60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ışığa karşı çektiğiniz için bi miktar karanlık çıkmış tabi fibuşum şakkıdı evini ben sevdim . . .

koridorunuzdaki hoşluğuda beğendim . . . gamyoncuiremsu

ceyiz işine devam ediyorum fibuşum yani birinin olması mühim değil daldım bi defa bu dünyaya . . .
Biev in kampanyası var mesela yılbaşına kadar aldığın 2. ürün %50 indirimli . . . :asigim:

Bizde bu başlıkta kilo-diet haricinde tüm konulara değindik . . . :hulya:

Fibuuuşşş evini çok sevdim ben... Sade ve şık.. Tam benim kalemim.. Sevdim.. Güle güle oturun işallah.. Sağlıcakla, mutlulukla...:asigim:

Zabının nerdesin kız?? seni kaçak seniii... yirim seni ben tımammı...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Ben biraz üşütmüşüm malumunuz hala soğuk algınlığıyla savaşıyorum.. Bugün de 15 gibi çıktım işten. Geldim yattım..

Zeynozuzu hoşgeldin bu arada.. Sınırlı değiliz biz.. Herkese kapımız açık..a.s.

herkesee selamlarrr:)) ben 3 gün önce tekrar diyete başladım 71 kiloydum şuan 68 kiloyum malesef spor yapamıorum hemde hiç olmadığım kadar hareketsizim sürekli ders çalışıorumm...günde iki öğün ancak yiyorum ama 5 6 kupa 5 1 çayı içiyorum ayrıca lw6090 kullanıyorum.. ama mesela az önce 1 dilim pizza yedim..acaba aynı anda elma sirkelii sandolaz sakızı nıdamı kullansam..birde şu kilo baremi çokk tatlıı bende istiyorumm nasıll yapıcazzz:))))) diyet yapanları seviyorum gurbette kalmış hemşerii gibi bir durum opuyorumnanaktan

canım dişlerinden memnun kalda borcu nasıl olsa ödenir...benin daha ağrıyan dişlerim var...doktor bir sorun yok diyor...oraya bir dolgu bir çekim yaptı hala ağrı geçmiyor üzerine basamıyorum bile...:çok üzgünüm:

canım teşekkür ederim ben de zaten sadece Kemal Kükrer in elma sirkesini içebiliyorum...bu bitince ballısını alırım hatta dur biraz sonra hazırlayıp içeyim içtikçe de sen aklıma geleceksin kesin...yerimseniben

şu yemek meselesine gelince aç kalmayacağımıza sevindim...:dance: zaten ben senin becerikli olduğunu tahmin ediyordum merak etme sen...gönüller bir olsun soğan ekmek bile davet sofrası gibi gelir insana... o da bizde var zaten...:1hug:

clipsoya gelince bizde de var bir tane ama daha kullanmadık...anneme daha önce bir kaç kere kullan demiştim ama ortaya çıkarmadı...dur hatırlatayım da kullansın...o diğer düdüklülerden daha çabuk pişiriyor sanırım...artık sana sorarız...iyi ki dedin...sırnaşık şey

tabii canım ama sen onu pişiriyordun zaten...böylece ne kadar uzun süredir mantar çorbası yapmadığın ortaya çıktı...a.s bu arada çok özledik seni nerelerdesin...kimse kalmadı zaten...yine bizim ekibi bir araya toplayalım...böyle olmuyor...kaydirigubbakcemile5

fibulacığım sen de hoşgeldin...opuyorumnanaktan seni hiç unutur muyuz evlendin sen bizi unuttun...:çok üzgünüm: bu arada evin çok güzel güle güle huzurla oturun inşallah...koridora ben de bayıldım...çok yaratıcısınız valla...yerimseniben benim hiç aklıma gelmezdi...

Derinim bitanem.. Başka bi doktora daha mı görünsen acaba?? Nasıl olur da ağrır ama bişii olmaz anlamadım ki.. Diş çok hassas bi durum.. Yaşayan anlar yanii...:sm_confused:

günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen iradelisindir.dayanırsın.bizede gönder pasta börekten.cokacimcoookbenimde bugün pasta börek telaşım var.napacağım bakalım.ben dayanamaz yerim hepsinden.

Canımcım vallahi ne yalan söyleyeyim yedim ama biraz frene basarak..Keşke onu da yemeseydim ama işte olanlar oldu.(Bak bugün yediklerimi bile yazmaya yüzüm olmadı:kedi:)
Yarın da sabah kahvaltısına davetliyim.Artık pek gitmiyorum öyle dost-arkadaş toplantılarına sırf şu pasta-çörek olayları yüzünden ama bu sefer artık kıramadım arkadaşları,aylardır peşimdeler...
Yarından sonra iki gün ciddi bir şekilde otlamaya başlayacağım galiba..Aldığım karbonhidratları ancak salatayla dengelerim herhalde..

