60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmaz ama..
sonuçta bizim elimizde bu iş.. keşke şu hayatta herşey kılo vermek kadar kolay olsa.. azar azar azaltmayı kalori hesabı yapmayı denesen ya da öncelikle sağlıklı beslenmeliyim desen o sekılde bir besin programı olustursan mesela.. hayatından katı yağları çıkarsan zyetınyagını koysan onun yerıne ve 1kg sebze yemeğine 2 kasık zeytın yagı koyarak yapsan yemeklerini, etlerı yagsız alsan kasaptan ve ızgara yapsan,pilav ve makarnayı kepekli tüketsen, hamurişine azıcık veda etsen tatlı olarak da esmer şekerle, yagsız sütle hazırlasan tatlılarını.. bu arada süt grbunu yagsz tüketsen tamamen.. baslangıc ıcın yeter bence.. mıktar kısıtlaması yapma kendıne baslangıcta.. önce miden terbıye edılsın. gunde 1 saat de yürüsen.. muhakkak fark görürsün tartıda..

zaten uzun hedeflerde birden diyete gırmek yerıne yavaş yavaş diyete başlaman daha mantıklı.. kılo vermeyi daim kılmak ve güçleştirmemek için.
hadi başarılar..

Son düzenleme:
Kutlarım canım...Aramıza hoşşşş geldin...zemuszemus

saol canım :1hug:

kızlar ben 50-59 topiğine geçiyorum :a015: daha iyi olucak
kendim yazıp kendim okuyorum gibi geliyo burda, bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
lunapiena,derin,mavibenek ve fllly öpüyorum sizi saolun destekleriniz için

ay canım niye öyle diosun yaa... Her bi msjına cvp yazdıkk.. Ama ramazan dolayısıyla heralde baya bi durgun.. Kimsecikler yok.. Ama sen bilirsin tatlım..

Bende seni öptüm gülüm gülmezim..

huhuuu nerdesiniz kızlar yahuu... Çok ıssız burası..
Ya ben akşam yemeyi unutmuşum.. Şimdi 1 armut doğradım üstüne biraz nesfit koydum yiyorum.. Gelir gelmez yemedim spo yapıcam diye sonra da unuttum.. Saat 9 oldu yaa.. neyse

Menümü yaziim o vakit

Sabah: 1 muz
Ara: 3 tane kuru kayısı
Ara: 1 sütlü nescafe
Öğlen:2 dilim börek.
Ara: 1 sütlü nescafe
2 mil yürüyüş
Akşam: amutlu nesfit.

Yatmadanda callanetics yapıcamm...

Bugünki menüm çok zayıf olmuş yine yaa...kafamçokkarıştı
Ama çok yoğundum bugün.. Hiç vaktim olmadı.. Daha dogrusu aklıma gelmedi..-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim derincim, ne kadar mutlu oldum bilemezsin.. duaların için..
benim de senin için en büyük dileiğim kendini daha huzurlu hissedebilceğin bir iş bulman. çünkü huzur en güzeli...

rica ederim canım siz iyi bir işe girene kadar dualarım sizinle... kaydirigubbakcemile3ben de iyi dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum...aslında benim işim maaş yönünden iyi ama benim için maneviyat daha önemli...o yüzden biran önce hayırlısıyla oradan ayrılmak istiyorum...:çok üzgünüm:

:a015: arada bize de uğra...lmaz: opuyorumnanaktan aslında topluca geçsekte olur herkes ellili kilolarda neredeyse...yerimseniben

fulyacımmm keşke ben de akşam yemeği yemeyi unutsaydım imrendim sana...:asigim: bak birazdan yediklerimi yazayım da gör imrenmekte haklımıyım sen karar ver...a.s bir de fulyacım hurma da çok tok tutuyormuş iş yerinde açıktan yeme imkanın yok ya onu da ekleyebilirsin ara öğünlere...bir de şu sporu sürekli yapıyorsun ya inan çok takdir ediyorum seni... darısı benim başıma...:Saruboceq:

bu akşam yediklerim;:kedi:

1 kase körili tavuk suyu çorbası,1 kase üzüm hoşafı,1 tabak etli patates yemeği,salata,pide

(bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz)

hemen arkasından hiç ara vermeden 2 adet tel kadayıf kaymaklı tabi...

ve masadan vicdan azabıyla kalkış...:çok üzgünüm: :a015:

Hosbulduk canim,
Umarim sizlere ayak uydurabilir ve bu kilolarimdan kurtulabilirim.
Malesef artik emzirmiyorum. O halde yarin aksam bütün gün yediklerimi yazarim sizlerde bana dogru veya yanlislar icin bi yorum yaparsiniz.

Verdigin tiyolar icin tskler canim yarin sabah itibariyla uygulamaya geciyorum.
Yürüyüste hic zorlanmicam cünkü o zaten hep var hayatimda.
Ve diyorumki benimde kilolarim gidecek alkisalkisalkis

Buarada ilk günümde benide araniza aldiginiz ve yardimci oldugunuz, motive ettiginiz icin cok tesekkür ediyorum... a.s.a.s.

