Lunacım,
dost acı söyler.. kırılma bana ama durumunu ciddi gördüm ben. Eşin de yerden göğe kadar haklı.. hem oğlun hem sen yüksek gerilim hattındasınız gibi geldi bana.. öğretmenden yana bir kusur yoksa , herşeyi akışına bırak bence.. çocuk psikolojisi gereği evde çift ebeveyne(çift otoriteye) alışıyorsa,öyle olması gerekiyorsa, okulda da tek otoriteye bağlanmalı.. eğitim hayatına yeni adım attığı şu dönemde bence bu kilit bir nokta.. sen bilinçli ve ilgili bir anne olarak gene takibe al onu,gizlice kontrolun altında tut ama sahnede olma bence.. sahne onun ve öğretmeninin olmalı.. aslında sen bunları benden iyi biliyorsundur kesin ama uygulamada sorun oluyor sanırım..
sendeki o damardan bende de var,"mükemmeliyetçi" bir yapın var senin de benim gibi.. ama ara ara frene basmamız gerekiyor.. yoksa hem kendimize , hem de sevdiklerimize zorluklar çıkıyor. hem böyle devam edersen psikolojik bir rahatszlığın olabilir Allah korusun.. bunun bir ileri adımı "obsesiflik" oluyorki başetmesi zor bir psikiyatrik hastalık bildiğim kadarıyla..
ne olur biraz sakinleş,oluruna bırak,keşke benek abla olsa, o seni rahatlatır,benden daha iyi yardımcı olurdu.
tek aksam yemeği ise idare edilebilir belki ama elma benı de acıktırır.. o yüzden yogurtla yerim hep.. belkı bıraz yagsız yogurt ekleyebılırsın..
hoşgeldin kayracım..
kilo bildirimlerini kilo verdıkçe yapıyorus biz.. sen de dilediğinde bildirirsin
kolay gelsin..
uyuyamadığındandır..
ya da senin tartı digital değil ya.. ben güvenmiyorum ona.. ara ara şaşırıyordur.. ondan fazla çıkmışsındır kaydirigubbakcemile3
minik bir dilimcikten bişi olmaz ama fazlası cıssss
jasmini herkes ara vererek kullanıyor.. gene danışmalısın doktora bence.. sonra bünye ilaçsız fonksiyonlarını yerine getiremiyor..( mensturasyon göremezsin sonra) ara gerekli diye biliyorum.
kızlar,
55dk yüksek tempo yürüyüş yaptım
15dk da yer egzersizi
kuş gibi hafifledim.. attım üstümdeki ölü topragını :lepi:
Ne güzel.. Teprikler tatlım..
tşk ederim cnm umarım böyle dewam ederim zayıflamaya en çok korktuğum ise bi yerde takılı kalmak((
canım benim çok teşekkür edrim. aslında doğru yaklaşımın..kaliteli insanlarla çalışmak çok önemli.. kurumsal bir firmada başlamak çok önemli.. kendimi yiyip bitirmek yerine,söylediklerini yapmaya çalısıcam.dualarını eksık etme..
İMDAAATTTTTT BENEKCİMMMM NEREDESİNNNN??????akannehir
Ya kafayı yiyicem.Bir çocuğa okuma-yazma nasıl öğretilir ...Bu sene kafayı yemezsem bir daha bana birşey olmaz:bbo:...Benek neredesin çok zor işmiş bu yaaa.Vallahi ağlamak üzereyim arkadaşlar...Üç gündür bir arpa yol katedemedik..kafamçokkarıştı :1no2:
Lunacım,
dost acı söyler.. kırılma bana ama durumunu ciddi gördüm ben. Eşin de yerden göğe kadar haklı.. hem oğlun hem sen yüksek gerilim hattındasınız gibi geldi bana.. öğretmenden yana bir kusur yoksa , herşeyi akışına bırak bence.. çocuk psikolojisi gereği evde çift ebeveyne(çift otoriteye) alışıyorsa,öyle olması gerekiyorsa, okulda da tek otoriteye bağlanmalı.. eğitim hayatına yeni adım attığı şu dönemde bence bu kilit bir nokta.. sen bilinçli ve ilgili bir anne olarak gene takibe al onu,gizlice kontrolun altında tut ama sahnede olma bence.. sahne onun ve öğretmeninin olmalı.. aslında sen bunları benden iyi biliyorsundur kesin ama uygulamada sorun oluyor sanırım..
sendeki o damardan bende de var,"mükemmeliyetçi" bir yapın var senin de benim gibi.. ama ara ara frene basmamız gerekiyor.. yoksa hem kendimize , hem de sevdiklerimize zorluklar çıkıyor. hem böyle devam edersen psikolojik bir rahatszlığın olabilir Allah korusun.. bunun bir ileri adımı "obsesiflik" oluyorki başetmesi zor bir psikiyatrik hastalık bildiğim kadarıyla..
ne olur biraz sakinleş,oluruna bırak,keşke benek abla olsa, o seni rahatlatır,benden daha iyi yardımcı olurdu.
selam canlarım:)
umarım hepiniz iyisinizdir...
ben şu aralar diyeti toptan serdim,Allah sonumu hayır etsin inşallah...
o kadar yoğunum ki topiğimize bile giremiyorum(((((((((
sanki işim gücüm azmış gibi bir de sınav çıkardım kendime,ona çalışıyorum
kilo vermedim ama almadım da:)hala 57 kiloyum...
