60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olan olmuş canım artık kendını yıpratmanın faydası yok..
seninde hataların olabilir ama eğer o seni çok sevseydi azıcık tolere ederdi..onun aşkı sevgisi o kadarlıkmışş
bak kendini herseye hazırla yarın öbürgün bir başkasıyla duyarsın,görürsün .. sakın mahvetme kendını bu yüzden bir de..

bu kadar çabuk bitemez sevgisi ya yeniden aşık ederim bende belki olur belki olmaz en zından çabalamış olurum

bu kadar çabuk bitemez sevgisi ya yeniden aşık ederim bende belki olur belki olmaz en zından çabalamış olurum

Canım bak kendin demişsin çok üzerine gitmemeliydim diye.. ama hala üzerine gidiyorsun.. Biraz zaman ver hem kendine hem ona.. Biraz rahatla.. Arkadaslarınla çık gez.. Kitap oku film izle sinemaya git.. Kafanı dağıt.. Yeniden aşık ederim diye bir şey yok.. Özellikle sen onu aramaya devam ettiğin sürece yeniden sana geri dönme ihtimalini iyice sıfıra indiriyosun..

Bırak herşey güzel kalsın.. Yoksa bi yerden sonra çirkinleşmeye başlar.. Herkes çok üzülür.. Sen şimdiden de çok üzülürsün..

ben kaçar kızlar malum iftar hazırlıgı mutfaga girme zamanı paçanga yaptım kızım bayılıyo oğluma sigara böregi sebelı fırın tavuk pilav taze fasulye yeter allaha şükürler olsun

bana da öyle geliyorklava:
opuyorumnanaktan
devir nakit devri dimi?
bence zabın da eklenır bıze.. triple düğün olur artıkın.. laelaelaelaelae
gerçi ben korkuyorum ondan, bizden önce de evlenebilir o... biz evleninceye kadar 3.yü alır kucağına :lepi:
:ecrin_bebek:
hoşgeldin tekrar..güle güle otur inşallah...
hııı!..nasılll?...kıbrısa köprü kaç şeritli olsun bitanem:))))))))))))))))

sabah iki etiform ekmek,kk peynir,iki yemek kaşığı sos,çay
ara neskafe,10 tane badem
öğlen bir yumurta ve iki yumurta akıyla yapılmış omlet,bir dilim beyaz ekmek
ara iki salatalık
ara bir dilim karpuz
akşam bir çipura,bol patlıcan salata,bir çatal helva

canım bu kk peynir nasıl oluyor ben bilmiyorum:kedi:

canım bu kk peynir nasıl oluyor ben bilmiyorum:kedi:

'kibrit kutusu'nun kısaltması değil mi o a.s

ben de yazayım mönümü

kahvaltı : yarım dilim diyet sürme peynirli köy ekmeği, bir kibrit kutusu peynir, bir zeytin, çay
ara : 1 küçük boy salatalık
öğle : 1 kase lahana çorbası, 1 köfte, azıcık da yağsız haşlanmış et
ara : yeşil çay
akşam : 1 kase lahana çorbası, ton balıklı salata (salatalık, marul, azıcık domates, nar ekşisi, limon :1rolleyes: )

ayyy yarın lahana çorbası diyetindeki -yani hayatımdaki ilk diyetteki- son günüm oleeeyyyy kaydirigubbakcemile2

kızlar, bana birazcık yardım eder misiniz bu arada?

lahana diyetim bittikten sonra da dikkat edeceğim yediklerime, ama daha önce diyet yapmadığım, kafama göre "az az sık sık" yiyeyim dediğim diyetlerimin hiçbiri işe yaramamıştı. sizi takip ede ede az çok bir şey kaptım ama bana vereceğiniz öğütlere de gerçekten ihtiyacım var, oruç da tutmadığım için düzenli bir beslenme planı yapmam gerekiyor sanırım. çünkü bu hızda kilo vermeye devam etmek istiyorum :sm_confused:

öğütlerinizi, önerilerinizi bekliyoruuum :enbuyukkk:

canım, gördüğüm kadarıyla sen listeye uyarak diyet yapabiliyorsun...bu diyetin bitince, sağlıklı bir diyet listesiyle devam edebilirsin diyetine..
dediğin gibi besinler ve kalorileri hakkında çok bilgin yoksa,kendi kendine diyet yapman zor olur..
ya da hergün ne yiyeceğini sabahtan planlayıp buraya yazarsın; yorumlar yaparız..(tabiki hiç birimiz sağlıkçı değiliz bu arada,naçizane tecrübelerimizle yorumlar yapıyoruz...)

