60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay tebrikler ne kadar azimlisin!

ben.... ben...mafoldumben

daha ilk günden bozdumm. akşam yurtdışından misafir geldi, yemeğe götürdük. bendeniz mezelerle başladım, salata yedim. ama şaraba hayır diyemedim. :içelim: :a015:

İkinizi de oldukça kararlı gördüm.Ne güzel...Hoşgeldiniz aramıza....a.s.

Teşekkür ederim.Herkese kararlı zayıflamalar dilerim :lepi: Bu sabah yanımda lahanamı getiremedim klava: Sabah 1 elma yedim öğlende çorba pilav nohut salata var ama ben sadece çok az nohut ve salata yicem ekmeksiz ve yağsız tabiki akşamda evde yersem belki çok az salata yerim.

flyyy süper gidiyorsun canımm bravoo,
hımm ben dün dışarıdaydım o yüzden az yedim ama yedim;
sabah biraz peynir 4 adet altınbaşak
arada yeşilçay
yarım dido
öğle bir açma(
akşam ,şebzeli mücver iki tane ,patlican salatası, çok az da çorba
yatmadan önce yeşilçay

Poff ben de geldim kaç gündür misafir olarak okuyordum başlığınızı. Boyum uzun kurtarıyor. 1.73 falanım 3-4 kilo vermek istiyorum çok değil ama veremiyorum. çook hızlı kilo verebilen ve çook hızlı alabilen bir yapım var. 1 hafta yemesem hemen veriyorum ama 3 gün ipin ucunu kaçırsam alıyorum. Yemek istediğim bir şey aklıma takıldıysa pek hakim olamıyorum kendime ve bütün gün okulda falan dışarıda oluyorum kahvaltı, öğle yemeği, aralar hatta bazen de akşam yemeğini dışarıda yiyorum hep hazır hep hazır. biri bana da fikir versin ne yapmalıyım. Bir de ilk verdsiğim 4-5 kilonun su olduğunu biliyorum yani ben 1 hafta yemeyip sonra su içince geri alacağım kilolar istemiyorum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:1hugözlemişim bunlar onun için)

fulyacığım baskülünü güle güle kullan memnun kalırsan sonra ben de alayım... a.s

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:1hugözlemişim bunlar onun için)

fulyacığım baskülünü güle güle kullan memnun kalırsan sonra ben de alayım... a.s

canım benim.. Bende seni özledim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şimdilik gayet memnunum canım.. Bi arıza çıkarmazsa gayet güzel.. Ve 3 yıl garantisi varmış canım.. O bakımdan tavsiye ederim..yerimseniben

Azıcık şaraptan bişey olmaz canım.. Bende haftasonları 2 kadeh bişiiler içiyorum..kaydirigubbakcemile3

Güzel güzel maşallah..yerimseniben

Sağol tatlım.. öğlen biraz bozulmuş görüyorum ki.. Ama bugün bende senden alta kalır bi yanım yok..:1ninca:

Hoşgeldin aramızaa...

bugün yidiklerim..

Sabah: 1 poğaça, azıcık beyaz peynir, domates, salatalık
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, ufacık bir parça börek, çok çok ufak bi parça tıvık şnitsel, çeyrek kadar elma
Ara: 1 magnum beyaz:1ninca:
Akşam:1 kase lahana çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: yarım elma, yarım porkatal, çeyrek muz..

Toplamında 1043 kaloriymiş aşşa yukarı.. Eh donduumaya rağmen yine iyi...:icecream: kaydirigubbakcemile3

tamam o zaman canım en kısa zamanda ben de alayım...internetten almak garanti ile ilgili bir sorun çıkarır mı acaba...sanki arızalanırsa yaptırmak daha zor olur gibi geliyor... :uhm:

arada oluyor böyle kaçamaklar yahumm önemli olan devam ettirmemek, iyi gidiyorsun iyi, akşam dengelemişsin neticedekaydirigubbakcemile5

kizlar banada yardimci olsaniz ben daha yeni üye oldum ve ZAYIFLAMAK istiyoruma.s.

Hoşgeldin aramızaa...a.s.

tamam o zaman canım en kısa zamanda ben de alayım...internetten almak garanti ile ilgili bir sorun çıkarır mı acaba...sanki arızalanırsa yaptırmak daha zor olur gibi geliyor... :uhm:

Onu bilemicem tatlım ama çıkarmaz heralde bilmem kiii...:sm_confused:

arada oluyor böyle kaçamaklar yahumm önemli olan devam ettirmemek, iyi gidiyorsun iyi, akşam dengelemişsin neticedekaydirigubbakcemile5

Sağol canım.. Evet 500 gram vermiş çıktım sabah..zemuszemus zemuszemus

Günaydınlarrr..

cok tesekkurler kizlar
ben bu arada rejime 26 ekimde basladim 72kilo bugunki kilom 67 aslinda ben bu kiloyu bir haftada verdim snra rejim yapamadim ve simdi kendimi tekrar gaza getirmek istiyor kedefim 50 kilo bu arada boyum 1.62

Slmlr kızlar . . .

Nette sorun söz konusuydu dahil olamadım bi müddet . . .
fiucanım 55 NE DEMEK çok memnun oldum çok . . .
tebrikler . . . :içelim:

orta yolu bulmaya gayret ediyorum . . . :çok üzgünüm:

ben bugun yediklerimi yaziyim bari sabah bir armut öglende bi parca börek suyla birlikte yedim aksamda altidan önce yemeyi dusunuyorum kolay manti cok az yiyecegim tabiki baskada bisey yok.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…