[
ne yazık ki iki hattınıda ezbere biliyorum evlerinin adresini anasının babsını evlerini herşeyini biliyorum bir yerden kapatsam diger yerden koşacam ya ben anlamıyorum nasıl birdenbire böyle oluyor haziran da herşey iyiydi temmuzdan beri çok kötüyüz ya ama hepsi benim yüzümden o kadar gitmeyecektim üzerine olan yine bana oldusenağlama
olan olmuş canım artık kendını yıpratmanın faydası yok..
seninde hataların olabilir ama eğer o seni çok sevseydi azıcık tolere ederdi..onun aşkı sevgisi o kadarlıkmışş
bak kendini herseye hazırla yarın öbürgün bir başkasıyla duyarsın,görürsün .. sakın mahvetme kendını bu yüzden bir de..
Bence de zabın kesin bizden önce evlenir.. Bana da öyle geliyor..kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin.. ve gözün aydın canım..a.s.
anacım sende çok şey istiyosun..sırnaşık şey
aynen ööööle .. Kaybettiğin sadece ve sadece su oliiiyyy...
teşekürler arkadaşlar bende daha önce yaptım ama çok yogun bidönemde olmama ragmen almadım(yogun dan kastım taşınırken malum davetler çok oluyo ebide işgüç arasında diyet mıyette kalmıyo 2 aya 2 kilo çok degildi bence zaten verdim o2 kiloyuda şimdi 60.5 çıktım tartıda dün 61.5 tum bakalım yarın ne olucak.bide en önemlisi ilk defa bi ramzanda kilo almak istemiyorum bunun içinde burdayımalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:lepi::içelim:
[
ne yazık ki iki hattınıda ezbere biliyorum evlerinin adresini anasının babsını evlerini herşeyini biliyorum bir yerden kapatsam diger yerden koşacam ya ben anlamıyorum nasıl birdenbire böyle oluyor haziran da herşey iyiydi temmuzdan beri çok kötüyüz ya ama hepsi benim yüzümden o kadar gitmeyecektim üzerine olan yine bana oldusenağlama
bu kadar çabuk bitemez sevgisi ya yeniden aşık ederim bende belki olur belki olmaz en zından çabalamış olurum
Bence de zabın kesin bizden önce evlenir.. Bana da öyle geliyor..kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin.. ve gözün aydın canım..a.s.
anacım sende çok şey istiyosun..sırnaşık şey
teşekürler arkadaşlar bende daha önce yaptım ama çok yogun bidönemde olmama ragmen almadım(yogun dan kastım taşınırken malum davetler çok oluyo ebide işgüç arasında diyet mıyette kalmıyo 2 aya 2 kilo çok degildi bence zaten verdim o2 kiloyuda şimdi 60.5 çıktım tartıda dün 61.5 tum bakalım yarın ne olucak.bide en önemlisi ilk defa bi ramzanda kilo almak istemiyorum bunun içinde burdayımalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:lepi::içelim:
Burda olduğun sürece kilo almazsın şeker.. Ramazan menüsü olarak Margaritamı takip etmende fayda var bence..
bana da öyle geliyor:kedi: yemedim ama yakındır yiyicem..
beraber emekli olurduk. tühh yetişemedin bana :lepi:
benim aldıklarım çeyiz değil.. alıyorum kullanıyorum ben hihoyyyt
ben de çeyiz kavramı yok. ne alırsam kullanıyorum. rondo ve mikser&blender alcam.. arastırıyorum. alır almaz da kullancam... sevmem öyle teze gelin triplerni..
bizim de nikah tarihi netleşsin, tutuşurum ben de.. bakalım yakın tarihlerde evlencez senle galiba..
devir nakit devri dimi?
bence zabın da eklenır bıze.. triple düğün olur artıkın.. laelaelaelaelae
gerçi ben korkuyorum ondan, bizden önce de evlenebilir o... biz evleninceye kadar 3.yü alır kucağına :lepi:
hoşgeldin tekrar..güle güle otur inşallah...slm kızlarnasılsınız artık buradayım taşındım yerleştim ve aranıza tamamen döndüm. çok şüşür taşınmayı ve o süreci her bakımdan kazasız belasız atlattım yanı kilo almadım yanı 2 kiloyu saymıyorum onuda vermek üzereyim iki günlük detoksu yapıyorum bugün 2. gün 1 kilo vermişim yarınyine tartılıp yazarım
hııı!..nasılll?...kıbrısa köprü kaç şeritli olsun bitanem:))))))))))))))))kızlar ben şöyle rende yapan ama püre yapmadan rende yapan, dilimleyebilen küp küp muntazam şekilde.. bayat ekmek,ceviz gibi şeyleri kırıntı kadar parcalayabılen,haznesi plastik değil cam olan.. tezgahın üstünde 10 makinelik yer kaplamayan bir rondo arıyorum.. önerileriniz var mı?
hayııır...sakın yapmatebrik ederim tatlım..
bu arada soramadım sana.. nasılsın??