yeniden aşık etmek??
canım kimsenin öyle bir gücü yoktur.. karşindaki yeniden aşık olmak istiyorsa olur zaten.. senin çabanla(atıyorum zayıflamanla,zırt bırt arayıp soluk aldırmamanla..vs) olacak iş değil o.
vereliniortak fulyaya kati suretle katılıyorum..

günaydın canlarıııım...
çok sevgili 1 eylül gurubu!!!elimizi çabuk tutalım...şurda 1 eylüle ne kaldı;sadece 367 gün!..:roflol:

çok geçmiş olsun PRENSESıM hayırdır ne kazası bitanem???yoksa arabanla falan mı???

devir nakit devri dimi?
bence zabın da eklenır bıze.. triple düğün olur artıkın.. laelaelaelaelae
gerçi ben korkuyorum ondan, bizden önce de evlenebilir o... biz evleninceye kadar 3.yü alır kucağına :lepi:

Bence de zabın kesin bizden önce evlenir.. Bana da öyle geliyor..kaydirigubbakcemile3

evlenirim tabeeee ama ah nerdeeee :çok üzgünüm: keşke . . .

ne güzel demişsin fılayım . . . ağazına sağlık . . .

sadece burayı takip et canım bu yeter bence fazlasıyla aklına takılanlarıda sor . . .

dün iftar menümden bahsedeceğim sahurda makarna yediğim için hafif geçiştiridm ki bayağı hafif oldu sadece 1 litre soğuk form çayı ve yarım kase fındıklı nesfit . . .

yaklaşık 2 saat sonra makul mktarda dondurma yedim dondurma yediğim için tekrar yemek yemedim çok aç hissetsemde . . . :1ninca:

gelelim sahura ; dünden kalan lor peynirli makarna fakat çok daha az miktarda yaklaşık 1 porsiyon ve 1 kase yarımyağlı sütten fındıklı nesfit bol su form çayı . . .

ramazanda inşAllah bu biçimde hafif beslenerek 50 lere kavuşmayı umuyorum . . .

Evet kizlar bende katiliyorum...rejim devam
suanda 62 kg 1.73 boyum
2 ay icinde 9kg verdim
bir ara verdim sagligikla ilgili bu arada hic kilo almadim sasirdim ve simdi zayiflamayi devam edecem
55kg olmak istiyorum...bu demektir ki 7 kg vermem lazim...yani 2 ay gider
nasil veriyorum
sabah kahvaltida hersey yiyorum tok olana kadarcokacimcoook
oylen temeyi saat 12-13 arasinda yiyorum...o da hersey yiyorum...istedigim yemek..yagli yagsiz farketmez:teytey:
ve saat 16 gibi meyve tabagi
ve ondan sonra azimi kapatiyorum aksam yemek yok...en fazla biraz meyve ya sebze ya da kefir iciyorum...
bu arada yasaklarda tek EKMEK var...hic bir turlu ekmek ya da hamurlu yemek yemiyorum kesin
tatli sevdigim icin saat 16-17 gibi meyve yemezsem bir dondurma:icecream: ya cikolata yada baska birsey yerim
yas pastalari yemem
bu arada cay ve kahve cok tuketiyorum is yerinde ve kesinikle sekersiz icmem....kahveyi sekersiz ve sutsuz icmem...
kola gibi seyler sevmiyorum icmiyorum
haftada 3 sefer 2 saat spor yapiyorum, saunaya da gidiyorum:dance:
bu arada kilo verdikce esim daha da memnun oluyor))))kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam kızlar hergun burayıı takıp edıyorum ama ramazanda 1 kılo almısım moralım çok bozuk
yedıklerımı yazayım
iftarda 1 kepçe mercımek çorbası
malesef guzel bır dılım pıde
folyoda domateslı yapılmıs istavrıt
şekersız çay
yemekten 1 saat sonra küçük bır dılım yufka tatlısı
sahurda
1 tabak menemen
hergun 35 dakıka kosu bandında yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…