60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm.. Onu ben yine birine soriim bakiim. Bak şimdi endişelendim.. Umarım bişey olmaz yaa..:1shok:

Valla yedim bi dilim pasta.. Çok da güzeldi sölemesi ayıp..:1ninca:

Ama artık daha sonra meyve filan yerim belki.. Belki onu da yemem..

Kısmetse alıcam bi digital tartı.. Hatta özçelikler var bzim burda.. Orda gördüm ucuz bişey ama bi türlü kısmet olmadı gidemedim.. :bbo: Aslında evde bi tane var ama çalışmıyo.. Bozulmuş..

kızlar,
55dk yüksek tempo yürüyüş yaptım
15dk da yer egzersizi

kuş gibi hafifledim.. attım üstümdeki ölü topragını :lepi:

Aferin kız.. Darısı başıma..

Hadi sende diicen ama ağrım var dişimde.. Bide daha yeni yedim pastayı.. Tok karnına fena oluyorum.. Eğer iyi hissedersem kendimi yatmadan callaetics yaparım.. ( Hep öle diom ama..mafoldumben

Yediklerimi de yaziim.

Sabah: 4-5 ufak parça poğaça açma filan..
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Ton balıklı salata
Akşam: ufak bi parça pasta

Daha sonra biraz meyve yerim belki diyorum.. Öle işte..

ahhh ahhh fiucummm özellikle bu son çalıştığım işte kurumsal bir firmada ve kaliteli insanlarla çalışmanın ne kadar önemli olduğunu ve ne büyük bir nimet olduğunu o kadar iyi öğrendim ki eğer gerçekten o iş yeri hakkında düşüncelerin işe girdikten sonra da şu andaki gibi olumlu olursa bence hergün öyle bir işin olduğu için dua etmen gerekir...yerimseniben dualarım seninle canım merak etme...1 kasımda artık pastanı yeriz...buraya en güzelinden bir pasta fotosu koyarsın artık...:asigim:

lunacığım inşallah buradaki paniğini oğluna da yansıtmazsın...yoksa çocuk öğreneceği varsada öğrenemeyecek...benim ablamda bu yıl 1.sınıfı okutuyor...ablamın, öğrencilerinin okuma yazma öğrenmeleri ile ilgili en ufak olumsuz birşey düşünmediği konusunda eminim...bak gör öyle çabuk öğrenecek ki şaşıracaksın...:1ninca:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam canlarım:)
umarım hepiniz iyisinizdir...
ben şu aralar diyeti toptan serdim,Allah sonumu hayır etsin inşallah...
o kadar yoğunum ki topiğimize bile giremiyorum(((((((((
sanki işim gücüm azmış gibi bir de sınav çıkardım kendime,ona çalışıyorum
kilo vermedim ama almadım da:)hala 57 kiloyum...
hepicinizi çooooooooook öpüyorumopuyorumnanaktan

hoşgeldin beneğimmm özledik seni...yoğunluktan giremediğini hepimiz biliyoruz ve eminim herkes senin yokluğunu hissediyor...kulaklarının çınlıyor olması lazım...en son luna sana oğlu ile ilgili dertleşmişti... sana havadisler vereyim...sınavdan bahsetmişsin o ne anlamadım...opuyorumnanaktan

lunacanııııım bitaneeeem...bi dur!bi sakin ol canım arkadaşım!...
sorun ne?dur ben tahmin edeyimğluşun bitişik yazı harflerini yazmakta zorlanıyor daha doğrusu senin istediğin kadar mükemmel yapamıyor değil mi?:)
bak sen de söylemişsin,üç günde ne bekliyorsun ki?sabır canım...sabır,sukunet,iyimserlik ve hoşgörü lütfeeeen...
sen çok mükemmel bir annesin lunacanım ve eminim oğluşun da bunun farkında...ama lütfen annesi olarak kal...bırak okuma yazma işini öğretmeni halletsin...ona bu dönemde bol bol destek ve güven vermen yeterli...
eğitim ve öğretim bir süreç işi canım...ne yazıkki kısa sürede bunu başarabilecek sihirli bir değnek yok elimizde...tek sermayemiz sabır...şöyle ki:5 ton suyu birden boşaltsak beton bir zemine,hiç bir şey olmaz!ama aynı miktar suyu damla damla döksek sabırla..o beton zeminde kocaman bir çukur açılır...
benim canım lunacanım..hem kendin hem de oğluşunun iyiliği ve mutluluğu için biraz daha relax olmaya çalış emi???opuyorumnanaktan

