selam kızlar günde kaç saat uyuyosunuz ben yaklasık 9 saat uyuyorum önceden daha az uyuyodum 9 saat uyuyalı 1 kılo aldım fazla yemıyorum yuruyusumude yapıyorum ama nedır anlamadım
valla bende cicim.. İç giyim mağazasına bırak git.. Rahatlıkla bütün günümü geçirrim orda.. Bir kaç bin lirada bırakır çıkarım sonra..delikafadulden
Sütyeni kilotu bustiyeri şortu bayılıyorum yaa. cicili bicili dentelli dantelsiz.. Pembişli morcuklu vs.. delikafadulden delikafadulden
sağol canım :) sende verirsin kiloları.bu hırsla gidersek olur.
sabun seri nolarını modelini filan ver.bakaım netten.pek merak etiim şimcii...
ya kızlar ben hiç sevmem dantel mantel,çamaşır,büstiyer.hep annem alıyodu bana.ilk defa gelinlik için çamaşır almaya gidince girdim çamaşırcıya :kedi: sevmem ki.ilk dantelli çamaşırımıda düğün sayesinde aldım.ama evlenecemya artık gerekli galiba.bundan sonra bende iç giyim mağzalarından çıkmam.
Pasta Seti
Paşabahçe
1 adet şekerlik
1 adet kırmızı tabak
6 adet ince belli bardak
6 adet kırmızı renk çay tabağı
6 adet kırmızı çizgili tabak
kızlar bimde bu takım 24.90 tldelikafadulden çok güzel duruyo.sınırlı sayıda cuma indirimlerinden yani.bi bakın derim.
kıyamam sana yaaaa...
Pasta Seti
Paşabahçe
1 adet şekerlik
1 adet kırmızı tabak
6 adet ince belli bardak
kızlar bimde bu takım 24.90 tldelikafadulden çok güzel duruyo.sınırlı sayıda cuma indirimlerinden yani.bi bakın derim.
tünaydın kızlarrr
bugün kaynanam gelecek bana 3 gün kalacak bende.yoğun bir tempodayım temizlik yemek falan.bide tek gelemiyor birazdan onu almayada gidicem.nete pek giremiyorum o yüzde.
bu arada margherita çok haklı ya iftarda ilk olarak 3 bardak su içtim,az çorba ve salatayla tıkandım.bol su içmek iftarda çok yemeye engel oluyor
Pasta Seti
Paşabahçe
1 adet şekerlik
1 adet kırmızı tabak
6 adet ince belli bardak
fibuş bu iş bu kadar kaydirigubbakcemile5 aldırdım anneme ben çıkamadım ofisten . . .
beğenmiş o da akşam eve gidince görücem bakalım . . .
senin don tezi tutuyo heeee don aldım donanıyorum süratle . . . yerimseniben
yediklerimden bahsetmedim . . .
dün iftarda 1 kase sebzeli derin çorba 2 haşlama yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim vakfıkebir taş fırın ekmeği 6 adet zeytin bol soğuk form çayı . . .
2 saat sonra 1.5 kase nesfit yarım yağlı sütle ve fındık kırıklarıyla . . .
2-3 kupa şekersiz kahve vaktin dolmasına kadar bol su . . .
sahurda biraz raddeyi aştım 1 koca tabak dolusu lor peynirli makarna fekat 0 yağlı ve yine bol form çayı 1 tatlıkaşığı şekerli kahve ile . . .
makarnadan ötürü iftarı sadece fındıklı yarımyağlı nesfit ile neticelendireceğim tabi bol su form çayı hatta çay . . .
sahurda kuvvetli yerim . . . :1ninca:
nesfite bayıldım bu arada çok geç keşfettim . . . :gitme:
kıyamam sana yaaaa...
taktın pastaya:)
pastayı bulamayınca takımını bulmuş hatun yaaa:roflol::roflol:
amaaa o kırmızı pasta tabağında da beyaz çikolatalı pasta ne muhteşem görünür dimi fibuşum:jeyyar::jeyyar:
uyku ihtiyacı her insanda farklı olmakla birlikte ortalama 7-8 saattir..selam kızlar günde kaç saat uyuyosunuz ben yaklasık 9 saat uyuyorum önceden daha az uyuyodum 9 saat uyuyalı 1 kılo aldım fazla yemıyorum yuruyusumude yapıyorum ama nedır anlamadım
fibuş bu iş bu kadar kaydirigubbakcemile5 aldırdım anneme ben çıkamadım ofisten . . .
