Kayra'cığım yaa bence şekerlemelerden vazgeçmelisin. Onun yerine bir iki grisini yee
Ya da tatlı yemek istiyorsan(ki ben akşam denedim harikaydıkaydirigubbakcemile3)
koca bir fincan süt biraz tatlandırıcı ve tarçın.
Cidden sütlaç gibi oluyor.delikafadulden
Tabii kuru vişne dedğin beim bildiğimden farklı ise şididen özür tatlım
CANIM ŞU SÜT OLAYNI MUTLAKA DENİCEM KULAĞA HOŞ GELİYO
ARA ÖĞÜNLERDE YEDİĞİM 10-15 VİŞNEYİDE MEYVA NİYETİNE YİYORUM.ANNEM YAZIN KURUTMUŞ.BAYA BİLDİĞİN VİŞNENİN GÜNEŞ ALINDA KATKISIZ KURUTULMUŞ AHLİ.YANİ DIŞARDAN ŞEKER FALAN KATKISI YOK.
SENCE HATALI Bİ SEÇİMMİ:çok üzgünüm:
Günaydın kızlarrrr...
Dün yine yeni ve yeniden girdiğim klasik pazartesi rejimimi sonunda bozmadan bir günü bitirdim. :dance:
Dün yediklerime son derece dikkat ettim, sebze ve salata ağırlıklı beslendim. Kola, tatlı abur cubur, kuruyemiş ve gofretlerden uzak durdum. ( normalde bunlarla beslenirimde )
Ayrıcaaaaa tam 50 mekik çektim. Başlangıç için fena sayılmaz. a.s
Ama zorlandım, ben özellikle akşam ve gece boğazını tutamayan ve sürekli yiyen biriyim heleki stresliyken... Dün akşam sırf bu sebepden erken yattımki dayanamayıp yemeyim diye. Resmen yeme krizi geliyor belli bir saatten sonra.
Umarım bugünde bozmam. Herkese başarılar ayrıca kilo vermeyi başaranlarıda tebrik ediyorum... a.s
en küçükünüz ben miim:ecrin_bebek:
önümüzdeki ay 19 oluorum inşhihoyyyt
bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook
soğansuyu
kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,az şekerli çay
küçük bi kase yoğurt
1 kase tavuk suyuna çorba
birkaçtane kırmızı fıstık
2 kase tavuk suyuna çorba(öğledeki çorbanın aynı)
yatmadanda soğansuyu
a.s. tebrik ederim çok iradelisin :sm_cool:
canım sen daha minicik serçesin kuşum Şeniz
benim büyük kızım seninle yaşıt eylülde 19 olacak
oww canım benim
allah saglıklı mutlu hayırlı bi ömür wersin inşallah hepimize :Saruboceq:a.s.
kızlar nasılll gidiyor diyet ben saldım ama mazeretim var bebişim olcek benim sizleri seviyorum önümüzdeki sene size yetişirim inş..
kızlar 63 olmusum 5 kılo daha versem tam olcak yaaa offfffffffffffff :çok üzgünüm: canım herseı yemek ıstıo:çok üzgünüm:
slm canım aynen bende senin gibiyim abur cubur yemeden duramıyorum benimde belli saatlerim var yemeden duramıyorum buğün gene kaçırdım yarım kavonoz nutella yedim bende yarıda kesiyorum rejım falan kalmıyor yapanlarıda tebrik ediyorum iradeliler bende hiç irade yok yapıştı zaten kilolar ( birde çocuk yapmak istiyoz ) rejımde yapamıyorum fazla yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum işte ama edemiyorum malesefcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?