Üzüldüm ama sevindim.O mutlu olsun da.Umarım gene bizimle olur..a.s.
Kızlar biraz daha bekleyin bakimmm.Telefonumun bilgisayar bağlantısını bulamıyorum.Kocamı bekleyeceğim bu durumda (sanırım arabasında kaldı da)..O da yarın gelecek maalesef ..(Kafasına birşey yemezse tabii.IMF toplantısında daklava:)
cık olmazzzz..
Ah bu alemde bir siz olsanız hemencecik koyardım...Hem de tam sansürsüz bikinili fotolarımı bile...kaydirigubbakcemile3
flycım, ben serap hanıma şöyle sordum.birkaç rüya birden.
merhabalar Serap hanım,
topiğinizi yeni gördüm. çok fazla rüya gören biriyim. hatta bazı rüyalarım çıkıyor.psikolojim bozulacak bu yüzden. geçenlerde bir iş görüşmesine gittim. dedikleri tarihte dönüş yapmadılar.ben de olumsuz diye düşündüm. es geçtim. geçen hafta rüyamda gördüğüme göre işe ben giriyordum.
iki gün sonra da beni firmadan gerçekten aradılar ve 2. görüşmeye davet ettiler. bu sefer genel müd ile görüştüm. şu an haber bekliyorum ve ben o işin olmayacağını gördüm rüyamda bu sefer.
bunları nasıl yorumlarsınız?
dün gördüğüm bir rüya ise şöyle;
"ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba, tabagını uzat, dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu."
anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm
serap hanım şöyle cevapladı:
Merhaba
Herşeyden önce sende algıladığım saf bir yürek temiz bir kalp.Komşuluk ilişkilerin yok diye kendini irdeleme belki sana göre bir komşu yoktur.:)
Tüm anlattıklarını toparlarsam şunu söyleyebilirm çok temiz ve hayırlı bir kısmet yani bu iş olmasada başka bir iş olsada hayırlı gelişmelere açıksın.
Görüşmek üzere.
size anlatmadım daha önce ama dediğim gibi bazı rüyalarım çıkıyor. net tarih bile tutturmuşluğum oldu bazı konularda.. detaya girmek istemiyorum. memnun olduğum bir durum değil bu.
tekstilci bacı yanlış yerde dükkan açtın kaydirigubbakcemile3
buranın adı 60-69 da.. 50lerde çok hatun var.. 60ların başlarında kalanlar da kalın kemikli.resimlerini gödük 50lerde gibi(bknz . zabın..)
hala daha da yetinmiyoz..
paris-milano moda haftalarındaki hatunlarla aşık atmak niyetimiz.. kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana Allah mutluluğunu bozmasın.. göbeği,yağı eksik etsin senden
Ayrıca benim kemiklerim incecik görmeniz lazım bazılarının dalga konusu bile oluyorum ne kadar ince kemiklerin var çıt diye kırılacak diyorlar...
a.s
çizelge beni bozuyor ya.. bir ara yapmıştım ama sevmedim ben..bilmiyorum
sabahları da elma yenecek.. zabın istiyorsa yerim tabi..
2 tane yiycem demiştim. 3e çıkardım zabınım için..
rüyamı da yazdım o topiğe..çok sagol canım
Zabıncan o vakit bende sabah akşam yoğurtnan elma yiyorum artıkın.. Öğlen normal yimeeemi yirim.. Arada bi elma daaa yirim yiyebilirsem birde salatalık aralarda.. Ayyyy işe yaricak dimi Zabınım...
Lunacım resimlerini bekliyoruk... Valla çok merak ediyorum..
