bence de elit...gayet az yemişsin hatta çok az..
öğlen 1 orta pizza bol ketçap mayonez
2 cevizli kadayıf burma
nasıl çok mu yemişim bu günün sorulacağı menü bu olabilir anca siz kuş kadar tüketmişsiniz . . .
yedim elitim pide yiyecektim benim bi şopar var onunla program yaptık program iptal olunca pizza yedim işe dönerkende 2 çevizli burma kadayıf aldım 1 saat sonrada onu yedim akşam sadece form çayı içicem . . .
pişman da değilim zemuszemus
hayatta bi kalıba giremiyorum atın beni o 1 eylül grubuna ne cesaretle girdim anlamıyorum . . .
seni tanımıyoru hatta burda daha yeniyim ama söylemek isterim umarım mazur görürsün beni...benim annemde öyledir kardeş emin ol o da üzülüyor ama belli etmek istemiyodur.senin daha fazla üzülmeni istemedigi için olabilir.mesela ben bir üzüntümü belli ettigimde ki bu genelde aglayarak olur.ben agladıgım için önce bir güzel söver kızar ama sonra o da üzülür bunu hissederim sonra onu üzdügüm için bende üzülürm.anneler iyidir.üzülme ve en yakın zamanda inşallah bütün sorunlarını halledersin
üzülüp üzülmediğinden emin değilim çünkü bana üzülcek bişeyimin olmadığını söylüyor ben iş bulamayınca kısmet... millet bulamayınca vah vah.bekarken bu kadar takmıyordum ama insan evlenince takıyor.millete bakıyorum anneleri evlerinden çıkmıyoır ben 1.5 yıllık evlkiyim toplasan 10 kere gelmemiştir. gelip durmaz bende.ama millete bakıyorum evli olduğu halde annesi üzerine titriyor.
bitanecim,vaktım yok su an.. dısarı cıkmam lazım..su anne meselesini konuslım senle,dertleselim..
3 sene önce 23 kilo verdim,2 sene korudum.63 kiloyla 10 ay önce sigarayı bıraktım veee69 kilo oldum.lütfen bana yol gösterin.2 gündür soğan suyu içiyorum.biber hapı kullandım.kilo verdim sonra daha çok aldım.nasıl bu kiloları vereceğimi bilmiyorum ve diet yapmaktan bıktımmmm
bir kere başarmışsın... bir daha niye olmasın?3 sene önce 23 kilo verdim,2 sene korudum.63 kiloyla 10 ay önce sigarayı bıraktım veee69 kilo oldum.lütfen bana yol gösterin.2 gündür soğan suyu içiyorum.biber hapı kullandım.kilo verdim sonra daha çok aldım.nasıl bu kiloları vereceğimi bilmiyorum ve diet yapmaktan bıktımmmm
canım bak daha önce 23 kilo vermişsin ve 2 yıl o kilonu korumuşsun bu çok güzel bir başarı...daha önce nasıl kilo verdiğini bilemiyorum ama tahminimce kendini biraz zorlamışsın...ilk olarak kafandan şu diyet kelimesini çıkararak başlayabilirsin...diyet yapacağım diye düşünmek bile strese girip daha çok yemene yol açar...ben ne zaman artık sağlıklı beslenip yaşam biçimi haline getireceğim dedim o zaman kilo vermeye başladım...önceleri bende diyetten ürküyordum...
canım selam,
kabak çorbanı yaptım. çok lezzetli oldu.tesekkür ederım.bol dere otu ekledım. tavsıye ederım. erkek arkadasıma da götürdüm. o da içmiş,çok beğenmiş...
kaydirigubbakcemile5
yeni tarifler beklıyorum..
