ben senin verdiğinkiloyu şimdi gördüm baya vermişsin ya...benden daha çok vermşsin
benim beslenme tarzım artık akşam meyve yemek, akşam yemiyorum gündüz yiyorum.metabolizmam durdu malesef bende artık kilo veremiyorum ama
kıyamam ya..seninkinin daha yemin töreni olmadı dimi? 30agustos diye hatırlıyorum cunku ben o tarihi.. teğmen olunca az daha rahat edersiniz.. şimdi en sıkıntılı dönemınız.. gunler çuvala girmedı ya kutlarsınız gene..
sanırım en buyuk problemım neyle neyı bırlıkte tüketmem gerektıgını bılmemem 6 ayda 20 kılo verdım ama çok çabaladım benım yerımde baskası olsa daha çok verırdı sanırım
aksamları sadece meyve ile geçiştirirsen metabolizman durur.yağ alman gerek,protein alman gerek.
a,d,e,k vitaminlari sadece yağda çözünür ..bunun için salataya az da olsa yag eklemek,meyve ile yarım yaglı da olsa süt grubu tüketmek lazım. sağlıklı vucut kg kaybedebilir.sağlıksız olan değil.
sahura kalkmadın diye ibrelerim seni gösteriyor bugün. opuyorumnanaktan
6 ayda 20kg verdın ve şikayet ediyorsun????
hızlı kılo vermek marifet değildir.dünya sağlık örgütüne göre ayda 2 ile 4kg arası vermek idealdir.daha fazlasını hedeflemeyelim lütfen.
verdiğin kılo 6 ayda bence cok bıle... ben 18-19kg verdım ama 8 ayda.. çok da memnunum halımden. yavaş verdiğimi düşünmüyorum,sağlığımdan olmadım çok şükür...
anladım ciciş ama aksam da almalısın. 3 ana 3 ara öğün diye boşuna demiyorlar dimi ama?
şaka bir yana bugun oruç mideme vurdu. kaç gündür rahattım ..midem sorun çıkarmıyordu.mide ağrım var.şiddetlenmese bari..
ben geldimm bende zayıflıcam sizlen:ecrin_bebek: son üç ayda 5 kilo aldım ama ben vermişken şöle on veriyim diyorum kaydirigubbakcemile2 şimdik 68 kiloyumhepimize başarılar
hoşgeldin aramıza
bakalım şiddetlenirse yarın tutamam..geçmiş olsun ciciş.eğer çok ağrırsa tutamazsın sağlık daha önemli sen benden daha iyi biliyorsunopuyorumnanaktan
bak canım öncelikle hoşgeldin.. yerimsenibenslm kızlar dogumdan sonra aldıgım kıloları vermek ıcın ugrasıyorum tabıkı dogum yapalı 5 sene oldu bunlar bana yapıstı gecen yaz esıme cok kızmıstım anlarsınız benı kızdırmıstı cok 3 ayda o sınırle 22 kılo verdım tabıkı agzıma ıokma koymadan sıgara cave harıc bu kıs nerdeyse on kılo bırden aldım suan 67 yım acıl on kılo vermem lazım pskolojım bozuldu valla ya
hoşbuldum a.s. ben de aranıza katılmak için ramazanı buldum aksi gibi ramazanda zor oluyor ben iftarda deli dana gibi olduğum için neyse gerekirse bağlarım elimi kolumu annem ağzıma tutar kaydirigubbakcemile3
kızlar fazlalıkları atmak ıcın neler yapıyorsunuz bn savurda müslü tarzı seyler yemege calısıyorum zor oluyo ama yıne tok tutuyo
kaç kilo vermek istiyorsun?bu sefer daha sağlıklı beslenirsen verdiklerini bi daha almazsın.ah bu kocalar bende kocama sinirlendikçe yerimslm kızlar dogumdan sonra aldıgım kıloları vermek ıcın ugrasıyorum tabıkı dogum yapalı 5 sene oldu bunlar bana yapıstı gecen yaz esıme cok kızmıstım anlarsınız benı kızdırmıstı cok 3 ayda o sınırle 22 kılo verdım tabıkı agzıma ıokma koymadan sıgara cave harıc bu kıs nerdeyse on kılo bırden aldım suan 67 yım acıl on kılo vermem lazım pskolojım bozuldu valla ya