QUOTE]
nasıl olayım kötü ara ara konuşuyoruz artık tamamen sogudugunu söyledi.çok zoruma gidiyor ya geri kazanabilsem onu başka bir şey istemiyorum:Saruboceq:senağlamaçiğnenmiş bir gururun acısı,çektiğin aşk acısından bin kat fazla olur canım...
karbonhidratçı fulyaaa...Bugün yidiklerimi yaziim bakiim..
Sabah: ufak bir tost
Ara: sütlü nescafe
Ara: 2 tane kuru kaysı
Öğlen: peynirli jambonlu krep (hepsini bitirmedim ama..:kedi:)
Ara: 2 ufak armut
Ara: 1 bardak sütlü nescafe
Akşama allah kerim.. Kayınfaldeme gidicem bişiiler yedirmeden bırakmaz.. Yoksa çok hafif bişiiler yemeyi planlıyodum emme.. Neyse azcık azcık yirim bariim..
hani sebze?hani meyve?hani kalsiyum?iftar mönümü yazayım;
1kase mısır çorbası
5 adet orta boy mercimek köftesi
öncelikle şunu bil ki:yaşadığın acı tamamen gerçek...kim arayacak tabi ki ben arıyorum olmuyor ya gerçekten olmuyor.nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum canımdan bir parça kopardılar sankisenağlama
şu anda yapacağın şey acını sonuna kadar yaşamak!en dibe çökmedikçe yükselmek zoryaşa ve tüket!..başka türlü başedemezsin aşk acısıyla
ama acını yaşarken kişiliğinden ödün verme canım..
biliyorum inanması zor gelecek şu anda sana ama inan bana geçecek...yaşadığın acının tek tedavisi ''zaman'':teselli:
Burda olduğun sürece kilo almazsın şeker.. Ramazan menüsü olarak Margaritamı takip etmende fayda var bence..
bencede...
sabah iki etiform ekmek,kk peynir,iki yemek kaşığı sos,çay
ara neskafe,10 tane badem
öğlen bir yumurta ve iki yumurta akıyla yapılmış omlet,bir dilim beyaz ekmek
ara iki salatalık
ara bir dilim karpuz
akşam bir çipura,bol patlıcan salata,bir çatal helva
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir demek oluyor canım...canım bu kk peynir nasıl oluyor ben bilmiyorum:kedi:
canım bu kk peynir nasıl oluyor ben bilmiyorum:kedi:
canım, gördüğüm kadarıyla sen listeye uyarak diyet yapabiliyorsun...bu diyetin bitince, sağlıklı bir diyet listesiyle devam edebilirsin diyetine..kızlar, bana birazcık yardım eder misiniz bu arada?
lahana diyetim bittikten sonra da dikkat edeceğim yediklerime, ama daha önce diyet yapmadığım, kafama göre "az az sık sık" yiyeyim dediğim diyetlerimin hiçbiri işe yaramamıştı. sizi takip ede ede az çok bir şey kaptım ama bana vereceğiniz öğütlere de gerçekten ihtiyacım var, oruç da tutmadığım için düzenli bir beslenme planı yapmam gerekiyor sanırım. çünkü bu hızda kilo vermeye devam etmek istiyorum :sm_confused:
öğütlerinizi, önerilerinizi bekliyoruuum :enbuyukkk:
yeniden aşık etmek??bu kadar çabuk bitemez sevgisi ya yeniden aşık ederim bende belki olur belki olmaz en zından çabalamış olurum
vereliniortak fulyaya kati suretle katılıyorum..Canım bak kendin demişsin çok üzerine gitmemeliydim diye.. ama hala üzerine gidiyorsun.. Biraz zaman ver hem kendine hem ona.. Biraz rahatla.. Arkadaslarınla çık gez.. Kitap oku film izle sinemaya git.. Kafanı dağıt.. Yeniden aşık ederim diye bir şey yok.. Özellikle sen onu aramaya devam ettiğin sürece yeniden sana geri dönme ihtimalini iyice sıfıra indiriyosun..
