çok geçmiş olsun canım...ama bu arada bir yandan ilacını kullanırken bir yandan da kendine yardımcı ol...olumlu düşünmeye çalış...bilinçaltı ne düşünüyor ne söylüyorsan onu hayata geçirirmiş...ben kendimi kötü hissediyorum,mutsuzum vb.cümleleri içinden bile düşünme...olumlamalar ile yazıları internetten bile okuyabilsin...faydası olacağını düşünüyorum...sanırım daha işe giremedin o da sen de baskı oluşturuyordur...ama önemli olan olaylara bakış açımız işte...çalışmadığın zamanı bir fırsat olarak görüp nasıl olsa işe gireceğini ve bir daha bu kadar boş zaman bulamayacağını düşünüp en güzel şekilde değerlendirebilirsin...bak bayram geliyor sevdiklerinle zaman geçirmekte iyi gelecektir bir tanem...sana çok yardımcı olmak istiyorum ama elimden de pek birşey gelmiyor...:1no2: sadece dualarım seninle bunu bil seni seviyorum...kaydirigubbakcemile3
Fiucum ne oldu sana be güzelim...Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm hayatım..Şu an kendini kötü hissetmen çok doğal.Çünkü yaşıyorsun,birebir içindesin bu durumun canım.canım çok sağol inan bana..
artık kurtulamayacagımı düşünüyorum. sürekli endişe,karamsarlık,olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp,hayal edip kendini üzme,gelecek hep karanlık, ilaca başladım mahvediyor beni.. alışma evresi böyle olcakmış bilmiyorum napıcam..
sanki bir ömür böyle geçecek..
dualarını eksik etme
ben de seni seviyorum..
Fiucum ne oldu sana be güzelim...Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm hayatım..Şu an kendini kötü hissetmen çok doğal.Çünkü yaşıyorsun,birebir içindesin bu durumun canım.
Belki bize anlatmak istemiyorsundur bunu saygıyla karşılıyorum ama mutlaka seni bu psikolojiye sokan bir şey ya da bir şeyler oldu sanırım.Ya da bu rejim psikolojisi vücut kimyanı mı bozdu..
Ama ne olursa olsun canım lütfen şunu asla unutma bu geçici bir durum ve bu günler geçecek.Kendini ne kadar kötü hissedersen hisset hep bunu düşün ve kendine sürekli bu günler geçici diye telkinlerde bulun oldu mu?
Bir de bence buralarda durma.Git canım annenin yanına.Kimse seni onun kadar sevip kollayamaz.Git üç kere kokunu çek içine bak nasıl iyileşiyorsun,kendini iyi hissediyorsun hemen...
Bir tanem tekrar yazıyorum bu durum kesinlikle geçici tamam mı,şu an hayatında belki bir kış mevsimini yaşıyorsun ama unutma bütün kışların sonu elbet bahara varır canım.
İlacını çok düzenli kullan ve hep güzel şeyleri düşün birtanem...
Her konuda bize rahatlıkla yazabilirsin tamam mı...
Seni çokkk öptüm...kaydirigubbakcemile3
yarın aksam eve gidiyorum lunacım..
bugun ilaçla 3.gunum. berbat durumdayım.iştah sıfırlandı. daha kötü oldum ilaçla halbuki iyileşmeyi umut etmiştim. umarım ilk günler vucudun alışması durumudur..
canım çok sağol inan bana..
artık kurtulamayacagımı düşünüyorum. sürekli endişe,karamsarlık,olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp,hayal edip kendini üzme,gelecek hep karanlık, ilaca başladım mahvediyor beni.. alışma evresi böyle olcakmış bilmiyorum napıcam..
sanki bir ömür böyle geçecek..
dualarını eksik etme
ben de seni seviyorum..
bitanem...içim acıyor yazdıklarını okudukçamafoldumbenyarın aksam eve gidiyorum lunacım..
bugun ilaçla 3.gunum. berbat durumdayım.iştah sıfırlandı. daha kötü oldum ilaçla halbuki iyileşmeyi umut etmiştim. umarım ilk günler vucudun alışması durumudur..
Benekli aplam ve bütün diğer örtmenlerim... Hepinizin örtmenler günü kutlu olsun... İyi ki varsınızz.z..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Biraz önce okuldan geldim...Sınıfta çokkk güzel,bol kekli-börekli ve çiçekli bir öğretmenler günü kutlaması yaptık.opuyorumnanaktan
Ben de Canım beneğiminkaydirigubbakcemile3 ve dünyaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruma.s..Allah hepsine sağlık,sıhhat ve enerji versin...opuyorumnanaktan
mavibeneğimmm öğretmenler günün kutlu olsun... kaydirigubbakcemile3
benim boyum 163cm, kilom 69, yasim 21...... 4ay önce dogum yaptim.... offf offff su kilolar bi gitse ne güzel olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?