benim ilk iftarım bu akşam nasıl yiycem bilmiyorum ama bol su içersen işe yarayabilirhoşbuldum a.s. ben de aranıza katılmak için ramazanı buldum aksi gibi ramazanda zor oluyor ben iftarda deli dana gibi olduğum için neyse gerekirse bağlarım elimi kolumu annem ağzıma tutar kaydirigubbakcemile3
karar vermek başarmanın yarısı.sürekli buraya takıl bak nasıl veriyorsuntemam bundan sonra mecbur öle yapıcam zaten bikaç gün dayansam alıştırırım kendimi kararlıyım yetti canıma
Canım aktardan 5'li karışım çayı diye alabilişrsin hazır olarak var uygun fiyatıda
Ayrıca tartılma işinide haftada bir yapmalısın en ideali
Güzel zayıflamalar diliyorum sana a.s.
kızlar fazlalıkları atmak ıcın neler yapıyorsunuz bn savurda müslü tarzı seyler yemege calısıyorum zor oluyo ama yıne tok tutuyo
iftar için düşündüğüm menüm:
mercimek çorbası (ben yaptım az yağlı)
salata
karpuz
1 saat sonra sütlü kahve
kızlar canım salata olarak makarnalı salata çekti
normal salata yapıp içine haşlanmış makarna mı atsam
tarif bilen var mı daha önce hiç yapmadım
çok falan değil çok güzel ve dengeli bikerem:umursamaz:iftarda yedıklerım;
1 büyük tabak tavuklu ama yağsız tarhana corbası
yyarım porsiyon kadar kıymalı semizotu yemegı
1 kase kadar light yogurt
gece 12: 3 adet etiform bisküvi
gece 2 gıbı kallavi boyutta bir elma
sahur 2 dilim light ekmek
1 kk peynır
1 kasık cokelek
domates,salatalık,közlenmıs sivri biber
2 adet kuru kayısı
3 adet etiform bisküvi
üffff çok mu yaa....aslında doydum üstüne bisküvi yedım pisboğazlıgımdan..
geçmiş olsun fulyacım..aman dikkat et kendine bitanecimkaydirigubbakcemile3Günaydın kıslarrrr...........
Çok uykum var ve başım çok ama çok ağrıyoo...
Birazdan tostum gelicek onu yiyip ağrı kesici alıcam.. Bugün de biter mi ki yaww..:bbo:
sen bu iki kiloyu oynaya oynaya verirsin gülümkaydirigubbakcemile5Canım aktardan 5'li karışım çayı diye alabilişrsin hazır olarak var uygun fiyatıda
Ayrıca tartılma işinide haftada bir yapmalısın en ideali
Güzel zayıflamalar diliyorum sana a.s.
Hoşgeldin canım :1hug:
Evet ya ben martta girdim bu topiğe arada bi kaçışım oldu ama geri döndüm
ve 59 a sadece 2 kilom kaldı yaaa kaydirigubbakcemile2
Yok canım gayet iyi menün canım :1hug:
Günaydın canım geçmiş olsun :1hug:
kıyamam sanaaa...ah be güzelim sizin işiniz de zor...yan yana hasretsiniz birbirinizegünaydın kızlar.ne çok şey yazmışsınız öyle.haftalık kilo bildirimini yapayım.60 kiloya çıkmıştım.dün iftardan önce tartıldım.sanırım en doğru tartılma zamanı ramazanda.59 kilo geldim.süprizzzzzkiyafetlerimle tartıldım.üzerimi çıkarmaya üşendim.
dün sevgilimin doğum günüydü.beraber kutlayacaktık.beyaz çikolatalı meyveli pasta yiyecektik.cokacimcoook ama ne oldu benim sevgilim askeriyeden tam çıkacağı sırada arkadaşlarıyla tartışmışlar kötükedihüso ve 1 günlük dışarı izinleri iptal edilmiş.tüm pasta hayallerim,kaçamak planlarım altüst oldu :a015: .durdum durdum gece 1 gibi dolaba daldım.yarım kutu dondurma vardı.yedim hepsini.:1no2::1ninca: şimdide çok uykum var.uyuyamaadım zaten.