Bırak herşey güzel kalsın.. Yoksa bi yerden sonra çirkinleşmeye başlar.. Herkes çok üzülür.. Sen şimdiden de çok üzülürsün..
beni takip etmeyin bence.. nasıl oluyor bilmiyorum ama gram gram kg alıyorum şu yediklerime ragmen.. ramazanın ilk gunu 57.8 idim. bu aksam iftardan önce 59.3 geldim.. 1500gr aldım ramazanda.. bir de millet gibi yesem.. damacana olurdum heralde.. karnım dümdüzdü.. abartmıyorum börtledi..bugune dek sporumuda yapıyordum.bugun yapamadım.halim yoktu.. insanların açlıktan döner başı.. benım iftardan sonra başım dönüyor.. kolumu kaldıramıyorum.Burda olduğun sürece kilo almazsın şeker.. Ramazan menüsü olarak Margaritamı takip etmende fayda var bence..
bir de bugun az kalsın kaza yapıyordum. yüreğim hala ağzımda.. feci korkmusum.
bana da öyle geliyorklava:
opuyorumnanaktan
:ecrin_bebek:
hoşgeldin tekrar..güle güle otur inşallah...
hııı!..nasılll?...kıbrısa köprü kaç şeritli olsun bitanem:))))))))))))))))
hayııır...sakın yapmaçiğnenmiş bir gururun acısı,çektiğin aşk acısından bin kat fazla olur canım...
karbonhidratçı fulyaaa...
hani sebze?hani meyve?hani kalsiyum?
öncelikle şunu bil ki:yaşadığın acı tamamen gerçek...
şu anda yapacağın şey acını sonuna kadar yaşamak!en dibe çökmedikçe yükselmek zoryaşa ve tüket!..başka türlü başedemezsin aşk acısıyla
ama acını yaşarken kişiliğinden ödün verme canım..
biliyorum inanması zor gelecek şu anda sana ama inan bana geçecek...yaşadığın acının tek tedavisi ''zaman'':teselli:
bencede...
bir dengesiz oldum zaten ben..bir şeyler yayında gitmiyor beslenmemde..haklsın ablacım..
rondo konusunda aradığım teknolojiyi bulamıcam galiba.. kenwoodun bir tane mutfak robotu var. narenciye sıkıyormus,dilimelyip,rende mende yapıyormus 300lıra fiyatı. ama benım narenciye sıkacağım zaten var..bir de rende yapmayan ama diğer herseyı yapan bir tefal rondo var. fiyatı 70lıra.. sanırım ikinciyi alıcam. bir rende için o kadar fiyat farkı sacma geldı.. bir de tezgahın üstüne karısıklıktan hoslanmıyrum.pratik olmalı hersey..
ben gene de biraz daha arastırayım..
tefal rondo kullanan varsa fikirlerini yazarsa memnun olurum.
güzel olmus bence.. zemuszemussabah iki etiform ekmek,kk peynir,iki yemek kaşığı sos,çay
ara neskafe,10 tane badem
öğlen bir yumurta ve iki yumurta akıyla yapılmış omlet,bir dilim beyaz ekmek
ara iki salatalık
ara bir dilim karpuz
akşam bir çipura,bol patlıcan salata,bir çatal helva
söylemişler ama bir de ben diyeyimcanım bu kk peynir nasıl oluyor ben bilmiyorum:kedi:
1 kibrit kutusu peynirdir kendileri yaklaşık 30gramdır.
kızlar, bana birazcık yardım eder misiniz bu arada?
lahana diyetim bittikten sonra da dikkat edeceğim yediklerime, ama daha önce diyet yapmadığım, kafama göre "az az sık sık" yiyeyim dediğim diyetlerimin hiçbiri işe yaramamıştı. sizi takip ede ede az çok bir şey kaptım ama bana vereceğiniz öğütlere de gerçekten ihtiyacım var, oruç da tutmadığım için düzenli bir beslenme planı yapmam gerekiyor sanırım. çünkü bu hızda kilo vermeye devam etmek istiyorum :sm_confused:
ablam ne güzel cevaplamıs .. bizi sıkı takıp et,bilinçlenirsin. hihoyyyt
devir nakit devri dimi?
bence zabın da eklenır bıze.. triple düğün olur artıkın.. laelaelaelaelae
gerçi ben korkuyorum ondan, bizden önce de evlenebilir o... biz evleninceye kadar 3.yü alır kucağına :lepi:
Canım bak kendin demişsin çok üzerine gitmemeliydim diye.. ama hala üzerine gidiyorsun.. Biraz zaman ver hem kendine hem ona.. Biraz rahatla.. Arkadaslarınla çık gez.. Kitap oku film izle sinemaya git.. Kafanı dağıt.. Yeniden aşık ederim diye bir şey yok.. Özellikle sen onu aramaya devam ettiğin sürece yeniden sana geri dönme ihtimalini iyice sıfıra indiriyosun..
Bırak herşey güzel kalsın.. Yoksa bi yerden sonra çirkinleşmeye başlar.. Herkes çok üzülür.. Sen şimdiden de çok üzülürsün..
kızlar, bana birazcık yardım eder misiniz bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?