karanlık çıkmış foto galiba
duvarlar henüz boş.tv ünitesinede birkaç obje alıp tekrar düzenleyeceğim.ordaki tarayıcıda ortadanh kalkacak.henüz oturmadı evim.
buda kortidorumuz.biz boyadık.buraya askı yaptıracağız.ağaç dalının devamı gibi uzanacak.
Canım benim dişlerim bitti çok şükür ama borcu kaldı maalesef.. :1ninca: Ocakta bitecek oda hayırlısıyla.. Canım 2 ay boyunca her cumartesi gittim.. Ama değdi ya.. inci gibi oldu dişlerim hemde sağlıklı.. Umarım sende sonucundan memnun kalırsın bu sefer tatlım benim...
Ben marketten en son ballı elma sirkesi aldım.Kemal kükrerin yanlış hatırlamıyorsam.1 bardak sıcağa yakın ılık suya iki tatlı kaşığı katıyorum.Normalde ben artık bal katmıyordum sirkeli suya ama markette görünce aldım...
Balı ayrı katacaksan 1 çay kaşığı bal,2 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 bardak sıcağa yakın ılık su olarak içebilirsin..(Vallahi eskidem içemiyordum,şimdi beyaz şarap gibi geliyor bana)
Geçen akşam kardeşim geldi aniden,hemi de aç be açsüprizzzzz.Yazın dondurucuya koyduğum sebzelerimle,vazgeçilmezim clipsom sağolun..Yarım saatte yemek hazırdıııııcokacimcoook:lepi:..
Derincim asla sizi aç göndermem merak etme opuyorumnanaktan
[/COLOR]
selamlar hanımlar . . .
uğrayamıyorum pek bu aralar farklı teleşlarım oldu arada ziyaret etmeye gayrat edeceğim lakin . . .
derinciğim bende senden mantarlı çorbanın tarifini isteyebilir miyim ?
o kadar sevmiştim ki . . .
geçmişten arattım ama bulamadım sanırım 1 yıl falan oldu sen bu tariftrn bahsedeli . . .
hoşgeldin tatlım.
herkes seni özlemiş.beni hiç arayan soran bilenem yok.mafoldumben:gitme:
nasıl gidiyor hayat.Evlilk telaşımı var?söz filan yaptınızmı?meraktayım.evimin resimlerini çektim.birazdan eklerim onuda.:)
günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen iradelisindir.dayanırsın.bizede gönder pasta börekten.cokacimcoookbenimde bugün pasta börek telaşım var.napacağım bakalım.ben dayanamaz yerim hepsinden.
selam kızlar 65 kg benide aranıza alırmızınız yoksa sizinde 12 kişiyle sınırlı kontenjanınız var.
canım teşekkür ederim ben de zaten sadece Kemal Kükrer in elma sirkesini içebiliyorum...bu bitince ballısını alırım hatta dur biraz sonra hazırlayıp içeyim içtikçe de sen aklıma geleceksin kesin...yerimseniben
şu yemek meselesine gelince aç kalmayacağımıza sevindim...:dance: zaten ben senin becerikli olduğunu tahmin ediyordum merak etme sen...gönüller bir olsun soğan ekmek bile davet sofrası gibi gelir insana... o da bizde var zaten...:1hug:
clipsoya gelince bizde de var bir tane ama daha kullanmadık...anneme daha önce bir kaç kere kullan demiştim ama ortaya çıkarmadı...dur hatırlatayım da kullansın...o diğer düdüklülerden daha çabuk pişiriyor sanırım...artık sana sorarız...iyi ki dedin...sırnaşık şey
perim benim . . . kaç kilosun sen şimcik merak ettim .
prenses nerede bi de ?
ve derinnnnnnnnn hani çorba tarifi ?
ışığa karşı çektiğiniz için bi miktar karanlık çıkmış tabi fibuşum şakkıdı evini ben sevdim . . .
koridorunuzdaki hoşluğuda beğendim . . . gamyoncuiremsu
ceyiz işine devam ediyorum fibuşum yani birinin olması mühim değil daldım bi defa bu dünyaya . . .
Biev in kampanyası var mesela yılbaşına kadar aldığın 2. ürün %50 indirimli . . . :asigim:
Bizde bu başlıkta kilo-diet haricinde tüm konulara değindik . . . :hulya:
Fibuuuşşş evini çok sevdim ben... Sade ve şık.. Tam benim kalemim.. Sevdim.. Güle güle oturun işallah.. Sağlıcakla, mutlulukla...:asigim:
Zabının nerdesin kız?? seni kaçak seniii... yirim seni ben tımammı...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Ben biraz üşütmüşüm malumunuz hala soğuk algınlığıyla savaşıyorum.. Bugün de 15 gibi çıktım işten. Geldim yattım..
