60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyy affettim seni :içelim:

canım çok hoş olmuşsun..
hiç kıloluda değilsin.. çok zarif durmuş gelinliğin üstünde..dikenlerin eline sağlık..
eşinle aynı yaştasınız sanırım. erkenden kurmuşsunuz yuvanızı..çok yakışmışsınız 40bin kere MaşAllahhhh..
dış mekan çalışmalarınız da çok doğal olmuş... ben de sevmiyorum studyo işi olanları..
bu arada söylemeden geçemiycem çok güzel bir gülümsemen var.. Allahtan dileğim evliliğin boyunca(bir ömür boyu) hep böyle kocaman gülümsemen. aksam eşine söyle; sana çok iyi baksın ve yüzünü hep böyle güldürsün..

içim ürperdi fibuşum Allah cc tüm bekarlara nasib etsin senin gibi ışığı bol bi gelin olmayı . . .

AMİN .

teşekkür ederim kızlar.hiç bişey umduğum gibi gitmedi.aman boşver dedim kendi kendime.insan hiç mi ağlamaz.ben habire sırıttım durdum gün boyu.bi çok fotomda da gözüm kapalı çıkmış.gülünce gözlerim tek çizgi oluyoda.inş sizin için herşeyin en iyisi,hayırlısı olur.herşey istediğiniz gibi olsun.
ayruca fiucum kilolu bi gelindim.ama ona bile takılmadım.fakat eşimiz annesi filan ikide bir çok kilo almışsın deyip durdu.aşkım beni böyle seviyor.hiçde umrumda değil yani.opuyorumnanaktan

Fibulaaa....delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kız Maşallah sana... Süper.. Dicek bi kelime bulamadım.. Muhteşem..

Margharitamın dediği gibi.. Herzaman böyle kocaman gülümsemen dileklerimler.. Harikasın kuğu gibi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayrıca Zabınım senin gelinlikte süper.. :roflol: :roflol: :roflol:

Hiç te öyle çok kilolu bi gelin olmamışsın bikerem.. Gayet zarif gayet hoş durmuşsun bence.. Sen onlara bakma.. Herşeyinle dörtdörtlük ve doğal olmuşsun ki en güzel şey doğallıktır bence..

kilolu görsem söylerdim.. sana burda az yeme,içme demedik,bu ne hal kız diye hesap sorardım.
gerçekten gayet zayıf ve zarif duruyorsun.. ha kocişin azıcık fazla zayıf .o ayrı mesele..
kaydirigubbakcemile2
eee ev hayatı nasıl? evde paylaşımlar,evlilik falan?
daha erken belki,dün bir bugun 2 ama sorarım ben..

evet aşkım çoook zayıf.180 boyunda ve 68 kilomafoldumben .her akşam tıka basa yemek yediriyorum.sabahları kalkabilirsem kahvaltısını güzelce yaptırıyorum.

evlilik çok güzel bişi.akşam birlikte oturmak,tv seyretmek.heran ona sarılabilmek.sabah birlikte uyanmak.çok güzel.aşkım ikide bir biz niye bu kadar geç evlendik ki.baksana çok güzel bir hayatı ertelemişiz diyo.:kedi: 6 yıl olduda biz çıkmaya başlayalı.ben çamaşır makinası,bulaşık makinası hiç çalıştırmamış biriyim.aşkım hadi birlikte yapalım diyorum.bulaşığı çamaşırı eşim hallediyo.kafamçokkarıştı .pazar günü çalışmak zorundaydım.sabah kahvaltımı hazırladı.işi eve getirdim evde yaptım.evi süpürüp sildi.heriş geliyo elinden.gün boyu çalışıyorum die birsürü şey geitrip durdu.çay kahve,kurabiye,meyve filan.şimdilik iyi bakıo bana.akşamları yemek bana ait.salatamız ona ait.tabi yemek dediğim makarna,hazırçorba filan.esas yemeklerde aşkıma ait.çünkü bilmiyorum.aşkım öğretecekmiş bana yemek yapmayı.çok eğlenceli geçiyo hayat.Şeniz

ay Maşallah fibuşum ya.. böyle okudukça inan çok mutlu oluyorum adına.. Allah mutluluğunuzu ömür boyu daim etsin İşallah canım ya..

