fibuşşşş sen yazma foruma yaa seni okuyunca aklıma çeyiz geliyo çeyiz gelincede bende olmadığı . . .
kuzumm tebrik ederim tatlım.a.s.:1hug:
ben de 60 a çıktım.sende beni teprik et bari veya bir güzel sopayla kovala.klava::tomato:
yazarımm yazarım.laelaelaelaelaehaftasonuda avize bakacaz.bugünde çeyizime mandal alacam lülülülülülü naniknanik
kız varmı benim gibi evlenen.herşeyimizi kendimiz alıyoz.yakında misafirlerin takacağı takıyı hediyeyide aşkımlan ikimiz alacaz oda olsa tam olacak.off offfff.:sinifsinif:mafoldumben
mandal bile alıyo yaaaa . . . :gitme:
avizelere bayılırım bu arada ampülü gösteren alma fibuşum gizli ampüllü çok şık avizeler var . . . :asigim:
gelinliğini annatsana . . . gamyoncuiremsu
canım insanları her kım olursa olsun böyle kabul etmek dısında bir şansımız yok. ne guzel bak basardıklarınla mutlu ol.bu yasta evlilik,ev yönetimi,idaresi bunları basarabılıyorsun.. mesela benım hala güvenım az o konuda kendıme..yarın öbür gün bir iş de bulacaksın.. nelere sıkmısım canımı diye üzüleceksın..annemle bu konular hakkında konuşmak malesef mümkün değil dalgaya alınca daha fazla kırılıyorum.kendimce onu aramayarak ceza veriyorum 1 hafta sonra arıyorum hiç bişey değişmemiş aramadığımı bile farketmemiş oluyor.sanırım ondan bişeyler beklememem lazım yada bunu öğrenmem lazım.çok saol ablacım düşüncelerin desteğin için.sizleri görmediğim için sanırım bu kadar rahat sorunlarımı paylaşabiliyorum,şuan o kadar duygusalımki yorum yazarken bile zırlıyorum
bu en sevdiğim şiiri, iyiki paylaştın aplam
tatlım bana her konuda destek olduğun için çok saol öncelikle.etraftan hep şunları duyuyorum yaşları genç olmasına rağmen ne kadar güçlüler bi evi nasılda çekip çeviriyorlar vs. vs. ama seninde dediğin gibi içimi bilmiyorlar.dışarıdan böyle gözüküyorum sanırım ama içimde kopan belkide yerli yersiz bu fırtınalar sıkıyor canımı.annem herkesin annesi gibi hala gözümde bir melek belki çok düşkümün diye çok şey bekliyorum ondan.ya annem ne der ya kocam mutlu olamazsa diye yaşıyorum sanırım
ya cicişler ben sizin gibi konsantre olamıyorum sanki diyete regl oldum iyice kopuyorum sanki kendimi toparlamam lazımmafoldumben.çok taktir ettim sizleri alkisalkisalkis
ateş falanı duyunca bır an panık oldum ama iyi oldugunu söyleyınce rahatladım. gecmıs olsun ablacım..ufaklığın yanaklarını ısır benim için.. kaydirigubbakcemile5uykumu düzene sokmuştum da prensesim akşam hafif ateşi vardı benim ufaklığınyatarken ateş düşürücü verdim,sonra da onu bekledim;terlerse üstünü değiştirmek için...
ciddi birşeyi yok çok şükür...az önce cin gibi kalktı:asigim:
:teselli:
çok güzel canım...
opuyorumnanaktan
gunaydın ablacım...herkese günaydııııın:)4.günümüz hayırlı olsun 1 eylül grubukaydirigubbakcemile3...
işte bomba haber:3 günde 1 kilo gitti canlarım...bu sabah 57 yi gördüm...geriye kaldı 2 kilocuk:lepi::teytey::dance:
günaydın . . .
pazartesi gelecek o zilli...
kıralıçam ilk tebrik eden ben oliim . . .
bu arada fılay kaç gün gitti tatile yok kaç gün oldu ya . . .