Allah mutlu,huzurlu ve uzuuuun bir evlilik nasip etsin fibuşum:asigim:al al bitmiyoki zabunum.hah zabun dedim aklıma zabun geldi.zabun eksiğim var şimcikdedelikafadulden iki hafta öncesinden mobilyalarımı aldım.bir hafta uyuyamadım.sanrım pahalıya aldım diye.kafamçokkarıştı
geçen cumartesi beyazeşyaları hallettim.27 eylülde düğünüm var ve hala evimi bile tutmuş değilim ne güzel dimi.kayınbabam eylülün 10 u gibi bakmayı planlıyo eve.mafoldumben. neyse ufaktefeğe gelelim.söz bohçası karşılığı götürdük 1 hafta önce.en çok o nasıl bişi oluyo diye merak eder dururdum.kaynanacığıma bir saksı çiçeği aldım.ev almışlardı yeni.ev görmeye günlük yemek takımı aldım.damada çamaşır,gömlek,ev halkına çamaşır,dedelere yaşlılara birer orap yazma koyduk.onuda süslü bi bohçaya koyduk götürdük.ben anneme kızdım .onlar bana bukadar şey getirmemişti.al birazını damat bohçasına koy diye ısrar ettim.oda olmaz bizim şanımız olur.utansınlar dedi.ya ıvır zıvır öyle çoktu.mutfak plastiği filan gördükçe alıyorum.bilmiom yetişecekmi.bende de hiç çeyiz yoktu.bir iğnem ible.o kadar çok sandık çeyizim olduki.hediye filan geldi işte.merak etme.bi karar ver başla oluyo herşey.benim 2 ay içinde olup bitecek işte herşey.allah ömür boyu mutlulukla kullandırmayı nasip etsin çeyiz için.
çok sevindim senin adına canım...zaten birsürü borcunuz varken,gerçekten sürpriz olmuşkaydirigubbakcemile3canım benim doğum günümde 2 ocak.
eşyaları içime sindikçe alıyorum.azar azar tamamlayacağım.evlendiğimde içime sinmeyen şeylerle oturmak hoş olmaz zaten.varsın şimdi eksik olsun.aşkımla gezmeyelere gittiğimzde ufak tefek azar azar tamamlarız diye düşünüyorum.uyduruk birşeylero lana kadar hiç olmasın mantığındayım ben zaten.
kızlar bu arada bir gelişme oldu.çok sevindim.gelinliğim hediye dikilecek.hiç para vermeyeceğim ona.alkisalkisalkis komşumuzdu.düğün hediyesi yapacakmış bana.süprizzzzz
çok güzel gidiyosun elitçim...bu hırsını sakın yitirme...nasıl cok mu yemısım bugun::ecrin_bebek:
zabıııııııın:mymeka:
öğlen 1 orta pizza bol ketçap mayonez
2 cevizli kadayıf burma
nasıl çok mu yemişim bu günün sorulacağı menü bu olabilir anca siz kuş kadar tüketmişsiniz . . .
diyete uymayanı gruptan atma fikri senindi zabınım...acı kader...ilk atılan da sen mi olucankaydirigubbakcemile3
yedim elitim pide yiyecektim benim bi şopar var onunla program yaptık program iptal olunca pizza yedim işe dönerkende 2 çevizli burma kadayıf aldım 1 saat sonrada onu yedim akşam sadece form çayı içicem . . .
pişman da değilim zemuszemus
hayatta bi kalıba giremiyorum atın beni o 1 eylül grubuna ne cesaretle girdim anlamıyorum . . .
canım yaaa...çok bunalmışsın senKızlar çok alakasız ama içimi dökmek istedim size
beni artık hepiniz biliyorsunuz sadece eşim çalışıyor kiradayız iş bulamıyorum vs. vs.
bugüne kadar annemden bu konuda maddi zaten istemem manevi destek istedim.
ama o hep benle aynı durumda olan tanıdıklarımızdan bana bahsedip onlara çok üzüldüğünü destek olmaya çalıştığını falan söyledi
ben ağladığım zaman ağla ağla açılırsın,
canım sıkılınca bazı şeylere sıkıcan iyidir gibi lafları hep ciddi ciddi söylüyor.çok alınıyorum söylemeye çalışıyorum gülüp geçiyor anlamıyorum neden böyle yaptığını.para istemiyorum çok şükür allahıma ama annemden istediğim şevkat bunu saraylada daha önce konuşmuştuk bana aldırış etme demişti ama ben çok takıyorum.
