ben emekli hayattan..kurtuldum çok şükür ablacım laelaelaelaelae
kız sen hiç abla dayağı yedin mi bakiiiiiim:mymeka:
beraber emekli olurduk. tühh yetişemedin bana :lepi:kızlar biliyomusunuz,eski sistem değişmeseydi,ben bu yıl emekli olacaktımdelikafadulden
ben ve emeklilik...:roflol:
Doğru canım haklısın.. aslına bakarsan henüz öyle çok ilgilenmedim çeyiz filan alayım diye.. bir kaç aya nikah tarihini alıcak.. Ondan sonra ciddi ciddi başlicam..
:kedi: yemedim ama yakındır yiyicem..
beraber emekli olurduk. tühh yetişemedin bana :lepi:
benim aldıklarım çeyiz değil.. alıyorum kullanıyorum ben hihoyyyt
ben de çeyiz kavramı yok. ne alırsam kullanıyorum. rondo ve mikser&blender alcam.. arastırıyorum. alır almaz da kullancam... sevmem öyle teze gelin triplerni..
bizim de nikah tarihi netleşsin, tutuşurum ben de.. bakalım yakın tarihlerde evlencez senle galiba..
Çifte düğün mü yapsak ne.. Hem daha ekonomik olur..delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
slm kızlarnasılsınız artık buradayım taşındım yerleştim ve aranıza tamamen döndüm. çok şüşür taşınmayı ve o süreci her bakımdan kazasız belasız atlattım yanı kilo almadım yanı 2 kiloyu saymıyorum onuda vermek üzereyim iki günlük detoksu yapıyorum bugün 2. gün 1 kilo vermişim yarınyine tartılıp yazarım
tebrik ederim tatlım..
bu arada soramadım sana.. nasılsın??
QUOTE]
nasıl olayım kötü ara ara konuşuyoruz artık tamamen sogudugunu söyledi.çok zoruma gidiyor ya geri kazanabilsem onu başka bir şey istemiyorum:Saruboceq:senağlama
aşk olsun sana ya..tebrik ederim tatlım..
bu arada soramadım sana.. nasılsın??
QUOTE]
nasıl olayım kötü ara ara konuşuyoruz artık tamamen sogudugunu söyledi.çok zoruma gidiyor ya geri kazanabilsem onu başka bir şey istemiyorum:Saruboceq:senağlama
senden soğuduğunu söyleyen birini geri kazanma fikrine hiç sıcak bakmadım. sana üzülme diyemiyorum çünkü üzüleceksin ama bu süreyi ne kadar kısa tutarsan o kadar iyi olur.. ne oldu sana.. sen çok pozitif bir kızdın.hiç yakıştıramadım. ne olur aklını başına topla..
hem görüşme onla artık.. kim kimi arıyor?
yarın oruca başlıyorum allah izin verirse sizlerin nasıl gidiyo ramazan da diyet
canım o detoksu ben 2 gun yaptım
ilk gun 1000gr gitti
2.gün 200gr gıttı
sonra 1500gr geri geldi
bilgine..
aynı şeyi fly da yaşadı...
devir nakit devri dimi?
bence zabın da eklenır bıze.. triple düğün olur artıkın.. laelaelaelaelae
gerçi ben korkuyorum ondan, bizden önce de evlenebilir o... biz evleninceye kadar 3.yü alır kucağına :lepi:
slm kızlarnasılsınız artık buradayım taşındım yerleştim ve aranıza tamamen döndüm. çok şüşür taşınmayı ve o süreci her bakımdan kazasız belasız atlattım yanı kilo almadım yanı 2 kiloyu saymıyorum onuda vermek üzereyim iki günlük detoksu yapıyorum bugün 2. gün 1 kilo vermişim yarınyine tartılıp yazarım
kızlar ben şöyle rende yapan ama püre yapmadan rende yapan, dilimleyebilen küp küp muntazam şekilde.. bayat ekmek,ceviz gibi şeyleri kırıntı kadar parcalayabılen,haznesi plastik değil cam olan.. tezgahın üstünde 10 makinelik yer kaplamayan bir rondo arıyorum.. önerileriniz var mı?
aşk olsun sana ya..
senden soğuduğunu söyleyen birini geri kazanma fikrine hiç sıcak bakmadım. sana üzülme diyemiyorum çünkü üzüleceksin ama bu süreyi ne kadar kısa tutarsan o kadar iyi olur.. ne oldu sana.. sen çok pozitif bir kızdın.hiç yakıştıramadım. ne olur aklını başına topla..
canım o detoksu ben 2 gun yaptım
ilk gun 1000gr gitti
2.gün 200gr gıttı
sonra 1500gr geri geldi
bilgine..
aynı şeyi fly da yaşadı...
aynen ööööle .. Kaybettiğin sadece ve sadece su oliiiyyy...
aşk olsun sana ya..
..
kim arayacak tabi ki ben arıyorum olmuyor ya gerçekten olmuyor.nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum canımdan bir parça kopardılar sankisenağlama
iftar mönümü yazayım;
1kase mısır çorbası
5 adet orta boy mercimek köftesi
kim arayacak tabi ki ben arıyorum olmuyor ya gerçekten olmuyor.nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum canımdan bir parça kopardılar sankisenağlama
Tatlım yapma böyle.. Nekadar çok ararsan görüşürsen senin için okadar acı olur.. Bırak tamamen. Görüşme. Arama.. Hatta numaranı değiştir mümkünse.. Oda aramasın.. O zaman inanki yaraların daha çabuk iyileşir..
ayyy mercimek köftesine bayılırımmmm...delikafadulden delikafadulden
Afiyet olsun bide Allah kabul etsin tatlım..:Saruboceq:
Tatlım yapma böyle.. Nekadar çok ararsan görüşürsen senin için okadar acı olur.. Bırak tamamen. Görüşme. Arama.. Hatta numaranı değiştir mümkünse.. Oda aramasın.. O zaman inanki yaraların daha çabuk iyileşir..
bak fly haklı;
onun numarasını ezbere bilmiyorsan sil bence.. arama canım, sonra çok pişman olacaksın bak.. hayat geri gelmiyor.. yeniden coşacaksın,yeniden seveceksin..herkesin başına geliyor böyle şeyler.. bir dahaki adımlarını daha temkinli atacak ve seni üzmeyecek olanlardan seçeceksin..
zamana güven.. herşeyin ilacıdır.
asıl sorun bırakmak istemeyişim zaten ben böyleyim illa gözüme sokacaklar kabullenemiyorum
bak fly haklı;
onun numarasını ezbere bilmiyorsan sil bence.. arama canım, sonra çok pişman olacaksın bak.. hayat geri gelmiyor.. yeniden coşacaksın,yeniden seveceksin..herkesin başına geliyor böyle şeyler.. bir dahaki adımlarını daha temkinli atacak ve seni üzmeyecek olanlardan seçeceksin..
zamana güven.. herşeyin ilacıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?