60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım heycanla bekliyoruz fotoları.. Valla yabancılar girmese neler koyardım bende ama işte..

Bu arada Allah kocacıına hayırlı toplantılar nasip etsin canım..

hmmm.. enteresan.. Hayırlı olucak bende öyle inanıyorum.. Bana hala bu iş olucak gibi geliyor ama.. Görücez işte..

Kalbin temiz çok ondan malum oluyor sana bazı şeyler.. Bana da olur bazen canım..

benim kilom da 62 kaydirigubbakcemile2
Ben sizden sayılmaz mıyım???

Ayrıca benim kemiklerim incecik görmeniz lazım bazılarının dalga konusu bile oluyorum ne kadar ince kemiklerin var çıt diye kırılacak diyorlar...
a.s

Ayrıca benim kemiklerim incecik görmeniz lazım bazılarının dalga konusu bile oluyorum ne kadar ince kemiklerin var çıt diye kırılacak diyorlar...
a.s

sayılırsın elbette
hoşgeldin aramıza yerimseniben
bizler de 60ın üstündeydik. ama 50lere düşünce ayrılmadık. terkedemedik topiğimizi..
kemiklerin inceyse kilo vermek istemen normal o zaman..

ben ince kemikli değilim. boyum 172 kılomsa 58 ama hala kilo vermeye çalışıyorum.

rica ederim canımın içi . . .

ye perim cilde de çok faideli elma mesela ebru akel diye bi görünüm var ekranda bi ara vardı yani o her gün mutlaka 3 elma yermiş yemezse geberirmiş..
cildi için ve cildi gerçekten çok iyi hatta sadece cildi iyi . . .

:lepi:

bende bunun kalbin katışıksız olmasıyla ilişkilendiriyorum . . . katışıksız kalplere bazı şeyler doğar . . . :1rolleyes:

Hava atmayayımı geldin buraya kaydirigubbakcemile

:1ninca:

benim kilom da 62 kaydirigubbakcemile2
Ben sizden sayılmaz mıyım???

sayılırsın tekstilci tabi a.s mühim olan kilo değil ki :1ninca: 62 kilo olabilirsin boyunda 175 cm olabilir lakin buna rağmen kocaman bi karnın iri bi miğden olup cılız kol ve bacaklara sahip olabilirsin . . . kilo çok az şanslı hatunda homojen bi biçimde dağılmış bulunmakta . . . yani mühim olan kilonun nerede bulunduğu ve ne kadarının kas kütlesi olduğu . . .

zabınımın yorumunun altına kaşemi basarım(yani olsa bir kaşem basardım) Şeniz
zabıncım 2. elmamı da yemiş bulunmaktayım.
3.yü de aksam yiycem..

3.yü de aksam yiycem..

Ben öğlen yidim.. bi de akşam yicem.. Sonra yarın sabah sonra arada sonra akşam.. sonra yine sabah vs vs diye bu böyle gider işte..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

3.yü de aksam yiycem..

ye prensesim cokacimcoook ipek gibi cildimizde olucak bağırsaklarımızda çalışacak . . . zemuszemus
ekşisi kilo kaybı için daha faydalı yeşil olanlardan mermer gibi . . .

ben sonuç aldım canımın içi a.s hatta pazar günü dehşet kalorili bi brunch (böle mi yazılıyodu ki ?) tan sonra pazar- pazaetesi -salı uyguladım 400 gr gitti + dehşet bi regl şişliğimde var !

kızlar 62 yim taaaam 10 kilo vermeliyim ühüü imkansız gibi ama deneyeceğim ama bu kilo çizelgesi oalyını beceremedim galiba aslında bütün url adresini kontrol paneline yapştrdm ama yardımcı olur musunuz..

