60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl ya..
canım öğretmeni öğretsin..yoksa öğretmeni ilgisiz mi?
neyse sana en iyi benek ablacım yardım eder.. mesajını güncel tutmuş oldum ben de ...

az değil mi bu.. sanki aksam yemekleri demode oldu da benim mi haberim yok?
canım sen zaten çok sıkıyorsun kendını bu ara.. yemeni içmeni ihmal etme..

Günaydın kızlar,

mutlu, huzurlu bir hafta olsun..​

sana da güzelim opuyorumnanaktan
çok incesin..

bende 500 gr zayıflamışım acaba sirkeli sudanmı yoksa regldim o bitti ondan mı anlamadım hahahaha inş böyle dewam eder 2 günde bi 500 gr zayıflamasam ohhh gel keyfim gel:))))

Günaydın kızlar ben protein diyetine başlıyorum bugün sabah iki yumurtalı omlet yicem sonrada et yiyerek devam etcem:)

bende 500 gr zayıflamışım acaba sirkeli sudanmı yoksa regldim o bitti ondan mı anlamadım hahahaha inş böyle dewam eder 2 günde bi 500 gr zayıflamasam ohhh gel keyfim gel:))))

Ne güzel.. Teprikler tatlım..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar ben protein diyetine başlıyorum bugün sabah iki yumurtalı omlet yicem sonrada et yiyerek devam etcem:)

Şu protein olayını bende yapabilsem yaa...

günaydın canım . . .
ben yarından itibaren elma diyeti yapacağım sanırım . . .

elma diyeti sağlıksız duruyor sabuncum ya.. iyi düşündün mü?

Bana da öyle geldi Zabınım yaa... Sırf kahvaltı sonra sırf elma.. Mideni de kazır bu..:sm_confused:

Bugün tam gaz başlicam işallah kızlar.. Bu haftasonuna net olarak 58 i yeniden görmek istiyorum..

Sabha aç karnına 5i1 arada çayı içtim..

sonra yeşil çay'ın yanında poğaça ve açmayla kahvaltı yaptım.. Tam nekadar yediğimi söyleyemicem çünkü ufak ufak bölünmüş parçalar halindeydi..

Ara olarak 1 sütlü nescafe içtim.

Öğlen ton balıklı salata yicem..

Akşam da elma rendesiyle yoğurt..

Aralarda 2 bardak daha yeşil çay ve 2 bardak daha 5i1 arada çayından içeceğim..
Akşam sporumuda yeniden yapmaya başlayacağım..

Bu haftayı aynen bu şekilde geçirmeyi planlıyorum bakalım ne olcak..

öğlen salata
aksam da elmalı yogurt
bence az canım bunlar..
aksamları sebze yemeği + 2-3 kasık yogurt + 1 dilim light ekmek tarzı beslensen..
illa elmalı yogurt yiycem diyosan ..karışıma müsli de dahil etsen 2-3kasık kadar..
doğanın prebiyotiklisi benim favorım.. hem migrosta metal kap hediyeli idi.. 3 paket aldım dün.. 3 tane metal kabım oldu..promosyon delisi miyim neyim hihoyyyt

öff ya ben haftasonu dikkat edemedim ama fazla da yemedım. dün mesela teköğün yedim. o da 5-6dilim pizza..
spor yapasım yok..
vakit geçiremiyorum..
enerjim yok..

canım ya müsli koyarım evet yada arada etiform püsküüt filan atıştırrım.. Böyle katı birşeyyapmazsam bi sonuç alamıyorum yaa.. Sonuç alamayınca da motivasyn yerlerde sürünüyo.. Bi de su sporu yeniden düzenli ele alsam tam süper olucak ama senin gibi enerjisiz hissediyorum kendimi.. Havalardan belki de..

öff ya ben haftasonu dikkat edemedim ama fazla da yemedım. dün mesela teköğün yedim. o da 5-6dilim pizza..
spor yapasım yok..
vakit geçiremiyorum..
enerjim yok..

Canım tek öğün olmamasına dikkat et ama aralarda yine bişeyler atıştır böle olduğun da..
Bende dün akşam yine ne bulduysam yedim..:bbo:

haklısın canım düzen kaydı bende de.. hadi sen çalışıyosun.. benimse şu an hiçbi işim yok ve ben kolumu kaldıramıyorum ... havalarda kötü etkılıyor.. cok kapalıydı haftasonu.. hala daha iyi değil.. 1 kasıma dek 1-2 kg vermeyi çok istiyorum. 56-7 olsam diyorum.. ama tek istemekle kalıyor.. :gitme:
kaç kgsun şu an?
sen acaba jasminden dolayı mı veremiyorsun. bildiğim kadarıyla o tarz ilaçlar sürekli kullanılmıyor.. arada ara vermek lazım. ne zaman ara verceksın? o zaman takibe al kendını..

Fiucumm öğretmeni ilgisiz değil de ben fazla ilgili ve paniğim galiba.Eşim dün oldukça sert biçimde uyardı beni (stresinden sen de çocuk da hasta olacak diye) ve sanırım haklı.Herşeyi fazla mükemmel isteyen biriyim ben ve evliliğimiz boyunca eşimin benim hakkıdaki tek şikayeti de bu olmuştur.Sorun çocukta ya da öğretmeninde değil de bende sanırım ..