kıyamam he rgun corba içmek zorunda kalıyorsun ama bosver..neticede işe yarıyor..Kızlar ara öğün olarak 1/2 paket kepekli bisküvi ve bir bardak tuzsuz ayran içiyorum şuan
Ama öğle menüsündede yoğurtlu çorba salata varmış bugün peynir, yoğurt gidiyoruz bakalımDiğer bir seçenekte çanak köfte pilav var ama onlarıda yiyemiyceğime göre çorba mecburen napalım CADIARZU
aşk olsun... tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkk ŞenizBu arada 61 'e düştüm ama hiçkimse farketmedi bile :sinifsinif:
söyledimde tebrik etmediniz bile küstüm size :dilcikar:
hem çeyiz diye yırtınıyorsun hem de çeyiz bana ters dıyorsun. dengesiz zabın..düğün tarihi belli olsun, çeyizlerın kralını düzersın sen, ya da düzdürürsün lülülülülülü
fibuşşşş sen yazma foruma yaa seni okuyunca aklıma çeyiz geliyo çeyiz gelincede bende olmadığı . . .
mandal bile alıyo yaaaa . . . :gitme:
avizelere bayılırım bu arada ampülü gösteren alma fibuşum gizli ampüllü çok şık avizeler var . . . :asigim:
gelinliğini annatsana . . . gamyoncuiremsu
canım insanları her kım olursa olsun böyle kabul etmek dısında bir şansımız yok. ne guzel bak basardıklarınla mutlu ol.bu yasta evlilik,ev yönetimi,idaresi bunları basarabılıyorsun.. mesela benım hala güvenım az o konuda kendıme..yarın öbür gün bir iş de bulacaksın.. nelere sıkmısım canımı diye üzüleceksın..
diyete gelınce regl dönemınde sıkı diyet falan olmaz zaten. periyodun bıtsın beklıyoruz..
ateş falanı duyunca bır an panık oldum ama iyi oldugunu söyleyınce rahatladım. gecmıs olsun ablacım..ufaklığın yanaklarını ısır benim için.. kaydirigubbakcemile5
gunaydın ablacım...
tebrik ederım ayrıca
bende de gelısme var. 58lerı ucundan basından da olsa gördüm. 58.7 kg
pazartesi gelecek o zilli...
kıyamam he rgun corba içmek zorunda kalıyorsun ama bosver..neticede işe yarıyor..
aşk olsun... tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkk Şeniz
hem çeyiz diye yırtınıyorsun hem de çeyiz bana ters dıyorsun. dengesiz zabın..düğün tarihi belli olsun, çeyizlerın kralını düzersın sen, ya da düzdürürsün lülülülülülü
mandalı da anlat. ne renk? kac tane?işlevı nasıl? kaydirigubbakcemile3 bilgilenelım..
hem ne yapcan kız mandalı? balkona donlarını mı asıcan? evın ıcıne camasır askısı alırsın serersın.. edepsiz seni.. opuyorumnanaktan
bu arada nişanlın da tam yapmıs..gelın takıları bıle ödeyecek.. barı kredı cekmeseymıs onun ıcın. hıc takmasaydınız..kredı cek faiz öde bır de takı için bu sıkıntıda..evlendikten sonra çek çevir sen onu..ödettirme ailesinin borcunu falan..uykularım kacıyor sizin borclar aklıma glınce<hem senınkılerde kanatsız melekmıs..bunlara ragmen izin veriyolar evlenmenıze.. baska kız annesı olsa ortalıgı yıkardı..
hem neden lojmanda kalmıyorsunuz anlamadım..
zemuszemus bu zabın çok meraklı dimi ya.istemem yan cebime koy diyo.lülülülülülü
tatlım lojman bekarlara çıkmıyor. :1no2: nikahımız olunca lojman için müracaat edeceğiz.birde ankarada lojman çıkması çok zormuş.başka şehire tayinimiz çıkınca lojmanda oturacağız inşallah.
canım doğadan form çay içmeyi dene...faydasını göreceksin:)
tebrikler ablacımherkese günaydııııın:)4.günümüz hayırlı olsun 1 eylül grubukaydirigubbakcemile3...
işte bomba haber:3 günde 1 kilo gitti canlarım...bu sabah 57 yi gördüm...geriye kaldı 2 kilocuk:lepi::teytey::dance:
mafoldumbenmafoldumben
her anne böyle demekki.benimkide çok serin kanlı.ben herşeyi halledermişim,ben ayaklarımın üzerinde dururmuşum,bana bişi olsun hiç vah tüh demez.bana aşırı güveninden galiba.hep kısmet der ,sıkıcan iyidir der.bende sorunlarımı anlatmıyorum anneme artık.bu böylede gider galiba.evlenince 2 ayda bir gelirim evine bi çay içerim giderim diyor.napalım benimkide böyle serin kanlı.annesiz büyümüş annem,kız kardeşide yok.erkek çocuk gibi düşünür.babam daha çok düşer üzerimize.annem hep gerçekçi düşünür.herşeyin başta olmama ihtimalini düşünür,olursa çok sevinir,olmazsa üzülmez.senin annenin de huyu öyledir.artık kendini gerekli gereksiz üzmek istemiyordur.
