derinn bizden başka kimseckler yok tatlım
evet bir tanem sen nasılsın görüşmeyeli bayadır sohbet edemiyoruz seninle...umarım moralin düzelmiştir...kaydirigubbakcemile3
moral bozacak çok şey var ama kendimi motive edip mutlu oluyorum tatlım.oruçlu musun
en iyisi canım...bugünlerde eğer daha önce okumadıysan düşünce gücü ile ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim canım...eminim çok faydasını göreceksin...yerimseniben maalesef oruçlu değilim...keşke en azından ramazanda regl olmasaydım...:çok üzgünüm: orucun bölünmesi kötü oluyor...aslında birşey yemeyecektim ama aç kalma süresi uzun olmasın diye 1 küçük tuzsuz domates,çok az üzüm ve 1 fincan kuşburnu çayı içtim...
%100 düşünce gücü diye bi kitap varmış onu arıyorum bu aralar ama bulamadım herkes gelecek diyor gelir gelmez onu almayı düşünüyorum.aynı durum bende de var canım.yarın en geç salıya başlarım inşallah oruç tutmaya.daha regl yüzünden hiç başlayamadım
ben takıldım kilomdaaa yaaaa60.4 olmusum :sinifsinif:
seyyyy bendee kabızlık var sanırım 2 3 gundurr yapamadımkuru kayısı yesemmi
%100 Düşünce Gücü benim o konuda ilk okuduğum kitaptı...gerçekten ben severek okumuştum beğeneceğini düşünüyorum...İçindeki Devi Uyandır ve Sınırsız Güç-Anthony Robbins'in bu kitapları da tavsiye ederim...bak işe girince zaman bulamayabilirsin zamanını iyi değerlendir birtanem ...kitaplardan daha iyi bir dost bulamazsın...
sence ilk olarak hangisinden başlamalıyım ciciş
canım ilk olarak bulabilirsen %100 Düşünce Gücü'nü oku...Sınırsız Güç biraz kalın ama güzel bir kitap...onu da 2. olarak öneririm...
tsk ederımmmm:)
%100 düşünce günü bi kaç kitapmış bana gri olanı söyledi arkadaşım sende onu mu okumuştun
benim okuduğum kırmızıydı...uzun yıllar önce okumuştum...aslında ben de yok şu anda kitap olsa tekrar okurum...gri renkte hiç görmedim...CADIARZU internetten o kitapları araştırabilirsin...özetleri felan da var...beğendiğini alırsın...
çok saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?