iftarda yediklerim
bir tabak çorba
üç yudum pide
yarım saat sonra 4 çay bardağı yeşil çay
(bunları da zor yedimçok zor bir gün geçirdim kızlar...akşamüzeri ensemden başlayan müthiş bir baş ağrısı perişan etti beni..küçük tansiyonum 11 e çıktı eşimden de iyi bir fırça yedim onu dinlemeyip de oruç tuttuğum için...galiba ben artık hiç oruç tutamıycammafoldumben)
Derincimmmm,birtanemmm her iki kutlaman için de teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Sizi çok seviyorum,iyi ki bu siteye girmişim ve iyi ki sizleri bulmuşum...kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
iftar öncesi 56 kiloydum:lepi:
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))
:kedi:canım benim...opuyorumnanaktan ben de seninle aynı düşünüyorum...hepiniz benim için çok özelsiniz...keşke aynı işyerinde felan olsaydık hepimiz ne güzel olurdu...:1hug:
canım inanamıyorum sana süpersin...zaten zayıflarsam bu senden aldığım pozitif enerji sayesinde olacak...kaydirigubbakcemile5
:kedi:canımsın...ne diyeyim....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sahurda yiyeceklerım;
1 yumurtadan mantarlı yağsız omlet
çeyrek tahıllı esmer sımıt
1 kk peynır
domates-salatalık
çok mu?
250cal civarı tutar diye hesap ettım.
iyi dileklerin için tesekkür ederim lunacım.çok naziksin...Sevgili margherita ben de senin doğum gününü kutluyorum...Sağlıklı,mutlu ve sevdiklerinle dopdolu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki incecik bir vücutla...İyi ki varsın...a.s.kaydirigubbakcemile3
yaşşaaaa sen!!Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
merci şekerim.. opuyorumnanaktan
cnm evet . . .
derinim benim . . .
fiucan luna tohum gününüz kutlu olsun . . . opuyorumnanaktan
bugun pis darbe aldı o grup.. kendimi senin yanına kaydettim.1 eylül grubuna bakın heleeee . . .
çözülmeler sezdim . . .:1closedeyes: CADIARZU :1closedeyes:
uzaktan ilşki yürütmenın zorluklarını acısını çok iyi bilirim çünkü bizzat yasadım. cehennem azabı gibidir. cok fedakarlık ister ama karşılıklı..bir de kavgalara değinmişsin . asla yüzyüze gibi olmaz.ne msn ne telefon ilaç olmaz.yanlış anlamalar ok olur.benim yaşım 23 onunkide 26 ben okuyorum son sene bu o ise bir bankada çalışıyor ben istanbul biga arasındayım o düzce biga arasında ailesi bigada onları ziyarete geldiginde tanıştık bir şekilde,çok az yanyana geliyoruz bazen bir bazen iki ayda bir görüşüyoruz,uzaktan ilişki yürütmek çok zor gerçekten yaşamak istediklerini tam anlamyla yaşamıyorsun.mesela çok kızıyorum bir olaya gelince bunu konuşucam gerekirse kavga edicem diyorum yanyana geliyoruz herşeyi unutuyorum söylemek istediklerim uçup gidiyor aklımdan.halbuki o olay yüzünden çok kavga edip üzülmüştük,biz hiç yanyana iken kavga etmedik.uzaktayken kavga edincede önünü alamıyorsun.şükür birbirimizi aşagılayıcı şeyler söylemedik şimdiye kadar.akşam konuştum yapamıyorum olmuyor dedim o da zaman verelim bir süre görüşmeyelim dedi daha sonra tamam yada devammı diye konuşacakmışız.bekleyecem bakalım.umarım herşey iyi olur ya:Saruboceq:
regl olunca şişliğin gitmştir belkı..ondandır..biraz önce tartıldım dün aynı saatlerde 57.5 gelmiştim bugün 57 geldim...bu işten hiç birşey anlamadım...fisfisfis hergün 500 gr.veriyor olamam herhalde...:bbo: bir de bugün regl olmuşum :çok üzgünüm:
bosver aileleri..onlar dolgunlugu,tombulluğu sağlıktan sayarlar,hoşlarına gider..ama artık öyle değil. en sağlıklı olanı zayıf olmak..merhaba hanımlar bizim evde sahurda yemek iftarda kahvaltı ediliyor ya sahurdan sonrada direkt yatak bu biraz moralimi yitirmeme sebep gerçi dün sahurdan sonra hemen yatmadım hafif spor yaptım öyle yattım ve iftar yine kahvaltı ama bu sefer birde çikolata yedim biri beni paylasın yaklava:şimdi sirkeli suyumu içiyorum iftarla sahur arası uyumuyorum o zaman diliminde iki litre su içiyorum elma yiyorum ki açlıgımı bastırsında sahurda fazla yemeyeyim diye birde iftardan önce spor yaptım şu sopa heryerimi agrıttı babam tarafından engellenmeye çalışıyorum çırpı gibiymişim niye zayıflayacakmışım diyoraynı şekilde annemde eskiden çok iyiymişim şimdi çökmüşüm eskiden dedigi 75 kilo oldugum zamanları kastediyor
buyrunnnnnnnnn tebrikler.....1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))
çok az buldum..iftarda yediklerim
bir tabak çorba
üç yudum pide
(bunları da zor yedimçok zor bir gün geçirdim kızlar...akşamüzeri ensemden başlayan müthiş bir baş ağrısı perişan etti beni..küçük tansiyonum 11 e çıktı eşimden de iyi bir fırça yedim onu dinlemeyip de oruç tuttuğum için...galiba ben artık hiç oruç tutamıycammafoldumben)
canım benim...opuyorumnanaktan ben de seninle aynı düşünüyorum...hepiniz benim için çok özelsiniz...keşke aynı işyerinde felan olsaydık hepimiz ne güzel olurdu...:1hug:
canım inanamıyorum sana süpersin...zaten zayıflarsam bu senden aldığım pozitif enerji sayesinde olacak...kaydirigubbakcemile5
o şirket batardı.. bu kadar çenesi düşük hatun bir arada.. delikafadulden:kedi:canımsın...ne diyeyim....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
kıyamam sana beeeen:teselli:ben bir araba sopayı hakettim bugun;
gerçekten üzgünüm. beni de zabının yanında atın. :çok üzgünüm:
doğum günümün azizliğine uğradım. erkek arkadasımın yaptığı yemek ve pasta gibi jestleri reddedemedim.aksi takdirde büyük bir kabalık etmıs olacaktım. cok sevdıgım bir restoran bebek'e yenı bir şube açmış.oradan yer ayırtmıs canım benım doğumgünüm için.
