kaydın alındıboyum 1.58
suankı kılom 61,5
HEDEFIM 55
afiyet olsun ablacımbugün de söylediğim gibi akşam yemeğim olan iki adet nektarinimi yedim ve yeme içme olayına noktayı koydum:)))
canım senı de aldım 15gunluk listeye..mavibeneğimm kaç gündür takip edemiyordum sizleri...opuyorumnanaktan bakıyorum görmeyeli hedefler konulmuş bensiz yapmayı düşün müyorsunuz sanırım:umursamaz:
beni de aranıza alın kırılırım vallahi...şaka bir yana gerçekten acilll kilo vermem lazım...kendime bayrama kadar süre verdim...en az 3 kilo vermem lazım artık sizden aldığım gazla elimden geleni yapacağım...sositososito
luna da işi sıkı tuttu..Ben de bu akşam
2 yk.pilav (1yemek kaşığı sıvı yağa,1 s.bardağı pirinç ile)
1 avuç içi büyüklüğü kadar teflonda yağsız pişmiş tavuk
1 küçük kase light yoğurt yedim...
Öğlen bir şey yemedim,sadece bir kutu light kola içtim..
Biraz sonra form çayımı ve yatarken sirkeli suyumu içip,bu günü kapatacağım...
canım hangı dıyet?yaaa bu diyete baslayanlar kacla basladııı
canım senı de aldım 15gunluk listeye..
bu arada bugun tartı günümüzdü
kaydını alayım..
şimdi tartıldım 59,5 geldim. tuvalete gittim 59. bu başlıkta mı yazayım 50-59 da mı karar veremedim zemuszemus
off off 1 gr veremiyorum yaaa
günaydın güzellikleeeeeropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
artık erken yatıp erken kalkma kararı aldım...toptan sağlık denizinde kulaç atmaya kararlıyım...
bu arada topiğimize hareket ve enerji geldi kızlar...bir dönem hep beraber fena sermiştik diyeti...
meyve değil sebze olabilir elit...meyveyi de abartmamak lazım,çok şekr var içinde...1.gün bitti kaldı 14 gün ama kesınlıkleee kacmak yok yaa bu 15 ggundee tek kacamak meyve olabılr,:)
sportif prensesim benimsositososito10km yürüyüş bandında yürüdüm kızlar..
en güzel ödem atma yolu bu.. su kalmadı vucudumda... 2litre su içtim üstüne karnım hala dümdüz.. zemuszemus
bir bardakta light cola içiyorum şuan.. zararlı ama feci yanmışım ben...
aynen öyle bitanecim...ben de öyle tahmin etmiştim abla.. kaçamak açısından bir şeylerle mesşgul olmak güzel oluyordur.. evde sürekli atıştırma ihtiyacında oluyor insan..hem sabah erken kalkma düzeni kılo vermek için müthiş bişi.. güne erken baslamak demek extradan 200cal yakmak demekmiş..
hoşgeldin lilaa.s.60 kiloyum
164,5 boyum kaydirigubbakcemile3
55 olmak hedefim 1 ay içinde kocişim gelene kadar kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin çiçeka.s.bende burda sizinleyim boy 160 kilo 61 hedefim 53
:) herkese ii kilo vermeler
derinimmmm nasılsın bitanecim?eğer mümkünse biraz daha sık paylaşımda bulun canım;topikten uzak kalmak demek kilo almak demek...mavibeneğimm kaç gündür takip edemiyordum sizleri...opuyorumnanaktan bakıyorum görmeyeli hedefler konulmuş bensiz yapmayı düşün müyorsunuz sanırım:umursamaz:
beni de aranıza alın kırılırım vallahi...şaka bir yana gerçekten acilll kilo vermem lazım...kendime bayrama kadar süre verdim...en az 3 kilo vermem lazım artık sizden aldığım gazla elimden geleni yapacağım...sositososito
her zamanki gibi süpersin lunacanım:lepi:Ben de bu akşam
2 yk.pilav (1yemek kaşığı sıvı yağa,1 s.bardağı pirinç ile)
1 avuç içi büyüklüğü kadar teflonda yağsız pişmiş tavuk
1 küçük kase light yoğurt yedim...
Öğlen bir şey yemedim,sadece bir kutu light kola içtim..
Biraz sonra form çayımı ve yatarken sirkeli suyumu içip,bu günü kapatacağım...
hoşgeldina.s.merhaba bende bugun katıldım aranıza bende kılo vermek ıstıyorum... tabıkı bunun ıcın cabada harcıyorum hedefım 55-56 onceden oyleydı cunku coook uzgunum yaaanapıcaz?
günaydınlar hanımlar . . .
1.5 gündür sular akmıyor delirmek üzereyim . . .
yediğimi içtiğimide çok etkiliyor . . .
yemek hazırlayamadığım için dün öğlen 1 hamburger yedim . . .
sabah çay kahve şekersiz bi avuç fındık . . .
akşamda 1 armut 5 üzüm taneciği . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?