öncelikle başın sağolsunda anlamdığım bişey var benim kardeşim vefat edeck ben hala kilo derdine düşecm pesmerhaba arkadaşlar ben cok kötüyüm kardeşim bıçaklı saldırıya ugrayıp vefat etti 2 günde 1 kilo daha verdim çok acı allah kimsenin başına vermesin.
merhaba arkadaşlar ben cok kötüyüm kardeşim bıçaklı saldırıya ugrayıp vefat etti 2 günde 1 kilo daha verdim çok acı allah kimsenin başına vermesin.
sagol delirmek üzereyim hiçbişeyi ertelemeyin nolurrr sizlere tek lafım budur
merhaba arkadaşlar ben cok kötüyüm kardeşim bıçaklı saldırıya ugrayıp vefat etti 2 günde 1 kilo daha verdim çok acı allah kimsenin başına vermesin.
sagol delirmek üzereyim hiçbişeyi ertelemeyin nolurrr sizlere tek lafım budur
öğlen aynı yemekleri yemişiz canım.
harikasın walla süper :lepi:
eminesude ve pimae di galiba hoşgeldiniz.
bana hoş geldin demediniz :çok üzgünüm:
arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına olsun
aaybisciğim benimkisi uzun süreç kısaca anlatayım
ben 4 yıl önce 75 lerden 58 lere düştüm tabi bu 17 kiloyu yaklaşık 1 yılda verdim
kilomu tam 3 yıl korudum sonrasında sağlık sorunlarım yüzünden yaklaşık 1 yıl yürüyüş yapamadım aynı zamanda yediklerime 65 e kadar çıktım
burda 65 le başladım zayıflamaya
burdaki arkadaşların (Allah hepinizden razı olsun) oluşturduğu yüksek motivasyonla ve yürüyüş grubundaki yarışmayla işte şimdi bu kilodayım kaldı 2 kilo
darısı hepinizin başına kolay gelsin arkadaşlar
günaydın kızlar,ben ne desem boş ama matherderya cığım ALLAHım sabır versin.
sevgili rakibeciğim dün yediklerimi yazayım hemen;
sabah; klasik kahvaltımı yaptım
öğlen ;tavuk salatası 1 tabak 1 tas yayla çorbası
ara: 4-5 kuru üzüm ve 4-5 leblebi
akşam: yoğurtlu ispanak yemeği 1 tabak,4 kaşık patates kavurma
ara : 1 kepekli galeta
kolay gelsin canım...[/QUOTE
Selam;
Dün tavsiyen üzerine aldığım twisterım geldi.Cidden etkili olacak sanırım.çünkü ilk 50 hareketten sonra kaslar zorlanmaya başlıyor.Ayrıca stepperımı da sonunda çıkardım ve akşam 5 dk. kadar(anca dayanabildim).Onunla da çalıştım..
Dün akşam kendime yine güzel bir salata yaptım .
A ma akşam kızım ve eşime bol sebzeli bulgur pilavı yapmıştım.Salatamın içine 3-4 kaşık kadar ondan da karıştırdım.Nefis olduyerimseniben
Ve bu sabah ,
işe geç kaldığım için kahvaltımı yapamadım.
Ama koca bir fincan kahvemi içtim.Şuan kendimi çok tok,dinç ve enerjik hissediyorum.
V e de hafifffffkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?