Ben öğlen yidim.. bi de akşam yicem.. Sonra yarın sabah sonra arada sonra akşam.. sonra yine sabah vs vs diye bu böyle gider işte..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu zabın bizi elma canavarı yaptı :lepi:
doğrudur zabınım. değişik teknikler iyi oluyor.vucut tepki gösteriyor.
ben zaten elmayı çok severim.yazın bıle ararım kendilerini.. günde 1-2 tane illaki yerdim. artık 3-4 tane yiycez.. cildi güzellestirmesi olayına da katılıyorum.. çünkü ayıptır sölemeeessiiii cildim fena değildir.. gözeneksizdir,kontrastı yerindedir.. tek korkum göz çevremin stresten erken dağılması..
"brunch"
kelimesi doğru yazılmış ayrıcam
kızlar 62 yim taaaam 10 kilo vermeliyim ühüü imkansız gibi ama deneyeceğim ama bu kilo çizelgesi oalyını beceremedim galiba aslında bütün url adresini kontrol paneline yapştrdm ama yardımcı olur musunuz..

çizelgeci arkadaslar bir el atıverin zanyciğime..
hoşgeldin bu arada
10 kg nedir ki.. sen bizi takip et.. kesin verirsin..

bu kilolalar 2009 bitmeden biticekkkkkkk....

neden incecik olmayalım ki ?? alışveriş yaparken kot denerken neden bedenimizi söylerken ıkınıp sıkılalım ki ???

kızlar banada yardım edin 67 kiloyum offf kilo veremiyorum yaa napıcam

bu kilolalar 2009 bitmeden biticekkkkkkk....

neden incecik olmayalım ki ?? alışveriş yaparken kot denerken neden bedenimizi söylerken ıkınıp sıkılalım ki ???

Hoşgeldiniz arkadaşlar.Ben de burayla ilk tanıştığımda 64kg ile o kadar karamsardım ki.Bu gün ise çok mutluyum(Alttaki çizelgeye bakarsanız sonucu görürsünüz).Ben başardıysam emin olun herkes başarabilir.
Kafaya koymak çok önemli...
Sağlıklı zayıflamalar...kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2

Ben de yarın itibari ile elma yemeye başlayacağım.Bayılırım bu meyveye zaten...(Belirli bir saati ve miktarı var mı kuzucuklar)

evet bugün yidiklerim

Sabah: kepekli tost..
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: sebzeli köfte, çok az pilav, 1 bardak ayran, 1 elma
Ara: sütlü nescafe
Akşam: 1 paket pirinç patlaaa mavi yeşil, 2 ince dilim kaşar, 2 ince dilim hindi göğüs füme, 1 bardak limonata..
Az sonra 1 tane daha elma yicem..

Efenime söliim.. Birde alışveriş yaptım.. Bol bol elma aldım, salatalık aldım..
Haaa bi de lor peyniri aldım.. Ben bunun içine ne katcam şimdi? Çörekotu filan koyunca güzel oluyo dediniz diye hatırlıyorum.. Ne koyuyodunuz??

akşam 4 tanede ufak sigara böreee yedim.. Unutmuştum onları..

Herbiri için 1 lira kaçamak parası koycam kenara.. kaydirigubbakcemile3

Ben de yarın itibari ile elma yemeye başlayacağım.Bayılırım bu meyveye zaten...(Belirli bir saati ve miktarı var mı kuzucuklar)
ara öğünlerde ya da ana öğünlerde fark etmiyor diye biliyorum ben. sabun sabah aç karnına önerdi bir de canım

çörek otu ile iyi olur ama 1 cay kaşığından fazla koyma. çörek otu metabolizmyı hızlandırıyormus ama yağlı da bir besin. o açıdan dikkatli tüketmek lazım
ayrıca istersen kekik,nane,pul biber gibi baharatlarla
ya da
minik dilimlenmiş biber,domatesle karıştırıp yiyebilirsin canım.
kendisi çok yağsız oldugundan 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı eklemeyi de ihmal etme..

Ben böle bi tatlı kaşığı kadar çörekotu koydum çok az zeytinyağı tuz karabiber koydum.. Şu anda da afiyet le yiyorum zemuszemus

3 dilim pirinç patlaaa, 2buçuk çorba kaşığı lor peyniri ve 1 satalalık la kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.. Gayet doyurucu ve güzel bir kahvaltı oldu.. Sevdim..
yanımda elma ve yoğurt var.. Müsait oldupğum br ara onları yemem lazım.. Öğlen çorba yiyim diyorum bilmiyorum bakıcam..

Ayrıca Günaydın Kızlarrr... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…