60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftarda yediklerim
bir tabak çorba
üç yudum pide
yarım saat sonra 4 çay bardağı yeşil çay
(bunları da zor yedimçok zor bir gün geçirdim kızlar...akşamüzeri ensemden başlayan müthiş bir baş ağrısı perişan etti beni..küçük tansiyonum 11 e çıktıeşimden de iyi bir fırça yedim onu dinlemeyip de oruç tuttuğum için...galiba ben artık hiç oruç tutamıycammafoldumben)

çok geçmiş olsun canım...bugünlerde zaten o kadar az yiyorsun ki oruç tutmasan bile biraz daha artırmalısın bence yediklerini...

Derincimmmm,birtanemmm her iki kutlaman için de teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Sizi çok seviyorum,iyi ki bu siteye girmişim ve iyi ki sizleri bulmuşum...kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

canım benim...opuyorumnanaktan ben de seninle aynı düşünüyorum...hepiniz benim için çok özelsiniz...keşke aynı işyerinde felan olsaydık hepimiz ne güzel olurdu...:1hug:

1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
iftar öncesi 56 kiloydum:lepi:
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))

canım inanamıyorum sana süpersin... zaten zayıflarsam bu senden aldığım pozitif enerji sayesinde olacak...kaydirigubbakcemile5

:kedi:canımsın...ne diyeyim....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ben bir araba sopayı hakettim bugun;
gerçekten üzgünüm. beni de zabının yanında atın. :çok üzgünüm:

doğum günümün azizliğine uğradım. erkek arkadasımın yaptığı yemek ve pasta gibi jestleri reddedemedim.aksi takdirde büyük bir kabalık etmıs olacaktım. cok sevdıgım bir restoran bebek'e yenı bir şube açmış.oradan yer ayırtmıs canım benım doğumgünüm için.
iftarda yediklerim;
1 kase süzme mercimek çorbası
1 tane combo fajito(tavuk ve kırmızı etten bonfile tarzı dilimler,kremalı soslu değildi ama yağlıydı gercekten.)
yanında pilav,patates yerıne salata ve hafif mezeleri tercih ettim.2-3 kasık kadar onlardan
2-3 parca pide ve lavaş tarzı ekmekler

ve gecenın bombası beyaz çikolatalı ve çilekli kocaman bir dilim yaş pasta..gercekten büyük bir dilimdi.
58kg olmustum. simdı kac bılır kac kg oldum. :çok üzgünüm:

sahurda yiyeceklerım;
1 yumurtadan mantarlı yağsız omlet
çeyrek tahıllı esmer sımıt
1 kk peynır
domates-salatalık

çok mu?
250cal civarı tutar diye hesap ettım.

Sevgili margherita ben de senin doğum gününü kutluyorum...Sağlıklı,mutlu ve sevdiklerinle dopdolu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki incecik bir vücutla...İyi ki varsın...a.s.kaydirigubbakcemile3
iyi dileklerin için tesekkür ederim lunacım.çok naziksin...

Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
yaşşaaaa sen!!

cnm evet . . .
derinim benim . . .

fiucan luna tohum gününüz kutlu olsun . . . opuyorumnanaktan
merci şekerim.. opuyorumnanaktan

1 eylül grubuna bakın heleeee . . .
çözülmeler sezdim . . .:1closedeyes: CADIARZU :1closedeyes:
bugun pis darbe aldı o grup.. kendimi senin yanına kaydettim.

uzaktan ilşki yürütmenın zorluklarını acısını çok iyi bilirim çünkü bizzat yasadım. cehennem azabı gibidir. cok fedakarlık ister ama karşılıklı..bir de kavgalara değinmişsin . asla yüzyüze gibi olmaz.ne msn ne telefon ilaç olmaz.yanlış anlamalar ok olur.
ben yaslarınızı daha küçük düşünmüştüm.çok ciddiye almamıstım ilişkinizi .kusura bakma lütfen.
sana bir iki tavsiye.. şimdi canım erkek arkadasın çalısıyor sense öğrencisin.öğrencının hep daha fazla bos vaktı olur; hersey için, sorgulamak,irdelemek,düşünmek..hele ki calısmayan kısım kadınsa.. ah biz kadınlar yok mu derin düşünmekten,herseyın incesine kafa yormaktan helak edıyoruz kendımızı...
bir de arkadasımız bankacıymıs. şubede görev yapıyorsa 9da cıkıyordur o işten.. çalısmaktan beynı sulanmıs bıle olabılır çocugun.
anlayıs göster dıyorum ama benı yanlıs anlama..birseyler bştmişse,nasip değilse,senı cok yıpratıyorsa sal yakasını gitsin. yalnız o senı yıpratıyorsa.. sen kendı kendını yiyorsan daha sabırlı olmayı dene ve üstüne düşme.. biraz relaxxxxxxxxxx.........

regl olunca şişliğin gitmştir belkı..ondandır..

bosver aileleri..onlar dolgunlugu,tombulluğu sağlıktan sayarlar,hoşlarına gider..ama artık öyle değil. en sağlıklı olanı zayıf olmak..
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))
buyrunnnnnnnnn tebrikler.....

