Canımcım nasıl oldun?? Kusura bakma sonra bir daha girip okuyamadım.. Evde değildim.. Ama yazdığını gelen mailden okudum.. Herşey yoluna giricek canımcım..
Ya evlenene kadar şu bacakları inceltmem lasımmmm....delikafadulden delikafadulden
Dün yine dişçideydim ve bu sefer çok sorunlu geçti.. Dün öğlenden beri ağrı kesicilere rağmen sürekli ağrım var.. Durup durup kanama yapıyor.. Sıkıntılıyım anlicanız.. Bir de dün akşam sevdiceğimin dayısına davetliydik.. Baya zorlu geçti haliyle.. Şimdi evdeyim çok şükür.. Ama ağrım var.. Yeme konusuna hiç mi hiç dikkat edemiyorum malesef.. Spor hele hiç yapamıyorum.. Umarım yarına sıkıntılarım geçer...
teşekkür ederim canım..
bir anlık gafletle bunalıp yazmıştım. sonra yeter milletin kafasını şişirdiğim deyip sildim gitti..
büyük geçmiş olsun tekrardan.. ağrıların bugun nasıl?
umarım daha iyisindir..
Ya sen ciddi ciddi evleniyor musun şimdi.Allah tamamına erdirsin...a.s.
Lakin arkadaşım şunu hiç unutma ve bana kızma ne olur:Keskin sirke inan küpüne zarar.Evlilik söz konusu olunca hem kendi küpüne zarar hem başkasının küpüne...Bu yüzden her konuda bir orta yol arayışı içinde olmanı ve bu günlerini stresle geçireceğine,gülümsemelerin bolca olduğu eğlenceli bir dönem olarak yaşamanı tavsiye ederim....Umarım haddimi aşmamışımdır...
Fulyacım geçmiş olsun tekrar..Bitmedi mi daha bu çilen?
daha var aslında evlılıge.. kısmetse temmuzda olcak.. ama şimdiden girişmek lazım herşeye. bende de sabır sıfır..böyle şeyler için biraz geniş olmak,adetten,gelenekten zevk almak gerekiyor da nerde... bana kalsa gider kotla nikahlanırım. benımki de aynı kafadan ..
ailelere söz geçirmek zor.. keşke biraz daha "şen" olsaydım..böyle şeylerden zevk alan biri olsaydım. hayatımda topu topu 2 kere düğüne gittim. o da kuzenleriminkiydi..
tavsiyelerini kulağıma küpe yapıcam.. stresten uzak durmaya,zevk almaya çalışcam..yoksa zararım kendime olcak..
haddini aşmak da ne kelime.. öyle şeyler duymayayım ağzından.. ben negatif ya da pozitif bana destek verdiğin için kendimi mutlu hissediyorum..
merhaba kızlar;
sanırım margerita yazısını silmiş ama alıntılardan okudum sıkıntılarını ve konusunu silsede yorum yazmak istedim.
margeritacım gerçekten yazdıklarını okuyunca öle bir of çektim ki derinden. tabi düğün isteme zamanları en sıkıntılı anlar ama yanlış anlama ama keşke benim ailemde senin ki gibi benimle ilgilenselerdi o zamanlar ya da eşimin ailesi düğünle sizin erkek tarafı gibi ilgilenseydiler. biz zor rica minnet iki tarafı bir araya getirdik. erkek tarafı ayrı şehirden istemeye çıktı yola, bizim taraf karadeniz bide hiç tanımadan etmeden bir istemeyle kız mı verecez nişan mı takacaz diyo bizimkiler, eşimin babası da ben milletle uğraşamam gideriz istenir verirlerse verirler nişan yapacaklarsada yapsınlar vermezlerse bir daha gitmem uğraşmam diyor. iki ateş arası kalan zavallı eşimle ben. Allah tan babam uzun yol ki zaten siz kararınızı vermişsiniz biz tanısak ne tanımasak ne dedi akşam isteme oldu gece bizim evde misafir ettik sabah nişanı taktık yolcu ettik. hani çeyizdir bohçadır almanın sıkıcılığından bahsediyorsun