Günaydın kızlar,
evet büyük bir motivasyonla yeni haftaya başlıyoruz..
Derinim hoşgeldin.. Özlettin kendini nerelerdeydin baküüm sen.. Hadi bakalım yeni baştan başlıyoruz..
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz.. Hepberaber sütun gibi olucaz..
Bugün yeni tartım da gelicek.. Gerçi çıkıcak rakamdan korkmuyo değilim ama.. bide regl olucam bu hafta.. Kurban bayramına kadar durmak yok artık.. Kurban bayramında yeniden 58 olucam işallah..
Margharitam sen nasılsın? Dün akşam dua ettim senin için.. En kısa zamanda herşey güzel olucak canım..
Herkese çok güzel bi hafta diliyorumm canlarımm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım normalde kaçsın ki , 19 günlük hedefini merak ettiğim için soruyorum, bende ona göre hırs yapacağıımkaydirigubbakcemile2
inşAllah canım..Can-ı gönülden kutlarım canım...:dance:
Basen olayında ise: ''Accık ucundan göreydik'':CüvCüv:
motivasyonun takdire şayan...Herkese Merhaba. Umarım herkez haftaya güzel başlamıştır.Bugün itibari ile 67 kg ile haftaya başladım hedef bayrama kadar 62 kg alkisalkisalkis Bu hızla motivasyonumu bozmadan gidersem vericem inş.Gitsin doğum kiloları yaşasın zayıflamak Yaşasın eski kıyafetler alkisalkisalkis .Kilo verdikçe insanın kendisine güveni geliyor. 5 gün oldu lahana diyeti yapıyorum 2 kg verdim.Daha ne kadar lahana yerim o tartışılır tabi delikafadulden Ama toplam 16 ayda doğumdan sonra 20 kg oldu..Bütün arkadaşlar hadi gayret. Kadının başaramayacağı hiç bişey yoktur Sakın unutmayın..
kızlar beni de aranıza alır mısınız? SİGARAYI BIRAKTIM, 65 kg olmuşum.
bir aydır sigarayla uğraşan vücuduma bir şey demedim. gönlümce yedim içtim... ama şimdi artık başlamam gerek.
hemen neler yedim yazayım:
sabah: 1 kase süt, 1 avuç kelogs
ara: 1 çay, 1 kahve, 2 kuru erik
öğle: 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
ara: yarım elma
akşama da sebze salata uydurursam günü iyi tamamlarım di mi?
Herkese Merhaba. Umarım herkez haftaya güzel başlamıştır.Bugün itibari ile 67 kg ile haftaya başladım hedef bayrama kadar 62 kg alkisalkisalkis Bu hızla motivasyonumu bozmadan gidersem vericem inş.Gitsin doğum kiloları yaşasın zayıflamak Yaşasın eski kıyafetler alkisalkisalkis .Kilo verdikçe insanın kendisine güveni geliyor. 5 gün oldu lahana diyeti yapıyorum 2 kg verdim.Daha ne kadar lahana yerim o tartışılır tabi delikafadulden Ama toplam 16 ayda doğumdan sonra 20 kg oldu..Bütün arkadaşlar hadi gayret. Kadının başaramayacağı hiç bişey yoktur Sakın unutmayın..
kızlar beni de aranıza alır mısınız? SİGARAYI BIRAKTIM, 65 kg olmuşum.
bir aydır sigarayla uğraşan vücuduma bir şey demedim. gönlümce yedim içtim... ama şimdi artık başlamam gerek.
hemen neler yedim yazayım:
sabah: 1 kase süt, 1 avuç kelogs
ara: 1 çay, 1 kahve, 2 kuru erik
öğle: 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
ara: yarım elma
akşama da sebze salata uydurursam günü iyi tamamlarım di mi?
tebrikler ablasının prensesiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar size bir iyi bir de kötü haberm var.
iyi haberim; reglim dünden önceki gün bitti ve ben 55kgyum..
kötü haber benim basenlerim hala geniş. :sinifsinif:
yeni baskülün hayırlı olsun fulyamopuyorumnanaktanBugün yediklerimi yazayım bende..
Sabah: 1 kaşık kadar lor peyniri, 1 poğaça kadar karışık bişiiler ortaya(mecburiyetten, almayın dedim almışlar...), domates salatalık, 1 çay kaşığı kadar kuşburnu pekmezi
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 bardak hazır çorba brokolili, 5-6 adet galeta
Ara: sütlü nescafe
Ara: yarım elma, yarım armut, yarım mandalina
Akşam: 1 kase lahana çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
Bu arada tartım geldi.. Akşam tartıldım haliyle.. Ama yine de kötü bir sonuç.. 64,7 çıktım...mafoldumben mafoldumben
Regl şişkinliği bitince bi 62ye filan düşerim heralde.. hedefim kurbana kadar yeniden 58 olmak.. İşallah işallah.. Artık alsalar da ayıp olcak deseler de yemicem poaça filan.. aaaa bu ne be...:1ninca:
selam canlarım...
harikasınız hepiniz...ama benim diyet yapma motivasyonum sıfır((
57 de takıldım kaldım(((amaaaa kafam bir bozulursa 50 den yukarısı kurtarmayacak:)))))))
bu arada benim kilo çizelgem niye görünmüyor ki:uhm:
yeni baskülün hayırlı olsun fulyamopuyorumnanaktan
benim tanıdığım fulya değil 58,55 olur...
bu arada benim kilo çizelgem niye görünmüyor ki:uhm:
Fulya baskülün hayırlı ve UĞURLU olsun iyişallah...Benim simbo bana inan uğurlu geldi,darısı senin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?