Prensesim rüya tabirin gelince bize de şeedermisin.. Merak ettim bak bende...
tekstilci bacı yanlış yerde dükkan açtın kaydirigubbakcemile3
buranın adı 60-69 da.. 50lerde çok hatun var.. 60ların başlarında kalanlar da kalın kemikli.resimlerini gödük 50lerde gibi(bknz . zabın..)
hala daha da yetinmiyoz..
paris-milano moda haftalarındaki hatunlarla aşık atmak niyetimiz.. kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana Allah mutluluğunu bozmasın.. göbeği,yağı eksik etsin senden
flycım, ben serap hanıma şöyle sordum.birkaç rüya birden.
merhabalar Serap hanım,
topiğinizi yeni gördüm. çok fazla rüya gören biriyim. hatta bazı rüyalarım çıkıyor.psikolojim bozulacak bu yüzden. geçenlerde bir iş görüşmesine gittim. dedikleri tarihte dönüş yapmadılar.ben de olumsuz diye düşündüm. es geçtim. geçen hafta rüyamda gördüğüme göre işe ben giriyordum.
iki gün sonra da beni firmadan gerçekten aradılar ve 2. görüşmeye davet ettiler. bu sefer genel müd ile görüştüm. şu an haber bekliyorum ve ben o işin olmayacağını gördüm rüyamda bu sefer.
bunları nasıl yorumlarsınız?
dün gördüğüm bir rüya ise şöyle;
"ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba, tabagını uzat, dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu."
anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm
serap hanım şöyle cevapladı:
Merhaba
Herşeyden önce sende algıladığım saf bir yürek temiz bir kalp.Komşuluk ilişkilerin yok diye kendini irdeleme belki sana göre bir komşu yoktur.:)
Tüm anlattıklarını toparlarsam şunu söyleyebilirm çok temiz ve hayırlı bir kısmet yani bu iş olmasada başka bir iş olsada hayırlı gelişmelere açıksın.
Görüşmek üzere.
size anlatmadım daha önce ama dediğim gibi bazı rüyalarım çıkıyor. net tarih bile tutturmuşluğum oldu bazı konularda.. detaya girmek istemiyorum. memnun olduğum bir durum değil bu.
Canım heycanla bekliyoruz fotoları.. Valla yabancılar girmese neler koyardım bende ama işte..
Bu arada Allah kocacıına hayırlı toplantılar nasip etsin canım..
hmmm.. enteresan.. Hayırlı olucak bende öyle inanıyorum.. Bana hala bu iş olucak gibi geliyor ama.. Görücez işte..
Kalbin temiz çok ondan malum oluyor sana bazı şeyler.. Bana da olur bazen canım..
Hava atmayayımı geldin buraya kaydirigubbakcemile
benim kilom da 62 kaydirigubbakcemile2
Ben sizden sayılmaz mıyım???
rica ederim canımın içi . . .
ye perim cilde de çok faideli elma mesela ebru akel diye bi görünüm var ekranda bi ara vardı yani o her gün mutlaka 3 elma yermiş yemezse geberirmiş..
cildi için ve cildi gerçekten çok iyi hatta sadece cildi iyi . . .
:lepi:
bende bunun kalbin katışıksız olmasıyla ilişkilendiriyorum . . . katışıksız kalplere bazı şeyler doğar . . . :1rolleyes:
:1ninca:
sayılırsın tekstilci tabi a.s mühim olan kilo değil ki :1ninca: 62 kilo olabilirsin boyunda 175 cm olabilir lakin buna rağmen kocaman bi karnın iri bi miğden olup cılız kol ve bacaklara sahip olabilirsin . . . kilo çok az şanslı hatunda homojen bi biçimde dağılmış bulunmakta . . . yani mühim olan kilonun nerede bulunduğu ve ne kadarının kas kütlesi olduğu . . .
rica ederim canımın içi . . .
ye perim cilde de çok faideli elma mesela ebru akel diye bi görünüm var ekranda bi ara vardı yani o her gün mutlaka 3 elma yermiş yemezse geberirmiş..
cildi için ve cildi gerçekten çok iyi hatta sadece cildi iyi . . .