ya benim için kimse bu da bizim gelinimiz olacak diye öle bişi hazırlamadı eşim sağolsun erkek başına hazır birşeyler sandık falan almış kafasına göre içine birşeyler koymuş beni adam insan yerine koyup ne bir bohça hazırladı eşim tarafı ne de bırak kuyumcuya gidip beğenmeyi falan kendileri bile alıp bir bilezik takmadılar düğünümde nişanım da. salonda takı merasımı için damat beyin ailesi diye çağırıldıklarında kayınvalde kayınpederin eli boş gelip yanına diyelmesi ve takılanları ellerindeki poşete koyması... o kadar utanç verici birşeydi ki benim için. senin şikayet ederek anlattıklarını yanlış anlama lütfen aa ne güzel diyerek okudum. düğünden önce kurmaya çalıştığımız eve geldi kayınvalde kayınpeder tabi yere oturup yemek yiyemiyorlar ve maalesef masamız yoktu. bize yemek masası alacak diye çıkarttı yola. yemek masası diye plastik masalara bakıyor... işşte böyleleride var 5ay oldu düğün yapalı malum tüm masraf eşim ve benim üstüme bindiği için öde öde bitiremedik.
bence gayet güzel size sahip çıkıyorlar takma kafana oluruna bırak stres yapma ve ne olursa olsun iyi tarafından bak... şimdiden mutluluklar dilerim.
anlıyorum canım.. seni de anlıyorum..
5 parmağın 5i bir olmuyor işte.. herkesin hayattan beklentileri,zevkleri farklı.. bana size düğün yapmıyoruz deseler,zil takıp oynarım.
bohça vs gibi şeyleri de gereksiz buluyorum.
ailelerin ilgisizliğinden söz etmişsin ya.. belli yaşa gelmiş insanların aileleri tarafından ilgilenilmesi konusunu zaten gereksiz buluyorum..
diyeceksinki eşya alacak,takı takacak,para harcayacak aileler.. valla biizm yaslarımız 24e 26.. ıkımızde ailelerimizden çok uzakta yasıyoruz. istanbulda ayrı ayrı kira ödüyor,geçim derdi veriyoruz.babalarımızın evınden gidip çalışmıyoruz yani..erkek arkadasım hem çalısıp hem okuyorkı.. okumak da para..online okuyor çünkü.. bizim birkimimiz olmadıgını bılıyyorlar yani.. ayrıcagene de almasalar da olur.bekar evinin eşyalarıyla evlenirim. benim için hiç farketmez.. ama annem şu perdeyi yeni almıştım,oturma odasına asıcam dedıgımd ebile karşı cıktı.o zaman kendisi bilir. benzer şeyleri kayınvalide adayım da yaptı erkek arkadasıma..
aslında bir sebebi de şu an sahip olduğum sıkıntılarım. genişlik gösteremiyorum bu yüzden. sana ordan okuyunca şımarıklık gibi geliyor belki ama benım için bu şeylerden çok daha önemli olup bir türlü yoluna koyamadığım bir kariyerim var. bana kalsa bu sıkıntılardan kurtulmadan evlilik olayına girmem aslında ama erkek ark çok istiyor. onu da çoooook seviyorum. haliyle herşeyden değerli.. karsı taraf da sürekli gidelim isteyelim artık diyip duruyor. benımkıler herşeyi benım kararıma bıraktılar.girdik bu yola napalım. sonumuz hayırlı olsun.
gene de nankörlük etmeyeyim. karşı tarafın bir olumsuzlugunu,lafını sözünü duymadım. böyle oldugu müddetçe de başımın üstünde gezdiririm hepsini..
Bitmedi Lunam yaa.. Şimdi 2 hatfa ara vericez şükür ama daha çok iş var yaa...
(
Günaydın kıslar..
günaydın..
Kızlarr Selamm...
valla az kaldı 67 ye.. vereceğime alıyorum banada yardım edermisiniz.?
1700 küsür sayfa var bu topikte. hepsine okumaya vaktim yok