Saol canımcımm..
Spor olayını şiddetle tavsiye ederim canım.. bir de insan stres atıyo biliyomusun.. Dün mesela çok zor ve uzun bi gün geçirdim.. Ama eve geldim sporumu yaptım duşumu yaptım.. Yatarken huzurluydum.. İyi geliyor gerçekten.

eneeeemmm.. Kız yeseydin..akannehir
Afiyet olsun ama kilo olmasın işallah.. kaydirigubbakcemile3
Neyse bugün telafi edersin artık kuzum..opuyorumnanaktan

Hosbulduk canim,
Umarim sizlere ayak uydurabilir ve bu kilolarimdan kurtulabilirim.
Malesef artik emzirmiyorum. O halde yarin aksam bütün gün yediklerimi yazarim sizlerde bana dogru veya yanlislar icin bi yorum yaparsiniz.

Evet canım yaparız sen yaz yediklerini.. Vericez bu kiloları hepberaber..

Tekrar hoşgeldin..a.s.

Günaydınlaaaaaarrrrr....zemuszemus zemuszemus

Bugün cuma oley oley oley :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ya ben gene kg almısım 59bucugum..ne alaka ya...
dün aksam yediğim iskenderle bir alakası yoktur değilmi?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlr garip bir maruzatım olacak..
genelde oğlumuz var bu forumda ama .. barbie bebek şeklinde mp3 playerlar varmıs.. bakmadığım oyuncakçı kalmadı.. teknosaya bile sordum yok..
bilen, gören varsa sevabına haber versin..

dün aksam yediğim iskenderle bir alakası yoktur değilmi?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şu anda tamıtamına aynı kilodayız o halde.. kaydirigubbakcemile5

Afiyet olsun canım.. Benimde ne zmanadır canım istiyo iskender yaa..:bbo:

kaydirigubbakcemile3
İlk defa duydum.. hehe..
Napcan bakiim barbie bebek şeklindeki mp3ü??
Bu arada internete baktın mı??

afiyet olsun balımmcokacimcoook

bugünden sonra ipleri daha sıkı tutacağım.her nekadar eve gittiğimde uyukluyo olsamda bende sporumu eksik etmeyeceğim.kaydirigubbakcemile2 canımcım sen walk at home yapıp üzerine callan mı yapıyosun.benim programım öyle olacak.
Günaydınlaaaaaarrrrr....zemuszemus zemuszemus

Bugün cuma oley oley oley :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

günaydın :lepi::lepi:

bende ladım bende.bugünler bana hiç yaramadı.ya iftardan sonra kendime ayıracak vakit bulamıyorum.yemek saati çok geç oluyo.

tatlım oğlunuzmu var?ben anlamadım orayı?? barbi bebekli mp3 sanamı piki?

benimde canım iskender çekti.hamile gibi aşeriyorum.gerçekten hamile olsam bidon gibi olurum galiba.mafoldumben

Günaydın Fibuş güzeli..

Bende hamile olunca kesin bi 20 kilo alırım o yüzden tığ gibi girmek lazım hamileliğe..kaydirigubbakcemile3

Nişanlım da bana öyle diyodu.. Bak şimdi iyisin de ama hamile olunca duba gibi olcan ondan kilo vermen lazım diodu.. Haha pis kozalak..kaydirigubbakcemile3

Spor meselesini tam oturtamadım henüz.. Vakit buldukça yapmaya çalışıyorum ama dün mesela walk at home yaptım akşam yatmadan cal yaparım diodum ama gece 12 yi geçmişti işlerim bittiğinde, yapamadım.

Şimdi kendime bi program hazırlamaya çalışıyorum.. Özellikle bacaklarımı inceltmek için.. Slim in 6 diye yeni bi program buldum.. 6 haftada çok güzel sonuçlar veriyormuş.. 3 setten oluşuyor.. her seti 2 hafta uyguluyorsun.. Walk at home a ara verip onlar callanetics yapiim diyorum.. Bu bacakların incelmesi lazım.....delikafadulden delikafadulden

valla hd de yedim cevahirde.. eski tadı yok gıbı geldı bana..bozmuşlar tadını.extra tereyağı istememe ragmen pek yaglı idi<<

üstüne şişlidentaksime kadar yürüdüm halbuki.. gene de kg olmuş
sevgilimin yeğeni istemiş de.. bayramda memlekete götürcek..
internete baktık da türkiyede gözükmüyor..olmadı amerikadan spariş vercez.. muhtemelen birisinin babası yurtdışından falan getirdi kızına.. bizim yeğen de gördü,istedi..

heee oğlumuz var fibuş... boyumlan hem de ... kaydirigubbakcemile3
forumda diyorum oğulmuz var ya genelde ( benek ablanın,lunanın oğlan var ya hep, onları kastettim kız varsa da ben bılmıyorum yanı)
sevgilimin yeğenine mp3 player.. hanfendi istemisler..

kızlar size bir tavsiye.. call gibi,pilates gibi aktiviteleri cardionun üstüne yapın hemen soğumadan.. bölük börcük daha az faydası olur.. hazır vucut ısınmıs,nabız belli bir yüksekliğe ermişken yapmanız extra fayda sağlar.. bizzat tecrübe ile sabittir..

bu arada fibuş sana hala gülüyorum. ne yapcam kız ben barbie seklınde mp3ü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…