:lepi:
bende bunun kalbin katışıksız olmasıyla ilişkilendiriyorum . . . katışıksız kalplere bazı şeyler doğar . . . :1rolleyes:
:1ninca:
sayılırsın tekstilci tabi a.s mühim olan kilo değil ki :1ninca: 62 kilo olabilirsin boyunda 175 cm olabilir lakin buna rağmen kocaman bi karnın iri bi miğden olup cılız kol ve bacaklara sahip olabilirsin . . . kilo çok az şanslı hatunda homojen bi biçimde dağılmış bulunmakta . . . yani mühim olan kilonun nerede bulunduğu ve ne kadarının kas kütlesi olduğu . . .
zabınımın yorumunun altına kaşemi basarım(yani olsa bir kaşem basardım) Şeniz
zabıncım 2. elmamı da yemiş bulunmaktayım.
3.yü de aksam yiycem..
zabınımın yorumunun altına kaşemi basarım(yani olsa bir kaşem basardım) Şeniz
zabıncım 2. elmamı da yemiş bulunmaktayım.
3.yü de aksam yiycem..
bu zabın bizi elma canavarı yaptı :lepi:
Ben öğlen yidim.. bi de akşam yicem.. Sonra yarın sabah sonra arada sonra akşam.. sonra yine sabah vs vs diye bu böyle gider işte..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doğrudur zabınım. değişik teknikler iyi oluyor.vucut tepki gösteriyor.
ye prensesim cokacimcoook ipek gibi cildimizde olucak bağırsaklarımızda çalışacak . . . zemuszemus
ekşisi kilo kaybı için daha faydalı yeşil olanlardan mermer gibi . . .
ben sonuç aldım canımın içi a.s hatta pazar günü dehşet kalorili bi brunch (böle mi yazılıyodu ki ?) tan sonra pazar- pazaetesi -salı uyguladım 400 gr gitti + dehşet bi regl şişliğimde var !
kızlar 62 yim taaaam 10 kilo vermeliyim ühüü imkansız gibi ama deneyeceğim ama bu kilo çizelgesi oalyını beceremedim galiba aslında bütün url adresini kontrol paneline yapştrdm ama yardımcı olur musunuz..
kızlar banada yardım edin 67 kiloyum offf kilo veremiyorum yaa napıcam
bu kilolalar 2009 bitmeden biticekkkkkkk....
neden incecik olmayalım ki ?? alışveriş yaparken kot denerken neden bedenimizi söylerken ıkınıp sıkılalım ki ???
ara öğünlerde ya da ana öğünlerde fark etmiyor diye biliyorum ben. sabun sabah aç karnına önerdi bir de canımBen de yarın itibari ile elma yemeye başlayacağım.Bayılırım bu meyveye zaten...(Belirli bir saati ve miktarı var mı kuzucuklar)
evet bugün yidiklerim
Sabah: kepekli tost..
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: sebzeli köfte, çok az pilav, 1 bardak ayran, 1 elma
Ara: sütlü nescafe
Akşam: 1 paket pirinç patlaaa mavi yeşil, 2 ince dilim kaşar, 2 ince dilim hindi göğüs füme, 1 bardak limonata..
Az sonra 1 tane daha elma yicem..
Efenime söliim.. Birde alışveriş yaptım.. Bol bol elma aldım, salatalık aldım..
Haaa bi de lor peyniri aldım.. Ben bunun içine ne katcam şimdi? Çörekotu filan koyunca güzel oluyo dediniz diye hatırlıyorum.. Ne koyuyodunuz??
ara öğünlerde ya da ana öğünlerde fark etmiyor diye biliyorum ben. sabun sabah aç karnına önerdi bir de canım
çörek otu ile iyi olur ama 1 cay kaşığından fazla koyma. çörek otu metabolizmyı hızlandırıyormus ama yağlı da bir besin. o açıdan dikkatli tüketmek lazım
ayrıca istersen kekik,nane,pul biber gibi baharatlarla
ya da
minik dilimlenmiş biber,domatesle karıştırıp yiyebilirsin canım.
kendisi çok yağsız oldugundan 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı eklemeyi de ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?