Sen ne yaptın,çok yedin mi yaptıklarından?

selam kızlar 65 kg benide aranıza alırmızınız yoksa sizinde 12 kişiyle sınırlı kontenjanınız var.

Hoşgeldin...Şu 12 kişiyle sınırlı grubu merak ettim ben..(Buradan başka bir yere takılmıyorum da pek,cahilliğim ondan...)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kayınpederim geçen kurban bayramında hediye almıştı bana...Yaklaşık 1 senedir ben normal tencerede yemek yapmıyorum..Geceden ıslanmış kuru fasulye bile 15-18 dakikada falan pişiyor,düşün artık...Bence kullanın derincim,hem tasarruf anlamında,hem de sağlık anlamında çok yararlı olduğu kanısındayım..(Diğer düdüklülere göre bence de daha çabuk pişiriyor)opuyorumnanaktan

Aaaa unuttum fibuşcumm evin gerçekten çok şirin,sade.Allah yuvanda ağzının tadını hiç bozmasın canım..Bu arada duvardaki ağaca ve kuşlara bayıldım doğrusu..Eeee insan mimar olunca böyle oluyor sanırım...zemuszemus

Son düzenleme:
perim benim . . . kaç kilosun sen şimcik merak ettim .
prenses nerede bi de ?

ve derinnnnnnnnn hani çorba tarifi ?

prenses nerede bi de ?

Canım sonunda dijital tartı aldım ve fazla çıktım, üstüne bide kilo aldım.. Bu sabah 63,9 kiloydum..:1ninca: Sen kaç kilosun şimdi tatlım??

prensescik biraz rahatsızdı anneciinin yanında nete pek girmiyo ama iyi..

canım benim teşekkürler.evde durmuyoruz ki zaten.evde oldukça bişiler yapmaya çalışıyorum.hayalimdeki evi kuramadım ama ne yazıkki.çeyiz alışverişinde indirimlerden kampanyalardan benide haberdar edermisin.hihoyyytevimde birçok eksik var.yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum hala.

teşekkürler kuzucum.yerimseniben

teşekkürler.stiker alacaktım.beğenmedim hiç birini.bende kendim çizdim:)okul döneminde kullandığım spreylerden kalmıştı birsürü.bir cesaret yaptık.inşallah ev sahibiyle bir sorun olmaz.:1ninca:

canım ben dün mozaik pasta yaptım.ama farklı bir tarifle.çiğ yumurtayla iflan olmayanından.ama kocacık helvaya benzetti.beğenmemişş.:gitme: cumartesi kayınbiraderim ve eşi gelecek.bende yavaş yavaş onlar için hazırlık yapıyorum.evde duramadığımdan hergün ayrı bişi yapıp atıyorum dolaba.sendende mönüme onay alayım.
-peynirli poğaça
-mozaik pasta
-havuçlu toplar
-kısır
-makarna salatası(yoğurtlu olandan)

sence yeterlimi.:uhm:ilk misafirim sayılırlar.çaya alacağım onları.

teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

uww canım boyun kaç?bende dijital aldım .ama 60 kg geliyorum hep yaa.iyice aldım yine.

selamlar

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, küçücük peynir, domates yedim..

ara 2 mandalina

öğlen 4-5 kaşık bezelye yemeği, 2-3 kaşık pilav ve yoğurt

ara 1 elma olacak

akşam bilmiyorum....

hoşçakalın....:1rolleyes:

Yemekler harika Fibuşcuğum.. Bence yeterli gibi.. Sonra hepicii kalıcak sen yicen..kaydirigubbakcemile3

Benim boyum 1,68.. yazın 58 kilo olmuştum.. fıstık gibiydim valla.. Sonra sen ye ye ye kilo al.. Salak kafam benim.. Bu sefer verince bir daha almamak için elimden geleni yapacağım valla.. Hedefim de 55 bu sefer.. Ağustosun 7sinde düğünüm olucak hayırlısıyla.. Zayıf bi gelin olmak istiyorum beeennn....delikafadulden

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merhaba.bende doğumdan sonra 65 kiloda kaldım ve eski kiloma yani 56- 57 kşloya kadar inmek istiyorum ve 1 haftadır diyetteyim.2,5 kilo gitti.kuzenimim 2 ayda 11 kilo verdiği diyeti yapıyorum,elma sirkesi,5 i bi yerde çay ve soğan suyuyla.sizin bilgilerinizdende yararlanmak isterim sizde kabul ederseniz.

Hoşgeldin İremcim.. Sende hergün buraya yediklerini ve diyet adına yaptıklarını yazabilirsin canım..

Ben de bugün yediklerimi yazayım..

