60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler tatlım.. Bi günden bi öğünden bişey olmaz.. bencede 58 kilosun.. Valla benden önce 58 oldun helal yani...kaydirigubbakcemile5

ya biz senle bazı konularda çok benziyoruz ya.. Hayret vallahi... Şaşırıp kalıyorum bazen..:uhm:

Saol kuzumm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bu arada bişey duydum yağsız tuzsuz patlamış mısırdan tok tutan çok güzel atıştırmalık oluyormuş.yağsız nasıl yapılır bilmem sanırım makinası gerekli
bir arkadas tencrede yapıyordu yagsız olarak ama dipleri yanıyordu.tencere mahfoluyordu.. istersen dene ama dibini alma..yanık yemek de saglıksız...

konusmustuk canım senle.. cok ortak yönümüz var bence de Şeniz
sen 58ı gördun coktan diye hatırlıyorum.bu ara düzenli beslen,reglın bıtınce 58i görceksın bence.. ben de regl sonrası görmüştüm.

hoşgeldin fulyacıııııımkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun bitanecim,inşallah en kısa sürede iyileşirsin...
daha 1 kilo var verilecekyerimseniben
aslında şimdi düşündüm de 60-69 kilo grubundayız ama çoğumuz 50 li kilolardayız çok komik...40 lı kilolara da düşsek buradan ayrılmayız herhalde...:roflol:
aman aman hiçbirimiz 40 lı kilolara düşmesin derinimlmaz:
tamam prenses öyle yaparımkaydirigubbakcemile3
incelendi...onaylandı...:)
kızlar bu arada bişey duydum yağsız tuzsuz patlamış mısırdan tok tutan çok güzel atıştırmalık oluyormuş.yağsız nasıl yapılır bilmem sanırım makinası gerekli

canım,makinesi var,yağsız ve tuzsuz yapıyo ama tatsıztuzsuz oluyo bilesin:)
bir de mikrodalga için hazırlanmış mısır paketleri var diye biliyorum...paketi mikrodalgaya atıyosun anında patlamış mısırların hazır oluyor...

evet tatlım gerçekten öyle.. Ben detoks sonrası 1 kere 58i gördüm.. Hemen üstüme alındım ama sona bir daha göremedim maalesef..

Madem öle diosun.. O zaman önümüzdeki pazatesiye 58 olma hedefi koyuyorum kendime.. Bakalım tutucak mı kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

Ablişimm hoşbuldukk... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

derincim sen hergün tartılma bence anlık değişimler bile oluyo tartıda biliyosundur en güzeli haftada bir a.s.​

Geçmiş olsun canım sağlık el vermiyosa tutma tabi yerimseniben​

yaaa yarını sabırsızlıklaa beklıyrm sanırım 50lerıı gorucemmmm

İnşallah hedefine ulaşırsın canım :1hug:

sahurda yiyeceklerım;
1 yumurtadan mantarlı yağsız omlet
çeyrek tahıllı esmer sımıt
1 kk peynır
domates-salatalık

çok mu?
250cal civarı tutar diye hesap ettım.

Bence güzel canım hatta yanına 1-2 meyve bile ekleyebilirsin​

RELAX hoşgeldin aramıza hepimizin ortak noktası kilo savaşı...
Valla bu işler aç gezmekle değilde düzenli ve dengeli beslenmeyle oluyo
benim sana önerim bi diyetisyen yardımı alman en doğrusu bu
ayrıca verilemeyecek bi kilonda yok vücut yapın nasıl bilemem
ama 7-8 kilo kadar sana yardımcı olabilir ....
Düzenli olarak yediklerini ve egzersizlerinide buraya yazarsan yardımcı oluruz tabiki​

Hoşgelgin Flyyy
Geçmiş olsun canım akisliklere rağmen güzel geçmiştir umarım
3 kiloyuda takma verirsin taze onlar daha kaydirigubbakcemile3​

aslında şimdi düşündüm de 60-69 kilo grubundayız ama çoğumuz 50 li kilolardayız çok komik...40 lı kilolara da düşsek buradan ayrılmayız herhalde...:roflol:

Valla haklısın derincim ben 50 li kilolarda bile burdayım kaydirigubbakcemile3

Canım herkesin farklı tabi ama ben hiç o dönem tartılmadığım için bilmiyorum​

Güzel bi menü canım afiyet olsun... kaydirigubbakcemile3​

Evet canım öyleymiş.Ayrıca makinaya gerek yok ben tavada yağsız yapıyorum ve 1 su bardağı mısır 1 dilim ekmeğe eş değer yerimseniben​

sahur mönümü yazayım;

1kase çikolatalı nesfit ve 1 bardak light süt
1 adet elma

Bana biraz hafif geldi canım ya a.s​

Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Umarım oruçlar güzel gidiyodur malum ben tutamıyorum
Diyete ve spora devam hala herşey yokunda
öpüyorum hepinizi a.s.​

günaydın kızlar:1hug:a.s.