çok sevindim canım senin adına..
eşine de maşAllah.. ne güzel her işin ucundan tutuyor.. sakın üstünden sorumluluk alıp bozma keyfini hihoyyyt yapsın.. çok klışe kaçacak ama "hayat müşterek"..
yaşlarınız kaç canım sızın..
umarım ömrünüz cicim aylarınız gibi olur..

amiiiiinnnnnnnnnnnn

tatlım aynı yaştayız senle.öyle hatırlıyorum yani.24 yaşındayız biz.

uffff süper süper süper . . .

zab zab zab
gelinlik bekliyossss

canım baktım fakat sanırım evdeki pc de beğendiğim modeller burada sadece bi kuşak beğenmiştim geçen onun modelini saklamak için kaydettiğim fotoyu buldum bilemiyorum kuşak düşünüyor musun ama ben bu kuşağa bayıldım ve bunu takacağım inşAllah . . .

Fibulaaa....delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ayrıca Zabınım senin gelinlikte süper.. :roflol: :roflol: :roflol:

prenses beğendi benim için pericim ben onu giyersem uçurur beni bizimki . . . delikafadulden

zabınım iyiden iyiye çeyiz işine girdin galiba.çeyiz topikciklerinde görüyorum seni:)salon halımı gördün dimi.benzerini koydum oraya.benimkini tam bulamadım.sen salonuna nasıl bişi düşünüyosun.halı seçmek en zor şey oldu benim için.çok zor yaa.

bu arada bende elma diyetine başlayacağım.inş beceririm.

bu kuşak gerçekten güzelmiş..
yakışır sana
ama ben kuşak düşünmüyorum canım. pek takılmaz bizim orda.. adet değil sanırım.

naabbim fibuşum burada çeyiz çok mühim yani bi kızın çeyizi yoksa kızda yok gibi bi şi . . .

minik minik bakınıyorum kendi çapımda o çeyiz topiiğini sıkı takip ediyorum kurt hatunlar var orda ne nerde ne kadar falan dehşet yani . . .

bu kuşak gerçekten güzelmiş..
yakışır sana
ama ben kuşak düşünmüyorum canım. pek takılmaz bizim orda.. adet değil sanırım.

beğenmene sevindim canım pek çok kimse tercih etmiyor artık farkındayım lakin bana çok anlamlı çok özel geliyor bu . . .
klasik kurdele gelinliği mahvediyor zaten fark ettim fibuşta hemen çıkarmış ablamda öyle yaptı fakat bu tür bi şey çok orjinal çok şık . . .

kuşak her yörede yokmuki ya.genelde kızın abisi,kardeşi veya babası kız evden çıkarken kızın beline bağlar.ilginçmiş sizin oranın adetleri

idelaist fibuşum bu kızçe biz boşa mı idealist diyoruz . . . bükülmez ama kırılır cinste tam ipek eldiven içinde çelik bilek . . .

bak bakiim çeyize.çeyizci zabın.evlilik ne zamandı ??
kuşağı ben çıkarmadım hiç.akşam evimize gidene kadar kaldı beilmizde.ben adetlerimize bağlıyımdır.o fotoları baba evine gitmeden çekindim ben.sonra baba evine gittik.erkek tarafı gelince kardeşim kuşağımı bağladı beni damadın koluna götürdü.ve düğün salonuna gittik.kuşak bağlandığı andan itibaren kaldı benlen.benim kuşağımda çok ciciydi ya.pul işleeliydi.ay var.siyah beyaz dans ederkenki fotomda azıcık bbelli oluyo aslında.

kuşak her yörede yokmuki ya.genelde kızın abisi,kardeşi veya babası kız evden çıkarken kızın beline bağlar.ilginçmiş sizin oranın adetleri
canım detaylı araştırma yapmadım.. bir kez anneme sordum bekaret kemeri diye bişi diyolar. ne iş bu diye.. bekaret kemeri yeni çıkan bir uydurma,kudret kemeridir onun aslı.anlamını bozdular dedi,annem. kızın babası bağlar,evliliği boyunca güçlü olsun,ayakta dimdik dursun diye, dedi. ben hoşlanmıyorum,gelinliği bozuyor ,dedım. takmazsın o zaman.zaten artık pek takan görmedim, dedi.
ben zaten adetlerden çok haz etmem.gelinlik tasarım ürünüdür.benim düşündüğüm gelinlik de kırmızı kuşağa uygun tasarımda olmayacak ben de takmıycam.

canım ben de sevmiyorum bayrak kırmızısı cırtlak bişi orda.. ama yiğidi öldür hakkını yeme.. senin kuşak cidden şık.. heleki başındaki kırmızı toka ile kombinasyonu hoş olmuş.görmemiştim hiç böyle kuşak..
bu arada iltifatından çok etkilendim..hiç duymamıştım böyle söz.. layık olmaya çalışcam :1hug:

arkadaşlar bende maalesef 66 kiloyum 12 kilo falan vermem lazım aranızda bukadar kilo veren varmı ve ne kadar sürede?
ayrıca acı çehre tableti kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…