Sabah: kepekli ekmeğe çift kaşarlı domatesli tost
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: 3 adet galeta, 1 kupa 2 şekerli sütlü nescafe
Birazdan meyva yiyeceğim. akşam yine 1 kase yoğurtlu çorba içerim.. gece de meyvemi yer günü tamamlarım hayırlısıyla..

hoşgeldin...hiç kabul etmez miyiz...kaydirigubbakcemile3

sağolun arkadaşlar.ben sabah 1 sb ılık suya 1.tatlı kaığı sirke koyup içtim.artın 1 sb.5 i bir yerde zayıflama çayı,1.sb soğan suu içtim.
kahvaltıda biraz yumurta 1 tatlı kaşığı bal yedim.2 bardak limonlu az şekerli çay içtim,2 tane kuru kayısı yedim.
arada 1 elma,tabi soğan suyu ve 5i bierde çayı aralarda hep içiyorum.akşam 1 kase çorba,biraz mantı yedim.bundan sonra yine bol ça ve meyve yerim.

prenses nerede bi de ?

kız bu ne acele veririz istediğin tarif olsun...lmaz: sadece tarifi alınca yine kayıplara karışma diye ecele etmiyorum...:umursamaz:
şaka şaka işte tarif...kaydirigubbakcemile3

mantarları yıkayıp ince ince dilimliyorsun...sıvıyağ ya da tereyağ hangisiyle yaparsan yemeklik doğranmış bir adet kurusoğanı yağda kavuruyorsun...mantarları ekleyip kavurmaya devam ediyorsun...tencereye 1-1.5 yemek kaşığı unu(tepeleme dolu alacak) yavaş yavaş ekleyip hızlı hızlı karıştıryorsun...sonra 2 su bardağı süt ve 2 su bardağı su kat...kaynayana kadar devamlı pişir...kekik ve nane kat...bol karabiber eklemeyi unutma...sütle yapılan çorbalara karabiber çok hoş bir tat veriyor...tabii bana göre...(her sütlü çorba tarifi verdiğimde bu ayrıntıyı yazıyorum ama ne yapayım ben öyle seviyorum)...inmesine bir kaç dakika kala 3 diş sarımsağı tuzla dövüp çorbaya kat...çorbanız hazırdır...afiyet şeker olsun...yerimseniben

selam kızlar bende 1.60 boyunda 66 kiloyum.hedefim eskiden olduğu gibi 54 olmak..işin doğrusu pek düzenli yemek yiyemiyorum küçük bebeğim olduğu için onun isteklerinden vakit buldukça yemek yiyorum.sadece az yemeye özen gösteriyorum.bol bol su içiyorum kolayı kestim günde sadece bir fincan üçü bi arada içiyorum.bide akşamları en geç 6 6.30 gibi yiyorum yatana kadar sadece bir elma veya ayva yiyorum.yürüyüş yapma imkanım yok fırsat buldukça evde hareket yapıyorum.umarım zamanla az ama öz kilolar veririm.lahana çorbasınıda denedim ama içemedim işte böylee..

hazır tarif vermeye başlamışken fulyacığıma söz verdiğim lahana çorbası tarifi ile devam edeyim...bu tarifi bir blogta gördüm...annem yaptı...o biraz ölçüleri fazla yapmış...tadı biraz bebek maması gibi bizim ailenin onayından geçti..herkes beğendi...luna,mavi benek ve diğer anneler sizin çocuklar içinde çok besleyici olur...en az bir kere deneyin bence...biz birden fazla yaptık yani annem yaptı...:kedi: diğer lahana çorbası tariflerinden farklı...ben defterime kaydettiğim gibi yazıyorum...

2 su bardağı ince doğranmış beyaz lahana
1 çay bardağı rendelenmiş havuç
1 adet kuru soğan
2 su bardağı süt
1 çay bardağı un
1 adet tavuk bulyon
yarım çay bardağı sıvıyağ
tuz,karabiber,nane

soğanı yemeklik doğrayın...sıvıyağda kavurun...lahana ve havuçları ekleyin...3-4 dk.kavurun...üzerine 2 su bardağı su ekleyip sebzeleri pişmeye bırakın...2 su bardağı sütün içine 1 çay bardağı un katıp iyice karıştırıp bu karışımı karışıra karıştıra sebzelere ekleyin...içine bir tavuk bulyon ekleyin...tuzunu kontrol ederek ekleyin...unlu karışımla biraz kaynattıktan sonra ocağı kapatın...blender ile çorbayı krema kıvamında çırpın...(tabii pişirirken üzerine su ekleme ihtiyacı da olabilir)...hazırladığınız çorbayı isterseniz kuru nane ile ya da naneli ve salçalı kızdırılmış yağ sosu ile servis yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…