zabınım bu gece rüyamda gördüm seni:)
deniz kenarında kayalık bir yerde ayakta duruyorsun,üstünde uzun kollu ve yerlere kadar uzanan beyaz bir elbise var...kucağında da bir bebek...senin yüzünde öylesine bir huzur ve mutluluk var ki,sanki nurlanmış gibi...
''abla duaların kabul oldu...bak bir oğlum oldu,adını da senin isteğin üzerine ÖMÜR EFE koyduk''diyosun...
iyi ki dogdun kardeş seni tanımıyorum ama bu dünyaya çok güzel şeyler katmışsındır eminim:içelim:
lunacanıııııııımkaydirigubbakcemile3doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım...umarım yavrunla ve eşinle umutlu,mutlu,sağlıklı ve mucizelerle dolu bir ömrün oluropuyorumnanaktan
iyikii doğdunn lunaaaa iyikiii doğdun lunaaa.sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere canımm doğum günün kutlu olsun:içelim:alkisalkisalkisa.s.
lunacım, aklımdaydı ınankı..
benımkınden bır gun önce oldugunu bılıyordum ama inan bana kendımınkı bıle cıkmıs aklımdan..halıyle unutmusum.kusura bakma ne olur
yeni yasında sonsuz sağlık ve güzellikler diliyorum sana,eşine ve ufaklığa..
nice senelere...
lunepiena doğum günün kutlu olsun şimdi bakabildim siteye
[/B]
sabuncuğum beneğim seni rüyasında çok güzel görmüş...aramızda rüya yorumlamayı bilen biri olsa da yorumlasa keşke...gerçekten çok güzel bir rüya...a.s
Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
benim tereyağlı pide senin sigaraböreğini döver bikere:jeyyar:afiyet olsun ablacım
ben yaramazlık yaptım ya bir tane minicik sigara böreği yedım.azıcık da peynırı fazla mı kacırdım ne 2 kk yemısımdır..
offf
dogumgunum sebebiyle affına sığınıyorum :Saruboceq:
rüyalarımın çıkmışlığı çoktur zabınım:kedi:Allah hayırlara çıkarsın inşallah:Saruboceq:
ABLAMMMM KIRALIÇALARIN ŞAHI . . . nasıl gözümden kaçtı bu rüya nasıl güzel nasıl etkilendim ablam . . .
ben bi de senin bu rüyayı gördüğün geceyi çok zor geçirdim özelinde bahsedeceğim . . .
paylaştığın için çok teşekkür ederim . . . :asigim:
ÖMÜR adını çok sevdim . . . :asigim:
amanıııııııın:teytey:lunacanııııım...tebrikler canım:lepi:Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
Ya kızlar bişey sorucam bizim tartı günümüz yok mu CADIARZU
ben hep pazartesi günleri tartılırımda bakıyorum kimse haftalık
rapor vermiyo ya da ben mi kaçırıyorum buna bi çözüm bulalım olur mu
Ayrıca bugün çookkk yalnızım topikte :çok üzgünüm:
benim tereyağlı pide senin sigaraböreğini döver bikere:jeyyar:
canım daha önce yazdıgını da okudum bunu da.. kac yasındasınız bılmıyorum ama cok olgunca gelmedi bana bunlar..ama daha öğrencisiniz sanırım..kavak yelleri esiyor basınızda .. aslında cok normal bu yaslarda bu tarz bunalım ilişkiler..ayrılcam demıssın ama ayrılmayı da hiç istemıyorum diye eklemıssın.. sabrın ve gücün varsa biraz daha sabret derım ben ama üstüne gitme..hazır ıkınızde tatıldeyken akışına bırak bır sure hem o rahatlasın hem de sen azıcık dinlen.. gelişmelere göre de sana yardımcı olmaya calısalım ama bu yaslarda ilişkilerine çok ciddi bakma bence yarın öbür gün zaten cok ciddi bakman gereken zamanlar gelecek..şimdiden kendını yıpratman nıye?
sana öyle geliyo bikere:umursamaz:1 eylül grubuna bakın heleeee . . .
