60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

flycım,
ben tuttum bu baskülü..
hem arzum da güvenilir bi rmarka...
bence işiniz görür
fiyatı da uygun

sen al bu tartıdan sana gelcem kasımı,yağımı ayırttırmaya opuyorumnanaktan

Tamam canım beklerim.. Evet siparişimi de verdim.. Hayırlısı olsun.. Ay gelene kadar bir kaç gram versemde bari çok şok olmasam tartılınca..delikafadulden delikafadulden

Yok canım.. 2-3 günlüğüne gidicem.. Unuturmuyum hiç...yerimseniben yerimseniben

lunapiena sıkma canını , bende tatlı hastasıyım inanırmısın neredeyse diyete başladığımdan beri abur cuburlar rüyama giriyor, özellikle magnum fıstıklı çikolata ahh ahh, ama hiç kaçamak yapmadım henüz bir on gün daha geçsin ufak bir parça ödül verebilirim başarılı gidersem tabiki. evde o yüzden bulundurmuyorum hiç gerçekten evde bulununca kötü, ama incecik olacağın, 36-38 bedene kavuşacağın o ulvi günleri düşüün , yetiyor iştah kesmeyeopuyorumnanaktan

ya kısllaaar biliorum ilk günden cok oldum ama malum yarın baslıorum ya diyete herseyini planlayayım istiorum. siz spor olarak neler yapıorsunuz diyetle es zamanlı olarak?

hayırlısı olsun canım..
bence de azıcık kg ver de yeni tartıya ayıp olmasın delikafadulden
bence senin tartı bozuk ve o tartıda 60dan fazla çıkmıcaksın

ya kısllaaar biliorum ilk günden cok oldum ama malum yarın baslıorum ya diyete herseyini planlayayım istiorum. siz spor olarak neler yapıorsunuz diyetle es zamanlı olarak?

cardiyo ve strechingi beraber yapmak en etkilisi.
cardıyo olarak yürüyüş ve ya evde aerobik yapabilirisin.
streching olarak ben pilates yapıyorum. bölgeselyer egzersizleri, callanetics yapabilirsin.

yürüyüş ile birlikte yaptığında çok daha tesirli ve motive edici sonuçlar alırsın, ben hatfada en az üç gün yaklaşık birer saatlik yürüyüşler yapıyorum

hımmmm.... yani işi sıkı tutsam ii olcak ben hergün her ne kadar diyet yapmasam da günde 40-45 dakka tempolu yürüyorum ve günü en fazla 100 mekikle kapatıorum bundan sonra diyetle beraber olarak yaşam tarzımda olabildiğince aktif olayım da kurtulayım su fazlalardan yaaa. pardon hep beraber aktif yaşayalım da kurtulalım su fazlalardan vereliniortak

hayırlısı olsun canım..
bence de azıcık kg ver de yeni tartıya ayıp olmasın delikafadulden
bence senin tartı bozuk ve o tartıda 60dan fazla çıkmıcaksın

AAAMİİİİNNNN!!!!!:Saruboceq: valla bende çok daha fazla çıkıcam diye korkuyorum ne biliim... Pazartesi elimde olur heralde bakalım..

Eve gelince spor yapiim dedim ama 10-15 dakka anca yapabildim.. Aslında baya hevesli ve enerjik başlamıştım ama sonra baya kötü oldum.. Tansiyonum mu düştü ne oldu bilmem.. Yarım bırakmak zorunda kaldım.. Biraz esneme hareketleri yapıp bıcıya attım kendimi.. Hala dizlerim titriyordu.. Neyse ne yedim bugün baküümm..

Sabah: 1 poğaca, az peynir, domates, salatalık, 2 tk. kadarda kuşburnu pekmezi.. (Valla kahvaltıda pek kasamıyorum, çünkü yoksa gün içerisinde çok acıkıyorum.. Vazgeçemiyorum sağlam bi kahvaltıdan..)
Sonra öğlen: 1 lahmacun
Ara: yarım elma, yarım armut
Akşam: 1 elma ile 3 kaşık yoğurt

Ben Nisan ayında 64 kilo ile başladım rejime (hatta 64,5 diyebilirim),yaklaşık 4-4,5 ayda 11 kilo verdim ve 53,1 kilo oldum.Son bir ayda maalesef 700-800 gram aldım.Bu sabah 53,9'dum.Hedefim 50 kg olmak..

Uygulamalara gelince baharda ve yazın düzenli yürüyüş ve bazı ev egzersizleri yaptım diyebilirim.Sabah akşam sirkeli-su,diğer zamanlarda da 5'i 1 yerde ve yeşil çay tükettim.Akşamları 19:00'dan sonra birşey yemedim.Bir de rejime başlarken aşırı tatlı krizlerim vardı.Bunun için bir ay krom takviyesi aldım.Beyaz ekmek,hamur işi,tatlı vs..tüketmemeye çalıştım.(Arada kaçamak oldu tabii)..Şimdili aklıma gelenler bunlar...

