60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar yaşım30 kilom 64 boyum 160
amacım 56 kiloya inmek evlendiğimde ki ideal kilomdu tekrar o kiloya dönmek için aranızdayım herkese merhaba

evet canım motivasyon sıfır...silkinip kendime gelmem lazım...yoksa 60 lı kilolara hızla yaklaşıyorum...:1hug:

Günaydın kızlar,

evet büyük bir motivasyonla yeni haftaya başlıyoruz..

Derinim hoşgeldin.. Özlettin kendini nerelerdeydin baküüm sen.. Hadi bakalım yeni baştan başlıyoruz..

Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz.. Hepberaber sütun gibi olucaz..

Bugün yeni tartım da gelicek.. Gerçi çıkıcak rakamdan korkmuyo değilim ama.. bide regl olucam bu hafta.. Kurban bayramına kadar durmak yok artık.. Kurban bayramında yeniden 58 olucam işallah..

Margharitam sen nasılsın? Dün akşam dua ettim senin için.. En kısa zamanda herşey güzel olucak canım..

Herkese çok güzel bi hafta diliyorumm canlarımm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar size bir iyi bir de kötü haberm var.
iyi haberim; reglim dünden önceki gün bitti ve ben 55kgyum..
kötü haber benim basenlerim hala geniş. :sinifsinif:

kızlar size bir iyi bir de kötü haberm var.
iyi haberim; reglim dünden önceki gün bitti ve ben 55kgyum..
kötü haber benim basenlerim hala geniş. :sinifsinif:

Tebrik ederim tatlım...Harikasın..:lepi: :lepi:
Lakin ben senin basenlerinin hala geniş olduğuna inanmıyorum.. Kadın dediğinin azıcık bişey bi baseni olur hem..

Kızlar sular içiliyor mu baküüm...???
Lunam hadi bakiim... Koca bi bardak su içmeye.. :içelim: :içelim:

Ben bu sabah tartıma çıktım ve oracıkta 64 görünce kesinlikle o tartının bozuk olduğuna kanaat getirdim..delikafadulden delikafadulden Tartıyı camdan atıcaktım az daha..
Böle manyakça bişey olabülü mü yaaa....:1ninca:

Çöpe ataydınnn..Yenisi bu gün gelmiyecek mi nasıl olsa?

Günaydııınn kızlaaaar, umarım iyi bir hafta geçiririz, zemuszemusbugün yine sıkı bir start yaptımmm umarım başarılı oluruuuz, flyy tartını nerden aldın bende düşünüyorum nasıl birşey alayım bilmiyorum

Canımcım hepsiburada'dan aldım ben.. Arzum'un yağ kas ölçerli filan güzel bişey.. Orda bir sürü var.. Bakaabilirsin ordan canım..

Sabah (saat 8:30 gibi) :

Yağsız tost
Domates
Şekersiz yeşil çay içtim.

Ev dip bucak temizlendi...

Ara:
Bir avuç kadar sarı leblebi,çekirdekli siyah üzüm,ceviz karışımı

Kızlar karnım şu an çok aç ama mideme bir şey girsin istemiyorummmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…