çözülmeler sezdim . . .:1closedeyes: CADIARZU :1closedeyes:
Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus
bu gün benim kimseyi eliştirme hakkım yok gerçi ama tatlıyı(hele böyle şerbetliyse!)haftada ikiye ya da üçe indirsen iyi olur canım..yerine meyve yiyebilirsin...tatlısız yapamam diyosan az miktarda sütlü tatlı yekaydirigubbakcemile3
Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt lunacımmm doğum günün kutlu olsun birtanem hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt umarım uzun sağlıklı ve sevdiklerinle hergününün mutlu geçtiği nice doğum günleri kutlarsın...opuyorumnanaktan
tebrikler lunacım...opuyorumnanaktan
başaracağına eminim benim kibar derinimmmkaydirigubbakcemile3hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt lunacımmm doğum günün kutlu olsun birtanem hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt umarım uzun sağlıklı ve sevdiklerinle hergününün mutlu geçtiği nice doğum günleri kutlarsın...opuyorumnanaktan
beneğimm teşekkür ederim canım uyarın için...canım zaten yediğim tatlı aslında sütlü tatlıydı sadece içinde bir tane kemal paşa tatlısı vardı...bu durumda ikisi birarada oluyor...ama yine de ağır geldi...ben zaten hiç şerbetli tatlı yemeyi düşünmüyorum bu ramazanda...umarım başarırım...
tebrikler lunacım...opuyorumnanaktan
niye veremezmişsin??hele bir reglin bitsin 56 yıda göreceksin tatlımalkisalkisalkis:lepi:biraz önce tartıldım dün aynı saatlerde 57.5 gelmiştim bugün 57 geldim...bu işten hiç birşey anlamadım...fisfisfis hergün 500 gr.veriyor olamam herhalde...:bbo: bir de bugün regl olmuşum :çok üzgünüm:
laleee ne güzel hırslanmıştın...su koyvermek yok...hadi bakalım birazcık iradekaydirigubbakcemile5kızlar ramazanda nasıl rejıme devam edıyosunuz? annem sahurdada ıftardada borek yapıyor dayanamayıp yıyorum :) ıftardada sahurdada ne gelse hayır demıyorum :) 59 kıloya cıktım bile zaten coktandır rejımı bırakmıstım64 ten 58 e ındım baktım gerısı gelmıyor pes edıp rejımı bıraktım :) sımdı yıne 64 olcam galıba :S bana oyle gıbı gelıyo ramazan sonunda 64 olurum herhalde daha bıde teyzemlere yengemlere babanneme ıftara gıtcez onlar gelcek baklavalarda gelıyor nasıl rejım yapabılırım kı ıyıkı 58 e ınmısım yoksa 70 kıloyu bulurdum ramazan sonunda
boşver sen herkese...hepimize aynı şeyleri söylüyorlar ama bedenimiz hakkında kendimiz karar veririz dimivereliniortakmerhaba hanımlar bizim evde sahurda yemek iftarda kahvaltı ediliyor ya sahurdan sonrada direkt yatak bu biraz moralimi yitirmeme sebep gerçi dün sahurdan sonra hemen yatmadım hafif spor yaptım öyle yattım ve iftar yine kahvaltı ama bu sefer birde çikolata yedim biri beni paylasın yaklava:şimdi sirkeli suyumu içiyorum iftarla sahur arası uyumuyorum o zaman diliminde iki litre su içiyorum elma yiyorum ki açlıgımı bastırsında sahurda fazla yemeyeyim diye birde iftardan önce spor yaptım şu sopa heryerimi agrıttı babam tarafından engellenmeye çalışıyorum çırpı gibiymişim niye zayıflayacakmışım diyoraynı şekilde annemde eskiden çok iyiymişim şimdi çökmüşüm eskiden dedigi 75 kilo oldugum zamanları kastediyor
Derincimmmm,birtanemmm her iki kutlaman için de teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Sizi çok seviyorum,iyi ki bu siteye girmişim ve iyi ki sizleri bulmuşum...kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?