60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fibuş dün bende aynını yaptım 2 tane cevizli burma kadayıf yedim akşamada bol bol form çayı vicdan azabının ilacı . . .

fibuşşşş sen yazma foruma yaa seni okuyunca aklıma çeyiz geliyo çeyiz gelincede bende olmadığı . . .

yazarımm yazarım.laelaelaelaelaehaftasonuda avize bakacaz.bugünde çeyizime mandal alacam lülülülülülü naniknanik

kız varmı benim gibi evlenen.herşeyimizi kendimiz alıyoz.yakında misafirlerin takacağı takıyı hediyeyide aşkımlan ikimiz alacaz oda olsa tam olacak.off offfff.:sinifsinif:mafoldumben

Son düzenleme:

mandal bile alıyo yaaaa . . . :gitme:

avizelere bayılırım bu arada ampülü gösteren alma fibuşum gizli ampüllü çok şık avizeler var . . . :asigim:

gelinliğini annatsana . . . gamyoncuiremsu

avizelere bayılırım bu arada ampülü gösteren alma fibuşum gizli ampüllü çok şık avizeler var . . . :asigim:

zabıncan sen bana beğendiğin aivezelerden bir demet ekleyiversene şuraya.fotolarını.feyz alayım burdan.fikir olur gitmeden.laelaelaelaelae

canım insanları her kım olursa olsun böyle kabul etmek dısında bir şansımız yok. ne guzel bak basardıklarınla mutlu ol.bu yasta evlilik,ev yönetimi,idaresi bunları basarabılıyorsun.. mesela benım hala güvenım az o konuda kendıme..yarın öbür gün bir iş de bulacaksın.. nelere sıkmısım canımı diye üzüleceksın..
diyete gelınce regl dönemınde sıkı diyet falan olmaz zaten. periyodun bıtsın beklıyoruz..
ateş falanı duyunca bır an panık oldum ama iyi oldugunu söyleyınce rahatladım. gecmıs olsun ablacım..ufaklığın yanaklarını ısır benim için.. kaydirigubbakcemile5

gunaydın ablacım...
tebrik ederım ayrıca
bende de gelısme var. 58lerı ucundan basından da olsa gördüm. 58.7 kg
günaydın . . .

kıralıçam ilk tebrik eden ben oliim . . .

bu arada fılay kaç gün gitti tatile yok kaç gün oldu ya . . .
pazartesi gelecek o zilli...

kıyamam he rgun corba içmek zorunda kalıyorsun ama bosver..neticede işe yarıyor..

Bu arada 61 'e düştüm ama hiçkimse farketmedi bile :sinifsinif:
söyledimde tebrik etmediniz bile küstüm size :dilcikar:
aşk olsun... tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkk Şeniz

fibuşşşş sen yazma foruma yaa seni okuyunca aklıma çeyiz geliyo çeyiz gelincede bende olmadığı . . .
hem çeyiz diye yırtınıyorsun hem de çeyiz bana ters dıyorsun. dengesiz zabın..düğün tarihi belli olsun, çeyizlerın kralını düzersın sen, ya da düzdürürsün lülülülülülü

mandalı da anlat. ne renk? kac tane?işlevı nasıl? kaydirigubbakcemile3 bilgilenelım..
hem ne yapcan kız mandalı? balkona donlarını mı asıcan? evın ıcıne camasır askısı alırsın serersın.. edepsiz seni.. opuyorumnanaktan

bu arada nişanlın da tam yapmıs..gelın takıları bıle ödeyecek.. barı kredı cekmeseymıs onun ıcın. hıc takmasaydınız..kredı cek faiz öde bır de takı için bu sıkıntıda..evlendikten sonra çek çevir sen onu..ödettirme ailesinin borcunu falan..uykularım kacıyor sizin borclar aklıma glınce<hem senınkılerde kanatsız melekmıs..bunlara ragmen izin veriyolar evlenmenıze.. baska kız annesı olsa ortalıgı yıkardı..

hem neden lojmanda kalmıyorsunuz anlamadım..

