60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabiiki de aplacım..Süt ve yoort eksik olur mu hiç..opuyorumnanaktan

hepinize iyi pazarlar canlarım...
ben ala regli olamadımhiç böyle olmazdı yaaabir hafta gecikti...hormonel bir problem mi var acaba,yoksa mevsim geçişi mi...korkmaya başladım((((((((

Yoksa yoksa...:ecrin_bebek:
Bi kız yakışır sana benekcimmmmm...kaydirigubbakcemile3

Azımdan aldın Lunam.. Ayyyy ne güzel oluyyyy...zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

senin hiç problemin yok,kalmadı canım arkadaşım:lepi:fıstık oldun fıstık...hem de antepfıstığıkaydirigubbakcemile3
:kedi:Şımardım bak şimdi...:kedi:
Senin yanında vallahi benim susmam lazım hayatım..opuyorumnanaktan..Biraz pörtlemiş göbeğim var ama hala...:çok üzgünüm:

Bu arada okul açılır açılmaz yüzmeye başlıyacağım kızlar.Oğlan okula anası yüzmeye...Nasıl ama..zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Ben de bu gün yoğurt yiyeyim bari.Kaç gündür ihmal ediyorum.Bak buranın faydaları işte unuttuğunuz şeyleri hemen hatırlatı veriyor size...opuyorumnanaktan

Ben de bu sabah:
1 koca domates
3-4 dal çeçil peynir..
2 kupa yaseminli yeşil çay ve maalesef arkasından 3 adet Eti N**** (Siyahi) yedim...mafoldumben

Bu aralar felaket tatlı isteğim var:bbo:.Regl falan da söz konusu değil...Rejimimin başında ben krom hapı kullanmıştım,bilenler bilir.Tekrar başlasam mı diyorum,bilmiyorum ki....fisfisfis

Yoksa yoksa...:ecrin_bebek:
Bi kız yakışır sana benekcimmmmm...kaydirigubbakcemile3

Tabiiki de aplacım..Süt ve yoort eksik olur mu hiç..opuyorumnanaktan

Azımdan aldın Lunam.. Ayyyy ne güzel oluyyyy...zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Değil mi yaaa...:CüvCüv:
delikafaduldenAllah iyiliğinizi versin kızlar...yok canım yok,almıyayım ben:)Rabbim isteyene versin...eğer doğa bir mucize hazırlamamışsa bana imkasız fıstıklarım:)ben o işi kökten hallettimyerimseniben
oh oh sefan olsun lunacanım..ne güzel olur yüzmek...anası yüzmeye oğlu okula..süper vallahihoyyyt

sen çok faydasını görmüştün kromun dimi canım?hem dr kontrolünde kullanmıştın..neden olmasın...tekrar başla...çünkü şu anda vücutlarımız eski hallerine dönmek için can atıyorlar sanki!!!yoksa bana mı böyle geliyor:uhm:

ya ben tatlı ekmek ve aburcubur yemıyorum sahurda sut meyve ıftarda sebze yemegı corba azıcık pıde yogurt ve salata en az bır 20 gun boyle devam etmek ıstıyorum regl oluncada elmadıyetını denıcem sımdıde yemege calısıyorum

Ben yediklerini oldukça makul buldum.Gözle görülür bir netice alabilmen için pes etmeden belirlediğin beslenme programına uyman gerek.İki günde netice alamıyorum diye sakın bırakma.Bilemiyorum yapıyor musun ama biraz da egzersiz yapmaya çalış.
Tatlı-abur cubur,ekmek kısıtlaması bile sana en az bir kaç kilo verdirir göreceksin.Yalnız ekmeği çok katı kurallarla kesmemen gerekiyor,mutlaka yemeklerinin yanında ölçülü bir şekilde tüketmen gerekir..

Evet canım ve ilaç bittikten sonra da yaklaşık 3-3,5 ay etkisini devam ettirmişti.Bakayım bir kaç gün daha bekleyeyim,tatlı isteğimde azalma olmazsa alıcam bir tanem...opuyorumnanaktan

Bende de sanki aynı duygu var,bir de ruh haliyle oldukça paralel bu durum sanırım.Kendi adıma söyleyeyim,oğlanın ilkokula başlama stresi benim kimyamı alt üst etti sanırımfisfisfis..Takviye almam şart gibi geliyor...

Haaa benekcim bu arada senin bahsettiğin testi yaptım oğluma.Vallahi beni utandırdı.Çok güzel kesti her iki çizgiyi de,sonra da bana ''Bunlar bebekler için,sen bana daha karışık çiz bakayım'' diye dayılandı..Yani azarı da yedik bu aradakaydirigubbakcemile

inanın kararlıyım ıftara davet edıldım gıdersem yerım dıye oraya bıle gıtmıyorum ekmek yemıyorum ama azıcık pıde yıyorum onla takvıye edıyorum cok kararlıyım cok 175 bence 61 62 yakısır sımdıde sısman degılım ama bu kalcaların erımesı lazım

yerim ben onu yaaa:)bunlar oğluşunaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
eee annesi kocaman delikanlı oldu oğlun ama sen hala bebek yerine koyuyorsunya onu..bu da sana:tomato: :))))
(çok sevindim bitanem,bak nasıl da utandıracak seni oğluşun..neden o kadar kaygılandım deyip kendine kızacaksın...demişti dersinopuyorumnanaktan)

selam şuanda sedece ben varım galiba....
bende zayıflamaya karara verdim artık,inş.başarırım ama sizlerin yardımıyla olacak şuanda 69 kiloyum boyum 1,50 düşünün artık yürüyen bir top gibiyim hamileyken 20 kilo aldım ve sütüm olsun diye sürekli yiyip içtim çünki sütüm az geliyordu rejim yapamadım bir kaç defa niyetlendiysemde olmadı işte,ama artık bebeğim 6 aylık oldu bundan sonra çok dikkat etmek zorundayım hedefim 50 kilo olmak zor olacak tabi biliyorum.yarın sabahtan itibaren yürümeyi düşünüyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.lütfennnnnnnn

hoşgeldin...Allah analı babalı büyütsün bebişini
evet zor ama imkansız değil:)yeterki kararlı ol;bugün başlayıp birkaç gün sonra bırakma..bu topikte herkes azmederek öyle güzel kilolar verdi ki...
bu arada bebeğini emziriyor musun hala?

Merhaba arkadaslarr..bende yeni üyeyim ve ilk mesajımı da yazmıs bulunuorum..öncelikle kendimi tanitim..1.60 boyunda 62 kiloyumm..acilen kilo vermem gerekk:çok üzgünüm:..hedefim simdilik 52..umarım bende en kısa zamanda istedigim kiloya ulasırım..güzell günlerr..

sen de hoşgeldin uyuşuka.s.ama bu topikte uyuşukluk yasak bilesin:))))
verirsin tabiki..yeterki iste ve diyet adına yaptığın herşeyi burada paylaş...

iyi akşamlar..

Bissürü yeni aakadaş gelmiş.. Hepiciide hoşgelmişler..

Menümü yazmaya geldim bende..

Kalkınca: 3 kuru kayısı, 5 badem

Sabah: hindi fümeyle yapılmış omlet, yarım simit, 2 hellim, 1 domates, 1 salatalık
Ara: 1 incir, 5 ceviz

1 buçuk saat spor yaptım

Ara:1 nektarin

Akşam: 1 elma, k- flakes yoğurtla
Sonrasında 5-6 badem 3-4 ceviz

hala bişeyler atıştırasım var ama bilmem yaaani

yatmadan da ballı zencefilli süt içerim heralde.. Böle yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…