ümitsizlik yoooook!23 kiloyu veren 6 kiloyu haydi haydi verir...3 sene önce 23 kilo verdim,2 sene korudum.63 kiloyla 10 ay önce sigarayı bıraktım veee69 kilo oldum.lütfen bana yol gösterin.2 gündür soğan suyu içiyorum.biber hapı kullandım.kilo verdim sonra daha çok aldım.nasıl bu kiloları vereceğimi bilmiyorum ve diet yapmaktan bıktımmmm
sen bu listeyle mi kilo veremiyosun derinim:1shok:ama bu çok sıkı bir diyet listesi:1shok:hergün böyleyse ve sen kilo veremiyosan (Allah korusun)metobolik bir sorun mu vardır acaba???günlük yediklerimi pek yazmıyorum ama bugün yazmak istedim:))
sabah: yarım domates,salatalık,1 fincan çay,1 dilim çavdar ekmeği,2 siyah zeytin
ara: 1 fincan ıhlamur
öğlen: 1 kase mercimek çorbası,4 yemek kaşığı kadar zeytinyağlı taze fasulye
ara: 1 bardak ayran
akşam:1 kase mantılı yeşil mercimekli çorba
benek ablama,
tavsıyene uyuldu.corba iptal edildi.1 dl light ekmek yendı sadece.
ayrıca sütümü de spordan önce içtim ki gaz yapmasın dıye..
spor olarak da bugun;
10km yürüdüm
20dk pilates yaptım
sen bu listeyle mi kilo veremiyosun derinim:1shok:ama bu çok sıkı bir diyet listesi:1shok:hergün böyleyse ve sen kilo veremiyosan (Allah korusun)metobolik bir sorun mu vardır acaba???
ne güzel işte seni de gaza getirmişiz:))))))))))canım ben de yediklerimi çok bulursun sanmıştım...çünkü dünkü senin listeni gördükten sonra...annem de artık seni tanıyor yanımdaydı dün bir ara... ona da okudum dün yediklerini annem çok az buldu senin yediklerinilmaz:...sen de benim yediklerimi çok az buldun ya şaşırdım vallahi...:1shok: merak etme hergün böyle beslenmiyorum...hatta neredeyse 1.5 aydır çok çok fazla yiyorum ama kilo almadım çok şükür...(maşallah bana
nazar değdirmeyeyim kendi kendime...yerimseniben) aslında canım beneğimm dün sizin yediklerinizi okuduktan sonra utanıp ben yazamamıştım...çünkü yazsam kızardınız...bugünde kendimce dikkat ettim..ama merak etme çok tok hissettim kendimi...gaza getirdiniz beni...a.s. şimdide walk at home yapmak için aranızdan ayrılıyorum :çok üzgünüm:...seni de kocaman öpüyorum...kaydirigubbakcemile3
Allah mutlu,huzurlu ve uzuuuun bir evlilik nasip etsin fibuşum:asigim:
canım yaaa...çok bunalmışsın senözel bir sorum olacak mervişim..cevap vermeyebilirsin...senin herşeyini paylaştığın,kendin kadar güvendiğin,sağlam bir dostun var mı?
kardeşlerin prensesi ne de güzel söz dinlermişopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
gaz yapmaması için laktozsuz süt denedin mi güzellik?
mervişim, insanların en temel ihtiyaçlarından biridir sevilmek...bence senin en büyük açlığın ilgi ve sevgi!birilerinin gözbebeği olmak,üstüne titrenilmek istiyorsun...ve korkarım bu duyguları eşin yaşatamıyor sana...sen de doğal olarak en yakınından yani annenden bekliyorsun...peki dediğinin tam tersi annen çok fazla üstüne düşse,bir çocuk gibi seni kollayıp gözetse,herşeyinle en ince ayrıntısına kadar ilgilense daha mı mutlu olursun?GERÇEKTEN mutlu eder mi bu seni?
aplam bazı şeylerimi paylaştığım yakın arkadaşım var ama annem hakkında bu durumu eşim ve ben biliyoruz sadece reelde tanıdığım kimseye anlatabileceğimi zannetmiyorum
canım doğadan form çay içmeyi dene...faydasını göreceksin:)yanlız arkadslaar benım bı sorunum varr tuvalete cıkamıyrmklava: ılac ıcıyrm mecburr cok azz gdebılıyoorumm bı tavsıyenız varmıı napsam :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?