60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim iyiyim..Canavarı uyuttum,biraz nefes almaya çalışıyorum..Sen nasılsın....

ne güzel canım kendine biraz zaman ayır...ben pek iyi değilim...MR çektirmiştim bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum.....sonuca dün bakmayı unutmuştum...bugün de kelime kelime arayınca sonucu pek hoşuma gitmedi...annemle biraz telaşlandık...annem bayramdan sonra gidelim diyor ama bilmiyorum...

Canım çok geçmiş olsun..Belinden değil mi...Ah bilmezmiyim o ağrıyı,acıyı...İhmal etme mutlaka tedavini sonuna kadar ol canım...Tekrar geçmiş olsun...

arkadaslar merhabaaaaaaaaaaaaaaa araniza yeni katildim banada yardimci olun.69 kiloyum 170cm boyum var bir 1senedir 1 kilo verebildim sadece ne yaparsam yapiyim veremiyorum degisik cozum yollariniz varmi.lutfen yardim edin banada

Beyin mi??? ...NEDENNNNN???...

yani bilmiyorum aslında beyinle ilgili bir şikayetim yok...şikayetim göz altında ağırlık,uyuşukluktu...zaten bir yılı geçmişti şikayetim...şimdide polipoid kitle lezyonu felan yazıyor biraz korktum...gerçi sağ maksiller sinüsteymiş...sonucu okuyup okuyup kuruyorum işte...seni de telaşlandırmayayım canım...merak etme iyiyim...kaydirigubbakcemile3

Canım ya eşim uyumasaydı hemen sorardım ona...Gönlünü ferah tut ama sakın ihmal etme derincim.Göz altında uyuşukluk-ağırlık bana çok ilginç geldi.Hiç duymadım desem yeridir...Neyse ama ne olur en kısa sürede doktora görün hayatım,beni de bilgilendirirsen sevinirim...

Tekrar geçmiş olsun....a.s.

Ben yatağa...ıyi geceler canımmmm...kaydirigubbakcemile3

iyi geceler lunacığım...bazı şeyleri başımıza gelince öğreniyoruz...ben de daha önce duymamıştım...çok teşekkürler ince düşünceli arkadaşım...kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan :asigim:

Derinim geçmiş olsun.. Hayırdır işallah.. Biran önce doktora git ihmal etme olur mu.. Bak şimdi bende telaşlandım.. Dikkat et kendine tatlım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Margharitam... Nerdesiiinnn??? Gittin mi evciine? Nasılsın? İyi oldun mu biraz???

Günaydın kızlar... Ben başladığım yere geri döndüm.. Sabah 64,5 çıktım.. mafoldumben mafoldumben Gerçekten çok üzgünüm.. Hep sporu bıraktığım için oldu bunlar. Bayramdan sonra yeniden başlayacağım mutlaka.. Düğünümde incecik olucaktım güyaa...senağlama senağlama

benim boyum 163cm, kilom 69, yasim 21...... 4ay önce dogum yaptim.... offf offff su kilolar bi gitse ne güzel olcakkkk

canim benim canim ögretmenim.... ögretmen günün kutlu olsun allah sizi basimsizdan eksik etmesin iyiki varsiniz siz olmasaydiniz biz su an bu yazilari bile yazamazdik belki..... cok öptümmopuyorumnanaktan

sositososito mavibenegim bak canm benim hemserimisiz cok sevindim

BEBEĞİM hoşgeldin aramıza canıma.s.
güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim...
sevgili hemşehrim,henüz çok gençsin ve kilon çok da abartılı değil(iki defa doğumdan 85 kiloyla çıkmış,şu anda 57 kilo olan biri olarak söylüyorum:)abartısız ve dengeli beslenir biraz da spor yaparsan yaza kadar kilo sorunun falan kalmaz...Allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah

DERİNİM geçmiş olsun bitanem...lütfen dikkat et kendine ve gelişmelerden haberdar et bizi...çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan

gerçek kilo sabah tuvaletten sonra ve kıyafetsiz tartılma sonucu görülen kilodur...
hepimizde akşamları 2 kiloya kadar fark ediyor tartıda...yani 68 kilosun canım...

