darısı başımıza topraksuuuu:dance:

teşekkür ederim aaybis a.s.a.s.
darısı başınıza inşallah canını sıkma canım azimle devam edersen yakın zamanda neden olmasın sporunu ihmal etme illaki düzenli yürüyüş :1hug:

merhaba ben yeni üye oldum,7ay önce doğum yaptım 9kilo fazlam var,65 kiloyum,1 65 boyum,kendimle küsüm,moralimi çok etkiloyor bu kilolar ve bebeğimi emzirince o zayıflama ilaçlarını kullanamıyorum,emzirmeyi bıraksammı 8 aylık olucak kızım?

pimea eminesude hoşgeldiniz..topraksucum tebrikler ne güzle valla sana imrendim..60 ları görmem uzun bir süre daha ben yav 69 hatta 70 oldum 68 67 bile olsam sevinecem..

oooooooo verenlere tebrikler...ama ben bugun tartılsam mı yaa her yerim cok şiş regl ilk günüm...tartıya cıkıp moralimi bozma cesaretini göstersem mi

merhaba kızlar 1-2 gün içerisnde 1-2 kilo alıp veriyorum
nolcak bu ya
62-64 arası gidip geliyourumm
bana bi çare

selam nasıl gidiyo diyet aralarda gelip gidiyorm ben
regli olunca bi şişlik oluyo gerçekten
eminesudecm bebeğin emiyosa bırak emsin canım benimde 9,5 aylık bi kızım var ben kızımı emzirerek 10 kilo verdim yaklaşık 3 aydırda çok sıkı olmamak şartıyla diyet yaptım 5 kilo da öyle gitti sende verirsin canım bebeğini bol bol emzir yediklerine dikkat et yeter tatlı hamurişi yeme yeter
bi 4 kilom kaldı oda giderse süper olcak :teytey:

kadis bende senin gibiyim akşam 63.3 sabah 62 yediklerinle alakalı canım önemli olan sabahki kilon ikimizin hedefide 58 olmaz inş en kısa zamanda olurz

aramıza hoşgeldin;
benimde 2.5 yaşında kızım var ve doğumdan kalan kiloları atmaya çalışıyorum.:çok üzgünüm:
ama sakın bebişi emzirmeyi bırakma ben sadece 1 hafta emzirebilmiştim.Bol bol sıvı gıda al hem sütüne iyi gelir hem kilolara.

öğlen aynı yemekleri yemişiz canım.

harikasın walla süper :lepi:

eminesude ve pimae di galiba hoşgeldiniz.

bana hoş geldin demediniz :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar ben cok kötüyüm kardeşim bıçaklı saldırıya ugrayıp vefat etti 2 günde 1 kilo daha verdim çok acı allah kimsenin başına vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…