dün iftarda 1 kase sebzeli derin çorba 2 haşlama yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim vakfıkebir taş fırın ekmeği 6 adet zeytin bol soğuk form çayı . . .
sahurda biraz raddeyi aştım 1 koca tabak dolusu lor peynirli makarna fekat 0 yağlı ve yine bol form çayı 1 tatlıkaşığı şekerli kahve ile . . .
makarnadan ötürü iftarı sadece fındıklı yarımyağlı nesfit ile neticelendireceğim tabi bol su form çayı hatta çay . . .
kıyamam sana yaaaa...
taktın pastaya:)
pastayı bulamayınca takımını bulmuş hatun yaaa:roflol::roflol:
amaaa o kırmızı pasta tabağında da beyaz çikolatalı pasta ne muhteşem görünür dimi fibuşum:jeyyar::jeyyar:
alırsın balım.en güzel çeyizler senin olsun.:1hug:biz 2 ayda en elzem şeyleri aldık.gereken az ve öz şeyler.Tünaydın tatlım.. Tabii su içmek herzaman faydalıdır.. heleki ramazanda, çünkü zaten bütün gün susuz kalıyorsun..
Ay harika bişey bu gerçekten.. Bende zabınım gibin anneme söliim bakiim.. Sefdimm...zemuszemus
İvit ivit... Zabınım gel senle iç çamaşırı tükkanı açalım..kaydirigubbakcemile3
Ben de yavaş yavaş donanmam lazım ya.. Bi kahve fincanı setim var okadar..
aaa hakkını yemiim bide bulaşık makinem var. Annem almıştı...
ay bak şimdi benim de söle bi içim geçtii... :asigim:
uyku ihtiyacı her insanda farklı olmakla birlikte ortalama 7-8 saattir..
az uyumak da,çok uyumak da kilo vermemizi zorlaştıracağı gibi,uzun vadede kilo almamıza sebep olur..
-tatlicadiarzu-
güle güle kullan bitanesi.:) annem kapitone 4 mevsimlik nevresim takımı almaya gitmişti BİM'e.34 liramı neorda görmüş bu tam bizim kızın tarzı demiş ve 1 tanede bu çay takımından almış..tabi annemin aldığından haberim yokya internette gezerkene gördüm.özellikle senin için yazdım buraya.annemi aradım sonra anne bana pasta takımı alldelikafadulden die.annemde beni kandırıyo ne gerek var.almam filan deid.sonra iyi öyleysei şten izin alıp gider alırım filan derken;dur deli kız ben aldım zaten dedi.bende görmedim daha.
-tatlicadiarzu-
bende nesfit alacam. merak ettim tadını.cokacimcoook
yaa abla ya.gelir seni yerim bakk.cokacimcoook
alırsın balım.en güzel çeyizler senin olsun.:1hug:biz 2 ayda en elzem şeyleri aldık.gereken az ve öz şeyler.
:gitme: bir haftadır bunun hayaliyle yatıp kalkıyorum zaten.
bu arada
4 Mevsim Kapitone Set
~210x225 cm kapitone nevresim
~215x240 cm 2 adet yastık kılıfı
~50x70 cm 2 adet yastık kılıfı
%100 pamuk
32,50 tl annem bundanda almış bana.güzel diyo.hem nevresim hemde pike olarakda kullanılır.
kendimi bim temsilcisi gibi histtetim ya.:roflol:
müjdemi isteriiiimmmm basenlerden 2 cm incelmişim son 2 günde :lepi:
tartı yok ya habire kendimi ölçüyorum ufff delikafadulden
canım 4-5 tane diyet kraker falan da ekledım sahura..belli oldu ramazanda benim metabolizma duruyor.. bari kılo almasam diyorum. ondan tetikteyim.Günaydın tatlişkolarr...
:kedi: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :asigim:
Sahur az gibi geldi bana tatlım ya... Bütün gün bu kadarla dayanabilicek misin?? Bu arada canım miden nasıl oldu??
Hoşgeldin canım.. Gördüm ki Margaritam sana çok güzel tavsiyelerde bulunmuş.. Burayı takip ettiğin halde doğumdan önceki kilona dönüceğinden eminim canım..
