valla hd de yedim cevahirde.. eski tadı yok gıbı geldı bana..bozmuşlar tadını.extra tereyağı istememe ragmen pek yaglı idi<<
üstüne şişlidentaksime kadar yürüdüm halbuki.. gene de kg olmuş
sevgilimin yeğeni istemiş de.. bayramda memlekete götürcek..
internete baktık da türkiyede gözükmüyor..olmadı amerikadan spariş vercez.. muhtemelen birisinin babası yurtdışından falan getirdi kızına.. bizim yeğen de gördü,istedi..
heee oğlumuz var fibuş... boyumlan hem de ... kaydirigubbakcemile3
forumda diyorum oğulmuz var ya genelde ( benek ablanın,lunanın oğlan var ya hep, onları kastettim kız varsa da ben bılmıyorum yanı)
sevgilimin yeğenine mp3 player.. hanfendi istemisler..
kızlar size bir tavsiye.. call gibi,pilates gibi aktiviteleri cardionun üstüne yapın hemen soğumadan.. bölük börcük daha az faydası olur.. hazır vucut ısınmıs,nabız belli bir yüksekliğe ermişken yapmanız extra fayda sağlar.. bizzat tecrübe ile sabittir..
bu arada fibuş sana hala gülüyorum. ne yapcam kız ben barbie seklınde mp3ü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar . . .
fark ettiniz m kimse ramazanda istikrarlı olamadı yani o kadar çok yemek odaklı bir zman ki her yer tatlı bal börek yemek bu ay . . . sık sık yiyemiyor bol su içemiyoruz bu faktörlerde cabası . . . :çok üzgünüm:
ben ara veriyorum bu maceraya bu ay yani tabi ki dikkat edeceğim lakin bi program dahilinde değil . . .
fiu barbi mp3 ü hediye düşünüyo sanırım . . .
zabınım gelmiş düşüncelerime tercüman olmuşşşşş...slm kızlar . . .
fark ettiniz m kimse ramazanda istikrarlı olamadı yani o kadar çok yemek odaklı bir zman ki her yer tatlı bal börek yemek bu ay . . . sık sık yiyemiyor bol su içemiyoruz bu faktörlerde cabası . . . :çok üzgünüm:
ben ara veriyorum bu maceraya bu ay yani tabi ki dikkat edeceğim lakin bi program dahilinde değil . . .
fiu barbi mp3 ü hediye düşünüyo sanırım . . .
canım ben de değiştitiyorum üstümü.. seri bir şekilde yüzümü yıkayıp,terimi bir havlu ile siliyorum. sonra pilates yapıyorum. en mantıklısı bence de böyle..Hmm bizde hep İçerenköy carrefour daki HD de yiyorduk.. Hakkaten çok güzel yapıyorlardı.. Bozdularsa iyi.. canımız çekmesin..kaydirigubbakcemile3
Doğru söylüyorsun canım spor konusunda ama o konuda söyle bi şikayetim vardı.. Walk at home da ok terleyince call yaparken ter üstümde soğuyo.. O okadar terletmiyo ya.. Ona da üstümü değiştirmede çare buldum sonradan hoş..
şok şeker hehe kaydirigubbakcemile3
bu arada fibuş sana hala gülüyorum. ne yapcam kız ben barbie seklınde mp3ü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şok şeker hehe kaydirigubbakcemile3
lülülülülülügamyoncuiremsu ben hala oyuncak derdindeyim napayım.
bana da yardımcı olun 68.700 175 boy
zabınım gelmiş düşüncelerime tercüman olmuşşşşş...
doğru söylüyorsun bu ay cok zor.. sporu da salladım ben uzun bir aradan sonra bugun sabah 7km yürüdüm anca..
bu ay mevcutu korusak yeter.. ama ben 58ı görmüştüm 59un üstüne cıktım. şu işin icabına baksam 58 olsam yine yeter.. daha fazlasını hedefleyemiyorum bu ay içinde..
canım ben de değiştitiyorum üstümü.. seri bir şekilde yüzümü yıkayıp,terimi bir havlu ile siliyorum. sonra pilates yapıyorum. en mantıklısı bence de böyle..
bana da yardımcı olun 68.700 175 boy
lülülülülülügamyoncuiremsu ben hala oyuncak derdindeyim napayım.
fibuşcum, bulursam sana da alcam barbili mp kaydirigubbakcemile3
kızlar 2 de iş görüşmem var gene lülülülülülü
bugün de pek gevezeyim, çekecekleri var elimden -tatlicadiarzu-
fransızca mülakat yapacaklarmıs.. 2 senedir fransızca tek bir kelime bile duymadım.. çalışıyorum azıcık ama unutmusum ya bayağı bir.. sağlam bir komedi çıkacak yani..
