60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ABLAMMMM KIRALIÇALARIN ŞAHI . . . nasıl gözümden kaçtı bu rüya nasıl güzel nasıl etkilendim ablam . . .

ben bi de senin bu rüyayı gördüğün geceyi çok zor geçirdim özelinde bahsedeceğim . . .
paylaştığın için çok teşekkür ederim . . . :asigim:

ÖMÜR adını çok sevdim . . . :asigim:

iyi ki dogdun kardeş seni tanımıyorum ama bu dünyaya çok güzel şeyler katmışsındır eminim:içelim:

lunacanıııııııımkaydirigubbakcemile3doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım...umarım yavrunla ve eşinle umutlu,mutlu,sağlıklı ve mucizelerle dolu bir ömrün oluropuyorumnanaktan

iyikii doğdunn lunaaaa iyikiii doğdun lunaaa.sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere canımm doğum günün kutlu olsun:içelim:alkisalkisalkisa.s.

Canım doğumgünün kutlu olsun geç oldu ama :1hug:

Eki Görüntüle 22794

lunepiena doğum günün kutlu olsun şimdi bakabildim siteye
[/B]

Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim..Sizler de iyi ki varsınız ve iyi ki benim arkadaşlarımsınız...Hepinizi çokkk kaydirigubbakcemile3

Sevgili margherita ben de senin doğum gününü kutluyorum...Sağlıklı,mutlu ve sevdiklerinle dopdolu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki incecik bir vücutla...İyi ki varsın...a.s.kaydirigubbakcemile3

sabuncuğum beneğim seni rüyasında çok güzel görmüş...aramızda rüya yorumlamayı bilen biri olsa da yorumlasa keşke...gerçekten çok güzel bir rüya...a.s

cnm evet . . .
derinim benim . . .

fiucan luna tohum gününüz kutlu olsun . . . opuyorumnanaktan

benim tereyağlı pide senin sigaraböreğini döver bikere:jeyyar:

rüyalarımın çıkmışlığı çoktur zabınım:kedi:Allah hayırlara çıkarsın inşallah:Saruboceq:
Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
amanıııııııın:teytey:lunacanııııım...tebrikler canım:lepi:
(ama bende istiyom... bende istiyooooom....mafoldumben)

pazartesi liste hazırlanıyordu gülüm...bizim prenses bakıyor o işlere,birazdan gelir açıklar sanakaydirigubbakcemile5
hakkaten kimseler yok yaaaa

benim yaşım 23 onunkide 26 ben okuyorum son sene bu o ise bir bankada çalışıyor ben istanbul biga arasındayım o düzce biga arasında ailesi bigada onları ziyarete geldiginde tanıştık bir şekilde,çok az yanyana geliyoruz bazen bir bazen iki ayda bir görüşüyoruz,uzaktan ilişki yürütmek çok zor gerçekten yaşamak istediklerini tam anlamyla yaşamıyorsun.mesela çok kızıyorum bir olaya gelince bunu konuşucam gerekirse kavga edicem diyorum yanyana geliyoruz herşeyi unutuyorum söylemek istediklerim uçup gidiyor aklımdan.halbuki o olay yüzünden çok kavga edip üzülmüştük,biz hiç yanyana iken kavga etmedik.uzaktayken kavga edincede önünü alamıyorsun.şükür birbirimizi aşagılayıcı şeyler söylemedik şimdiye kadar.akşam konuştum yapamıyorum olmuyor dedim o da zaman verelim bir süre görüşmeyelim dedi daha sonra tamam yada devammı diye konuşacakmışız.bekleyecem bakalım.umarım herşey iyi olur ya:Saruboceq:

elitçim sopayla çalış demiştin ya yaptım inanırmısın heryerim agrıyo aldım oklavayı enseme 50 kere oturdum kalktım ve çevirdim bacaklarım öyle bir çalışmışki nasıl agrıdıgını anlatamam ama çevirme hareketi bel diskini kaydırır diyolar:uhm:

Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt lunacımmm doğum günün kutlu olsun birtanem hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt umarım uzun sağlıklı ve sevdiklerinle hergününün mutlu geçtiği nice doğum günleri kutlarsın...opuyorumnanaktan

beneğimm teşekkür ederim canım uyarın için...canım zaten yediğim tatlı aslında sütlü tatlıydı sadece içinde bir tane kemal paşa tatlısı vardı...bu durumda ikisi birarada oluyor...ama yine de ağır geldi...ben zaten hiç şerbetli tatlı yemeyi düşünmüyorum bu ramazanda...umarım başarırım...

Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....

tebrikler lunacım...opuyorumnanaktan

biraz önce tartıldım dün aynı saatlerde 57.5 gelmiştim bugün 57 geldim...bu işten hiç birşey anlamadım...fisfisfis hergün 500 gr.veriyor olamam herhalde...:bbo: bir de bugün regl olmuşum :çok üzgünüm:

kızlar ramazanda nasıl rejıme devam edıyosunuz? annem sahurdada ıftardada borek yapıyor dayanamayıp yıyorum :) ıftardada sahurdada ne gelse hayır demıyorum :) 59 kıloya cıktım bile zaten coktandır rejımı bırakmıstım 64 ten 58 e ındım baktım gerısı gelmıyor pes edıp rejımı bıraktım :) sımdı yıne 64 olcam galıba :S bana oyle gıbı gelıyo ramazan sonunda 64 olurum herhalde daha bıde teyzemlere yengemlere babanneme ıftara gıtcez onlar gelcek baklavalarda gelıyor nasıl rejım yapabılırım kı ıyıkı 58 e ınmısım yoksa 70 kıloyu bulurdum ramazan sonunda

merhaba hanımlar bizim evde sahurda yemek iftarda kahvaltı ediliyor ya sahurdan sonrada direkt yatak bu biraz moralimi yitirmeme sebep gerçi dün sahurdan sonra hemen yatmadım hafif spor yaptım öyle yattım ve iftar yine kahvaltı ama bu sefer birde çikolata yedim biri beni paylasın yaklava:şimdi sirkeli suyumu içiyorum iftarla sahur arası uyumuyorum o zaman diliminde iki litre su içiyorum elma yiyorum ki açlıgımı bastırsında sahurda fazla yemeyeyim diye birde iftardan önce spor yaptım şu sopa heryerimi agrıttı babam tarafından engellenmeye çalışıyorum çırpı gibiymişim niye zayıflayacakmışım diyoraynı şekilde annemde eskiden çok iyiymişim şimdi çökmüşüm eskiden dedigi 75 kilo oldugum zamanları kastediyor

Derincimmmm,birtanemmm her iki kutlaman için de teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Sizi çok seviyorum,iyi ki bu siteye girmişim ve iyi ki sizleri bulmuşum...kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERııııııı
iftar öncesi 56 kiloydum:lepi:
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))

başaracağına eminim benim kibar derinimmmkaydirigubbakcemile3
niye veremezmişsin??hele bir reglin bitsin 56 yıda göreceksin tatlımalkisalkisalkis:lepi:
laleee ne güzel hırslanmıştın...su koyvermek yok...hadi bakalım birazcık iradekaydirigubbakcemile5
boşver sen herkese...hepimize aynı şeyleri söylüyorlar ama bedenimiz hakkında kendimiz karar veririz dimivereliniortak
Derincimmmm,birtanemmm her iki kutlaman için de teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Sizi çok seviyorum,iyi ki bu siteye girmişim ve iyi ki sizleri bulmuşum...kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

kalp kalbe karşı,duygular karşılıklı...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…