tabiki düğününde incecik olacaksın bitanem...
birazcık umudunu kırılmış gördüm sankihımmm...kızarım bak sanaopuyorumnanaktan
hadi bakalım fulyacım,bayramı falan beklemeden,hemen düzenliyorsun beslenmeni...daha önce başardın,tekrar başarmaman için hiç bir sebep yok değil mi canımın içikaydirigubbakcemile5

selamlar,

bugün diyetimde 15 günü tamamladım.. 3. haftaya girdim..

sabah 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, 5-6 zeytin ve bol yeşillik yedim

ara 1 mandalina, 7-8 badem

öğlen haşlanmış tavuk ve patates

ara 2 form bisküi ile 1 kase yoğurt

akşam yumurtalı ıspanak, 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek olacak...

yarım saat yürüyüş ve bolca su da var...

Derinim geçmiş olsun.. Hayırdır işallah.. Biran önce doktora git ihmal etme olur mu.. Bak şimdi bende telaşlandım.. Dikkat et kendine tatlım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

DERİNİM geçmiş olsun bitanem...lütfen dikkat et kendine ve gelişmelerden haberdar et bizi...çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım...ilk şoku atlattım...doktora bayramdan sonra gideceğim...bugün grev vardı zaten...dün lunayla konuşurken yeni araştırmıştım anlayabildiğim kadarıyla da önemli bir sorun var gibi geldi bana biraz kötüydüm yani...o duygu yoğunluğuyla da biriyle paylaşmak istedim...yoksa sizleri de telaşlandırmak istemezdim...daha ablam bile bilmiyor...söyleyip onlarında bayramda keyfinin kaçmasını istemedim...doktora gidip gerçek sonucu öğrendikten sonra tedavisine bakacağız artık...ben de sizi çok öpüyorum...moralim de gayet iyi merak etmeyin...opuyorumnanaktan

yok olmuyor
bir aydir devamli spora gidiyorum, gene kilomda degisiklik yok, sik sik da yemeye basladim ama gitmiyor. delirmek üzereyimklava:

Canım aplam.. Teşekkür ederim.. İşallah bakalım.. Bi spora başlasam yeniden olacak..:1ninca:

Canım benim dikkat et kendine.. Mutlaka haber ver bize olur mu??opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok olmuyor
bir aydir devamli spora gidiyorum, gene kilomda degisiklik yok, sik sik da yemeye basladim ama gitmiyor. delirmek üzereyimklava:

Sevimli arkadaşım.. Kilonda değişiklik olmasa bile eminim ki sıkılaşmışsındır ve zayıflamışsındır.. Sabırlı ol ve vazgeçme.. emin ol emeklerinin karşılığını alıcaksın canım..

herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....

selam..

diyetimde 3. hafta programına geçtim..

bu sabah 3. hafta listemde haftada 1 gün verilen yarım simitimle domates ve peynir yedim..

ara 5-6 badem

öğlen bolca ızgara balık, 1 dilim ekmek ve yine bolca yeşillik..

ara 1 meyve olacak

akşam 1 kase çorba ve 1 kase yoğurt planlıyorum..

herkese iyi bayramlar diliyorum...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi bayramlar

bayramın ilk günü çok yoğun geçmiyor. kurban telaşından ilk gün kimse pek bir yere gidemiyor. yarın ve sonrası ziyaretler yoğunlaşır.

sabah 1 dilim kek ve 1 bardak sütlü neskafe

1 saatlik sabah yürüyüşü...

ara 1 mandalina 2 ceviz

öğlen et kavurma (aslında ızgara olmalıydı ama bayram olduğu için bu seferlik kavurma yedim), salata, 1 dilim ekmek

ara 1 kase yoğurt ve elma

akşam karnıbahar kapuska ve yoğurt olacak..

sevgilerimle..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…