şans dileyin bana...
yup..zemuszemus zemuszemus
Hoşdediiinnn...a.s.
hihikaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay hadi bakalım işallah tatlım.. abbowww Fransça... Ben tamamen unuttum.. Şu yabancı dil denilen şey nekadar nankör.. Kaç sene almanyada fransça okudum Fransaya gittim ettim. şimdi anca je m'appelle Fulya diyebiliyorum ki bak yazılışınıda unutmuşum.. Böle miydi ki..?!?!:bbo:
Onu bırak Almanca türkçeden daha iyiydi.. Onu bile unutucam nerdeyse.. Çok fena çoook...:umursamaz:
ben geldim canlarıııım...nasılsınız bakiiim?kaydirigubbakcemile3
ama yok olmuyooooordiyet psikolojisine giremiyorum bir türlü reglim 5 gün gecikti,psikolojim berbat..patlamaya hazır el bombası gibi dolaşıyorum ortalıktadelikafadulden
ama galiba zannettiğim kadar çok yemiyorum;hala 57 çıkıyorum çünkü...(bu da züğürt tesellisi oluyor şahsıma:))
bu böyle gitmez fıstıklarımlmaz:bakıyorum, derinim hariç kilo falan veremediğimiz gibi üstüne alıyoruz
hadi bi silkelenelim artık ki kıralım şu ''kışın al yazın ver'' kısır döngüsünükaydirigubbakcemile2
yaparız biz yaparııız!..yaparız di mi?CADIARZU
Selam kızlar...
uzun kilo veremeyiş dönemimden sonra..diyetisyene gitmeye karar verdim...
kan tahlillerim yapıldı,vücudumdaki kas su yağ kalsiyum oranına bakıldı....
ve sevgili diyetisyenim proogramımı yazdı....
şimdi diyetimin 2. günü....mutlyum...hafifim...bilinçliyim...
umarım kilo verdikçe buraya yazarım...öptüm...
:a015: arada bize de uğra...lmaz: opuyorumnanaktan aslında topluca geçsekte olur herkes ellili kilolarda neredeyse...yerimseniben[/B]
derinim uğrarım tabi canım valla gel sen süper olur kimsecikler
yok orda zaten gelin lütfen :Saruboceq: :1hug:
kızlar ben 50-59 topiğine geçiyorum :a015: daha iyi olucak
kendim yazıp kendim okuyorum gibi geliyo burda, bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
lunapiena,derin,mavibenek ve fllly öpüyorum sizi saolun destekleriniz için
huhuuu nerdesiniz kızlar yahuu... Çok ıssız burası..
Ya ben akşam yemeyi unutmuşum.. Şimdi 1 armut doğradım üstüne biraz nesfit koydum yiyorum.. Gelir gelmez yemedim spo yapıcam diye sonra da unuttum.. Saat 9 oldu yaa.. neyse
Menümü yaziim o vakit
Sabah: 1 muz
Ara: 3 tane kuru kayısı
Ara: 1 sütlü nescafe
Öğlen:2 dilim börek.
Ara: 1 sütlü nescafe
2 mil yürüyüş
Akşam: amutlu nesfit.
Yatmadanda callanetics yapıcamm...
kızlr garip bir maruzatım olacak..
genelde oğlumuz var bu forumda ama .. barbie bebek şeklinde mp3 playerlar varmıs.. bakmadığım oyuncakçı kalmadı.. teknosaya bile sordum yok..
bilen, gören varsa sevabına haber versin..
kızlar 2 de iş görüşmem var gene lülülülülülü
bugün de pek gevezeyim, çekecekleri var elimden -tatlicadiarzu-
fransızca mülakat yapacaklarmıs.. 2 senedir fransızca tek bir kelime bile duymadım.. çalışıyorum azıcık ama unutmusum ya bayağı bir.. sağlam bir komedi çıkacak yani..
şans dileyin bana...
ablacım gaza cok ihitiyacım var bu aralar cok kritik bir dönemdeyim.. bir türlü diyete kanalıze olamıyorum..ben geldim canlarıııım...nasılsınız bakiiim?kaydirigubbakcemile3
ama yok olmuyooooordiyet psikolojisine giremiyorum bir türlü reglim 5 gün gecikti,psikolojim berbat..patlamaya hazır el bombası gibi dolaşıyorum ortalıktadelikafadulden
ama galiba zannettiğim kadar çok yemiyorum;hala 57 çıkıyorum çünkü...(bu da züğürt tesellisi oluyor şahsıma:))
bu böyle gitmez fıstıklarımlmaz:bakıyorum, derinim hariç kilo falan veremediğimiz gibi üstüne alıyoruz
hadi bi silkelenelim artık ki kıralım şu ''kışın al yazın ver'' kısır döngüsünükaydirigubbakcemile2
yaparız biz yaparııız!..yaparız di mi?CADIARZU
iyi şanslar..Selam kızlar...
uzun kilo veremeyiş dönemimden sonra..diyetisyene gitmeye karar verdim...
kan tahlillerim yapıldı,vücudumdaki kas su yağ kalsiyum oranına bakıldı....
ve sevgili diyetisyenim proogramımı yazdı....
şimdi diyetimin 2. günü....mutlyum...hafifim...bilinçliyim...
umarım kilo verdikçe buraya yazarım...öptüm...
Böyle hissetmene gerçekten üzüldüm gulgulmez,ama inanıyorum ki kimsenin sana karşı art bir niyeti yoktur.Zaman zaman hepimizin mesajları karşılıksız kalabilir,üstelik bu sıralar topik oldukça sessiz...
Neyse tabii ki mutsuz olduğun yerde ''kal,buradan gitme sakın'' diyemem..Ama seni arasıra da olsa burada görmek beni mutlu eder canım,Allah herşeyi gönlüne göre versin hayatım..kaydirigubbakcemile3
Bu çok az yawwwlmaz puyorumnanaktan
Ben de internetten araştır diyicem hayatım...
Margherita nasıl geçti görüşmen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?