aralarda da su ,şekersiz çay içiyorum.günde 3 su bardağı 5 i 1 yerde çayını belli zamanlarda içiyorum işte.:CüvCüv: göbişim bu hızlar yersem böyle olacak gibi.mafoldumbenmafoldumben
Bu arada 61 'e düştüm ama hiçkimse farketmedi bile :sinifsinif:
söyledimde tebrik etmediniz bile küstüm size :dilcikar:
yazarımm yazarım.laelaelaelaelaehaftasonuda avize bakacaz.bugünde çeyizime mandal alacam lülülülülülü naniknanik
kız varmı benim gibi evlenen.herşeyimizi kendimiz alıyoz.yakında misafirlerin takacağı takıyı hediyeyide aşkımlan ikimiz alacaz oda olsa tam olacak.off offfff.:sinifsinif:mafoldumben
canım insanları her kım olursa olsun böyle kabul etmek dısında bir şansımız yok. ne guzel bak basardıklarınla mutlu ol.bu yasta evlilik,ev yönetimi,idaresi bunları basarabılıyorsun.. mesela benım hala güvenım az o konuda kendıme..yarın öbür gün bir iş de bulacaksın.. nelere sıkmısım canımı diye üzüleceksın..
diyete gelınce regl dönemınde sıkı diyet falan olmaz zaten. periyodun bıtsın beklıyoruz..
gunaydın ablacım...
tebrik ederım ayrıca
bende de gelısme var. 58lerı ucundan basından da olsa gördüm. 58.7 kg
hem neden lojmanda kalmıyorsunuz anlamadım..
zemuszemus bu zabın çok meraklı dimi ya.istemem yan cebime koy diyo.lülülülülülü
tatlım lojman bekarlara çıkmıyor. :1no2: nikahımız olunca lojman için müracaat edeceğiz.birde ankarada lojman çıkması çok zormuş.başka şehire tayinimiz çıkınca lojmanda oturacağız inşallah.
kızlar fırında yağsız sadece yağlı kağıtla mücver çok kalorili midir.yesem mi ne dersiniz
ye tabi ne kalorisi olur onun yagsz olunca...
kıyamam he rgun corba içmek zorunda kalıyorsun ama bosver..neticede işe yarıyor....
aşk olsun... tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkk Şeniz ..
tebrikler tatlım
kızlar fırında yağsız sadece yağlı kağıtla mücver çok kalorili midir.yesem mi ne dersiniz
canım unu az koysaydın. bır de tam tahıllı unla yap. ben öyle yapıyorum daha bile lezzetli olyor..İçine maydanoz dereotu kabak yumurta un ve tuz koydum ciciş.un ve tuz koydum diye tereddüt ettim yemek konusunda
salatadan fedakarlık etmeseymişsin keske...diğerleri tamam amaEvet canım malesef öyle ama bugün 1/2 kase içtim çorbayı 1 tanede köfte yedim ohhh canıma değsin
saol şeker opuyorumnanaktan
biz de takım çalısmasına cok inanıyoruz.. sık sık takıp et bızı..Arkadaşlar hepinize selamlar cümleten iyi günler diliyorum şuan işyerinden yazıyorum size okadar işin içinde kilo takıntım yüzünden hitaba başladım ben 84 kilodan 66 ya düştüm ama daha vermem gereken 10 kilo var lütfen bana da destek olun neler yapabiliriz motivasyon ve takım çalışmasına çok inanıyorum opuyorumnanaktan
Tekrar merhaba kızlar öğle menümü paylaşıyım sizinle
1 KEPÇE YOĞURTLU ÇORBA (60 kalori)
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK (48 kalori)
1 TANE ÇANAK KÖFTE cokacimcoook (100 kalori )
NOT : Bu köfteyi yiyebilmek için 1dilim ekmek,1 kepçe çorba ve salatadan vazgeçtim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?