60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

CANIM ŞU SÜT OLAYNI MUTLAKA DENİCEM KULAĞA HOŞ GELİYO

ARA ÖĞÜNLERDE YEDİĞİM 10-15 VİŞNEYİDE MEYVA NİYETİNE YİYORUM.ANNEM YAZIN KURUTMUŞ.BAYA BİLDİĞİN VİŞNENİN GÜNEŞ ALINDA KATKISIZ KURUTULMUŞ AHLİ.YANİ DIŞARDAN ŞEKER FALAN KATKISI YOK.

SENCE HATALI Bİ SEÇİMMİ:çok üzgünüm:

Hayır hayır eğer ev yapımı ise elbette hatalı bir seçim değil.Ben dışarıda satılanlardan sanmıştım.
kaydirigubbakcemile2
bence gayet güzel bir seçim.Böyle devam ve sütü mutlaka dene eminim hoşuna gidecek:icecream:

ayça ne oldu lahana çorban çöpe mi gitti:roflol:
benimkide 3 günün sonunda çöpü buldu
ben 22 yaşındayım yaniiiiiii
sen benden küçüksün bi daha enseme tokat yada oklava görmiim
burda herkesin seni dövmeye hakkı vardelikafadulden
benide tabii yaramazlık yaparsamklava:
bende simit kilo aldırır diye yemiyordumbenneyaptımki
yarın sabah yarım simit yiyebilirim olley:sm_cool:

kalça eritmek için ne yapmak gerikoyorfisfisfis
benim hiç bi yerim yok gibi ama kalçam var biras:1ninca:

slm canım aynen bende senin gibiyim abur cubur yemeden duramıyorum benimde belli saatlerim var yemeden duramıyorum buğün gene kaçırdım yarım kavonoz nutella yedim bende yarıda kesiyorum rejım falan kalmıyor yapanlarıda tebrik ediyorum iradeliler bende hiç irade yok yapıştı zaten kilolar ( birde çocuk yapmak istiyoz ) rejımde yapamıyorum fazla yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum işte ama edemiyorum malesefcokacimcoook

AŞK OLSUN YEMEKHANEDE NE ÇIKARSA ONU YEMEK ZORUNDAYIM.AÇMI KALSAYDIMçok üzgünüm:[/QUOTE]

kuşum benım uzulme ben sana kötu bişe demedim ki az yedin için oklavadan kurtuldun demek istedim tabiikide aç kalmıcan Şeniz

bu arada bugun bitabak yemek yiyemedim varyaa :dance: :dance: okadar sevinçliyim kii böle giderse yemem azalır ve kilo vermek zor olmaz..

öğunum;
1 tabak yemek
ve kase yoğurt
tabii şimdi çay falanda içerimm mutlu akşamlar şekerlerrrr a.s.a.s. :1hug::1hug:

500 gr yoğurt 2 simit 1 fincan 2 şekerli nescafe . . .
akşama salata yerim ek soğan suyu . . .

bu haftaya koşuşturmacalı başladım, düzensiz, bakalım buna rağmen kilo kaybı olacak mı . . ?

:Saruboceq:

bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook

soğansuyu
kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,az şekerli çay
küçük bi kase yoğurt
1 kase tavuk suyuna çorba
birkaçtane kırmızı fıstık
2 kase tavuk suyuna çorba(öğledeki çorbanın aynı)
yatmadanda soğansuyu

a.s. tebrik ederim çok iradelisin :sm_cool:

a.s. tebrik ederim çok iradelisin :sm_cool:

teşekkür ederim canım Şeniz birbirimizi motive ediyoruz bazen eleştirerek bazen kışkırtarak bazende belki üzerek birlikte başarıyoruz tek başıma asla böyle irade gösteremezdim
hepimiz istediğimiz kiloya ineceğiz ben inanıyorum inşallah :1hug:a.s.a.s.

kızlar nasılll gidiyor diyet ben saldım ama mazeretim var bebişim olcek benim sizleri seviyorum önümüzdeki sene size yetişirim inş..

kızlar nasılll gidiyor diyet ben saldım ama mazeretim var bebişim olcek benim sizleri seviyorum önümüzdeki sene size yetişirim inş..

hoş geldin canım bizim diyetler iyi gidiyor hep birlikte vermeye çalışıyoruz şu pis yağları sositososito Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlere olsun inşallah yediklerine dikkat et canım geri vermek zor olmasın düzenli yürüyüş yaparsan kendini fazla yormadan çok iyi olur canım hem fazla kilo almanı engeller hemde doğuma daha zinde ve sağlıklı girmene yardımcı olur canım kendine ve bebeğine çok iyi bak :1hug: Şeniz a.s.a.s.

Canım inanırmısın bendede nutella hastalığı var. Büyük boy nutellayı bir oturuşda yarıladığımı bilirim. Hatta rejimde değilken normalde odada üstündede bıçakla tutuyordum arada atıştırmak için. Nerdeyse hayır diyemiyeceğim tek şey :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…