60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınnnnn....cok mudluyumm uyandım tuvalete cıktım baktımki 60.7 kiloyum:):):) kahvaltı olarak 1 yumurtayla omlet yaptım yanında yesılcay ıctım yarım dilim kepek eklmegi yedım nasıl :)

Margherita saol canım bende hemen gördüm faydasını istediğin gibi
koşuyosun yürüyosun dışarıda olmaktan çok çok iyi 14 günde 3 kilo verdim yani sonuç ortada
mutlaka her eve lazım çamaşır makınasından sonrakı en büyük icat!
ama şunu da bil hiç bir şey açık havada bol oksijenle yapılan sporun yerını tutmaz..pencereleri bolca aç.. kendı karbondioksitinde boğulma..

1 eylüle kadar böyle gülüm:)sıkı ve kaçamaksız diyet...

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ablasının prensesi,senin bu hafta doğum günün vardı...hangi gün kuzucum??
22 ağustos ablacım.. gerçi gece 11 bucukta doğmusum.23ü yazılmıs.. ailemle 23unde arkadaslarla 22sinde kutluyorum lülülülülülü

tünaydınnnnn....cok mudluyumm uyandım tuvalete cıktım baktımki 60.7 kiloyum:):):) kahvaltı olarak 1 yumurtayla omlet yaptım yanında yesılcay ıctım yarım dilim kepek eklmegi yedım nasıl :)

tebrikler..
kahvaltın 10 numerooooo!!! opuyorumnanaktan

lunapiena sen ne kdr surede ne kadar zayıfladın acaba

elitcim yaklaşık 3-3,5 ayda yaklaşık 9 kilo verdim ..Ancak uzun süredir (yaklaşık 1 ay) kilo vermem durdu...:1no2:

Kahvaltın oldukça güzel...Amman

Tekrar selam kızlar öğle yemeğimide yedim.Şöyleki
1 kase mercimek çorbası
2 ince dilim kepekli ekmek
1 porsiyon çoban salata

Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

bugunki mönümü yazzayım

sabah 1 dl light ekmek 48cal.
1 kasık lor
2-3dilim közlenmiş kırmızı biber
domates-salatalık

öğlen dünden kalan patates salatamdan bir iri börek dilimi kadar yiycem..yanında salatalık dilimlerim. (bu arada ablacım salata cok güzel oldu,tesekkür edeerım tarıf ıcın)

aksam üstü yarım porsiyon üzüm,yarım ince dilim karpuz

aksam diyet ali nazık yiycem 1 dl de light ekmek(48 cal)
yarım kase corba(40-50cal)

nasıl???

her eve lazım olan nedir??:uhm: delikafadulden delikafadulden ayrıca aşkımla aynı gün doğmuşsun.:içelim:

elitcim yaklaşık 3-3,5 ayda yaklaşık 9 kilo verdim ..Ancak uzun süredir (yaklaşık 1 ay) kilo vermem durdu...:1no2:

Kahvaltın oldukça güzel...Amman

gayette güzel kilo vermişsiin

1 bucuktaa ara öğünümü yicem yarım kasee yoğurt :)

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon çoban salata

afiyet olsun

afiyet olsun balım.listen iyi duruyo.

bende öğlen yedikleirmi yazayım fiumeciim .kalorisi filan nasıldır.
bir tabak patates yemeği.bol salçalıydı.sadece patateslerini yedim.sulu kısmı kaldı.iki lokma ekmek.acı biber turşusu yemek için yedim ekmeğide.iki tanbede salatalık turşusu. kötü bir öğün oldu galiba.:tomato:

saol canım a.s.

senin menü süper valla ben ne yiycem akşama evde yemeğimde yok bugün :uhm:

her eve lazım olan nedir??:uhm: delikafadulden delikafadulden ayrıca aşkımla aynı gün doğmuşsun.:içelim: :

Koşu bandından bahsediyoduk canım her eve lazım diyoruz

Bende söyliyim fikrirmi iyi menün az bile ben yerinde olsam patates yemeğinin yanında 1 bardak yoğurt 2 dilim kepekli ekmek (48 kalori olan) yerdim

yogurt yemedım ara öğünümğ karpuz yedım 3 dee öğlen yemegımı yıcem domates corbası bi dilim kepek ekmeği:)

1 bucuktaa ara öğünümü yicem yarım kasee yoğurt :)
kahvaltı süper canım!ara öğünün olan yoğurda küçük bir elma doğra,birazda tarçın ekle...hem daha tok tutar hem de kahvaltıda eksik kalan vitaminleri tamamlar...
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon çoban salata

:lepi:çok güzel...
afiyet olsun prensesimecokacimcoookbeğenmene sevindim...
listen de çok güzel emmevelakin-bence- akşamki listenden ekmek ya da çorbadan birinden feragat et,yerine gece bir bardak diyet süt(tarçınlı) iç olur mu güzellik?vereliniortak

akşama protein yiyeceksin ama dimi fibuşum?yanında salatayla...

tamam öbür ara öğünümü yogurt yerım dedgın gııbı yaparım benek abla yaa hem öğlen hem aksam corba yesem nolurr mesela aksam corbaa sebze yemegımı ekmegımı yesem cokmu olur oglende yıcem corba cunku

Koşu bandından bahsediyoduk canım her eve lazım diyoruz
Bende söyliyim fikrirmi iyi menün az bile ben yerinde olsam patates yemeğinin yanında 1 bardak yoğurt 2 dilim kepekli ekmek (48 kalori olan) yerdim

hımm.sağol canımcım.kalori hesabı yapamıyorum ben.yoğurt büroda sorun oluyo.birgün yemek yapan ablaya dedimki yoğurt olsa çok güzel olurdu diye.bana dediki benim bi bütçem var.yoğurt ekstra.alamam.yoğurtda yeme nolacak dedi.evden gelirken alayım diyorum hep unutuyorum.böyle gidiyor.zaten yarın son öğle yemeğim olacak.ramazan başlıyor.ramazanda ne yapacağız.
aşkım dediki 55 kilo ol ancak öyle kucağımda taşırım seni eve kadar.malum düğün günü.:kedi:1 ay sonuna kadar 55 olamam ki.kafamçokkarıştı öbür türlü aşkımın belini sakatlarım galiba.

ablacığım ya akşama aşkım gelecek bize.ona puding yapacağım dedim.akşam küçük bir kase puding yiyeyim diyorum sadece.olmaz mı?

canım sonucta salcalı yaglı kısmı bırakmıssın. bu önemli bir nokta..
aksama da et yemenı önerırım veya yumurta..

tamam ablacım.aksamkı psikolojime göre ya corba ya da ekmek yiycem.süt kısmı ise.. ben geç saatte süt içemiyorum.acayip gaz yapıyor ben de..

haklısın tatlım bide kansızım çoık üşüyorum kalın yorganlarla yatıyorum yerimseniben

tebrikler alkisalkisalkis

süper tatlım
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…