60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa genzime saç spreyi kacırdım. agzım kapalıydı..burnumdan gectı kactı.. orucum bozulmamıstır dimi?

arkadaşlar merhaba bende 68 kilodan bitürlü düşemiyorum yardımınıza ihtiyacım var.s.amcım 58 kadınlar kulübünün tatlı kadınları tekrar güzel olmam lazım.özgüvenimi kaybetdim.sanırım teselliye ihtiyacım var.:teselli:

bende onu soracaktım.callenetics yapıomusun hala diye.ben yapacamda bi türlü başlayamadım.çok faydası oluyodu.kendimi toparlayamadım ki.birlikte yapalım olurmu.

yaa genzime saç spreyi kacırdım. agzım kapalıydı..burnumdan gectı kactı.. orucum bozulmamıstır dimi?

yok canım bozulmamıştır.. Merak etme canım.. yicek içicek bişii de diil zaten..

ohh mis gibi sprey.unutularak yenen sprey oruç bozmaz,afiyetle mideye indirilir.laelaelaelaelae kız yanlışlıkla oturup yani unutup da bir kuzu çevirme yesen yanına bol salata, üzerinede beyaz çikolatalı meyveli pasta yesen yine bozulmaz.ama oruç olduğunu hatırlayınca hemen bırakacaksın yemeği. off çok mu acıkmışım ne.:roflol: verdiğim örneğe bak :1ninca:
dip not:ben hala beyaz çioklatalı pasta yiyemedimm.:sinifsinif:

hoşgeldin betibup cuğum.nickini okuyunca aklıma betyy boop geldi.sende en az onun kadar alımlısındır.kaybetme kendine güvenini.bizi takip et.fıstık gibi olursun.

yazık sana yaa.... Ben alçam sana pasta..:içelim:

Bugün başlayalım ozaman callanetics e.. Ok??

yazık sana yaa.... Ben alçam sana pasta..:içelim:

Bugün başlayalım ozaman callanetics e.. Ok??

cokacimcoookolur olurdelikafadulden

bi başlasam devamı gelecek.yorgunum yarın sabah erken kalkarım yaparım diyom.sabah oluyo,akşam yaparım diyom.hep böyle geçiştiriyom.gelinlik giyecem başlamam gerek artık.:1ninca:

dipnot 2 : beyaz çikolatada normal çikoladan 67867868 kat fazla yağ olduğunu düşün, kendini avut.

off benim de canımı çektirdiniz :1shok:

aldım pirinci, normal pirinçten ne pahalıymış :1shok: bilgi için teşekkürler canım :içelim:

bende işe yaradı ya, 5. günümdeyim ve hala tartılmadım ama göbüş baya bir gitti! :lepi:

ya asıl ben dün ölüyorum sandım, ben şimdiye kadar aktarın yolunu bilmezdim, yeşil çay falan hep poşet olarak marketlerden hazır alırdım. neyse gittim aktardan yeşil çay aldım daha faydalı olsun diye ama ölçüsünü falan bilmiyorum. sen git bir fincan için 4 çay kaşığı yeşil çay koy.. daha yarısında başım dönmeye içim çekilmeye başladı. sonra yengem geldi ona söyledim ne kadar çay koyduğumu duyunca NEEEEEE!! diye bir bağırmış.. kafamçokkarıştı baya bir kendimi toplayamadım ama tansiyonum falan düştü. yani beni lahana diyeti değil aşırı yeşil çay öldürecekti sırnaşık şey

yengem bir iki yaprak koyacaksın dedi ama, öyle mi ölçüsü yeşil çayın?

arkadaşlar ben yaklaşık 3 haftadır girmiyordum bende 5kil verdim hemde sağlıklı bi şekilde hepsinide suyla verdim bol bol su için karpuz yiyin işe yarıyor

fılayım sabah kahvaltısı metabolizma bakımından çok önemli çok güzel lakin gerçekten çok acıktıranda bi şi . . .
işte buradan bile metabolizmanın hızlandığını anlayabilirsin yani acıktırmasından . . .