Bebişi Allah analı babalı büyütsün işallah.. Güzel yazılar yazsın Allahım.. opuyorumnanaktan
ben de anlamadım.Canım nerde enerji bitmiş? Niye giremicen anlamadım...
Görüşürüz canım.. İyi bak kendine..:gitme:
tebrik tatlım :)tebrikler canım.
:1ninca: pasta delikafadulden
tebrikler canım iyi vermişsin.
kız sabun sen varya işini biliyosun.:jeyyar:çeyize donla başlanırki kolayca donanmak ,çeyizi çabucak bitirebilmek için.kaydirigubbakcemile2 öyle bir rivayet var yani.dantelli mantelli bişi aldın dimi.bende gelinlğin altına aldım :kedi: acayip güzel bişi.büstiyer takımlardan.
geçmiş olsun tatlım.zencefilli ballı ılık su iç.gripten korunursun biraz.bu arada ben dün callenetiks yaptım söleyim şekerim.zemuszemuskaydirigubbakcemile2
yemek yemezsen öyle olur tatlım.aç bırakma kendini.
düğünde dediğin gibi yapabilirm bak.kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğini dışardamı yedin.4,5 parmak patatesi nerde kızarttın.o kadarcık az şeyi.ama sahur banada çok az geldi gibi.
fiucan ne güzel tavsiyeler vermişsin.
benim boyumda 160 ama benim gözüm yükseklerde diil .52 olayım yeter diyorum.50 olsam fıstık gibi olurum ama.kaydirigubbakcemile2 nerdee...
canımcım niye öyle soyutlanmış gibi hissettin kendini bakiim.enerjiyi anlamadım.:uhm:
günaydın herkeslere.a.s.
sabah tartıya çıktım birde ne göreyim delikafadulden 58 diyo tartı.inanmadım tabi.:bbo:akşam eve gidip iftardan hemen önce tartılcam bakiim.o zaman ne dicek.
aynı tavsiyelerde buluncaktım.ağzımdan aldın.büstiyerle kıpırdayamazsın kız ..zaten gelinliği taşımak amelelik:)
fibuşummmm inan hiç aklıma gelmedi bahsettiğin mesele yani benimde iç çamaşırına olan düşkünlüğüm sabit :1ninca: çeyiz işine çamaşır ile başlamam tesadüf değilde senin kazandırdığın anlamı çok beğendim . . . :asigim:
1 i dantelli tabi saten kurdeleli kaymak gibi :kedi: 1 i spor çok şık modeller . . .
spor giymem gerçi evlendikten sonra çok nadiren lakin modelini çok beğendiğim için kaptım . . .
büstiyeri hangi marka aldın anatsana nası bi şi . . ?
iç dünya candır fiumcum :asigim: yani bana yemek verme su verme bi iç giyim mağzasındaysam aramam aklıma bile gelmez . . .
aldığım modeller çoook orjinal değil lakin oldukça şık dantelli saten kurdeleli beyaz ön cephede minik kelebek ve çiçekler mevcut lastik kısımları tamamen kurdele . . .
spor olanın kesimi çok farklı lastik kısımlar pempeeee . . .
öle . . .
ah fibuşum bi şi dicem bak düğünde o aldığın büstiyeri içine giymek gibi bi gaflette bulunma malum terliceksin zıplican oynican çoşucan hem rahat edemezsin hem canım büstiyerin içine nokta nokta olur . . .
bu nedenle büstiyerini düğün bittikten sonra gelinliğini giyip çıkarmana yardımcı olacak bir yakının ile giymelisin 10 dk nı almaz ve inan bana buna değer :jeyyar:
gelinliğinin içinede onu iyi gösterecek ve seni kesinlikle rahat ettirecek ayrı bir büstiyer ya da gelinliğin modeline göre artık sütyen almalısın . . .
yani demek istiyorum ki ilk gecende giyeceğin büstiyeri gelinliğin içine giymek gibi bi gaflette bulunma birtaneciğim benim . . .
hoşgelmiş ablam...56 küsür kiloluk ben gen geldim(((
günaydın canlarım....
ben emekli hayattan..kurtuldum çok şükür ablacım laelaelaelaelaeGÜLGÜLMEZ ne oldu?canını sıkan birşey mi oldu gülüm?