Yediklerime gelince bu stresle inan en fazla bu kadar oluyor,biliyorummmm kendimi toparlamammmm lazımmmm...:1no2:

elma diyeti sağlıksız duruyor sabuncum ya.. iyi düşündün mü?

canım çok sıkı bi elma dayatması olmayacak fakat en azından sadece akşamlarımı elma ile geçirmeyi planladım hafif kahvaltı güzel öğle yemeği aralarda yine elma akşam ise bol bol elma biçiminde bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim ?

aslında haklısın fulyacım elma beni acıktıran bi meyve fakat deneyeceğim bi müddet çok olumlu çok güzel neticeler alınmış . . .

spor yapasım yok..
vakit geçiremiyorum..
enerjim yok..

dün bende tek öğün yaklaşık 1500 - 2000 cal aldım . . . sonrada bi şey yiyemedim bol bol sıvı ve maden suyu . . .
pazarlar hep böyle oluyo hep . . . gamyoncuiremsu

ben de burdayım... :) geçen sene 57 kilo olduğumda insan üstü bir yapım olduğunu düşünüyordum :) demek kaderde 60larda takılmak da varmış :) bizim kimseden hiçbir eksiğimiz yok eminim kilolarımızı en sağlıklı ve güzel şekilde vericez. yani eğer yeme olayına bu kadar takılmasaydık kilo almazdık öyle değil mi? :) ben şimdi tartıldım 61.5 bakalım ne olucak :) her hafta kilomuzu paylaşalım arkadaşlar bu şekilde zayıflayabiliriz :)) :teselli: ayrıca 7den sonra yemek yemeyelim çok hareket edelim ve hiçbir şekilde tatlı ve beyaz ekmek yemeyelim tatlı istersek meyve yiyelim öğün atlamayalım olabilirse spora da yazılalım hepinizi öpüyorum :)

Hadi ya.. Bana doktor ara ver demedi hiç.. Ben hep kullanıyorum açıkçası.. Ondan olabilirmiki acaba?? Hmm..:sm_confused:

Bugünde istediğim gibi diyet olmicak doomgünü kutlicaz.. Zorla yediriyolar bana..

Bende su ay sonuna kadar bi 57-56 filan oliim istiyorum.. Ben su an tam nekadar olduğumu bilmiyorum.. Cuma mı cumartesimi ne 59 un altındaydım.. Bugün 61 çıktım sabah..delikafadulden delikafadulden gece uyuyamadım ama hiç.. Ben de ona bağladım..

Havalar beni çok etkiliyor.. Seni de öyle anladığım kadarıyla.. Böyle mevsim geçişlerinde halsiz ve keyifsiz olurum genelde..

Dikkat et kendine ama Lunam ya.. Sen bize lazımsın daha...:sinifsinif:

evet bende okudum canım.. Çok güzel kilo vermişler ama bir de çok fazla kilosu olanlar için uygundur diye okumuştum bir yerde.. Ben akşamları elma ve yoğurt düşünüyorum.. Sen de öyle yap??

Lunacım,
dost acı söyler.. kırılma bana ama durumunu ciddi gördüm ben. Eşin de yerden göğe kadar haklı.. hem oğlun hem sen yüksek gerilim hattındasınız gibi geldi bana.. öğretmenden yana bir kusur yoksa , herşeyi akışına bırak bence.. çocuk psikolojisi gereği evde çift ebeveyne(çift otoriteye) alışıyorsa,öyle olması gerekiyorsa, okulda da tek otoriteye bağlanmalı.. eğitim hayatına yeni adım attığı şu dönemde bence bu kilit bir nokta.. sen bilinçli ve ilgili bir anne olarak gene takibe al onu,gizlice kontrolun altında tut ama sahnede olma bence.. sahne onun ve öğretmeninin olmalı.. aslında sen bunları benden iyi biliyorsundur kesin ama uygulamada sorun oluyor sanırım..
sendeki o damardan bende de var,"mükemmeliyetçi" bir yapın var senin de benim gibi.. ama ara ara frene basmamız gerekiyor.. yoksa hem kendimize , hem de sevdiklerimize zorluklar çıkıyor. hem böyle devam edersen psikolojik bir rahatszlığın olabilir Allah korusun.. bunun bir ileri adımı "obsesiflik" oluyorki başetmesi zor bir psikiyatrik hastalık bildiğim kadarıyla..
ne olur biraz sakinleş,oluruna bırak,keşke benek abla olsa, o seni rahatlatır,benden daha iyi yardımcı olurdu.

tek aksam yemeği ise idare edilebilir belki ama elma benı de acıktırır.. o yüzden yogurtla yerim hep.. belkı bıraz yagsız yogurt ekleyebılırsın..

hoşgeldin kayracım..
kilo bildirimlerini kilo verdıkçe yapıyorus biz.. sen de dilediğinde bildirirsin
kolay gelsin..

uyuyamadığındandır..
ya da senin tartı digital değil ya.. ben güvenmiyorum ona.. ara ara şaşırıyordur.. ondan fazla çıkmışsındır kaydirigubbakcemile3
minik bir dilimcikten bişi olmaz ama fazlası cıssss
jasmini herkes ara vererek kullanıyor.. gene danışmalısın doktora bence.. sonra bünye ilaçsız fonksiyonlarını yerine getiremiyor..( mensturasyon göremezsin sonra) ara gerekli diye biliyorum.

kızlar,
55dk yüksek tempo yürüyüş yaptım
15dk da yer egzersizi

kuş gibi hafifledim.. attım üstümdeki ölü topragını :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…