yaa genzime saç spreyi kacırdım. agzım kapalıydı..burnumdan gectı kactı.. orucum bozulmamıstır dimi?
Normalde sabahları yiyorum tostda.. Malum aysonu yemeye para vermiiim diyerekten ofiste birşeyler atıştıriim dedim.. Ama torbamı evde unutunca öleyken böle oldu..kaydirigubbakcemile3
Sanırsan sevdalıyam..kaydirigubbakcemile3
Tamam tostumu yidim akşamda üzümnen süt var menüde okadarrrrr... Bir de bu akşam hayırlısıyla callaneticse.. Başımın ağrısını geçirebilirsem walk at homelara da başliicam bakalım.. Evet yeniden diyet moduna dönüyorum.. yaşasın.. zemuszemus
Bi ara irademe söz geçirip devam edemicem sanmıştım ama iyiki varsınız...!!!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
yaa genzime saç spreyi kacırdım. agzım kapalıydı..burnumdan gectı kactı.. orucum bozulmamıstır dimi?
yok canım bozulmamıştır.. Merak etme canım.. yicek içicek bişii de diil zaten..
arkadaşlar merhaba bende 68 kilodan bitürlü düşemiyorum yardımınıza ihtiyacım var.s.amcım 58 kadınlar kulübünün tatlı kadınları tekrar güzel olmam lazım.özgüvenimi kaybetdim.sanırım teselliye ihtiyacım var.:teselli:
bende onu soracaktım.callenetics yapıomusun hala diye.ben yapacamda bi türlü başlayamadım.çok faydası oluyodu.kendimi toparlayamadım ki.birlikte yapalım olurmu.
ohh mis gibi sprey.unutularak yenen sprey oruç bozmaz,afiyetle mideye indirilir.laelaelaelaelae kız yanlışlıkla oturup yani unutup da bir kuzu çevirme yesen yanına bol salata, üzerinede beyaz çikolatalı meyveli pasta yesen yine bozulmaz.ama oruç olduğunu hatırlayınca hemen bırakacaksın yemeği. off çok mu acıkmışım ne.:roflol: verdiğim örneğe bak :1ninca:
dip not:ben hala beyaz çioklatalı pasta yiyemedimm.:sinifsinif:
yazık sana yaa.... Ben alçam sana pasta..:içelim:
Bugün başlayalım ozaman callanetics e.. Ok??
ohh mis gibi sprey.unutularak yenen sprey oruç bozmaz,afiyetle mideye indirilir.laelaelaelaelae kız yanlışlıkla oturup yani unutup da bir kuzu çevirme yesen yanına bol salata, üzerinede beyaz çikolatalı meyveli pasta yesen yine bozulmaz.ama oruç olduğunu hatırlayınca hemen bırakacaksın yemeği. off çok mu acıkmışım ne.:roflol: verdiğim örneğe bak :1ninca:
dip not:ben hala beyaz çioklatalı pasta yiyemedimm.:sinifsinif:
vallaha öyle canım.. 1200gr vermıstım ..cuuuk aldım geri.
esmer pirinci 1 saat ıslat su da.. ve gec pişiyor bol su istitor haberın olsun ama tadı çok güzel ve çok tok tutuyor.
bir de lahana diyetini ben yaptım 2 sene önce falan 1500gr anca verdım bir haftada.. hem de harifyen uymama ragmen.. kansekerım falan düşüyordu.iyi anılarım yok o diyetle..
Ben de seni çok özledim zabınım.. Hiç konuşamadık şu aralar..:1hug: :1hug:
diyetten değilde sabah evden çıkmadan yemek kolay geldi.. Ama tok tutmadı..:çok üzgünüm:
Bugün sabah işte 1 muz yidim sonra 2 tane kuru kaysı yidim..
Öğlen de hazır kremalı tıvık çorbası içtim bi bardak yanında 2 dilim etiform kızarmış ekmeknen..
Şu anda açlıktan ölüyorum amaaa...mafoldumben mafoldumben
iftar ve sahur 10 numara.. biz anlamayız şerbetsiz merbetsiz... şekerpare deme o zaman zabın kurabiyesi diyelım bız ona opuyorumnanaktan
bence de siz küçük yerdesiniz,bir tanışma bir de söz yüzüğü ile hallediverin,rahat edersiniz uşakların içinde..
yerim ben seni.:asigim: aşk böcüğümü olmuş benim zabınım.kız bu ne hız maşallah.ama doğru karar vermişsin.küçük yerde laf söz olmasın.rahat rahat görüşürsünüz.davetiyemi gördünmü bakiim sen delikafadulden fikiro lsun.bu hızla sanada en kısa zamanda lazım olur galiba.:1hug:
cokacimcoookolur olurdelikafadulden
bi başlasam devamı gelecek.yorgunum yarın sabah erken kalkarım yaparım diyom.sabah oluyo,akşam yaparım diyom.hep böyle geçiştiriyom.gelinlik giyecem başlamam gerek artık.:1ninca:
63.6 kilodan 62 kiloya düşmüşüm hanımlar yaklaşık birbuçuk haftada
fılayım sabah kahvaltısı metabolizma bakımından çok önemli çok güzel lakin gerçekten çok acıktıranda bi şi . . .
işte buradan bile metabolizmanın hızlandığını anlayabilirsin yani acıktırmasından . . .
menüme 10 numara dedin ya fiucum mest oldum . . .
kaçamak falan yapmam ben bu şevkle . . .
iftarda 1 kase sebzeli derin çorba 2 yumurta haşlaması 1 dilim köy ekmeği yine dere otlu domates salatalık bol soğuk form çayı düşünüyorum 1-2 saat sonrada nesfite biraz fındık kırığı ekleyip sütle 1 kase yiyeceğim sahura kadarda bol su sıvı e tabi çay idare edeceğim . . .
oyyyy inşAllah nasib tabi :asigim: ben çok beğendim davetiyeni ama prensesede katılıyorum içerik üzerinde biraz daha düşünebilirsin sanki . . .
bu arada ilk çeyizimi aldım alırkende aklıma sen geldin fibuşum 2 adet külot aldımalttım köşeye . . . çeyiz yaptım aklı sıra . . .
devam edicem ama külot alan yatak odasıda alır .. .. ..
kızlar bn bugun butun gun yemek yemedım ama daha kotusu bır saat once dolaptan tatlıları asırdım yaaaaaaaaaaa sımdıde pısmanlıktan kafayı yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?