ben geldim canlarıııım...nasılsınız bakiiim?kaydirigubbakcemile3
ama yok olmuyooooordiyet psikolojisine giremiyorum bir türlü reglim 5 gün gecikti,psikolojim berbat..patlamaya hazır el bombası gibi dolaşıyorum ortalıktadelikafadulden
ama galiba zannettiğim kadar çok yemiyorum;hala 57 çıkıyorum çünkü...(bu da züğürt tesellisi oluyor şahsıma:))
bu böyle gitmez fıstıklarımlmaz:bakıyorum, derinim hariç kilo falan veremediğimiz gibi üstüne alıyoruz
hadi bi silkelenelim artık ki kıralım şu ''kışın al yazın ver'' kısır döngüsünükaydirigubbakcemile2
yaparız biz yaparııız!..yaparız di mi?CADIARZU
haklısın zabınım...
ramazanda zor kıralıçam . . .
gel biz muhafaza edelim baksana her yer yemek . . . :sinifsinif:
neden böyle oldu bilmiyorum bitanem..sanki sonbahar geldi diyet mevsimi(!) bittiablacım gaza cok ihitiyacım var bu aralar cok kritik bir dönemdeyim.. bir türlü diyete kanalıze olamıyorum..
iyi şanslar..
bizi bilgilendir diyetısyenın önerileriyle ilgili..
canım cok başarılı gectı.. sonra detayları yazarım.. su an cıkmam lazım
aman derinim dikkat et...bu kiloları ne kadar zor verdik di mi bitanemkaydirigubbakcemile5canım beneğimmm,beni hariç tutmuşsun ya artık tarih oldu ben de aranıza dahilim yani anlayacağın :kedi: aç karnına 56 çıkıyordum ama son günlerde tatlılar,börekler üzerine de hareket olmayınca kilo olarak döndü gibi...bakalım yarın işten gelince tartılacağım yine 56 çıkmazsam...:çok üzgünüm:
bu akşam yediklerim;
1 kase kabak çorbası,4 y.k.kadar etli bezelye,2 y.k.pirinç pilavı,salata,2 adet ıspanaklı börek:asigim: valla herkes tatlı yedi ben yemedim...(daha nereme yiyeceksem...:kedi: )
bence gayet güzel bir mönü yasuvereliniortakslm kızlar çok yazamıyorum buraya fırsat buldukça bakıyorum ama süreklı takıp edıyorum bugün yedıklerımı yazmak ıstıyorum
iftarda
1 kase hazır çorba
4 kasık fırında kıymalı sebzelı yapılmıs bır yemek
salata
2 dılım tost makınesınde kızarmıs kepek ekmek
ve üstüne bol bol şekersız çay
saat 22 30 elma ve armuttan olusan meyva tabagı
sahur olarakta
yıne 2 dılım kızarmıs kepek ekmek
peynır zeytın
közlenmıs kırmızı bıber soslu
bılmıyorum çokmu kaçtı ama
Herkese günaydın...İyi hafta sonları dilerim herkese ama ben felaket uyandım bu sabah...Başım felaket ağrıyor,moralim sıfır,çok yorgunum....Sanki dünya yıkılmış da altında kalmışım gibi bir halim var...
Belki kahvaltıdan sonra kendime gelirim..Neyse fıstıklar siz iyi olun emi...Hepinizi çookkk kaydirigubbakcemile3
günaydın lunacanımkaydirigubbakcemile3
hayırdır canım arkadaşım?neyin var?
umarım ters giden bir şeyler yoktur:Saruboceq:
Herkese günaydın...İyi hafta sonları dilerim herkese ama ben felaket uyandım bu sabah...Başım felaket ağrıyor,moralim sıfır,çok yorgunum....Sanki dünya yıkılmış da altında kalmışım gibi bir halim var...
Belki kahvaltıdan sonra kendime gelirim..Neyse fıstıklar siz iyi olun emi...Hepinizi çookkk kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarıııım...
artık silkelenme zamanı...
bugünden itibaren tekrar kendime geliyorum ve diyete devam ediyorum...
ayrıca yediklerimi yazmaya çalışıcam çünkü sizlerin tavsiye ve uyarıları çok önemli benim için...
hadi bakalım hepiniz toparlayın kedinizi...kaç aydır binbir zorlukla verdiğimiz kiloları geri almak yasaktır bu topiktelmaz:yoksa çooook kızarım size:mymeka:
Benekcim belirgin bir sebep yok...Sabah çok kötüydüm ama ilaç aldım şimdi iyiyim...Sağol birtanem...opuyorumnanaktan
Bu arada ben de iki akşamdır baya fazla kaçırmaya başladımlmaz:.Canım çok tatlı istiyor gene:çok üzgünüm:.Benim de bir silkelenmem lazım.
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin...kaydirigubbakcemile3
Bak gördün mü öptüm geçti işte..kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
ya su spor ıcın bır kac taktık versenız benım kalcalarımı erıtmem lazım bırde ek takvıye k fleks falan yesem mı
ya su spor ıcın bır kac taktık versenız benım kalcalarımı erıtmem lazım bırde ek takvıye k fleks falan yesem mı
3 günde 800 gr çok iyi canımalkisalkisalkisbak artık bizim birçoğumuz 10 gün de 800 gr veremiyoruzben dun malesef unuttum :) ve bırazcık tatlı yedım okadar ama bugun unutmıcam arkadaslar 3 gunde 800 gram ıyı mı sızce yoksa mıdem bos dıye mı oyle hıssedıyorum
senin hiç problemin yok,kalmadı canım arkadaşım:lepi:fıstık oldun fıstık...hem de antepfıstığıCanımmmmmsınnnnnn....kaydirigubbakcemile3
Benim kalça-bacak problemim olmadığı için bu konuda pek bilgi sahibi değilim açıkcası ama diğer başlıklara göz attın mı,spor-egzersizler bölümlerinde eminim güzel taktikler vardır...kaydirigubbakcemile2
Günaydınlarr...
Sabah kalktım.. Önce 5 badem, 3 tanede kuru kayısı yidim..
Sonra kaffltı olarakta 1 dilim hindi füme, 1 yumurta ve azıcık tereyağla yapılmış omlet, 2 dilim hellim peyniri, 1 domates,1 kımızı biber ve yarım simit yidim..
Günün geri kalanını meyve yiyerek geçirmeyi planlıyorum yine.. Öle işte bakacoook..
hepinize iyi pazarlar canlarım...
ben ala regli olamadımhiç böyle olmazdı yaaa bir hafta gecikti...hormonel bir problem mi var acaba,yoksa mevsim geçişi mi...CADIARZUkorkmaya başladım ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?