ama zayıflamam gerek en acilinden..Belim ince olsun bacaklarım ince olsun istiyorum ouf

yemin ederim sırf bu yüzden düğünlere bile gidemiyorum.Herkes aa ne kdr kilo almıssın vs vs dior.Sanki bilmiyorum ben kendi halimi.... :gitme:
169 falan boyum..Kilomda 65ti cıktıkca cıkıyor en son baktığımda 67 olmus..

ouff kimse beenmior beni yardım edn.İnanın vaktim olsa oturcam okıcam tek tk ama hem okul hem iş aynı anda yetişemiyorum..
yeşil çay içip yememe dikkat etmeme rağmen daha cok alıyorum anlayamadım gitti

bide zayıflayınca göğüslerim cok kücülürmü zten normal bide kücülürse mahvoldum yani

şöyle etkili sonuc alan varsa neler yaptığını yazabilirmi lütfen..Veya bi önceki sayfalarda yazıldıysa sayfa numarasını kopyalyabilirmi bana..
smdiden cok tsk ediyorum...
mafoldumbenmafoldumben
seni mi beğenmiyorlar...
ne kadar güzelsin resimde..
hepsi gereksiz panık bunların istediğin ölçülere dengeli yiyerek ve spor yaparak ulaşacaksın
Margherita nın yazısına yorum yaptım ama asıl konudan da sapmim diyetimin nasıl geçtiğinden bahsetmedim. hafta sonu kayınvaldedeydik, yemekler ağırdı ama ekmek yemeden yağsız taraflarını seçerek dikkat etmeye çalıştım. ama nedense ne zaman kaynanamlara gitsem canım deli gibi çikolata çeker(kayınpeder çerez çikolata işine gıcık her yediğimde laf eder ama özelliklede onun evinde canım daha fazla çekiyor.) iki parça yedim.
bu arada soğan suyu içmeyede başladım, adetim dönemimi acayip rahatlatıyor ve sanırım zayıflamada faydalıymış. bu arada bir arkadaş sirkeli birşeyden bahsetmiş o nedir faydası ve nasıl yapılır kullanılır?
çok azimliyim bu hafta çoook
kayınpedere bak hele.. çikolata düşmanı..
kayınpederin ender saraç mı kız? opuyorumnanaktan
bende bu sayfayı ilk böle dehşet halinde açmıştım. şu anda seninle ölçülerimiz sanırım benziyor. bende 1.70 boy ve 68 kiloyum. ben 70 olunca acayip kötü olup burada yardım istedim bir haftadır yaklaşık dikket ediyorum 2 kilo gitti. tabi aşırı bişi uygulamamdan gitmedi iki kilo zaten vücut alışık olmadığı kiloyu yani yeni alınan fazla taşınmayan kilo, kendine dikket edince çabuk verirmiş. bende 66ya kadar eminim rahat sadece dikkat ederek vereceğim gerisi bayağı kasacak beni. neyse bence dikket etmene rağmen şu an kilo almanın nedeni stres olabilir. stres yaptığında vücut metabolizman yavaşlar ve normalde vücudun mesela 1600kalori yakıyorsa bu dahada düşüp bununda üstünde aldığın kalorileri kilo olarak depolarsın. önce sakin ol her çıkışın bir inişi elbet vardır yerimseniben aç karnına ılık su içmeni, salatayı ana yemekten önce yemeni, yemek yemek için acıkmayı beklememeni(acıkınca çok yiyor insan) ve yatmadan en az 3-4 saat önce birşey yememeni tavsiye ederim. ama bence en altın kural bir kaç gün herşeyi fazlasıyla çok dikkatli yapmak değil önemli olan uzun süreli yapmak. ne demişler "suyun gürlüğü değil sürekliliği taşı deler..benim takıldığım madde maalesef bu iştemafoldumben... çok sıkı yapıyorum sıkılıyorum uzun vadeli olmayınca ya veremiyorum yada verdiğim çok kolay geri geliyor. al ver al ver vücut da mahfoluyoor:gitme:mafoldumben
çok doğruuu
ayy beraber zayıflayalım ozaman aynıysa bedenlerimiz... :)
ben hormon ilacı kullanmak zorunda kalmsıtım ondan böyle oldu.. yoksa ben balık etli dğeilim.. zayıf manken gibiydimm ahhh
daha 18 yasındayım.. herkes sok oldu beni böyle görünce farkındayım diyorum söylemenize gerek yok diyorum.Stresten bol bieş yok bende.. oda olmadan olmuyor elimden gelen bişe yok napım
yeşil cayın eritici etkisi olduğu için sürekli ondan içiyorum.bi yandan göğüslerim kücülmesin die nar çayıda içiyorum..aklıma geldikce egzersizlerimi yapıorum..Suyu cok severim her zaman knden fazla içmeyi deniyorum...
peki sen nasıl 2 kiloyu pat die verdn yaw
artı olarak içtiğin birsey varmı lütfen söylermisin. hemen bende bugünden itibaren denedklerni yapmaya baslayacağım. kaybetcek zamanım yok
hormonal de olsa sıkıntı etme ben de hormonal ilaçlardan kılo almıştım..
76-78lere çıktım..
ama şimdi sıkı durun kızlar .. tam tamına 57.4 geldim sabah..
400gr daha veriyim kot alcam zemuszemus