iftarda yediklerim;
1 kase süzme mercimek çorbası
1 tane combo fajito(tavuk ve kırmızı etten bonfile tarzı dilimler,kremalı soslu değildi ama yağlıydı gercekten.)
yanında pilav,patates yerıne salata ve hafif mezeleri tercih ettim.2-3 kasık kadar onlardan
2-3 parca pide ve lavaş tarzı ekmekler
ve gecenın bombası beyaz çikolatalı ve çilekli kocaman bir dilim yaş pasta..gercekten büyük bir dilimdi.
58kg olmustum. simdı kac bılır kac kg oldum. :çok üzgünüm:
kıyamam sana beeeen:teselli:
ama sen bugün doğum günü çocuğuydun:)asıl doğumgünü pastandan yemeseydin kızardım ben sanalmaz:
tamaaaam...bu kadar teselli yeter:)şu andan itibaren 1 eylüle kadar kaçamak falan yok!!!bak zabının diline düştük zaten;1 eylül grubu çözülmeye başadı diyo:)))))))))))
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldina.s.kızlar banada yardım edın lutfen.kılo vermeyı o kadar cok ıstıyorumkı ama ne yapsam olmuyor.gecen yıl tam 2 ay nerdeyde ac gezdım dıyebılırım ve sadece 1 kılo verdım.neden olmuyor ben anlamıyorum.bana onerılerde bulunun hıcmı bısey yememem gerek bılmıyorum.27 yasındayım 1.65 boy ve 64 kıloyum.ve daha cocuk bıle yok kımbılır hamılelıkten sonra ne hale gelırım.yardııııımmmm....
ben 57kgya düşünceye kadar kaçamak denilen olayı yasakladım kendıme...sıkı bir şekilde devam edicem ablacım. sonra bayram falan azıcık mola yaparım,korumaya gecerim.zaten artarda cok kg vermektense ara ara koruma yapmak daha mantıklı.sabitlemek lazım ileriyi de düşünerek. ama 57 kg oluncaya kadar durdurak yok bana..
bugun ıkı kotumu daralttırdım.pek güzel yapmıs terzi..mutlu oldum. ayda bir kot almaktan kurtuldum.bir süre idare eder benı..
sen neler yapıyosun ablacım.pastayı yerken falan hep aklımdaydın valla..
ben bir araba sopayı hakettim bugun;
doğum günümün azizliğine uğradım. erkek arkadasımın yaptığı yemek ve pasta gibi jestleri reddedemedim.aksi takdirde büyük bir kabalık etmıs olacaktım. cok sevdıgım bir restoran bebek'e yenı bir şube açmış.oradan yer ayırtmıs canım benım doğumgünüm için.
iftarda yediklerim;
1 tane combo fajito(tavuk ve kırmızı etten bonfile tarzı dilimler,kremalı soslu değildi ama yağlıydı gercekten.)
yanında pilav,patates yerıne salata ve hafif mezeleri tercih ettim.2-3 kasık kadar onlardan
ve gecenın bombası beyaz çikolatalı ve çilekli kocaman bir dilim yaş pasta..gercekten büyük bir dilimdi.
tebrikler canım darısı başımabiraz önce tartıldım dün aynı saatlerde 57.5 gelmiştim bugün 57 geldim...bu işten hiç birşey anlamadım...fisfisfis hergün 500 gr.veriyor olamam herhalde...:bbo: bir de bugün regl olmuşum :çok üzgünüm:
tebrikler ablacım1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
geçmiş olsun ablacım herşeyin başı sağlıkiftarda yediklerim
bir tabak çorba
üç yudum pide
ben bir araba sopayı hakettim bugun;
iftarda yediklerim;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?