Canımcım ben şu an bazı kıyafetlerde 36 bazılarında 38 bedenim zatennnn...Ama o 50kg'yi görmek istiyorummmm...kaydirigubbakcemile2

Flycım çok hafif bir gün geçirmişsin:lepi:.Bu saatten sonra sakın bir kaza yapma emi...kaydirigubbakcemile3

sana el atıcam ben:)
bak güzelim sabah kahvaltıyı sıkı tutunca cidden gün boyu pek acıkmıyorsun. ama poğaça ile kahvaltı olmaz.. tatlı ile de kahvaltı olmaz.
kahvaltıda lifli gıda ve protein alırsan daha az zorlanırsın diğer öğünlerde..
mesela yumurta yemeni öneririm kahvaltıda sana..
poğaça gibi margarinli,beyaz unlu şeyleri azıcık çıkar hayatından.onun yerine simit ye daha iyi..
ama en iyisi.. bak uno light sandviç ekmekleri var pembe paket. benimki diyet yaparken ona akşamdan hazırlıyordu onlardan. içine peynir,domates,maydonoz koyuyordu. buzdolabına atıyordu. sabah götürüyordu çayla yiyordu.bir dene.. çok tok tutma özelliği var o ekmeğin..üşenme şu kahvaltıyı hazırla aksamdan..
sen güne sakat başlıyorsun..
kan şekerini tüm gün dengesizleştiriyorsun..
şöyle bir plan istiyorum senden
sabah kahvaltını dediğim gibi yap.
öğlen işte ne bulursan az ye..abartmadan
aksam için de bir gün önceden sebze yemeğini yap,gelince ye.. geçiştirme..hiç görmedim bi gün de pırasa yemiş,taze fasulye yemiş,patlıcan yemiş...
1kg sebze pişirsen en az 2 gün yersin.. yogurt ye yanında ..hatta bir ince light ekmek bile ye..
aksamları elma ile yogurt yiyosun. sonra acıkıyosun haliyle.. elinin altında abur cubur var..saldırıyorsun onlara çünkü gözün dönüyo.. ben olsam ben de saldırırım..
yogurtlu elmadan ööğün olmaz ancak ara öğün olur. illa canın yogurtlu elma yemek istiyosa içine 3-4kasık müsli at ki tot tutsun..

Son düzenleme:

Yapmadım Lunam.. hihi..zemuszemus zemuszemus

Haklısın tatlım biraz dengesiz yiyorum.. Öğlenleri ofiste geçiştiriyorum artık pek dışarı çıkmıyoruz çünkü.. Biraz daha düzene sokucam canım menülerimi.. Tavsiyelerini de mutlaka göz önünde bulundurucam tatlım. Teşekkürler..opuyorumnanaktan

aaa kimsişlerrr yok...

Evet... Nerdesiniz kızlarr.. dökülün bakiiimmm.. yoklama istiyoruz...kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese.. öğlen olmuş ama..

slm prenses . . .

akşamları hafif yeme stratejisindeyim bende ve eve yürüme ile birlikte . . .
sabah ve öğlen sıkı yiyiyorum . . .

sabah 1 simit biraz leblebi bazen yumurta öğlen etli pilav ya da tavık ( fılayım tavık der kaydirigubbakcemile3 :asigim: ) dürüm köfte ekmek falan ve asla porsiyonları abartmıyorum ama akşam sadece gevrek K kardan yarım yağlı sütle ve ortalama 2 km yürüyüş ile birlikte 9 kat çıkıyorum . . .

ne dersin prensesim ?

merhabalar kızlar.. ben sürekli başlıyıp bırakanlardanım aam a artık kararlıyım.. inşallah devamm.. bende yediklerimi yazım bakalım nediceksiniz :) sabah iki dilim kepekli ekmek, kibirik kutusu kadar peynir ve bir domates yedim sekersiz çay ile.. sabah öğle arası bir elma yedim.. öğlen de iki dilim kepek ekmek arası peynir domates yedim çünkü işyerinde hiçbişey bulamıyorum hep pide pizza tarzı nasıl yed
klerim kızlarrr???

bence süper
kesin çok işe yarıcak

bence güzel...

Selm kızlar bugün öğlen oğlumun okula gittim.Sabah da biraz iş güç,o yüzden yazamadım.

Ben de her sabah ve akşam sirkeli sıcak suyumu içiyorum.Bu sabah :

1 adet yumurta
1 kk kadar peynir
2 çay kaşığı kadar vişne reçeli
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Dışarıda olduğum için bu saate kadar bir şey yemedim.Birazdan gidip Nesfit yemeyi düşünüyorum..

Fakat tatlı krizlerim felaket bu sıralar.Biraz önce krom hapı aldım gene.Rejime başlarken çok faydasını görmüş,hatta bittikten sonra da aylarca tatlı problemim olmamıştı.ıyişallah gene faydalı olur.Yarın sabah başlayacağım ...

bence süper
kesin çok işe yarıcak

bence güzel...

güzelmi gerçekten.. yaa hiç yapamıyorum ben hep yarım kalıyo.. ama bu kez devamm.. a.s sabah akşam sirkeli ballı su içiyorum birde.. margherita sen baya tecribelisin sanırım biraz okudum yazdıklarını.. sence böle kilo verebilirmiyim başka tavsiyelerin varmı??a.s.a.s.

hadi bakalım. çok istikrarlı gördüm seni..
seni gördükçe ben de 50 kg hedef koymak istiyorum ama bana daha erken..
sabah tartıldım reglim bitmeden 56 kgyum. son 3kg diyorum şimdilik. 53 olunca belkı ben de 50ye göz dikerim..

biraz fazla peynır ekmek tarzı olmuş ama pizza,falan yemekten iyidir..
sebze yemeği götürme şansın yok mu işe
ya da k flkakes , nesfit,müsli tarzı şeyler yesen...
bu şekilde de olur ama bıkarsın bi süre sonra..

menü
sabah kepekli tost
3 zyetın

öğlen müsli,yogurt,elma

aksama da tarhna yaptım. canım yemek istemiyor bişi..
1 dilim ekmekle onu içicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…