menüme 10 numara dedin ya fiucum mest oldum . . .
kaçamak falan yapmam ben bu şevkle . . .

iftarda 1 kase sebzeli derin çorba 2 yumurta haşlaması 1 dilim köy ekmeği yine dere otlu domates salatalık bol soğuk form çayı düşünüyorum 1-2 saat sonrada nesfite biraz fındık kırığı ekleyip sütle 1 kase yiyeceğim sahura kadarda bol su sıvı e tabi çay idare edeceğim . . .

oyyyy inşAllah nasib tabi :asigim: ben çok beğendim davetiyeni ama prensesede katılıyorum içerik üzerinde biraz daha düşünebilirsin sanki . . .

bu arada ilk çeyizimi aldım alırkende aklıma sen geldin fibuşum 2 adet külot aldım alttım köşeye . . . çeyiz yaptım aklı sıra . . .
devam edicem ama külot alan yatak odasıda alır .. .. ..

ay aynen valla yarın sabah yok akşama diye diye bi türlü başlayamıyorum. Dediğin gibi bi siftah yapsam gerisi gelicek..

63.6 kilodan 62 kiloya düşmüşüm hanımlar yaklaşık birbuçuk haftada

Tepikler canım..

allah iiliiini versin zabınım.. Çeyiz olaak külot almış.. Yirim seni kız.. opuyorumnanaktan
Valla bende iç çamaşırlarına çok meraklıyım.. :kedi: dantelli allı böcüklü... bayılırım...

İyi akşamlar kızlar eve geldim iftar soframı hazırlıycam birazdan
1.menü olarak çorba ve salata yanında 2 dilim k.ekmek düşünüyorum
Bi ara verim namazımı kılar sonra 1 tabakta ana yemek yerim artık​

kızlarr ben sizin gibi ne yediğimi yzamıyorum çünkü size göre biraz fazla yiyorum ama bu aralar daha dikkat etmemlee verdim sanırımm.bu akşam tartılcam bakalım değişmee var mıı.valla bu arada hepinizi azminden dolayı tebrik ederimm

Menümü yazayım

Sabah:1 muz
Ara: 2 kuru kayısı
Öğlen: 1 bardak hazır çorba, 2 etimek
Ara: kepekli ekmekten kaşarlı domatesli tost
Akşam: 1 tabak üzüm
Ara: zencefilli az ballı tarçınlı sıcak süt..

hem dedim bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.. Çünküm grip olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.. Başım hala ağrıyo ve burnum da akmaya başladı..::sinifsinif:
Şimdi de yatıp dinleniciim..

Hadi bakalım.. iyi gecelerrrr....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün lahana diyetimin 5. günüydü. yani sonundaaa kırmızı et günü..

sabah : elma sirkeli su, 20dk sonra kahvaltı : 1 dilim köy ekmeği, çok az peynir, 2 zeytin, diyet krem peynir ve şekersiz çay

öğle yemeği : lahana çorbası, yarım porsiyondomates soslu haşlanmış kırmızı et, 1 köfte ve domates
akşam yemeği : 4 köfte, bir pirzola (ucunu kaçırdım biraz, şişti midem valla ( )
gece dayanamadım bir lokma çikolata yedim pfff
şimdi de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum

kızlar bn bugun butun gun yemek yemedım ama daha kotusu bır saat once dolaptan tatlıları asırdım yaaaaaaaaaaa sımdıde pısmanlıktan kafayı yedım

kızlar bn bugun butun gun yemek yemedım ama daha kotusu bır saat once dolaptan tatlıları asırdım yaaaaaaaaaaa sımdıde pısmanlıktan kafayı yedım

neyse canım bu sana ders olsun bidaha yapma emilmaz: bende dün bi benzerini yaptım sonra yürüdüm ama aklım başıma geldi bugün uslu durdum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…