selam kızlar bende kilo vermeye karar verdim ve burayı yeni keşfettim 25 yaşındaym 2bucuk aylık kızım var hamilelikten kalan kilolarımı vermek istiyorum 69 kg dan eski kilom 59 hedefim inşallah herkes idalindeki kilolarına ulaşır benide aranıza alırmısınız utangaç
ben de seni özledimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3yediklerimi yazayım;
iftar bir tabak tarhana çorbası
1 tabak renkli salata
2 saat sonra 1 paket etiform
2 saat sonra 2 dilim light ekmek,domates,peynir
1 adet ceviz,3 adet kuru kayısı
1 bardak light süt
3 kasık nestle nesfit ve 2 kasık light yogurt
o kadar şey yedim. gözüm hala yemede içmede..sahur faslını kapatmış oldum şimdiden.umarım imsak saatine dek tek dururum .. kaydirigubbakcemile3
ablam da burdaymış..bu ara neden konusamıyoruz biz ya..
özledim seni ben Şeniz
ben de seni özledimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
of ooooffffffffablacım sen 55 olduktan sonra tamam artık mı diyceksın yoksa bir süre ara verip yenı bir maceraya mı başlıcaksın laelaelaelaelae
bir de şu 1 eylül meselesi var:)
biliyosun ben 55,sen 57 olucaktık 1 eylüle kadar!:)))olamazsak zabının diline düşeriz valla(gerçi onun gözü son günlerde şoparından başkasını görmüyor emmeee):roflol:
şeytan diyo:yap bir şok diyet;1 eylülde 55 kilo ol:roflol:
amaaa yapmam tabiki:)sağlıklı bir diyetle de hedef kilolarımıza ulaşırız biz,dimi prensesyerimseniben
:roflol::roflol:ben de 2-3 gündür kabızlık vardı. 59 cıkıyordum tartıda..bugun kurtuldum o sorundan.58 olsam bari birkaçgüne ..sadece 1 kg kalsa sıkıntıda.
zabını salla ablacım, şoparıyla cicim aylarında o kaydirigubbakcemile2
kiloyu falan taktığı yok. şekerpareleri götürüyo löp löp...
(yarın sabah okuyunca küplere binecek zabın)
e ne yapalım bitanem...insanlar üstlerine vazife olmayan herşeye burunlarını soktukça ve fikirleri sorulmadığı halde fikir beyan etmeye devam ettikçe,biz de ''hı hı'' der,bildiğimizi okumaya devam ederiz:))))bu arada insanları salla.. ÇEKEMıYOLAR!
heleki iki çocuk annesi olunca şimşekleri iyice üstüne topluyorsun.sen kendin aynada ne görüyorsan o.kendini hangi kiloda rahat hissediyorsan o.
bana da çok söylüyolar.. azıcık basenli olmalıymış zaten kadın deddiğin falan denıyor. saygı duyarım ama ben sevmıyorum.yuvarlak yuvarlak basenlerımı..incecik olsun istiyorum.tüm derdim bu..
selam kızlar bende kilo vermeye karar verdim ve burayı yeni keşfettim 25 yaşındaym 2bucuk aylık kızım var hamilelikten kalan kilolarımı vermek istiyorum 69 kg dan eski kilom 59 hedefim inşallah herkes idalindeki kilolarına ulaşır benide aranıza alırmısınız utangaç
yardım edin kızlaaaar!!!
hakkaten çok sıkıldım artık diyet psikolojisinden
yesem de,yemesem de kilom 56 da sabitlendi(((((((
ama ben 55 olmak istiyorummmmmmmmdelikafadulden
of ooooffffffffne bileyim ((((hele bir 55 olayım da!!!
ben rahat durmam biliyorum:)53 diye tuttururum sonra:))))))))))(ama 53 son!)
bir de şu yakın çevremdeki(ailem hariç)işgüzarlar olmasasanki üzerlerine vazifeymiş gibi,hep bir ağızdan;yeter artık manken mi olacaksın demiyorlar mı!!!deli oluyorum yaaa!!!!
ben kimsenin kilosuna karışmıyorum da onlar niye değerli(!) fikirlerini kendilerine saklamıyorlar anlamıyorum
ben de 2-3 gündür kabızlık vardı. 59 cıkıyordum tartıda..bugun kurtuldum o sorundan.58 olsam bari birkaçgüne ..sadece 1 kg kalsa sıkıntıda.
aman ablacım kılolu olunca insalara konusacak malzeme oluyor.. kılo sorunu kalmayınca konusacak kıskanclık kalıyor.. bir şekilde konusacaklar illa... insanları mutlu etmek imkansız,bari kendımızı mutlu edelim dimi ya...
inşallah veririz tüm kilolarımızı:teytey:
Günaydın herkese a.s.
Bugün başladım oruç tutmaya ... saat 3 'ten beri ayaktayım işe geldim ama
uyumak istiyorum başımda da doğal olarak felaket bir ağrı başladı :çok üzgünüm:
Neyse bugün biter mi bilmiyorum fisfisfis
Sahurda yediklerime gelince ,
1 kalın dilim beyaz ekmek
1 yumurtadan melemen
1 cay kaşığı bal ,1 tane zeytin ,1fincan şekersiz çay
Ayrıca sahurdan önce 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ve 1,5 litre su içtim
Öpüyorum hepinizi umarım gününüz güzel geçer opuyorumnanaktan
Günaydın canım..
Allah kabul etsin..:Saruboceq:
bir de şu 1 eylül meselesi var:)
biliyosun ben 55,sen 57 olucaktık 1 eylüle kadar!:)))olamazsak zabının diline düşeriz valla(gerçi onun gözü son günlerde şoparından başkasını görmüyor emmeee):roflol:
şeytan diyo:yap bir şok diyet;1 eylülde 55 kilo ol:roflol:
amaaa yapmam tabiki:)sağlıklı bir diyetle de hedef kilolarımıza ulaşırız biz,dimi prensesyerimseniben
ben de 2-3 gündür kabızlık vardı. 59 cıkıyordum tartıda..bugun kurtuldum o sorundan.58 olsam bari birkaçgüne ..sadece 1 kg kalsa sıkıntıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?