60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu an vanilyalı-karadutlu-limonlu Carte Dor dondurmaya dalış yapmış durumdayım.Ama ne dalış...Kızlar benim sonum da iyi değil söyleyeyim şimdiden...:icecream:

hadi resim istiyoruzzz.ya ben burda sansürsüz tüm resimlerimi gösterdim.ama kimseleri göremiyorum ben.haksızlık bu olsa gerek.lmaz:

hadi resim istiyoruzzz.ya ben burda sansürsüz tüm resimlerimi gösterdim.ama kimseleri göremiyorum ben.haksızlık bu olsa gerek.lmaz:

seni kazıklıyosss bisss
:sm_cool:

şaka kız
benim resmim yokki.. evlenmedik,nişan yapmadık
ne gezer bizde resim

kızlar sarayla konuştum. eşinden ayrılmış. ankaraya yerleşmiş. mutluymuş ama..tadım yerinde , kimse merak etmesin diyor..
afiyette olsun da..
onun da müsadesiyle bilgi verdim.

tımam zabınım .. her gün bir yiyordum.. 2ye çıkarayım o zaman elma sayısını..
birazcık düzenli beslenmeliyim artık diyorum..
hem 1kg versem süpper olceekkk

sabah ilk öğün olarak elma yemek feci metabolizmayı hızlandıran bir eylem prensesim . . .
soyda ye ama . . .
uzun vadede kabuklar miğdeni rahatsız eder elma soyulmalı . . .

pericimmmmmmmmmmmmmmmmm sende elma yeeeeeeeee offffffff yanımda olsanız iliştiri iliştiriverirdim ağazınıza ama . . . :çok üzgünüm:

merve zaten pek online olmuyordu..
gerçekten endişeliyim merve için..
kimselere haber vermeden aniden yok oldu
boşanıyor falan olmasın

kime bozuk ki acaba :umursamaz: hem bozuk olduğu kişiyle konuşmayıp yine bizimle paylaşımına devam edebilirdi . . .

senin reçeten ;

http://www.kadinlarkulubu.com/ruya-yorumlari/314727-serapla-ruya-tabirleri-8.html

serap hanıma ben bi kaç rüya yorumlattım ve İ NA NA MA DIM :1rolleyes: feci isabetli . . .

seni kazıklıyosss bisss
:sm_cool:

şaka kız
benim resmim yokki.. evlenmedik,nişan yapmadık
ne gezer bizde resim

aslında hepimiz 1 kare bi fotomuzu koyabiliriz fibuşum haklı yüzümüzü göstermedende olabilir fikir sahibi olabilmemiz bakımından ben önceden koymuştum belki hatırlarsınız belimi göbüşümü göstermiştim ama yine koyabilirim . . .

prenses sana bi kilo çizelgesi şart artık !

çizelge beni bozuyor ya.. bir ara yapmıştım ama sevmedim ben..bilmiyorum
sabahları da elma yenecek.. zabın istiyorsa yerim tabi..
2 tane yiycem demiştim. 3e çıkardım zabınım için..
rüyamı da yazdım o topiğe..çok sagol canım

Zabıncan o vakit bende sabah akşam yoğurtnan elma yiyorum artıkın.. Öğlen normal yimeeemi yirim.. Arada bi elma daaa yirim yiyebilirsem birde salatalık aralarda.. Ayyyy işe yaricak dimi Zabınım...

Lunacım resimlerini bekliyoruk... Valla çok merak ediyorum..

Prensesim rüya tabirin gelince bize de şeedermisin.. Merak ettim bak bende...

kızlar sarayla konuştum. eşinden ayrılmış. ankaraya yerleşmiş. mutluymuş ama..tadım yerinde , kimse merak etmesin diyor..
afiyette olsun da..
onun da müsadesiyle bilgi verdim.

Üzüldüm ama sevindim.O mutlu olsun da.Umarım gene bizimle olur..a.s.

Lunacım resimlerini bekliyoruk... Valla çok merak ediyorum..

önce resim koy,poğaçayı sonra yaparsın kaydirigubbakcemile3

Kızlar biraz daha bekleyin bakimmm.Telefonumun bilgisayar bağlantısını bulamıyorum.Kocamı bekleyeceğim bu durumda (sanırım arabasında kaldı da)..O da yarın gelecek maalesef ..(Kafasına birşey yemezse tabii.IMF toplantısında daklava:)

cık olmazzzz..
Ah bu alemde bir siz olsanız hemencecik koyardım...Hem de tam sansürsüz bikinili fotolarımı bile...kaydirigubbakcemile3

Canlarım yok hava neden atayım?
Bazen göbeğim filan çıkıyor ama sonra veriyorum kilo gidiyor...
Sizi üzer miyim ben???
a.s.
Kolay gelsin hepinize...

tekstilci bacı yanlış yerde dükkan açtın kaydirigubbakcemile3
buranın adı 60-69 da.. 50lerde çok hatun var.. 60ların başlarında kalanlar da kalın kemikli.resimlerini gödük 50lerde gibi(bknz . zabın..)
hala daha da yetinmiyoz..
paris-milano moda haftalarındaki hatunlarla aşık atmak niyetimiz.. kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana Allah mutluluğunu bozmasın.. göbeği,yağı eksik etsin senden

flycım, ben serap hanıma şöyle sordum.birkaç rüya birden.

merhabalar Serap hanım,
topiğinizi yeni gördüm. çok fazla rüya gören biriyim. hatta bazı rüyalarım çıkıyor.psikolojim bozulacak bu yüzden. geçenlerde bir iş görüşmesine gittim. dedikleri tarihte dönüş yapmadılar.ben de olumsuz diye düşündüm. es geçtim. geçen hafta rüyamda gördüğüme göre işe ben giriyordum.
iki gün sonra da beni firmadan gerçekten aradılar ve 2. görüşmeye davet ettiler. bu sefer genel müd ile görüştüm. şu an haber bekliyorum ve ben o işin olmayacağını gördüm rüyamda bu sefer.
bunları nasıl yorumlarsınız?
dün gördüğüm bir rüya ise şöyle;
"ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba, tabagını uzat, dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu."

anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm

serap hanım şöyle cevapladı:

Merhaba

Herşeyden önce sende algıladığım saf bir yürek temiz bir kalp.Komşuluk ilişkilerin yok diye kendini irdeleme belki sana göre bir komşu yoktur.:)

Tüm anlattıklarını toparlarsam şunu söyleyebilirm çok temiz ve hayırlı bir kısmet yani bu iş olmasada başka bir iş olsada hayırlı gelişmelere açıksın.

Görüşmek üzere.

size anlatmadım daha önce ama dediğim gibi bazı rüyalarım çıkıyor. net tarih bile tutturmuşluğum oldu bazı konularda.. detaya girmek istemiyorum. memnun olduğum bir durum değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…