60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

emzirdigim ve sezeryan oldugum icin cok hararetli spor yapamıorum karın ice cekme hareketi ve mekik yapıorum yanlızca vede beslenmeme cok dikkat edioruım

canım benim çok teşekkür edrim. aslında doğru yaklaşımın..kaliteli insanlarla çalışmak çok önemli.. kurumsal bir firmada başlamak çok önemli.. kendimi yiyip bitirmek yerine,söylediklerini yapmaya çalısıcam.dualarını eksık etme..
margarita nerdesinnnnnnnnn sana acil ihtiyacım var huuuuuuuu
noldu canım??
1 kasımda o işe ''SEN'' başlayacaksın prensesim...:lepi:buna yürekten inanıyorum...

ablam diyorsa vardır bir bildiği..
çok sağol ablacım..

Canım geç olsun ama tam olsun,hayırlısı olsun...Günlerin umutsuz geçmesindense umutla geçmesi daha güzel değil mi?kaydirigubbakcemile3

benideee alın aranızaaa((( nasıl zayıflayacam beeennn ÜHÜHÜÜHHÜ

Evlilik mağdurlarındanım....Güzelim dolabıma bakıp bakıp iç çekiyorum. 1 yılda 12 kg aldım.boyum1.70,kilom 67...57 kiloya düşmem gerek.elimde bissürü diyet listesi var.olmuyor...OLMUYOOOOR.

Hoşgeldiniz...a.s.

ballı sirke iceniniz varmı..

Balsız sirkeli su içiyorum şu sıralar...:içelim:

kıslar ben 74 kilodan 69 a indim,ama burda çakılıp kaldım bi 5 kilo kadar daha vermek istiyorum,
ramazana kadar aç karnına sıcağa yakın ılık su içiyodum,
bayramdan beri,yoğunluktan içmeyi unutmuştum ,bikaç gündür başladım yine,
şu fazlalıklardan bi an önce kurtuluz inş.

bende 66 kiloya çıktım bikaç içinde we acilen 58 kiloya inmem gerek, gardolabımdaki bütün kıyafetlerimi hurçlara kaldırdım çünkü hiç birinin içine giremioyurm... yenilerini almak istemiorum alırsam bu kiloyu kabullenmiş olacağımdan korkuyorum((
diyet yapamıyorum okdr istikrarlı değilim ve düzenim yok yemek konusunda( bende dün ve bugün elma sirkesi ve balı karıştırıp içmeye başladım faydası olacak mı bilemiyorum:! sizler neler yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz?

Oh oh maaşallah,fibula evlilik konusunda bizim fıstıklara da harika bir enerji vermiş,ne güzel..Evlilik muhabbetleri,çeyiz muhabbetleri ... Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar....:1hug:

AMİN Lunam... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Olsun, genel müdür senle tanışmak istemiş filan.. Yani yok yok.. 1. Kasımda işe başlıyorsun canım hayırlısıyla.. opuyorumnanaktan

Katılıyorum Derinime..

Ayrıca yeni gelen arkadaşlarımda hepiciniz hoşgelmişsiniz..

bende doğumdan bu yana aldığım kilolardan tam kurtulamadım 65te kaldım 58 olmak istiyorum spor salonuna yazıldım bakalım gaza gelip birde diyet yapabilrsem inşallah kurtulurum şu kilolardan herkese kolay gelsin..

hoşbulduk cnm:))))

elma sirkesi ballı su en azından motive eder ve sana diyet psikolojisi kazandırır. sonuçta güne diyetle ilgili bişi yaparak başlıyorsun ve beyne direk diyet sinyalleri göndermiş oluyorsun. ayrıca hazımsızlık ve bağırsak tembelliğine kesin iyi geliyor.. kilo verme konusunda bilimsel olarak faydalı mı tam bilemiyorum ama..
madem diyet yapamıyorsun spora başlasan yavaş yavaş böylece diyet için yaptıklarına bir iş daha eklenır artı spor kesin fayda sağlar...
sen bunlarla başla bir bakmışsın yeme düzenin olmuş kendiliğinden ve tam olarak başlmışsın diyete
sağlıklı zayıflamalar..

inşAllah canım..

bende doğumdan bu yana aldığım kilolardan tam kurtulamadım 65te kaldım 58 olmak istiyorum spor salonuna yazıldım bakalım gaza gelip birde diyet yapabilrsem inşallah kurtulurum şu kilolardan herkese kolay gelsin..

spor çok iyi bir başlangıç olmuşşş
diyet de arkasından gelir.. hem biliyor musun spor iştah kapatıyor.. bizzat kendimden biliyorum..
düzenle takip et spor salonunu.. pişman olmazsın..

öyle tabi haklısın lunacım...

iyi akşamlar,

sabah 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, domates, peynir ve 2-3 yeşil zeytin

ara öğün 1 adet kepekli bisküi, 1 elma

öğlen 2 dilim ekmek, 2 parça ızgara tavuk, bolca yeşil salata, ayran

ara öğün 1 çay bardağı nar suyu, kestane

akşam 1 kase çorba, 1 dilim ekmek

gece yeşil çay

sabah ve akşam toplam 15 bin adım yürüyüş...:smiley-cool:

İMDAAATTTTTT BENEKCİMMMM NEREDESİNNNN??????akannehir

Ya kafayı yiyicem.Bir çocuğa okuma-yazma nasıl öğretilir ...Bu sene kafayı yemezsem bir daha bana birşey olmaz:bbo:...Benek neredesin çok zor işmiş bu yaaa.Vallahi ağlamak üzereyim arkadaşlar...Üç gündür bir arpa yol katedemedik..kafamçokkarıştı :1no2:

teşekkür ederim canım desteğin için:))) spor yapmayı bende istiyorum ama işte tembellikmi desem işim ztn yorucu olduu için enerjim kalmadıından mı desem 1 ydır neredeyse spor falanda yapamıyorum ama başlamayı düşünüorum tekrar... bakalım bu sefer nolcak:)))) umarım hedeflediğim kiloya bi an önce inerimde moralim düzelir:)))

arkadaşlar 60 kilo olmuşum 1 kilo gitti çok mutluyum paylaşmak istedim 59 u bi görseemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhh

İyi akşamlar kızlar bende 66 kiloyum ve 60 olmak istiyorum...Bugün diyete başladım umarım kalıcı olur bu başlangıcımın devamı gelir artık..Elimden geldiği kadar giirmeye çalışıcam inşallah..Şu elmalı ballı su günde kaç kere bilen varmı??

bende daha kilo kaybı yok(((
ballı sirkeli suyu ben günde iki kez içiyorum bi sabahları bi de akşam yatmadan önce acayip çalıştırdı bağırsaklarımı:))))

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Yarım saat sonra:
1 tane domates
5-6 tane tatlı sivri biber
Bol tarafından çeçil peynir (sanırım az yağlı,bana öyle geldi)
2 dilim kızartılmış ekmek
1 kupa şekersiz earl grey çay
1 kupa şekersiz yaseminli yeşil çay

Ara:
yarım avuç kadar sarı leblebi
1 bardak soda

ıkindi:
3 tane ızgara köfte
5 tane biber turşusu
yarım dilim kepekli ekmek
1 bardak light kola

Birazdan sirkeli suyumu içip yatacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…