çok az buldum..
abime katılıyorum,bir de ben fırçalamayayım,orucu bırakalım lütfen.

:kedi:canımsın...ne diyeyim....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
o şirket batardı.. bu kadar çenesi düşük hatun bir arada.. delikafadulden
çene çalmaktan çalısamazdık. hihoyyyt
amma türkiyenın en müthiş podyumu olurdu orası.. biz de bu gaz potansiyeli varken birbirimizi manken gibi yapardık. opuyorumnanaktan

kıyamam sana beeeen:teselli:
ama sen bugün doğum günü çocuğuydun:)asıl doğumgünü pastandan yemeseydin kızardım ben sanalmaz:
tamaaaam...bu kadar teselli yeter:)şu andan itibaren 1 eylüle kadar kaçamak falan yok!!!bak zabının diline düştük zaten;1 eylül grubu çözülmeye başadı diyo:)))))))))))
kaydirigubbakcemile3

ben 57kgya düşünceye kadar kaçamak denilen olayı yasakladım kendıme...sıkı bir şekilde devam edicem ablacım. sonra bayram falan azıcık mola yaparım,korumaya gecerim.zaten artarda cok kg vermektense ara ara koruma yapmak daha mantıklı.sabitlemek lazım ileriyi de düşünerek. ama 57 kg oluncaya kadar durdurak yok bana..
bugun ıkı kotumu daralttırdım.pek güzel yapmıs terzi..mutlu oldum. ayda bir kot almaktan kurtuldum.bir süre idare eder benı..
sen neler yapıyosun ablacım.pastayı yerken falan hep aklımdaydın valla..

kızlar banada yardım edın lutfen.kılo vermeyı o kadar cok ıstıyorumkı ama ne yapsam olmuyor.gecen yıl tam 2 ay nerdeyde ac gezdım dıyebılırım ve sadece 1 kılo verdım.neden olmuyor ben anlamıyorum.bana onerılerde bulunun hıcmı bısey yememem gerek bılmıyorum.27 yasındayım 1.65 boy ve 64 kıloyum.ve daha cocuk bıle yok kımbılır hamılelıkten sonra ne hale gelırım.yardııııımmmm....

hoşgeldina.s.
en büyük hatayı aç kalarak yapmışsın zaten..
aksine günde 5-6 öğün yemelisin...
istersen hergün yiyeceklerini planlayıp sabahtan buraya yaz;bizler de yorum yaparak yardımcı olalım..
bir de spor yaparsan sen de istediğin kiloya inersin...
aç kalarak zayıflanılmazlmaz:

hangı yıyecekler fazla kalorılı onlarıda bılmıyorum.nelerı fazla tuketmelı nelerı azaltmalıyım

yapar benim prensesiiiimkaydirigubbakcemile5
tamam canım,senin de benim de birer kilomuz var verilecek...o birer kiloları verip korumaya geçelim bir süre...kilomuz iyice sabitleşince düşünürüz devamınıvereliniortak

(ben akşam iftardan önce 56 kiloydum,su kaybı mı dedim ama bu sabah da 56 yı görünce baskülde rahatladım:))
akşam topikleri gezerken şu sizin yaptığınız pirinç lapası dikkatimi çekti(bu diyet aslında tansiyonu düşürmek için hazırlanmış yazıyordu)yarından itibaren 2 gün yoğurt ve meyve-sebze takviyesiyle uygulasam diyorumCADIARZUhem tansiyonumu düşürürüm hem de diyet yapmış olurum;bir taşla iki kuş yaniii:)sen ne dersin prenses?opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim seninle yüzyüze tanışmasakta o kadar özel ve herşeyin en iyisini hakeden birisi olduğuna inanıyorum ki umarım bu yeni yaşınla beraber hakettiğin tüm güzel şeyler seni bulur ve ve bir ömür boyu seninle beraber olur...:Saruboceq:

gelelim doğum gününe...böyle özel günler her zaman yaşanmıyor...o yüzden yediklerinden hiç pişman olma..hatta tadını çıkara çıkara yeseydin...hani yıllık izindeyken çok fazla yediğimden bahsetmiştim ya kilo alsam ben alırdım...hatta üstüne 2 kilo bile verdim...tatilde benle beraber olanlar da benim iştahıma hayret etmişti...sen bir öğün yemişsin çok mu...hatta yediklerini az bile buldum...obur muyum neyim...:kedi::son olarak seni böyle kucaklıyorum...:1hug: ve kocaman öpüyorum...kaydirigubbakcemile3

tebrikler canım darısı başıma
tebrikler ablacım

geçmiş olsun ablacım herşeyin başı sağlık

ciciş boşver senede 1 kez doğum günün ya
benimkide çok yaklaştı bende kaçırırım doğum günümde muhtemelen
bu arada doğum günün olduğunu bilmiyordum nice senelere canım
Şeniz :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…