kızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan
ben ölçü kullanmadım ama ayran kıvamında yaptımkızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan
sorma.. aynı dert bende de var offf.. olamayınca insan şişiyor yemeğe saldırası gelıyor..tatlı krizi de bir yandankızlar adetim tam 6 gün gecikti ve hala gelmedi =(( kilo verememek bir yana tatlı krizine yakalanıyorumm =((( diyette olan insan puding yapıp da dolaba koyar mı yaaa??? şiimdi de dolaba gidip kapagını acıp bakıyorum yemeden geri geliyorum =)))) bir kaşıkla iştahım kesilse tamam ama bi başlarsam bitene kadar yerim onu ben =))))
çok sulu oluncada tok tutmaz gibi geliyor bana.neyse denemeden bilemeyiz.
Ya ben şimdi arada bi sütlü neskayfe içsem nolurki acep..:uhm:
O değil de 2 gün yaptık botoks çorbasını hadi, sonra ne yiycem içicem ben yaaa.. uhuhuuuuuuuu.... açlığa hiç dayanamam ki ben... böyle az ama sık yiyeyim di mi? Otla karın doyar mı yav... uhuhuhuuuu...
canım kafein vücuttan su boşaltır bu da kilo vermek isteyen bi insanın işine gelmez...eğer ciddi manada kahve bağımlısı değilsen içme derim ben:sinifsinif:
canım kafein vücuttan su boşaltır bu da kilo vermek isteyen bi insanın işine gelmez...eğer ciddi manada kahve bağımlısı değilsen içme derim ben:sinifsinif:
:gitme:toplanıp dövün beni..
yarım tabak tavuklu patates yemeği yedim 2 adet de kuru kayısı ile yarım ceviz indirdim..
regl öncesi yapamadım ben bu diyeti işte.. her ay aynı sorun , şu hormonlarım olmasa dal gibi bir hatundum ben :gitme:
tatlandırcılı çay yaptım simdi onu içicem. ne olcak benim bu tatlı ile zorum ya..
aksama da corbadan içerim gene başka bişi yemicem söz ama gitti benim detoks işte..
tam zamanına denk geldi bayram 40 çeşit tatlının içine gidiyorum şu tatlı krizlerimle.. 5kg alıp dönücem ben kesin
aynı problemi bende yaşıyorum sık sık ve bendede dişçi fobisi var.mecburen gittim tabi.iltihap vardır.dr.antibiotik veriyor kesiyor ağrıyı.ağrı olduğu zaman yatarken kalp seviyenin üstünde tut başını demişti ve buz gibi suyla ağzını çalkala dedi ama buna ağrı sırasında hiç cesaret edemedim denemedim yani.ağrı kesici içmiyorum artık çok içtiğim için uyuşmuyorum dr.sana yaptığım iğnelerle fili uyuturdum dedi:)dr.a git bence ihmal ettikçe hem daha kötü hale geliyor hemde yanındaki dişleride çürütme ihtimali artıyor.roman yazdım valla ne diş ağrısıymış:))Bende gözkararı koyuyorum yoğurdunu suyunu filan.. aynen ayran kıvamında oluyor.. Tansiyonum düşmesin diye birazda tuz ekledim içine.. Sulu oluyo tabi illaki..
Ay kızlar benim çok dişim ağrıyo.. Dişçiden de çok korkuyorum.. Napacoookkk..:bbo:
ya ağlıycam moral olarak bitik durumdayım bugün..kendimi çok fena hissediyorum her açıdan..
insanlar 40-50kg verıyor.. ben şurdan 3-5kg veremiyorum
hmm bilgin olsun yani..su boşaltan şeylerden uzak durun..önce boşaltır sonra geri şişer vücut...
Çok güzel tok tutuyo bu çorba canım.. Hiç aç kalmıyosun yani.. Hatta normal zamandan daha bi tok oluyosun..
yani normalde günde 2 tane içerim bi sabah bi öğledensonra.. Ama bu detoks uğruna içmiim bari neyse.. Ben gidip detoks çorbasından içim napiim..
Ya senin bu ticker ne güzelmiş, nereden yaptın ki bunu yav...
diyete yeni başlayanlar mızmızlanmayın hiç.. metabolizmanızın değerini bilin. spor artı diyet ayda 1kg bıle zor verılıyor artık.. azıcık yesen de hemen alıyosun.. güzel olmanın bedeli gerçekten çok ağır..
ya ağlıycam moral olarak bitik durumdayım bugün..kendimi çok fena hissediyorum her açıdan..
insanlar 40-50kg verıyor.. ben şurdan 3-5kg veremiyorum
aynı problemi bende yaşıyorum sık sık ve bendede dişçi fobisi var.mecburen gittim tabi.iltihap vardır.dr.antibiotik veriyor kesiyor ağrıyı.ağrı olduğu zaman yatarken kalp seviyenin üstünde tut başını demişti ve buz gibi suyla ağzını çalkala dedi ama buna ağrı sırasında hiç cesaret edemedim denemedim yani.ağrı kesici içmiyorum artık çok içtiğim için uyuşmuyorum dr.sana yaptığım iğnelerle fili uyuturdum dedi:)dr.a git bence ihmal ettikçe hem daha kötü hale geliyor hemde yanındaki dişleride çürütme ihtimali artıyor.roman yazdım valla ne diş ağrısıymış:))
Çok güzel tok tutuyo bu çorba canım.. Hiç aç kalmıyosun yani.. Hatta normal zamandan daha bi tok oluyosun..
ben 1.5 lt.sudan yaptım çok oldu.bgün hayatta bitmez bu çorba 2 saatte bir içince.şu ana kadar harfiyen uyguladım.suyumu,çayımıda içiyorum.umarım akşama doğru tatlı krizim tutmaz.perşembe kilomu yazarım.sabah 68.5 çıktım görcez bakalım.ama benim işim rast gitmez ben verceğime alırım.bende herşey ters işliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?