60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında normal salatanın içine makarna güsel olur ama bide onun mayonezlisi falan vardı galiba tabi mayonez olmaz:sinifsinif: en iyisi makarnayı salatayla karıştırmak hem doyurucu olur cokacimcoook

geçen gün burgerkingde tavuklu salata yemiştim yanında mayonezli hardallı salata sos veriyorlar şahane bişeydi ama azıcık koydum malum diyet:)makarna salatasınada yakışırdı ama napalım zamanınd çok yedim onlara sayayım artık:)))

çok asabi gördüm seni bugün prensesimyerimseniben
bitanem dikkat et kendine lütfen...zaten mide rahatsızlığın var senin,bir de oruçla iyice artar şimdibiraz ara ver istersen orucaçok geçmiş olsun prenses...
opuyorumnanaktan[/QUOTE]

aplam keşke kalksam eşim tek başına kalkıp yiyor onla bile kalkamıyorum
margheritam bana sinirli bugün kaydirigubbakcemile3

selam kızlar:)
sabah 1 dilim ekmek,kk peynir,1 kaşık kahvaltılık sos,şekersiz çay
ara:sütlü neskafe,8 badem
öğle bir tabak(pasta tabağı)sebzeli erişte
ara iki kaşık yoğurt ve bol tarçınlı 1 rende elma
akşama ne yiyeceğimi bilmiyorumyemeğe lazanya yapıcam..bayılırım ama yiyememkiii(((((((((

kepekli makarna yok evde
ekmek yemiycem protein almak için makarna koyarım salataya diye düşünmüştüm ama tel şehriyeye karar verdim.

geçen bi arkadaşım salatayı tel şehriyeli yapmıştı çok güzel olmuştu,
makarnalı yeşil salata bilen var mı kızlar
canım 70 gr kepekli makarnayı haşlayıp süz
içine bir küçük kutu garnitür,bikaç tane kornişon ekle
sarmısaklı yoğut ekleyip afiyetle yecokacimcoook

küp küp beyaz peynırler,yeşillikler,kara lahana,domates,salatalık dilimleri,mısır taneleri ve kronişon turşu ile haşlanmıs makarna.. bence böyle deneyebilirsin fıstık..

aklın çok fena kalmış beyaz çukulu pastada ya . . .

sen bence sevdiğinin doğumgününü değilde beyaz çukulu pasta yeme merasimi yapıcakmışsın sanki . . . kaydirigubbakcemile3

geziyoruz vAllahi fibuşum bakıyor değerlendiriyorum fırsat biliyorum . . .
henüz çok yeni oldu biliyorsunuz ama böle bayağı ciddi konular konuşuluyor bakalım hayırlısı . . .

bu gün yediklerim ;

sabah bol form çaylı soğuk su 2 yemek kaşığı lor peyniri
öğlen ; 1 dilim kızarmış köy ekmeği 1 domates yine bi miktar lor peyniri 5 zeytin 5 fındık
ikindi ; 4 tane eti susamlı çıbık 1 en küçük boy ton balığı konserve

iyi gidiyorum mAşallah . . .
akşam çorba içeceğim inşAllah . . . :Saruboceq:

canım benim ya.sahura kalkıp birdaha uyumamayı denesen.ezelden beri böyle tutuyorsun canım ama ilk defa bukadar uzun süreli bir oruç geçiriyoruz.sahura kalkmak o yüzden çok önemli.

kafamçokkarıştıcokacimcoook ayy nasıl pasta istedi canım.bak fiucan eğerki bugünde yiyemezsem nolacak.ne de güzel anlatmışsın.gelin gibi,yüksek yüksek katlı.

tatlım ya ramazandan önce bende akşamları yemek yemiyordum.sadece meyva yiyordum.iyi değilmi yani?CADIARZU

ben geldimm bende zayıflıcam sizlen:ecrin_bebek: son üç ayda 5 kilo aldım ama ben vermişken şöle on veriyim diyorum kaydirigubbakcemile2 şimdik 68 kiloyum hepimize başarılar
hoşgeldin:1hug: a.s.

hoşgledin canım :1hug:a.s.

ben sahurda muz ve armut yiyorum tok tutuyor bide süt içiyorum bide bol bol maydonoz yiyorum :ecrin_bebek:
sahurda meyvamı CADIARZU hiç düşünmemiştim.bide ben deneyeyim .

geçen bi arkadaşım salatayı tel şehriyeli yapmıştı çok güzel olmuştu,
makarnalı yeşil salata bilen var mı kızlar

kızz benim canım da salata çekti şimdi.normal salata yapıp içine at makarnaları.süper olur.ton balığıda koy.salatanın içinde herşeyi yerim ben.oruç oruç ağzım sulandı.

mavibenek ablam alıntı yapamadım.birbirlerine girmiş alıntılar.yazık dimi bana.:sinifsinif: ancak nikah masasında görecğeim sevgilimi heralde bu gidişle.:gitme:

Son düzenleme:
ben sana ayrıca bir kepekli makarna arifi vereyım. 70gr makarnayı haşla.. kepeklı olanı cok güzel şişiyor. 1 cay kasıgı becel koy sıcakken haşlanmıs makarnaya.. sarımsaklı süzme yogurtla karıstır. üzerine sos için 1 kasık yağsız kıymayı mınık bir soganla 1 tatlı kasıgı yag ile kavur,küp küp doğranmıs domates ve biber ekle.. kavur biraz daha ..sıcak sıcak yogurtlu makarnanın üstüne dök.. mantı gibi oluyor.. :lepi:

fibuşşcum, 3 ana 3 ara öğün olmalı.. olmadı 4-5 öğün olsun en az.. aksam meyve yiyeceksen yanında ya süt grubu ya da minik bir avuç fındık ya da ceviz ya da badem falan olmalı.

makarna salatası
malzemeler:
yarım paket makarna
yarım çay bardağı zeytinyağı
5-6 kornişon turşu
2-3 sivribiber
yarım demet maydanoz
2 salatalık
2 havuç
yarım su bardağı bezelye konservesi
3 su bardağı yoğurt
arzuya göre 2 yemek kaşığı mayonez

hazırlanması:

1. makarnaları tuzlu kaynar suda haşlayıp süzün. daha sonra soğuk sudan geçirin. soğuyunca yarım çay bardağı zeytinyağı ile karıştırın.

2. sebzeleri küçük küçük doğrayın. havuçları rendenin ince tarafıyla rendeleyin. hepsini makarnaya ekleyin.

3. en son yoğurdu ve isterseniz (biz kullanmıyoruz) mayonezi ilave edip karıştırın

küp küp beyaz peynırler,yeşillikler,kara lahana,domates,salatalık dilimleri,mısır taneleri ve kronişon turşu ile haşlanmıs makarna.. bence böyle deneyebilirsin fıstık..

benim karnım iyice acıktı cicişler.bu tarifleride yapıcam her akşam birini deniycem cokacimcoook şimdi şehriyelerim haşlanıyor
bu akşamki salatada şehriye,kaşar peyniri,mısır,kıvırcık,domates,salatalık olcak.sanki çok mu kalorili olur?

tatlım uyumazsam gün hiç bitmez en azından 8e kadar uyuyorum.bakalım 1-2 gün böyle kalkmadan tutabilirsem devam ederim.baktım olmuyor dediğin gibi yaparım
akşam yemek yerine meyve midemi çok rahatlatıyordu.yemeği hazmedemiyorum bi türlü
canım bütün salatalardan çekti ya gel iftar gel

aman allahım.ne güzel tarifler böyle.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook yaaa canım çok istedi.

:kedi::kedi: ehemm kem kümmm ivett.günlerdir bu pastanın hayaliyle yatıp kalkıyorum.sevdiceğimin doğum günüde bahanesi olacaktı.hafifletici sebep.

ya burnumda koktu resmen.delikafadulden istiyom bende bundan.akşam eve erken gitsemde yapsam.

süper ciciş bunuda deniycem artık ramazanda her akşama bi salata yapıcam cokacimcoook

az mı kalmıs ya daha yıl var aksama .. aslında işlerim var.. süpürge açmam lazım,mutfakta da iş var ama çakıldım kaldım yerıme.. kovun beni pc'nin başından :sm_cool: iftardan önce de hafif tempo yürüyüş yapıyorum ben.

kızlar bugün davetiyem basılıyordelikafadulden heyecanlandım sanki biraz.bende arkadşalarıma maillerine göndermek için davetiye hazırladım.basılan davetiyenin haricinde.iki tane yaptım seçim yapamadım.biraz sonra ekleyim de fikir verin. olmazmı:1ninca:

kızlar fazlalıkları atmak ıcın neler yapıyorsunuz bn savurda müslü tarzı seyler yemege calısıyorum zor oluyo ama yıne tok tutuyo

süper cciş.. bence tarifin cok güzel.. kaşarı sıcak sıcak dök , erisin :roflol: cümleten acıktık biz kaydirigubbakcemile3
ben sarımsaklı yogurtlu yapıyorum şehriye salatasını..üstüne de sosis kızatılıyo domatesle... sırnaşık şey

valla yap canım.. çünkü aynen mantı gibi oluyor.diyet mantı diyorum ben buna.. dua edersin bana yiyince delikafadulden

süper ciciş bunuda deniycem artık ramazanda her akşama bi salata yapıcam cokacimcoook

isabet olur bence.. çorba artı malzemeli salata..süper bir iftar mönüsü.. vereliniortak
bu arada ben çok acıktııııııım bugun... ay gidiyorum kızlar ben işlerimin başına.. yoksa birbirimizin aklın bulandırıp durucam...açlıktan sinirlerim yıprandı gülüp duruyorum.. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…