günün mönüsünü kurala sunayım

sabah 2 kasık lor oeynırı
domates,salatalık, közlenmıs yesıl bıber
2 zeytın
1dl light ekmek

1 adet yesıl elma

2 kasık nesfıt, 2 kasık yogurt

ögle mönüsünü kastım bıraz cunku aksam dısarda yemek zorundayım.
ızgara tavuklu salata düşünüyorum.

zemuszemus bu zabın çok meraklı dimi ya.istemem yan cebime koy diyo.lülülülülülü

tatlım lojman bekarlara çıkmıyor. :1no2: nikahımız olunca lojman için müracaat edeceğiz.birde ankarada lojman çıkması çok zormuş.başka şehire tayinimiz çıkınca lojmanda oturacağız inşallah.

yapma ya..
insallah cıkar.
kayınvaliden lojman cıkarsa orda da ben oturcam demez ınsallah lülülülülülü
ankara askerrın merkezi.nasıl lojman sorunu varmıs ya... tühhhh
opuyorumnanaktan

tebrikler ablacım

aynı benim annem ya bu kadar olur benim babam annemden beter sorsan yaşımı bile bilmez kızının soyadı ne diye sorsan ben nerden biliyim der.babam gözümde sadece bu yaşıma rağmen hala bize kızmaya yarayan biri.allah başımızdan eksik etmesin varlığı yeter benim için.annem konusunda hassasım sadece.

Bu arada 61 'e düştüm ama hiçkimse farketmedi bile :sinifsinif:
söyledimde tebrik etmediniz bile küstüm size :dilcikar:

tebrikler tatlım

canım bizde aynen o şekilde evlendik
kaynanam bana takı almamak için benim daha önceden taktığım bi kolyem vardı ben kendime almıştım.onu istedi benden nişanda onu taktı biliyormusun.millet anlatır takı seti falan benim kaynanam düğünde de nerdeyse hediyelik bilezik alacaktı.ama olsun umrumda değil huzur olsun yeter

regl 2. günüm bitsin gelcem aranıza.orucada yarın başlıyamıycam çok üzüldüm artık onada regl bitince mecburen...
tebrikler bu arada tatlım azcık kalmış tam 58 e
umarım bu günlerde geçicek tek tesellim o geçen sene bu zamanlarda asla geçmez dediğim çok kötü sorunlarım vardı onlarda bitti

tatlım karada nasıl oluyor bilmiyorum ama denizcilerde lojman anca puanla çıkıyor

Arkadaşlar hepinize selamlar cümleten iyi günler diliyorum şuan işyerinden yazıyorum size okadar işin içinde kilo takıntım yüzünden hitaba başladım ben 84 kilodan 66 ya düştüm ama daha vermem gereken 10 kilo var lütfen bana da destek olun neler yapabiliriz motivasyon ve takım çalışmasına çok inanıyorum opuyorumnanaktan

Tekrar merhaba kızlar öğle menümü paylaşıyım sizinle

1 KEPÇE YOĞURTLU ÇORBA (60 kalori)
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK (48 kalori)
1 TANE ÇANAK KÖFTE cokacimcoook (100 kalori )

NOT : Bu köfteyi yiyebilmek için 1dilim ekmek,1 kepçe çorba ve salatadan vazgeçtim )

İçine maydanoz dereotu kabak yumurta un ve tuz koydum ciciş.un ve tuz koydum diye tereddüt ettim yemek konusunda
canım unu az koysaydın. bır de tam tahıllı unla yap. ben öyle yapıyorum daha bile lezzetli olyor..
bir de tuz konusundan ben diyetın en basından berı hiç kesmedım. aşırı tuz düşkünlğüm yok ama orta tuzlu yıyorum hep. o kadar da yapamam çunku..

Evet canım malesef öyle ama bugün 1/2 kase içtim çorbayı 1 tanede köfte yedim ohhh canıma değsin

saol şeker opuyorumnanaktan​
salatadan fedakarlık etmeseymişsin keske...diğerleri tamam ama

biz de takım çalısmasına cok inanıyoruz.. sık sık takıp et bızı..
hosgeldın

200cal. cıvarı ögle yemeği..gayet sıkı bir diyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…