PRENSESİM bir gün topiğe giremedim EMEKLİ olmuşsun ha!:)))o ne ablasının bitanesi...sen mi emekli ettin kendini yoksa hayat mı emekli etti seni???lmaz::1no2:
tünaydın kızlarrr
bugün kaynanam gelecek bana 3 gün kalacak bende.yoğun bir tempodayım temizlik yemek falan.bide tek gelemiyor birazdan onu almayada gidicem.nete pek giremiyorum o yüzde.
bu arada margherita çok haklı ya iftarda ilk olarak 3 bardak su içtim,az çorba ve salatayla tıkandım.bol su içmek iftarda çok yemeye engel oluyor
8saati geçme derim..metabolizman çalısmaz..selam kızlar günde kaç saat uyuyosunuz ben yaklasık 9 saat uyuyorum önceden daha az uyuyodum 9 saat uyuyalı 1 kılo aldım fazla yemıyorum yuruyusumude yapıyorum ama nedır anlamadım
ben bu seti eminönündeki paşabahçenin outletinde gördüm.12 kusur liraydı. orası zaten acayip ucuz,hep indirim var. çok şık kadehler falan 2-3lira, çok şık meşrubat bardaklarını 1 liraya falan alıyorsun. çay setlerı 10-12lira.. ilgililere..
Pasta Seti
Paşabahçe
1 adet şekerlik
1 adet kırmızı tabak
6 adet ince belli bardak
nesfit... benim hayatımın anlamı.. lülülülülülüfibuş bu iş bu kadar kaydirigubbakcemile5 aldırdım anneme ben çıkamadım ofisten . . .
valla bende çok uykucuyum.. bide günlerce üstüste 8 saatin altında uyyim hasta oluyorum resmen.. Uykusuzluk hiç yaramıyo bana..mirmirmirmir
güsel nesfit bende çok sefiyorum..zemuszemus
ay bunlarda pek güselmiş... Of bi bime gitsem dünyaları alıp çıkcam sanırım ama aysonu hiç param kalmadı..:1no2: ay başında artıkın..
Süper tatlım.. Aslında en güseli... alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrikleeeeeeeer:lepi:alkisalkisalkismüjdemi isteriiiimmmm basenlerden 2 cm incelmişim son 2 günde :lepi:
tartı yok ya habire kendimi ölçüyorum ufff delikafadulden
uykucu seniiii:)valla bende çok uykucuyum.. bide günlerce üstüste 8 saatin altında uyyim hasta oluyorum resmen.. Uykusuzluk hiç yaramıyo bana..mirmirmirmir
güsel nesfit bende çok sefiyorum..zemuszemus
ay bunlarda pek güselmiş... Of bi bime gitsem dünyaları alıp çıkcam sanırım ama aysonu hiç param kalmadı..:1no2: ay başında artıkın..
Süper tatlım.. Aslında en güseli... alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım 4-5 tane diyet kraker falan da ekledım sahura..belli oldu ramazanda benim metabolizma duruyor.. bari kılo almasam diyorum. ondan tetikteyim.
ben de anlamadım.
tebrik tatlım :)
canım dışardaydım iftarda..yazdım ya..
aynı tavsiyelerde buluncaktım.ağzımdan aldın.büstiyerle kıpırdayamazsın kız ..zaten gelinliği taşımak amelelik:)
hoşgelmiş ablam...
ben emekli hayattan..kurtuldum çok şükür ablacım laelaelaelaelae
:lepi:
8saati geçme derim..metabolizman çalısmaz..
ben bu seti eminönündeki paşabahçenin outletinde gördüm.12 kusur liraydı. orası zaten acayip ucuz,hep indirim var. çok şık kadehler falan 2-3lira, çok şık meşrubat bardaklarını 1 liraya falan alıyorsun. çay setlerı 10-12lira.. ilgililere..
bir de ben o kadar beğenmemiştim seker.. ama zevkler değişir..güle güle kullan..
nesfit... benim hayatımın anlamı.. lülülülülülü
sen istanbuldasın fly..gtsene eminönüne züccaciyeciler sokağına.. bimdeki tek çeşite göre alma imkanın varken..
kızlar biliyomusunuz,eski sistem değişmeseydi,ben bu yıl emekli olacaktımdelikafadulden
ben ve emeklilik...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?