öncelikle

lunepiena margherita
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun a.s.:1hug:

evet ya.ramazanla diyet yürümüyo. ben walk at home a bşaladım.gücüm yettiğince iftardan önce yapayım diyorum.fırsat bulursam.

1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
iftar öncesi 56 kiloydum:lepi:
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))

kaydirigubbakcemile2 sana kilomu dayanır heyt bea delikafadulden

tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun.iyi yapmışsın yemekle.pişmanlık duyma bence.

o kitabı annem almıştı yıllar önce.bende okuyayım dedim.beğenmedim.bana şunu yap bunu yap diyen kitapları hiç sevmiyorum nedense.:sinifsinif:

hoşgeldin canım.:1hug:

:roflol::roflol:
öpüyorum hepinizi a.s.​

günaydın tatlım.

yanık yemeye bayılırım ama uzun zamandan beri yemiyorum.hele zamanında 72 kilo çıkmamın tek sebebi annemin lokantası vardı bir zamanlar orda koca tencerelerle pilav yaparlardı,dibi baya yanardı tabi, o dibini ben yerdim vıcık vıcık yağ içinde.nasıl midem kaldırıyormuş bilmiyorum.sanırım artık sağlıklı beslenmek yaşam tarzımız oluyor.düşünüyorumda nasıl 2.5 lahmacun yermişim.şimdi versen 1 taneyi yiyemem midem kaldırmaz

makinasını onun için alamam aplam ama mikrodalgada olanları duymuştum onu deneyebilirim

sahur mönümü yazayım;

1kase çikolatalı nesfit ve 1 bardak light süt
1 adet elma

ciciş ramazanı çok güzel değerlendiriyorsun iftarda sahurda çok hafif ve güzel şeyler yiyorsun.bence ramazanı istediğin kiloda kapatacaksın

tatlım sen teflonda mı yapıyorsun altı yanmıyor mu

öpüyorum hepinizi a.s.​

ben yarın başlıycam inşallah oruca allahın izniyle bakalım nasıl geçicek

GÜNAYDIN FISTIKLAR
bu arada aklıma geldi bu topicten ilk ben 50li kilolara ulaşıp ayrılmamıştım.ne güzel bi akım başlatmışım ya.yarımızdan fazlası 50li kilolara düştü ve hiçbirimiz ayrılmadık

bana da merhaba deyin o halde :))

ben de 1.63 boyda 60-61 kiloyum eskiden 50-53 arasında geziniyordum bir senede 7-8 kilo aldım ve bütün küfürlerim kendimle.. lmaz: çünkü çok zor kilo verip alan biriyim metabolizma herhalde.

amaaa dün lahana diyetine başladım ayrıca yüzüyorum egzersizlerimi yapmaya çalışıyorum bisiklete biniyorum günde yarım saat falan, spor tek başına bir işe yaramıyordu bende iştahlı biriyim çünkü ama bakalım şimdi yine 50ye düşebilecek miyim bugün gidip tartılayım evde tartı yok eczaneye gideceğim.

bana önerecekleriniz var mı bir de desteğinizi eksik etmeyin gaza getirin noluuurrr

ayrıcaaa kilo vermeye çalışan herkese Allah kolaylık versin ya valla zor!!!

offf hadi 50lerde olalım hadi hadi hadi bir an önce delikafadulden

Günaydın . . .

sabah 2 yemek kaşığı dolu dolu lor peyniri ve 1 su bardağı kayısılı form çayı 1 litreye yakında su içtim . . .

kararlıyım :1ninca: 50 lere karar verdim . . .

dün şopar belimi falan tuttu oh moh falan dedi sonradan ağazını aradım iisin falan dedi ama yok hissettim ben vermem gerek . . .
bende rahatsız oldum . . . :1ninca:

cicişim napıyon ?

tatlım sen teflonda mı yapıyorsun altı yanmıyor mu

Teflonda yapıyorum ama sürekli salla tencereyi canım o zaman yanmaz​

ben yarın başlıycam inşallah oruca allahın izniyle bakalım nasıl geçicek

Bende çarşamba başlarım herhalde vallahi bende napıcam bilmiyorum mirmirmirmir

Hadi sabunum ha gayret az kaldı :1hug:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…