mutlaka her eve lazım çamaşır makınasından sonrakı en büyük icat!Margherita saol canım bende hemen gördüm faydasını istediğin gibi
koşuyosun yürüyosun dışarıda olmaktan çok çok iyi 14 günde 3 kilo verdim yani sonuç ortada
22 ağustos ablacım.. gerçi gece 11 bucukta doğmusum.23ü yazılmıs.. ailemle 23unde arkadaslarla 22sinde kutluyorum lülülülülülü1 eylüle kadar böyle gülüm:)sıkı ve kaçamaksız diyet...
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ablasının prensesi,senin bu hafta doğum günün vardı...hangi gün kuzucum??
tünaydınnnnn....cok mudluyumm uyandım tuvalete cıktım baktımki 60.7 kiloyum:):):) kahvaltı olarak 1 yumurtayla omlet yaptım yanında yesılcay ıctım yarım dilim kepek eklmegi yedım nasıl :)
lunapiena sen ne kdr surede ne kadar zayıfladın acaba
tünaydınnnnn....cok mudluyumm uyandım tuvalete cıktım baktımki 60.7 kiloyum:):):) kahvaltı olarak 1 yumurtayla omlet yaptım yanında yesılcay ıctım yarım dilim kepek eklmegi yedım nasıl :)
Tekrar selam kızlar öğle yemeğimide yedim.Şöyleki
1 kase mercimek çorbası
2 ince dilim kepekli ekmek
1 porsiyon çoban salata
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
mutlaka her eve lazım çamaşır makınasından sonrakı en büyük icat!
ama şunu da bil hiç bir şey açık havada bol oksijenle yapılan sporun yerını tutmaz..pencereleri bolca aç.. kendı karbondioksitinde boğulma..
22 ağustos ablacım.. gerçi gece 11 bucukta doğmusum.23ü yazılmıs.. ailemle 23unde arkadaslarla 22sinde kutluyorum lülülülülülü
tebrikler..
kahvaltın 10 numerooooo!!! opuyorumnanaktan
elitcim yaklaşık 3-3,5 ayda yaklaşık 9 kilo verdim ..Ancak uzun süredir (yaklaşık 1 ay) kilo vermem durdu...:1no2:
Kahvaltın oldukça güzel...Amman
1 bucuktaa ara öğünümü yicem yarım kasee yoğurt :)
Tekrar selam kızlar öğle yemeğimide yedim.Şöyleki
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon çoban salata
bugunki mönümü yazzayım
sabah 1 dl light ekmek 48cal.
1 kasık lor
2-3dilim közlenmiş kırmızı biber
domates-salatalık
öğlen dünden kalan patates salatamdan bir iri börek dilimi kadar yiycem..yanında salatalık dilimlerim. (bu arada ablacım salata cok güzel oldu,tesekkür edeerım tarıf ıcın)
aksam üstü yarım porsiyon üzüm,yarım ince dilim karpuz
aksam diyet ali nazık yiycem 1 dl de light ekmek(48 cal)
yarım kase corba(40-50cal)
nasıl???
afiyet olsun..
bugunki mönümü yazzayım
1 kasık lor
domates-salatalık
öğlen dünden kalan patates salatamdan bir iri börek dilimi kadar yiycem..yanında salatalık dilimlerim. (bu arada ablacım salata cok güzel oldu,tesekkür edeerım tarıf ıcın)
nasıl??? ..
her eve lazım olan nedir??:uhm: delikafadulden delikafadulden ayrıca aşkımla aynı gün doğmuşsun.:içelim: :
bende öğlen yedikleirmi yazayım fiumeciim .kalorisi filan nasıldır.
bir tabak patates yemeği.bol salçalıydı.sadece patateslerini yedim.sulu kısmı kaldı.iki lokma ekmek.acı biber turşusu yemek için yedim ekmeğide.iki tanbede salatalık turşusu. kötü bir öğün oldu galiba.:tomato:
kahvaltı süper canım!ara öğünün olan yoğurda küçük bir elma doğra,birazda tarçın ekle...hem daha tok tutar hem de kahvaltıda eksik kalan vitaminleri tamamlar...1 bucuktaa ara öğünümü yicem yarım kasee yoğurt :)
:lepi:çok güzel...Tekrar selam kızlar öğle yemeğimide yedim.Şöyleki
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon çoban salata
afiyet olsun prensesimecokacimcoookbeğenmene sevindim...bugunki mönümü yazzayım
1 kasık lor
domates-salatalık
nasıl???
her eve lazım olan nedir??:uhm: delikafadulden delikafadulden ayrıca aşkımla aynı gün doğmuşsun.:içelim:
gayette güzel kilo vermişsiin
afiyet olsun
afiyet olsun balım.listen iyi duruyo.
bir tabak patates yemeği.bol salçalıydı.sadece patateslerini yedim.sulu kısmı kaldı.iki lokma ekmek.acı biber turşusu yemek için yedim ekmeğide.iki tanbede salatalık turşusu. kötü bir öğün oldu galiba.:tomato:
Koşu bandından bahsediyoduk canım her eve lazım diyoruz
Bende söyliyim fikrirmi iyi menün az bile ben yerinde olsam patates yemeğinin yanında 1 bardak yoğurt 2 dilim kepekli ekmek (48 kalori olan) yerdim
kahvaltı süper canım!ara öğünün olan yoğurda küçük bir elma doğra,birazda tarçın ekle...hem daha tok tutar hem de kahvaltıda eksik kalan vitaminleri tamamlar...
akşama protein yiyeceksin ama dimi fibuşum?yanında salatayla...
canım sonucta salcalı yaglı kısmı bırakmıssın. bu önemli bir nokta..her eve lazım olan nedir??:uhm: delikafadulden delikafadulden ayrıca aşkımla aynı gün doğmuşsun.:içelim:
gayette güzel kilo vermişsiin
afiyet olsun
afiyet olsun balım.listen iyi duruyo.
kahvaltı süper canım!ara öğünün olan yoğurda küçük bir elma doğra,birazda tarçın ekle...hem daha tok tutar hem de kahvaltıda eksik kalan vitaminleri tamamlar...
:lepi:çok güzel...
afiyet olsun prensesimecokacimcoookbeğenmene sevindim...
listen de çok güzel emmevelakin-bence- akşamki listenden ekmek ya da çorbadan birinden feragat et,yerine gece bir bardak diyet süt(tarçınlı) iç olur mu güzellik?vereliniortak
akşama protein yiyeceksin ama dimi fibuşum?yanında salatayla...
geçmiş olsun canım. bir şeyleri kafaya mı taktın ne yaptın.. nerden çıktı bu mide ağrısı şimdi..
günaydın bu arada..
canım benım sende dikkatli gez dısarda havalar azıcık serinledi..üşütüyor muusun ne.. bir hırka bulundur yanında.. gecmıs olsun
ben bugubkini çok beğendim.. 10 üzerinden 10 veriyorum.. :içelim:
sunum,içerik,lezzet hepsi muhteşem gözüküyor... a.s.
bugunki mönümü yazzayım
1 kasık lor
domates-salatalık
nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?