60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan

Ben de 1 kilo yoğurda 1 litre su katarım diye düşünmüştüm, ama bence her halükarda biraz sulu bişey olur, yani normal çorba kıvamında olmaz gibi geliyor.

kızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan
ben ölçü kullanmadım ama ayran kıvamında yaptım

sorma.. aynı dert bende de var offf.. olamayınca insan şişiyor yemeğe saldırası gelıyor..tatlı krizi de bir yandan
çok sulu oluncada tok tutmaz gibi geliyor bana.neyse denemeden bilemeyiz.

sulu olsun hem bol sıvı almıs olursun

Bende gözkararı koyuyorum yoğurdunu suyunu filan.. aynen ayran kıvamında oluyor.. Tansiyonum düşmesin diye birazda tuz ekledim içine.. Sulu oluyo tabi illaki..

Ay kızlar benim çok dişim ağrıyo.. Dişçiden de çok korkuyorum.. Napacoookkk..:bbo:

O değil de 2 gün yaptık botoks çorbasını hadi, sonra ne yiycem içicem ben yaaa.. uhuhuuuuuuuu.... açlığa hiç dayanamam ki ben... böyle az ama sık yiyeyim di mi? Otla karın doyar mı yav... uhuhuhuuuu...

:gitme:toplanıp dövün beni..
yarım tabak tavuklu patates yemeği yedim 2 adet de kuru kayısı ile yarım ceviz indirdim..

regl öncesi yapamadım ben bu diyeti işte.. her ay aynı sorun , şu hormonlarım olmasa dal gibi bir hatundum ben :gitme:

tatlandırcılı çay yaptım simdi onu içicem. ne olcak benim bu tatlı ile zorum ya..

aksama da corbadan içerim gene başka bişi yemicem söz ama gitti benim detoks işte..
tam zamanına denk geldi bayram 40 çeşit tatlının içine gidiyorum şu tatlı krizlerimle.. 5kg alıp dönücem ben kesin

O değil de 2 gün yaptık botoks çorbasını hadi, sonra ne yiycem içicem ben yaaa.. uhuhuuuuuuuu.... açlığa hiç dayanamam ki ben... böyle az ama sık yiyeyim di mi? Otla karın doyar mı yav... uhuhuhuuuu...

Çok güzel tok tutuyo bu çorba canım.. Hiç aç kalmıyosun yani.. Hatta normal zamandan daha bi tok oluyosun..

canım kafein vücuttan su boşaltır bu da kilo vermek isteyen bi insanın işine gelmez...eğer ciddi manada kahve bağımlısı değilsen içme derim ben:sinifsinif:

yani normalde günde 2 tane içerim bi sabah bi öğledensonra.. Ama bu detoks uğruna içmiim bari neyse.. Ben gidip detoks çorbasından içim napiim..

diyete yeni başlayanlar mızmızlanmayın hiç.. metabolizmanızın değerini bilin. spor artı diyet ayda 1kg bıle zor verılıyor artık.. azıcık yesen de hemen alıyosun.. güzel olmanın bedeli gerçekten çok ağır..

ya ağlıycam moral olarak bitik durumdayım bugün..kendimi çok fena hissediyorum her açıdan..

insanlar 40-50kg verıyor.. ben şurdan 3-5kg veremiyorum

naaaptın seeeennnnn...akannehir akannehir

olmadı şimdi.. Neyse bugün başka bişey yemek yok.. Yinede etkisini gösterir belki..

bayram benimde çok gözümü korkutuyo hiç sorma yaa.. patron çukulata almış verdi hepimize.. Hemde bi güzel.. Ağzım sulandı.. Bide bütün bayram böle çuku çuku geçicek.. Nasıl dayancam bilmem..delikafadulden delikafadulden

aynı problemi bende yaşıyorum sık sık ve bendede dişçi fobisi var.mecburen gittim tabi.iltihap vardır.dr.antibiotik veriyor kesiyor ağrıyı.ağrı olduğu zaman yatarken kalp seviyenin üstünde tut başını demişti ve buz gibi suyla ağzını çalkala dedi ama buna ağrı sırasında hiç cesaret edemedim denemedim yani.ağrı kesici içmiyorum artık çok içtiğim için uyuşmuyorum dr.sana yaptığım iğnelerle fili uyuturdum dedi:)dr.a git bence ihmal ettikçe hem daha kötü hale geliyor hemde yanındaki dişleride çürütme ihtimali artıyor.roman yazdım valla ne diş ağrısıymış:))

ya ağlıycam moral olarak bitik durumdayım bugün..kendimi çok fena hissediyorum her açıdan..

Canım sıkma tatlı canını.. sen bana yazmışsın ancak ben dışardaydım.. Gelince sen gitmiştin bile.. Yazdım yinede ama..

İnsanın çok canı sıkılıyo uzun süre veremeyince ama moral bozulunca daha kötü oluyor..

Kıyamam sana kuzuuummm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hmm bilgin olsun yani..su boşaltan şeylerden uzak durun..önce boşaltır sonra geri şişer vücut...
Ya senin bu ticker ne güzelmiş, nereden yaptın ki bunu yav...

ticker 7910 canım

kendine uygun diyeti bulman gerekli canım...ben çok şükr veriyoırum ...
sabır önemli olan metabolizman kaç kalori harcıyor...ne kadr protein ne kadr karbonhidrat vitamin alıyorsun...besinleri ayarlamak lazım...:sinifsinif:

dişçiye gideceğime morga giderim daha iiii!!!! ciddi manada korkarım kendilerinden

Çok güzel tok tutuyo bu çorba canım.. Hiç aç kalmıyosun yani.. Hatta normal zamandan daha bi tok oluyosun..

Canım ondan şüphem yok, ama bu detoks çorbasını 2 gün yapıyormuşsun ya sadece.
Yarın öbürgün yaptım, tamam.

Sonra ne yiyip içicem ben?
Belli bi prgram bi liste bişey yapmak lazım ki verilecek 5 kilo var.
Ben de o listelere tahammül edemiyorum işte, aç kalıyorum hep, accık ondan, 1 dilim bundan... sporla da aram yokk.. ayy çok vahim benim durumum kaydirigubbakcemile3

ben 1.5 lt.sudan yaptım çok oldu.bgün hayatta bitmez bu çorba 2 saatte bir içince.şu ana kadar harfiyen uyguladım.suyumu,çayımıda içiyorum.umarım akşama doğru tatlı krizim tutmaz.perşembe kilomu yazarım.sabah 68.5 çıktım görcez bakalım.ama benim işim rast gitmez ben verceğime alırım.bende herşey ters işliyo

Heh al benden de o kadar, 5 kilo deyince herkes alaya alıyo beni, o kadar kiloyu herkes verir diye, gel de onu bana sor, yapıştılar gitmiyolar. Benim metabolizma da inatçı böyle, kime çektiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…