hepicinizi çooooooooook öpüyorumopuyorumnanaktan
İMDAAATTTTTT BENEKCİMMMM NEREDESİNNNN??????akannehir
Ya kafayı yiyicem.Bir çocuğa okuma-yazma nasıl öğretilir ...Bu sene kafayı yemezsem bir daha bana birşey olmaz:bbo:...Benek neredesin çok zor işmiş bu yaaa.Vallahi ağlamak üzereyim arkadaşlar...Üç gündür bir arpa yol katedemedik..kafamçokkarıştı :1no2:
hoşbuldum derinimkaydirigubbakcemile3hoşgeldin beneğimmm özledik seni...yoğunluktan giremediğini hepimiz biliyoruz ve eminim herkes senin yokluğunu hissediyor...kulaklarının çınlıyor olması lazım...en son luna sana oğlu ile ilgili dertleşmişti... sana havadisler vereyim...sınavdan bahsetmişsin o ne anlamadım...opuyorumnanaktan
1 dilimcikten bişi olmaaassss..
hmm.. Onu ben yine birine soriim bakiim. Bak şimdi endişelendim.. Umarım bişey olmaz yaa..:1shok:
Valla yedim bi dilim pasta.. Çok da güzeldi sölemesi ayıp..:1ninca:
Ama artık daha sonra meyve filan yerim belki.. Belki onu da yemem..
Kısmetse alıcam bi digital tartı.. Hatta özçelikler var bzim burda.. Orda gördüm ucuz bişey ama bi türlü kısmet olmadı gidemedim.. :bbo: Aslında evde bi tane var ama çalışmıyo.. Bozulmuş..
Aferin kız.. Darısı başıma..
Hadi sende diicen ama ağrım var dişimde.. Bide daha yeni yedim pastayı.. Tok karnına fena oluyorum.. Eğer iyi hissedersem kendimi yatmadan callaetics yaparım.. ( Hep öle diom ama..mafoldumben
bence çok değil bu menü ama sonra okudum anneyle de yenmiş.. kötükedihüsoYediklerimi de yaziim.
Sabah: 4-5 ufak parça poğaça açma filan..
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Ton balıklı salata
Akşam: ufak bi parça pasta
Daha sonra biraz meyve yerim belki diyorum.. Öle işte..
inşAllah canım.. içlerine de girdiğimde fikirlerim aynı olur.. o nokta cok önemli.. kurumsal değerleri olmayan bir firmayla çalışmak çok zordur kesinlikle.. ama dışarıdan belli olmuyor hiçbirşey.. illa çalışığ görmek lazım.. ne büyük firmalarda ne büyük hayallerle işe başlayan tanıdıklarım,binpişman oldular..ahhh ahhh fiucummm özellikle bu son çalıştığım işte kurumsal bir firmada ve kaliteli insanlarla çalışmanın ne kadar önemli olduğunu ve ne büyük bir nimet olduğunu o kadar iyi öğrendim ki eğer gerçekten o iş yeri hakkında düşüncelerin işe girdikten sonra da şu andaki gibi olumlu olursa bence hergün öyle bir işin olduğu için dua etmen gerekir...yerimseniben dualarım seninle canım merak etme...1 kasımda artık pastanı yeriz...buraya en güzelinden bir pasta fotosu koyarsın artık...:asigim:
lunacığım inşallah buradaki paniğini oğluna da yansıtmazsın...yoksa çocuk öğreneceği varsada öğrenemeyecek...benim ablamda bu yıl 1.sınıfı okutuyor...ablamın, öğrencilerinin okuma yazma öğrenmeleri ile ilgili en ufak olumsuz birşey düşünmediği konusunda eminim...bak gör öyle çabuk öğrenecek ki şaşıracaksın...:1ninca:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
idarecelik de feci yakışır sana..hoşbuldum derinimkaydirigubbakcemile3
ben de sizi özlüyorum...ama gerçekten zaman fukarasıyım bu aralar
bu ayın sonunda müdür yardımcılığı sınavı var,ona girmeyi düşünüyorum...yarın başvurumu yapıcam...ama sınav sorularının içeriğine bir baktım başım döndübırak o kadar yönetmelik,kanun,tüzük,yönergeyi çalışmak bir kez okumak bile imkansız bu kadar süre içinde
günaydın arkadaşlar...
dünkü menümü yazamamıştım,
sabah 1 bardak greyfurt suyu, yarım simit, domates
ara 1 adet kepekli bisküi
öğlen 2 adet biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam, 5-6 kaşık yeşil fasulye, 1 dilim sebzeli palamut buğulama, 1 dilim ekmek
ara 7-8 kestane
bugünkü menüyü akşam yazarım..
sevgilerle kalın..
kızlar şu gelinliğe bakın bir bakalım kaydirigubbakcemile3
zabınıma giydiricemmmmm delikafadulden
http://img14.imageshack.us/img14/5903/gelinlik2wk0wc8.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/5230/gelinlik3uf9aj6.jpg
waooowww zabıncana da pek yakışır.
sen hiç gözüme gözükmelmaz:
hani resimler?
telli duvaklı gelin ettik kardeşimizi.. ne mürüvvetini görebildik,ne de gelinliğini...
dert oldu içimize burda kaydirigubbakcemile
günaydın
sen hiç gözüme gözükmelmaz:
hani resimler?
telli duvaklı gelin ettik kardeşimizi.. ne mürüvvetini görebildik,ne de gelinliğini...
dert oldu içimize burda kaydirigubbakcemile
fotolar gelmeden fibuşum senin mesajlarını görmüos göremios üsgünüs . . .lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?