günaydın kızlar..
kimsecikler yok mu?
çok boşladnız burayı
ben 1 kg aldım ...
sorma ama vericem 2-3 gune inşAllah..aaaa oldumu güzelim yaaa...vermen gerekirken almışsın...:)))
burdayım canım ben de seni öpüyorum..Merhaba kızlar..
Şu sıralar işlerim çok yoğun o yüzden pek giremedim.. 2 gündür şu nohutl detoksu yapıyorum.. Dün arada azıcık meyve yedim.. 500 gr vermişim.. bugünde arada 1 adet galeta yedim.. Midem kötü oldu.. Bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.. Bittikten sonra da çok dikkatli devam edicem işallah.. Ağırlıklı olarak yoğurt yemeyi planlıyorum.. Bakalım.. En kısa zamanda yeniden 58 i görmek istiyorum.. Bu sabah 62,6 çıktım..
Hepiciinizi kocaman öptüm...
Not: Margharitamm, canım nasılsın?? Merak ettirme kendini..opuyorumnanaktan
selam
listeyle yaptığım diyetimin bugün 2. haftasına girdim... listeyi hazırlayan doktor tartılmaya 3 hafta sonra izin veriyor, verdiğiniz kiloları giysilerinizden kendiniz görün diye öneriyor. gramlarla uğraşıp yalancı kilo alıp vermelere kanmayın diyor. Bu nedenle 3 hafta sonra tartılacağım nasipse... çok açlık çekmiyorum.. açıkçası yemeklerde de gözüm kalmıyor.. kaç sabahtır yanımda kahvaltıdaa melemenler, çeşit çeşit simitler, peynirler, poğaçalar yeniyor, öğlenleri lahmacunlar, pideler yeniliyor ama canım çekmiyor.. bakalım...
bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1dilim ekmek, 5-6 yeşil zeytin, peynir domates
ara 1 elma 2 ceviz
öğlen 4-5 kaşık lahana yemeği ve yoğurt
ara 3-4 kaşık yoğurt ve elma var..
akşam 1 porsiyon ızgara et, salata ve 1 dilim ekmek olacak..
öğle tatilinde 40 dakika tempolu yürüdüm..
aralarda bolca su ve metabolizma çayı içiyorum...
sevgilerle...kaydirigubbakcemile3
uff ya kılo alıyorum ben..
fil gibi yiyorum cunkuuuu
56bucuk oldum...
1.5kg aldım ve önumuz bayram annem telefonda sen gel bir hele,neler neler yedircem diyor...
herkes kg al kg al dedi durdu..
nazara mı geldim ne..
(sanki yemeden aldım)
canım yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi...duygularıma tercüman oldun...(tabii annenin telefonda konuştuğunuz kısmına kadar olan cümlelerin için konuşuyorum...:roflol: )annem bile fazla yediğimi kabul ediyor...benim özellikle son birkaç gündür yediklerimi inan çok kilolu insanlar bile yiyemiyordur...bu iştah nereden geliyor anlamıyorum...:kedi: biraz annemin de suçu ama neyse...yapmasın yemeyeyim...a.s
bu akşamdan itibaren bu gidişe bir dur demeye karar verdim...bakalım ne olacak...
canım bu arada sen nasıl oldun...sanki moralin daha iyi gibi geldi bana...umarım öyledir...:1hug:
hoşgeldin..
geceleri atıştırmak cinayettir..
bir de 4 te uyumak hiç iyi bir yaşam biçimi değil çünkü o kadar geç yatmak, metabolizmanı yavaşlatır ve kg vermeni engeller..
bence işe ilk olarak erken yatmakla başlamalısın..
daha sonra buzdolabina biraz tam tahıllılardan,yarım yağlı süt ürünlerinden,yagsız etlerden,bol bol bol da sebze , meyvelerden alışveriş yapabilirsin..
kolay gelsin ...
anladım cnm..
pek iyi değilim güzelim..
bugun psikayatrise göründüm. major depresyon teşhisi kondu.yaşına göre çok ağır bir depresyon geçiriyorsun , dedi doktor.cynbalta verdi..tedaviyi aksatmamalıymışım mutlaka..ama ben iyi hissetmiyorum kendimi.. sanki daha kötüyüm.
ilaca basladım. bayramdan sonra kontrol var bakalım..
kizlar iyi günler kac gündür giremiyorum, benim kucuk oglan hastalandi rejime ara verdim birtek beni emiyor istahi sifir vitaminini sütten alsin dedim. zayifladi kurban oldugum göze geldimafoldumben
bu arada verdimmi kilo aldimmi bilmiyorum dartiya cikmaya bile korkuyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?