60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alemsin kız valla.. İyi güldürdün bugün beni.. Hoşuma gitti..

Flaş ..flaş..flaş.. Bankalar kaçamak kredisi vermek için yarışıyor...:roflol: :roflol:

ay bugün çok çekillmezim..
sinirlerim iyi değil..
abuk sabuk espriler yapıyorum..

Olsun canım ya.. Çekeriz biz seni.. Olur bazen öle.. Hem abuksubuk ta diil espiriler.. Sevdim ben..kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

NOOLİY BURDA :1ninca: öpücükler möpücükler kıskanırım ben . . . :çok üzgünüm:

günaydın kızlar, doğumdan sonra ilk defa tartıda 62'yi gördüm, bu sabah 62.8 geldim.Son 1 ayda 1 kg vermişim ama yine de çok mutlu oldum, yavaş da olsa gidiyor kilolar:lepi:

seni öpmez miyiz hiç zabınların bir tanesi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zemuszemus

süprüzüm var size . . .

yediklerime sadece günde 3-4 elma katarak ve akşamı hafif geçiştirerek 3 günde 400 gr vermiş bulunmaktayım . . .

fibuş duydun mu ?

zemuszemus

süprüzüm var size . . .

yediklerime sadece günde 3-4 elma katarak ve akşamı hafif geçiştirerek 3 günde 400 gr vermiş bulunmaktayım . . .

fibuş duydun mu ?

afferim kız sana..
artı çizelgen çok cici..

sara ve merve hanımlar nirdee..
artı bu hanımları online yakalayan var mı?

afferim kız sana..
artı çizelgen çok cici..

prenses öle aferimle geçiştirme her şeyi yedim sadece akşama dikkat ettim gibi bi de ek olarak 3-4 elma yedim ve 400 gram gitti 3 günde . . .
bağırsakları müthiş çalıştırıyor sende dene . . .

sarayla görüştük prensesim gayet iyi ama merveden bende endişeliyim . . .

tımam zabınım .. her gün bir yiyordum.. 2ye çıkarayım o zaman elma sayısını..
birazcık düzenli beslenmeliyim artık diyorum..
hem 1kg versem süpper olceekkk

kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

NOOLİY BURDA :1ninca: öpücükler möpücükler kıskanırım ben . . . :çok üzgünüm:

günaydın kızlar, doğumdan sonra ilk defa tartıda 62'yi gördüm, bu sabah 62.8 geldim.Son 1 ayda 1 kg vermişim ama yine de çok mutlu oldum, yavaş da olsa gidiyor kilolar:lepi:

Züpperr...alkisalkisalkis

zemuszemus

süprüzüm var size . . .

fibuş duydun mu ?

hmm.. Güzel.. Ben de artık her akşam yoğurtla elma yicem..

afferim kız sana..
artı çizelgen çok cici..

Çizelgeye bende bayıldım.. Kurbaaaaalı kurbaaaalıı. vaaaakkkk

Mercişi face de gördüm sordum.. Birilerine bozulmuş lakin neden niçin ve kime bilemiyorum malesef..

merve zaten pek online olmuyordu..
gerçekten endişeliyim merve için..
kimselere haber vermeden aniden yok oldu
boşanıyor falan olmasın

kime acaba? bir daha görürsen getir onu buraya ..
konuşalım.. kime kırıldı ki..

kızlar 2 gün önce gördüğüm rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı kızı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba tabagını uzat dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu.

anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm.

Alla alla hayırdır işallah canım..

Senin canın tarhana çorbası çekmiş bence.. kaydirigubbakcemile3

sana tamamen katılıyorum canım, bu evlilik benide bu gruba ekledi, nasıl 65 kilo oldum anlamadım bile. beş gündür diyetteyim bende , hiç tartılmadım haftada bir tartılacağım, iyi gidiyor ama zorlanmıyorum, 3 ana 2 ara öğün yiyorum, genelde sebze ve yağsız et , meyve ağırlıklı, arada süt ve yogurt yiyorumve ve ve mutlaka bol bol su içiyorum, bir ölçüm yok ama en az 2lt içmek lazım.abur cubur, tatlı, hamur işi, beyaz ekmek bunları çıkardım diyet süresince hayatımdan. İnş sağlıkla veririz kilolarımızı aynı zamanda ideale ulaşırız inş. Ben çok ümitliyim bayrama kadar en azından 58 olacağım inş. hedef 53 ama.

Herkese kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…