hoşbuldum derinimkaydirigubbakcemile3
ben de sizi özlüyorum...ama gerçekten zaman fukarasıyım bu aralar
bu ayın sonunda müdür yardımcılığı sınavı var,ona girmeyi düşünüyorum...yarın başvurumu yapıcam...ama sınav sorularının içeriğine bir baktım başım döndübırak o kadar yönetmelik,kanun,tüzük,yönergeyi çalışmak bir kez okumak bile imkansız bu kadar süre içinde

Günaydın fıstıklar,

Benekli aplam özletiyosun kendimi ama.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sınavı sen sol elle halledersin buarada hiç merak etme..

Dün akşam annem geldi.. Bir şey yemeyecektim güyya.. Annem geldikten sonra onla birlikte sofraya oturdum.. Ühüüüü...mafoldumben mafoldumben
Ne olucak benim bu halim bilmem.. İnanılmaz motivasyon kaybım var..mafoldumben mafoldumben​

günaydın arkadaşlar...

dünkü menümü yazamamıştım,

sabah 1 bardak greyfurt suyu, yarım simit, domates

ara 1 adet kepekli bisküi

öğlen 2 adet biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

ara 1 elma

akşam, 5-6 kaşık yeşil fasulye, 1 dilim sebzeli palamut buğulama, 1 dilim ekmek

ara 7-8 kestane

bugünkü menüyü akşam yazarım..

sevgilerle kalın..

1 dilimcikten bişi olmaaassss..

Yediklerimi de yaziim.

Sabah: 4-5 ufak parça poğaça açma filan..
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Ton balıklı salata
Akşam: ufak bi parça pasta

Daha sonra biraz meyve yerim belki diyorum.. Öle işte..
bence çok değil bu menü ama sonra okudum anneyle de yenmiş.. kötükedihüso

inşAllah canım.. içlerine de girdiğimde fikirlerim aynı olur.. o nokta cok önemli.. kurumsal değerleri olmayan bir firmayla çalışmak çok zordur kesinlikle.. ama dışarıdan belli olmuyor hiçbirşey.. illa çalışığ görmek lazım.. ne büyük firmalarda ne büyük hayallerle işe başlayan tanıdıklarım,binpişman oldular..
bakalım artık kısmet bu işler..

idarecelik de feci yakışır sana..
sen elinden geleni yap olursa olur olmazsa seneye biraz daha erken davranırsın.. yapamayacağın iş var mı ki senin? alkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnn çok dengeli bi rmenü ama şunu belirtmeliyim kestaneyi masum sanma.. 3-4 tanesi bir dilim ekmek yanı 100cal civarı..

abauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden ben bu gelinliği giyersem benim trabizon uşağu beni fururrrr amanın şuna bakınnnnnnnnnnn delikafadulden

du ben sana beğendiğim bi örnek göstereyim az sonra prensesim fikir olur sana . . .

fotolar gelmeden fibuşum senin mesajlarını görmüos göremios üsgünüs . . . lmaz:

sen hiç gözüme gözükme lmaz:
hani resimler?
telli duvaklı gelin ettik kardeşimizi.. ne mürüvvetini görebildik,ne de gelinliğini...
dert oldu içimize burda kaydirigubbakcemile

fotolar gelmeden fibuşum senin mesajlarını görmüos göremios üsgünüs . . . lmaz:

ama bi sürü foto ekledim ki ben.onudamı görmüyosunuz.mafoldumben:gitme:

fibuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş cicim benimmmm bittimmmm her şey her şey o kadar yolunda görünüyor ki . . .
gelinliğin saçın makyajın Allah cc mesut esin canımın içi . . .

opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…