Zeynozuzu hoşgeldin bu arada.. Sınırlı değiliz biz.. Herkese kapımız açık..a.s.
fibulacığım sen de hoşgeldin...opuyorumnanaktan seni hiç unutur muyuz evlendin sen bizi unuttun...:çok üzgünüm: bu arada evin çok güzel güle güle huzurla oturun inşallah...koridora ben de bayıldım...çok yaratıcısınız valla...yerimseniben benim hiç aklıma gelmezdi...
Canımcım vallahi ne yalan söyleyeyim yedim ama biraz frene basarak..Keşke onu da yemeseydim ama işte olanlar oldu.(Bak bugün yediklerimi bile yazmaya yüzüm olmadı:kedi:)
Yarın da sabah kahvaltısına davetliyim.Artık pek gitmiyorum öyle dost-arkadaş toplantılarına sırf şu pasta-çörek olayları yüzünden ama bu sefer artık kıramadım arkadaşları,aylardır peşimdeler...
Yarından sonra iki gün ciddi bir şekilde otlamaya başlayacağım galiba..Aldığım karbonhidratları ancak salatayla dengelerim herhalde..
Sen ne yaptın,çok yedin mi yaptıklarından?
Kayınpederim geçen kurban bayramında hediye almıştı bana...Yaklaşık 1 senedir ben normal tencerede yemek yapmıyorum..Geceden ıslanmış kuru fasulye bile 15-18 dakikada falan pişiyor,düşün artık...Bence kullanın derincim,hem tasarruf anlamında,hem de sağlık anlamında çok yararlı olduğu kanısındayım..(Diğer düdüklülere göre bence de daha çabuk pişiriyor)opuyorumnanaktan
Aaaa unuttum fibuşcumm evin gerçekten çok şirin,sade.Allah yuvanda ağzının tadını hiç bozmasın canım..Bu arada duvardaki ağaca ve kuşlara bayıldım doğrusu..Eeee insan mimar olunca böyle oluyor sanırım...zemuszemus
Canım sonunda dijital tartı aldım ve fazla çıktım, üstüne bide kilo aldım.. Bu sabah 63,9 kiloydum..:1ninca: Sen kaç kilosun şimdi tatlım??
prensescik biraz rahatsızdı anneciinin yanında nete pek girmiyo ama iyi..
canım benim teşekkürler.evde durmuyoruz ki zaten.evde oldukça bişiler yapmaya çalışıyorum.hayalimdeki evi kuramadım ama ne yazıkki.çeyiz alışverişinde indirimlerden kampanyalardan benide haberdar edermisin.hihoyyytevimde birçok eksik var.yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum hala.
teşekkürler kuzucum.yerimseniben
teşekkürler.stiker alacaktım.beğenmedim hiç birini.bende kendim çizdim:)okul döneminde kullandığım spreylerden kalmıştı birsürü.bir cesaret yaptık.inşallah ev sahibiyle bir sorun olmaz.:1ninca:
canım ben dün mozaik pasta yaptım.ama farklı bir tarifle.çiğ yumurtayla iflan olmayanından.ama kocacık helvaya benzetti.beğenmemişş.:gitme: cumartesi kayınbiraderim ve eşi gelecek.bende yavaş yavaş onlar için hazırlık yapıyorum.evde duramadığımdan hergün ayrı bişi yapıp atıyorum dolaba.sendende mönüme onay alayım.
-peynirli poğaça
-mozaik pasta
-havuçlu toplar
-kısır
-makarna salatası(yoğurtlu olandan)
sence yeterlimi.:uhm:ilk misafirim sayılırlar.çaya alacağım onları.
teşekkürler canım.opuyorumnanaktan
uww canım boyun kaç?bende dijital aldım .ama 60 kg geliyorum hep yaa.iyice aldım yine.
selamlar
bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, küçücük peynir, domates yedim..
ara 2 mandalina
öğlen 4-5 kaşık bezelye yemeği, 2-3 kaşık pilav ve yoğurt
ara 1 elma olacak
akşam bilmiyorum....
hoşçakalın....:1rolleyes:
merhaba.bende doğumdan sonra 65 kiloda kaldım ve eski kiloma yani 56- 57 kşloya kadar inmek istiyorum ve 1 haftadır diyetteyim.2,5 kilo gitti.kuzenimim 2 ayda 11 kilo verdiği diyeti yapıyorum,elma sirkesi,5 i bi yerde çay ve soğan suyuyla.sizin bilgilerinizdende yararlanmak isterim sizde kabul ederseniz.
merhaba.bende doğumdan sonra 65 kiloda kaldım ve eski kiloma yani 56- 57 kşloya kadar inmek istiyorum ve 1 haftadır diyetteyim.2,5 kilo gitti.kuzenimim 2 ayda 11 kilo verdiği diyeti yapıyorum,elma sirkesi,5 i bi yerde çay ve soğan suyuyla.sizin bilgilerinizdende yararlanmak isterim sizde kabul ederseniz.
perim benim . . . kaç kilosun sen şimcik merak ettim .
prenses nerede bi de ?
ve derinnnnnnnnn hani çorba tarifi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?