Allah sabır versin mervişim ama sahursuz olmaaaazOhh ohhh ne kadar güzel eğlenmişsiiiin sositososito:sm_cool:
cicişlerim bende de aynı sorun var bi ara tartı bana 51 i bile gösterdi.ertesi gün 52 ertesi gün gene 53 oldum.gıcık oldum şu 53e kabus gibi çöktü üstüme kötükedihüso
geçmiş olsun tatlım :teselli:
GÜNAYDIN KIZLAR
benim hastalık dün son demlerindeydi gene tutamadım, ama bugün tamamen kurtuldum reglden.gece sahurada kalkamadığım için şimdiden açım bu ramazan benim için baya zor geçecek CADIARZU
oooooh...sefan olsun çapkınım zabınımsositososito
fibuşum ya çok ters bi durum olmuş . . .
hediye almış mıydın ayrıca ?
dün bizde şoparımınan yayla keyfi yaptık güzel geçti vAllahi . . . opuyorumnanaktan
dün yediklerimide yazayım . . .
sabah bol soğuk kayısılı form çayı ve su 2 tatlı kaşığı lor peyniri .
öğlen çok acıkmıştım ki 2 dilim köy ekmeği 2 ufak domates 10 tane zeytin 1 yemek kaşığı lor peyniri 4 şekerpare kurabiye . . . biraz fındık ardından . . .
zeytin ve kurabiye biraz fazla kaçtı . . . ama ilk öğünüm sayıldığı için yüklendim . . . :1shok:
akşam telafi ettim öğleni . . .
2 kaşık saç kavurma 1 kaşık pilav 1 çatal kadayıf şekersiz çay . . .
cicişim inşAllah bende yarın başlayacağım . . .
zor geçicek deme Allah cc veriyor sabrını ki hatta çok güzel bi dinginlikte geliyor hale .
bu sabah bol su 2 kaşık lor peyniri . . .
öğlen 2 dilim köy ekmeği ile yeşil salata düşünüyorum . . .
ben geldimm bende zayıflıcam sizlen:ecrin_bebek: son üç ayda 5 kilo aldım ama ben vermişken şöle on veriyim diyorum kaydirigubbakcemile2 şimdik 68 kiloyumhepimize başarılar
hogeldiniz kızlara.s.slm kızlar dogumdan sonra aldıgım kıloları vermek ıcın ugrasıyorum tabıkı dogum yapalı 5 sene oldu bunlar bana yapıstı gecen yaz esıme cok kızmıstım anlarsınız benı kızdırmıstı cok 3 ayda o sınırle 22 kılo verdım tabıkı agzıma ıokma koymadan sıgara cave harıc bu kıs nerdeyse on kılo bırden aldım suan 67 yım acıl on kılo vermem lazım pskolojım bozuldu valla ya
cicişim kendimi bildim bileli hep bu şekilde oruç tutarım.sahur hayatımda 1-2 kere kalktım onda da mahfoldum ertesi gün.bütün gün gerekli tüm proteini karbonhidratı alıyorum cicişim sadece akşamları meyve yiyorum yoksa nasıl ayakta kalırım
iftar için düşündüğüm menüm:
mercimek çorbası (ben yaptım az yağlı)
salata
karpuz
1 saat sonra sütlü kahve
kızlar canım salata olarak makarnalı salata çekti
normal salata yapıp içine haşlanmış makarna mı atsam
tarif bilen var mı daha önce hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?