60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo derdi degil hanımefendi saglık olsun sıhhat olsun sevdiiklerin yanında olsun kiloymuş
degilmiş hiç önemli degil

anlıomusun devam edemedim yazamadım ama böle saçma bişi yazmanda muson arkadaşım h,ç hoş d,iiiiil benden fazla kim üzülebilirki senmi hanımefendiiii

sagol delirmek üzereyim hiçbişeyi ertelemeyin nolurrr sizlere tek lafım budur

canım gerçekten dayanması çok zor başına gelmeyen kimse bilemez .Allah hiç kimseye böyle acılar göstermesin eğer yardımımız olacak birşeyler olabilirse bizlerde burdayız her ne kadar yüzyüze tanışmasakta burada hepimiz bir aile gibiyiz...kendini yanlız hissetme ne olur...

merhaba arkadaşlar ben cok kötüyüm kardeşim bıçaklı saldırıya ugrayıp vefat etti 2 günde 1 kilo daha verdim çok acı allah kimsenin başına vermesin.

başın sağ olsun deryacım Allah rahmet eylesin
sana ve ailene sabır versin kardeş acısı çok zor olmalı ama hayat bu işte devam ediyor sabrını bi yerde veriyor yoksa o ilk acıyla yaşamak mümkün deil Allah başka acı vermesin

arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına olsun

aaybisciğim benimkisi uzun süreç kısaca anlatayım

ben 4 yıl önce 75 lerden 58 lere düştüm tabi bu 17 kiloyu yaklaşık 1 yılda verdim
kilomu tam 3 yıl korudum sonrasında sağlık sorunlarım yüzünden yaklaşık 1 yıl yürüyüş yapamadım aynı zamanda yediklerime 65 e kadar çıktım
burda 65 le başladım zayıflamaya
burdaki arkadaşların (Allah hepinizden razı olsun) oluşturduğu yüksek motivasyonla ve yürüyüş grubundaki yarışmayla işte şimdi bu kilodayım kaldı 2 kilo

darısı hepinizin başına kolay gelsin arkadaşlar

günaydın kızlar,ben ne desem boş ama matherderya cığım ALLAHım sabır versin.
sevgili rakibeciğim dün yediklerimi yazayım hemen;
sabah; klasik kahvaltımı yaptım
öğlen ;tavuk salatası 1 tabak 1 tas yayla çorbası
ara: 4-5 kuru üzüm ve 4-5 leblebi
akşam: yoğurtlu ispanak yemeği 1 tabak,4 kaşık patates kavurma
ara : 1 kepekli galeta
kolay gelsin canım...

öğlen aynı yemekleri yemişiz canım.

harikasın walla süper :lepi:

eminesude ve pimae di galiba hoşgeldiniz.

bana hoş geldin demediniz :çok üzgünüm:

canım benim günayddın

kusura bakma eğer hoşgeldin demediysem şimdi diyim.yaşlılık alametleri dalgınlık var.

merhaba arkadaşlar ben cok kötüyüm kardeşim bıçaklı saldırıya ugrayıp vefat etti 2 günde 1 kilo daha verdim çok acı allah kimsenin başına vermesin.

canım başın sağolsun

yüzyüze tanışmamamıza rağmen inan çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.Sizlerede sabır diliyorum...

canım benim iradene hayran kaldım

darısı başımıza

yanlız bişi merak ettim 65 den 60 a ne kadar sürede indirn.ne sıklıkla spor yaptın?formu daha yeni takip etmeye başladığım için kaçırmış olabilirim.özellijkle neye dikkat edelim?:bbo:

Selam kızlar, 3 günde tam 2 kilom gitti :dance: İlk birkaç kilonun vücudumdaki ödem olduğunu ve hergün yaptığım gibi tıka basa yağlı, tuzlu, hamur işi, kızartma, kola ve nutella yemeyerek zaten kolayca verebileceğimi biliyordum ama son aylarda hatta belki 1,5 yıldır 3 gün üst üste rejim yapamayıp hemen koyveriyordum. Sonunda bu kez 3 günümü bozmadan geçirdim ve şuan 64'den 62 kiloya indim. Tabiiki şuan çok hoşuma gitti bu durum. Darısı diğer kalan kilolarıma olsun ve her isteyene :1hug:
Bu arada dün yediklerim;
Sabah; domates, salatalık, beyaz peynir, 1 dilim etimek ve bitki çayı
Öğlen: tavuk ızgara, azıcık çorba, domates, biber, 1 dilim kepek ekmeği ve 2 tatlı kaşığı sütlaç.
Akşam: Bolca yoğurdun içine muz ve kuru kayısı doğradım.

Bu motivasyonum bozulmasın diye dua ediyorum. Özellikle bugünlerde stres yapmam gereken çok şey var hayatımda. Keşke bende stresliyken yemeyenlerden olsaydım.

Herkese başarılar diliyorumm a.s.

motherderya başın sagolsun ama seninde sabrına hayranım inan ben çok kötü oldum yazını bile okuken bu durumu yaşasaydım daha berbat olurdum buraya girmek dursun aklımın ucundan bile geçmezdi..ateş düştügü yeri yakar biliyorum ama içine çok atma zira sonra fazlasıyla yıpranırsın...allah sabır versin mekanı cennet olsun kardeşinizin..yapabilecegimiz birşey varsa söyle kendini yıpratma ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…